Ένας Γλυκός Παχουλός Πειρασμός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το συμβάν που θα εξιστορήσω και αν και αν και έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες από τότε και έχω συνδεθεί μαζί τους, με άλλες λιγότερο με άλλες περισσότερο.

Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την περιπέτεια μου με το Χριστινάκι (όνομα αλλαγμένο) εκείνο το καυτό καλοκαίρι.

Η ιστορία που πρόκειται να σας διηγηθώ αγγίζει κατά την αντίληψη μου τα όρια της απόλυτης ηδονής έως του βαθμού της λιποθυμίας, γι’ αυτό και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Γνωρίζω βέβαια ότι ο περισσότερος αντρικός πληθυσμός αντιπαθεί της χοντρούλες και τις περιβάλει με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα!!! Του τύπου «φακλάνες, γουρούνες» και άλλα τέτοια απαράδεκτα κακεντρεχή. Προσωπικά θεωρώ τέτοιες ενέργειες απαράδεκτες και αν μη τι άλλο προσβλητικές για κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κύριοι, όπως λέει και η παροιμία. Προσωπικά αντιπαθώ τις στιλάτες και αδύνατες γυναίκες, αλλά είπαμε τα γούστα των ανθρώπων διαφέρουν.

Κατ’ αρχήν ήθελα να ξεκινήσω την διήγηση μου από το γεγονός ότι έχω ένα κατάστημα με υποδήματα στο κέντρο μιας πόλεως της Πελοποννήσου -δεν αναφέρω το όνομα της για ευνόητους λόγους. Την περίοδο που συνέβη η ιστορία αυτή ήμουν περί τα σαράντα μου. Είμαι αρκετά ψηλός και αρκετά ευπαρουσίαστος σαν άντρας, και μου αρέσει πολύ να κάνω ποδήλατο ανωμάλου δρόμου, γνωστό και ως mountain bike και όταν ο καιρός το επιτρέπει και να καλύπτω αρκετά μεγάλες αποστάσεις.

Από καιρό είχα προσέξω αυτό το παχουλούτσικο, σπιρτόζικο πλάσμα κάθε φορά που τελείωνε από τα μαθήματα του στο λύκειο και περνούσε μπροστά από το από το κατάστημα μου οδεύοντας για την στάση του λεωφορείου προκειμένου να πάει στο σπίτι του, σε κάποιο χωριό στις παρυφές της πόλης. Δεν ήξερα ούτε το όνομα του ούτε τίποτα άλλο. μου άρεσαν βέβαια πάντοτε οι μικρούλες και με ερέθιζε πολύ η ιδέα του σεξ με αυτό το ζουμπουρλούδικο μαθητούδι, αλλά δεν είχα δει ακόμη τίποτα…
Η εμπειρία που επρόκειτο να ζήσω, θα ξεπερνούσε κατά πολύ ότι ήξερα ως τότε!

Δίπλα στο κατάστημα μου υπάρχει ένα άλλο κατάστημα που πουλάει μπιζού. Κάποια στιγμή του μεσημεριού μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα του Ιουλίου, ο παχουλός κρυφός μου πόθος μπήκε στο κατάστημα του γείτονα μου για να αγοράσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Από τον γείτονα μου έμαθα αργότερα ότι το όνομα της ήταν Χριστίνα και ότι πήγαινε στην πρώτη Λυκείου. Η παρουσία της μου έκανε πολύ εντύπωση εκείνη την ημέρα καθώς είχα την ευκαιρία να την παρατηρήσω κάπως πιο καλά. Βέβαια την είχα ξαναδεί πολλές φορές αλλά ποτέ τόσο κοντά.
Το γλυκό προσωπάκι της άστραφτε κάτω από τον καυτό μεσημεριανό ήλιο και η ελίτσα που είχε στο μαγουλάκι της ήταν κυριολεκτικά όλα τα λεφτά! Ήταν ήδη σε πλήρη ανάπτυξη με κάτι υπέροχες στητές βυζάρες, μια κωλάρα με βουνά κωλομέρια και κάτι παχιές μπουτάρες σκέτη τρέλα.

Μετά από μερικές μέρες και συγκεκριμένα μια Πέμπτη μεσημέρι, προσπαθώντας να ξεχάσω την έντονη επιθυμία μου, καθόμουν στον πάγκο του καταστήματος μου λύνοντας ένα σκανδιναβικό σταυρόλεξο και περιμένοντας να περάσει η ώρα για να κλείσω. Ξεχάστηκα τελείως όταν ξαφνικά άκουσα μια φωνή αρκετά γνώριμη!
-    «Γεια σας! Θα μπορούσα να δω το ζευγάρι τα πορτοκαλί παπούτσια που έχετε στην βιτρίνα;» 
Σήκωσα τα μάτια μου και είδα ότι δεν περίμενα! Η απόκρυφη μου επιθυμία ήταν στο κατάστημά μου χαμογελαστή και σπιρτόζικη όπως πάντα.
-    «Βεβαίως κοπελιά», είπα κάπως αμήχανα, «παρακαλώ πέρασε κάτω να σας τα δοκιμάσεις»

Κατέβηκε στον κάτω όροφο, κάθισε στο δοκιμαστικό σκαμπό, και βγάζοντας τα παπουτσάκια της φάνηκαν κάτι υπέροχα πατουσάκια και κάτι δαχτυλάκια για πολύ γλείψιμο! Η έκπληξη μου γινόταν ακόμη μεγαλύτερη. Ένιωθα πολύ περίεργα αν και είχα αρκετές ερωτικές εμπειρίες στο παρελθόν. Φόρεσε τα πορτοκαλί παπούτσια που της έδωσα και της κάνανε…
-    «Πόσο τα έχετε;»
Με ρώτησε με μια φωνή σκέτη ζάχαρη! Η αίσθηση της ερωτικής ζάλης με έχει συνεπάρει και ήδη άρχισα να αισθάνομαι τον πούτσο μου να γίνεται σιγά, σιγά σκληρός σαν από τσιμέντο! Είχα ξεχάσει και την τιμή πάνω στην ζάλη μου…
-    «Δυο χιλιάδες κοπελιά» απάντησα τελικά κάπως καθυστερημένα.
-    «Θα τα πάρω», μου απάντησε με την ίδια γλυκιά φωνή.

Ανεβήκαμε πάνω στο ταμείο για να πληρώσει. Της τα έβαλα σε μια τσάντα αλλά δεν ήθελα να την αφήσω να φύγει χωρίς να της μιλήσω. Από την άλλη πως θα το έπαιρνε κιόλας; Τελικά αποφάσισα να ρισκάρω και δίνοντας της την τσάντα με τα πορτοκαλί παπουτσάκια που μόλις είχε αγοράσει, την ρωτάω:
-    «Κοπελιά μπορώ να σου μιλήσω 2 λεπτά;»
-    «Τι θέλετε;» Μου απαντάει με το ίδιο γλυκό ύφος.
-    «Όχι εδώ, της λέω. Θα ήθελα άμα θέλεις και συ να πάμε στην καφετέρια λίγο παρακάτω να πιούμε και κάτι μια που έχει τόση ζέστη και να σου μιλήσω.» 
Μου έριξε μια γλυκοπρόστυχη ματιά και μου απάντησε χαμογελώντας:
-    «Όχι για πολύ ώρα όμως, γιατί μην ξεχνάτε ότι είμαι από χωριό και είμαι αρκετά περιορισμένη από τους δικούς μου και δεν θέλω να χάσω και το λεωφορείο»
-    «Σου υπόσχομαι ότι δεν θα αργήσουμε.» Της είπα.

Πήγαμε λοιπόν στη συγκεκριμένη καφετέρια και αφού καθίσαμε, παραγγείλαμε 2 χυμούς. Την παρακάλεσα να μη μου μιλάει στον πληθυντικό καθότι αισθανόμουν άβολα.
-    «Λοιπόν, πιο ήταν αυτό το τόσο σημαντικό που ήθελες να μου πεις;» με ρώτησε.
Είχα κολλήσει και δεν ήξερα πώς να αρχίσω. Τελικά άρχισα κομπιάζοντας να της λέω ότι την έβλεπα εδώ και πολύ καιρό να περνάει μπροστά από το κατάστημα μου, και ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Ότι γνωρίζω πως θα μπορούσα να ήμουν μπαμπάς της από πλευράς ηλικίας, αλλά ότι ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το καταπολεμήσω. Το πήρε όχι και τόσο άσχημα όσο νόμιζα, και μου είπε ότι και αυτή με είχε προσέξει κάποιες φορές, και ότι θεωρούσε ότι ήμουν ωραίος άντρας και ότι δεν σκέφτηκε και ιδιαίτερα τον παράγοντα της ηλικίας.

-    «Δεν μπορούμε να ξαναβρεθούμε» Μου είπε. «Όχι ότι δεν θέλω, αλλά οι δικοί μου είναι χωριάτες άνθρωποι και πολύ αυστηροί σε τέτοια πράγματα»
Παρά την άρνηση της, συνεχίσαμε τα συζητάμε για αρκετή ώρα και η συζήτηση έγινε ανάλαφρη… και πάνω στη κουβέντα, άγγιξα κατά λάθος το πορτοκαλί τιραντέ μπλουζάκι που φορούσε. Δεν πίστευα στα μάτια μου καθώς σχεδόν ταυτόχρονα με τα μαγουλάκια της που κοκκίνισαν, δυο ρωγίτσες πετάχτηκαν σχηματίζοντας δυο εξογκωματάκια στο πορτοκαλί μπλουζάκι της.

Δεν άντεχα άλλο και πριν σηκωθούμε για να φύγουμε της έπιασα το χέρι λέγοντας της:
-    «Δεν φαντάζεσαι πόσο σε θέλω! Πρέπει να σε ξαναδώ. Πρέπει! Ακόμη και τα μεσάνυχτα για 5 λεπτά αν γίνεται…»
Και της φίλησα την παλάμη παθιασμένα.
Κοκκίνισε ακόμη περισσότερο και οι ρωγίτσες της σκλήρυναν μέσα από το σουτιέν και την μπλούζα της.
-    «Έλα στις μια την νύχτα στο χωριό» 
Μου είπε και αφού μου περιέγραψε που έμενε, μου είπε ότι θα με περίμενε στο παράθυρο.

Ξεκίνησα με το αυτοκίνητο μου μέσα στην νύχτα στους στενούς επαρχιακούς δρόμους, οδηγώντας περισσότερο από ένστικτο παρά από τεταμένη προσοχή. Οι δρόμοι ήταν έρημοι… μόνο τα τριζόνια ακούγονταν. Μετά από λίγα λεπτά έφτασα στο χωριό, πάρκαρα το αυτοκίνητο πίσω από κάτι ψηλές φυλλωσιές σε σημείο χωρίς φωτισμό, και βγήκα περπατώντας, όσο αθόρυβα γινόταν. Είδα ένα σπίτι με μια μικρή αυλή και μια παλιά σιδερένια πόρτα που έκλεινε την είσοδο της. Ο φράχτης ήταν ψηλός και γεμάτος τριανταφυλλιές. Είδα ένα μισόκλειστο παντζούρι και κάρφωσα το βλέμμα μου πάνω του.

-    «Σσσσσσστ» έκανα ψιθυριστά…
-    «Τώρα έρχομαι» ακούστηκε μια επίσης ψιθυριστή φωνή.
Η εξώπορτα του σπιτιού άνοιξε και η πληθωρική οπτασία μου κατέβηκε σιγά, σιγά τα σκαλοπάτια της αυλής, και με 2 – 3 κινήσεις άνοιξε την βαριά σιδερένια αυλόπορτα.
-    «Τι κάνεις;» της είπα. «Αναρωτιόμουν αν θα σε έβλεπα.. να μην στεκόμαστε εδώ, πάμε στο αυτοκίνητο, είναι πίσω από την φυλλωσιά. Έχει απόλυτο σκοτάδι»
-    «Εντάξει, εντάξει» μου είπε, «όχι όμως για πολύ ώρα και κάνε πολύ ησυχία»
Στην απόλυτη ησυχία και στο μισοσκόταδο της νύχτας, διέκρινα ότι το γλυκό μικρό μου φορούσε μόνο ένα νυχτικάκι μέχρι πάνω από το γόνατο, και κάτι τσοκαράκια με λαστιχένιες σόλες. Τρελαινόμουν μόνο που την έβλεπα!

Πήγαμε στο αυτοκίνητο και καθίσαμε. Της είπα ότι είναι πολύ πιο όμορφη ακόμη και με το νυχτικό και ότι τρελαίνομαι μόνο που την έβλεπα. Της χάιδεψα το προσωπάκι και την φίλησα. Η αίσθηση τον χειλιών της πάνω στα δικά μου με εξίταρε ακόμη περισσότερο και την αγκάλιασα σφίγγοντας την πάνω μου. Δεν φορούσε σουτιέν… ένιωθα τα ρώγες της πια τόσο σκληρές, ώστε μου πίεζαν το στήθος και οι βυζάρες της ήταν σαν από πέτρα απ’ την καύλα. Μου είπε ότι και αυτή με περίμενε εναγωνίως και ότι της άρεσε πολύ που βρεθήκαμε.

-    «Έχεις κάνει ποτέ έρωτα;» την ρώτησα.
Κοκκίνισε και μου απάντησε ότι ήταν ακόμη παρθένα, αλλά από φίλες της που είχαν ολοκληρώσει γνώριζε και επιζητούσε την ομορφιά του έρωτα. Την φίλησα ξανά στα χείλη. Το φιλί μου έγινε και πιο δυνατό ενώ είχα βάλει το χέρι μου κάτω από το νυχτικό της και της χάιδευα τις μπουτάρες της. Ένιωθα την ανάσα της να γίνεται βαριά και άρχισα κυριολεκτικά να ρουφάω το γλυκό προσωπάκι της. Έβαλα όλο το αυτάκι της στο στόμα μου και έχωσα την γλώσσα μου όσο μπορούσα πιο βαθιά μέσα στην τρύπα του αυτιού της. Με έσφιξε περισσότερο καθώς την κρατούσα στην αγκαλιά μου και εν τω μεταξύ το χέρι μου προχωρούσε κάτω από το νυχτικό της και άγγιξε το στήθος της, χαϊδεύοντας απαλά τις σκληρές σαν πέτρα ρώγες της.

Έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω και η ανάσα της έγινε ρόγχος. Δεν άντεξα άλλο…
-    «Πάμε στο σπίτι μου;» Της είπα. «Θέλεις;» 
Δεν μου απάντησε… μόνο με αγκάλιασε πιο σφιχτά. Έβαλα αμέσως μπρος και ξεκίνησα. Το γλυκό μικρό ήταν στην αγκαλιά μου καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής. Φτάσαμε στο σπίτι μου χωρίς να το καταλάβω…
Έως σήμερα δεν θυμάμαι πως βγήκαμε από το αυτοκίνητο και πως μπήκαμε στο σπίτι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρεθήκαμε και οι δυο στην κρεβατάρα μου, ενώ το μικρό ήταν από κάτω μου και φιλιόμασταν παθιασμένα.

Της έβγαλα το νυχτικό της και επιτέλους έβλεπα τις βυζάρες της με τις οποίες είχα φαντασιωθεί τόσες φορές! Βούτηξα ανάμεσα τους… τις ρουφούσα και τις μάλαζα με μανία γλύφοντας τις δυνατά και ρουφώντας και δαγκώνοντας απαλά τις σκληρές ρωγίτσες της για αρκετή ώρα, ώσπου οι βυζάρες της είχαν κοκκινίσει από το ρούφηγμα. Οι αναστεναγμοί της γινόταν όλο και πιο έντονοι…
-    «Κι άλλο, κι άλλο…!» μου φώναζε δυνατά.

Άρχισα να προχωρώ παρακάτω και να της γλείφω τα πλευρά της και να δαγκώνω τις πιέτες που έκανε το παχουλό κορμί της στο ύψος των πλευρών και της λεκάνης της. Έχωσα την γλώσσα μου μέσα στον αφαλό της. Η αίσθηση αυτής της ζεστής στενής τρυπούλας με τρέλανε! Το βρακάκι της ήταν ένα λευκό πλήρες sloggi που έσφιγγε τα παχιά της κωλομέρια και δεν άφηνε να διαφανεί το γλυκό της μουνάκι.

Συνέχισα να την φιλάω και να την γλείφω και αφού προσπέρασα εσκεμμένα την περιοχή γύρω από το μουνάκι της, άρχισα να της γλύφω της μπουτάρες της. Άνοιξα τα πόδια της και χώθηκα ανάμεσα τους, γλύφοντας δαγκώνοντας απαλά και μαλάζοντας της μπουτάρες της. Το νεανικό λείο δέρμα της με τρέλαινε καθώς της έγλυφα της μπουτάρες της ρίχνοντας φευγαλέες ματιές προς τα πάνω. Βλέποντας τις κοκκινισμένες από το τρελό γλείψιμο βυζάρες της να κουνιούνται από δω και από κει και το γλυκό προσωπάκι της να βγάζει δυνατούς αναστεναγμούς ηδονής.

Της έγλειψα τα γόνατα, της παχιές γάμπες της και τους αστραγάλους της, φτάνοντας στο μικρό πατουσάκι της. Άρχισα να της το γλύφω ολόκληρο. η αίσθηση της σάρκας της πατούσας της με απογείωσε και άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις με την γλώσσα μου πάνω της και ταυτόχρονα να παίρνω συνεχώς μια την φτέρνα της στο στόμα μου, και μια όσα δαχτυλάκια της μπορούσα ιδιαίτερα τα δυο πρώτα. Συνέχισα να της γλύφω τα πατουσάκια της για κάμποση ώρα, βλέποντας στο πρόσωπο της να έχει σχηματιστεί ένα γλυκό χαμόγελο και μια έκφραση ευχαρίστησης σαν να απολάμβανε κάθε κίνηση της γλώσσας μου πάνω στην απαλή σάρκα της πατούσας της.

Αλλά είχε έρθει η ώρα να ρουφήξω πια αυτό το γλυκό παχουλό πλάσμα. Της έβγαλα το σλιπάκι της… το παρθενικό μουνάκι της ήταν παχύ και χυμώδες, έτσι όπως το φανταζόμουν και με σχετικά ελάχιστη τριχοφυΐα. Της το φίλησα 3-4 φορές και της άνοιξα τα μουνόχειλα. Το μουνάκι της, το περίνεο και η κωλοτρυπίδα της, μοσχοβολούσαν αφρόλουτρο. Άρχισα να της γλείφω την κλειτορίδα της ρουφώντας ταυτόχρονα μια τα εξωτερικά, μια τα εσωτερικά της χείλη. Την άκουγα να τσιρίζει από την καύλα, και να χτυπιέται!

-    «Σ’ αρέσει κούκλα μου;» Της είπα.
-    «Τρελαίνομαι!» Μου φώναξε. «Γλείψε με, ρούφα με!» 
Έχωσα την γλώσσα μου στην τρυπούλα της που είχε γίνει μούσκεμα και την γαμούσα με την γλώσσα μου, ρουφώντας αχόρταγα τους χυμούς της. Έχυνε ξανά και ξανά… και όσο έχυνε τόσο πιο δαιμονισμένα ρουφούσα το μουνάκι της. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και έχωσα την γλώσσα μου μέσα στα κωλομέρια της γλείφοντας την κωλοτρυπίδα της. Για μερικά λεπτά… να ήταν τρόπος να της ρουφήξω ολόκληρη! Έλεγα μέσα μου. Το πρόσωπο της είχε παραμορφωθεί από της τους σπασμούς. Σπαρταρούσε καθώς την έγλυφα… χώνοντας την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στο μουνάκι της και ρουφώντας τα μουνόχειλα της με πάθος.

Σφάδαζε φωνάζοντας:
-    «Κι άλλο αγόρι μου! Κι άλλο! Γάμησε με την γλωσσίτσα σου κι άλλο!!!» 
Σηκώθηκα και την φίλησα στα χείλη μετά από αρκετή ώρα κατάδυσης ανάμεσα στα σκέλια της. Ο πούτσος μου κόντευε να φτάσει μέχρι τον αφαλό μου από την έξαψη! Γονάτισα από πάνω της και έβαλα τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της, σπρώχνοντας τον μέσα σ’ εκείνο το βαθύ σάρκινο αυλάκι. Τον έσπρωχνα ως τα χειλάκια της που μου φιλούσαν το κεφαλάκι… τον πήρα στο χέρι και τον έτριψα πάνω στα χείλη της… πιέζοντας τον λίγο προς αυτά, ώσπου τον αγκάλιασαν. Το κεφαλάκι μου εξαφανίστηκε μέσα στο ζεστό στοματάκι της ενώ η γλωσσίτσα της γυρόφερνε το κεφαλάκι.

Ο μορφασμός που έκανε καθώς με έγλειφε ήταν το κάτι άλλο! Δεν θα άντεχα πολύ στην κατάσταση που ήμουν και μετά από μερικά δευτερόλεπτα της είπα:
-    «Μη… δεν αντέχω άλλο!» 
Έσκυψα πάνω της και την φίλησα για λίγο στο στόμα, ρουφώντας την γλώσσα της σε κάθε φιλί. Την χάιδεψα σε όλο της το σώμα με μια κίνηση και της άνοιξα τις μπουτάρες της. Έπαιξα τον πούτσο μου για λίγο στο μουσκεμένο μουνάκι της και σιγά, σιγά τον έσπρωξα λίγο μέσα της. Τραβήχτηκε λίγο…

-    «Πονάω!» μου είπε.
-    «Μην σε ανησυχεί…» της είπα. «Έχε μου εμπιστοσύνη» 
Έσπρωχνα επανειλημμένα τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της και κάθε φορά λίγο περισσότερο… οι μορφασμοί και οι κραυγές πόνου και , διαδεχόταν ο ένας τον άλλον. Έσκυψα, την αγκάλιασα και την φίλησα στο στόμα και ταυτόχρονα με μια βίαια ώθηση έχωσα όλον τον πούτσο μου μέσα της!
-    «ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ» έκανε μονομιάς και γαντζώθηκε πάνω μου.
Κράτησα τον πούτσο μου για λίγο μέσα της και άρχισα σιγά να μπαινοβγαίνω μέσα της. Κόκκινες σταγόνες, τα υπολείμματα της παρθενικότητας της, έσταζαν από το μουνάκι της, λερώνοντας τα σκεπάσματα μου. Οι κραυγές πόνου είχαν δώσει την σειρά τους σε δυνατές κραυγές ηδονής, καθώς μπαινόβγαινα όλο και πιο γρήγορα μέσα της…

-    «Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Κι άλλο!!! Βάλτο μου κι άλλο!» τσίριζε.
Το μουνάκι της είχε την αίσθηση βρεγμένου σπόγγου… ανασηκώθηκα από την ιεραποστολική στάση και άδραξα την δεξιά μπουτάρα της… την χάιδεψα, της σήκωσα το πόδι φέρνοντας το πατουσάκι της στο στόμα μου, και άρχισα να της γλύφω όλο το πατουσάκι και τα δαχτυλάκια της, καθώς ο πούτσος μου μπαινόβγαινε μέσα της. Δεν άντεχα άλλο… ήθελα να τελειώσουμε μαζί.

-    «Χύσε με κούκλα μου να σε ρουφήξω!» Της ψέλλισα.
-    «Σε χύνωωωωωωω!!!» Μου απάντησε σε λίγο μέσα σε σπασμούς.
Τράβηξα τον πούτσο μου από το μουνάκι της και αφού της άνοιξα τα μουνόχειλα με το ένα χέρι, βύθισα την γλώσσα μου μέσα της ρουφώντας δυνατά τους χυμούς της, παίζοντας ταυτόχρονα τον πούτσο μου με το άλλο που, μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα ξέρασε ένα σωρό σπέρμα που χύθηκε στο πάτωμα…
Έβγαλε μια πνιγμένη κραυγή καθώς την ρουφούσα και έπεσε σχεδόν ημιλιπόθυμη στο στρώμα. Πρέπει να ήταν και εγώ δεν ξέρω… η πολλοστή φορά που έχυσε. Χάσαμε κάθε λογαριασμό.

Πήγα δίπλα της και την αγκάλιασα, σχεδόν αποτελειωμένος, και μας πήρε ο ύπνος για λίγο. Ευτυχώς όχι για πολύ γιατί σε λίγο την ξύπνησα.
-    «Πρέπει να σε πάω στο σπίτι κούκλα μου..» της είπα, παρότι δεν ήθελα να φύγει, έπρεπε όμως.
Ξαναβρεθήκαμε ακόμη μερικές φορές, μα καμιά δεν είχε την απόλυτη έκσταση που ζήσαμε την πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς μετά από λίγο καιρό μετακόμισα σε κάποια συνοικία των Αθηνών και δεν ξαναβρεθήκαμε.

Να ‘σαι καλά όπου και να ‘σαι!

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")