Πως έχασα την παρθενιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Σοφία και είμαι δεκαεννιά χρονών. Τα γεγονότα που θα σας αναφέρω έγιναν κάποιον Οκτώβριο. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Με πρώτη μου σχέση δεν κάναμε τίποτα το σημαντικό, απλή παιδική φάση ήταν.

Νόμιζα όπως όλες οι σχέσεις μου έτσι θα είναι μέχρι κάποια ηλικία. Δεν φανταζόμουνα ότι αυτή η ηλικία είχε σχεδόν φτάσει.

Μέχρι τότε έκανα επιπόλαιες σχέσεις. Παιδιαρίστικα πράγματα. Ώσπου όταν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων είδα ένα παλικάρι, σκέτη τρέλα. Ήταν γύρω στο 1.80 με πολύ γυμνασμένο σώμα. Τον πέρασα για εικοσάχρονο. Περιμέναμε έξω από το γραφείο και οι δύο. Πιάσαμε την κουβέντα. Είχε έρθει με τον πατέρα του. Ο πατέρας του ήταν φυσικός και πήρε μετάθεση.

Τον ρώτησα την ηλικία του και όταν μου την είπε έμεινα έκπληκτη. Πήγαινε δευτέρα λυκείου. Με κείνα και με τούτα ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Μιλούσαμε με μηνύματα, που και που στο τηλέφωνο, μέχρι που κανονίσαμε να βγούμε.

Ήταν περίπου στα μέσα του Ιουλίου. Η ζέστη αφόρητη. Έτσι είπα να φορέσω κάτι πιο ανάλαφρο. Φόρεσα ένα κόκκινο σορτσάκι και από πάνω ένα μπλουζάκι προς το ροζ. Από μέσα φόρεσα ένα απλό σλιπάκι τριών τετάρτων και από πάνω ένα σουτιέν.

Πήγαμε σε μια καφετέρια, κάτσαμε λίγο μιλήσαμε, και είπαμε να πάμε μια βόλτα.
Και τελικά φιληθήκαμε. Τα φτιάξαμε. Βέβαια σε κάποιους δεν άρεσε αυτό ή μάλλον σε κάποιες. Μου έλεγαν ότι άλλα θα θέλει αυτός, τον έλεγαν παιδεραστή και τέτοια. Μα δεν με ένοιαζε ότι και να έλεγαν.

Πέρασε το καλοκαίρι. Τα είχαμε ακόμα. Και όλο το διάστημα που τα είχαμε δεν έκανε κάποια κίνηση ώστε να μου δείξει ότι θέλει να το κάνουμε.

Η σχολική χρονιά άρχιζε και δεν είχα τόσο άγχος για μένα, όσο για τον Αλέξανδρο που θα είχε φροντιστήρια ιδιαίτερα και όλα τα συναφή. Και όμως όλα κυλούσαν ομαλά.

Ήμασταν μια χαρά μέχρι τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου. Όπου εκεί που φιλιόμασταν σε ένα στενάκι, βάζει το χέρι του κάτω από την φόρμα μου και άρχιζε να με χαϊδεύει. Του έβγαλα το χέρι από την φόρμα μου ρωτώντας τον τι κάνει:

-    «Αλέξανδρε, τι έκανες μόλις τώρα;»

-    «Γιατί μωρό μου; Τόσο καιρό είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή…»

Εγώ του είπα «όχι» και σηκώθηκα κι έφυγα. Μετά μου έστελνε μηνύματα ζητώντας μου συγγνώμη και τέτοια Δεν σήκωνα τα τηλέφωνα του.

Το Σαββατοκύριακο έμεινα μέσα. Δεν ήθελα να των δω. Την Δευτέρα αναγκαστικά τον είδα μιας και τα σχολεία μας είναι δίπλα. Τελικά τα βρήκαμε.

Ώσπου που φτάνει ο μήνας Οκτώβριος. Σχετικά ένας ζεστός Οκτώβριος. Είχε ο γλυκός μου τα γενέθλια του και θα έκανε πάρτι. Ντύθηκα σεμνά (σχετικά) αλλά ωραία. Πήγα στο πάρτι, χορέψαμε μιλήσαμε φιλιόμασταν συνέχεια.

Ήρθε η ώρα που έπρεπε να φύγω. Είπε να με πάει αυτός σπίτι μου. Καθώς πηγαίναμε σπίτι μου περάσαμε έξω από το σχολείο. Του λέω:

-    «Θυμάσαι εδώ; Εκεί μέσα πρωτογνωριστήκαμε…»

-    «Πως δεν θυμάμαι. Πάμε μέσα να θυμηθούμε λίγο τα παλιά;»

Πήγαμε μέσα και καθίσαμε στα παγκάκια. Φιλιόμασταν ώσπου τελικά πήρα απόφαση να το κάνω. Του πιάνω τον πούτσο. Ήταν τεράστιος. Έμεινε έκπληκτος αλλά δεν είπε τίποτα. Βάζει το χέρι μέσα από την μπλούζα. Μου ξεκουμπώνει το σουτιέν, έβγαλε την μπλούζα και μου πιπιλούσε τις ρώγες.

Και ήρθε η πρώτη μοιραία στιγμή. Ήθελε να του πάρω πίπα. Δεν ήξερα πως γίνεται μόνο ότι είχα δει σε μερικά βίντεο. Το βάζω στο στόμα μου, με έσπρωχνε κι αυτός…


-    «Καλό πουτανάκι είσαι. Έχεις πάρει σε πολλούς;»

-    «Όχι. Είσαι ο πρώτος που το κάνω αυτό».

-    «Πάψε να μιλάς και "τσιμπούκωνέ" με!»

Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Σοφία μου χύνω!!!»

Πάω να σηκώσω το κεφάλι μου αλλά δεν με άφηνε. Με πίεζε κάτω και με έχυσε στο στόμα… με ανάγκασε να καταπιώ. Την πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Δεν με έγλυψε καθόλου στο μουνάκι, αν και το ήθελα. Ήθελε να με πηδήξει. Και το έκανε. Άνοιξα τα πόδια μου και μου τον κάρφωσε με δύναμη. Ένιωσα σαν ένα σφυρί να με χτυπάει στο κεφάλι.

Έβγαζα αίματα… αυτός καύλωνε κι εγώ βογκούσα ελαφριά χωρίς να έχω καταλάβει τι γίνεται. Με πηδούσε με μανία… με έκανε ότι ήθελε. Με άλλαζε στάσεις και μου φώναζε:

-    «Πουτανάκι μου. Έχεις το πιο ωραίο μουνί που έχω γαμήσει!»

Αυτό για κάποιο τρόπο με έκανε και συνήλθα κάπως. Εκείνη την στιγμή, βγήκαν επιτέλους οι πρώτοι χυμοί μου. Τότε καύλωσε ακόμα περισσότερο. Με είχε ξεμουνιάσει.

Φωνάζει πάλι:

-    «Χύνωωωω!!!»

Τον βγάζει έξω, τον βάζει στο στήθος μου και μου λέει:

-    «Κάνε με να χύσω…»

Του τραβάω μια μαλακία και τελειώνει φωνάζοντας. Μετά φύγαμε και πήγαμε σπίτι μου.

Από εκείνη την ημέρα, πηδιόμασταν για κανένα μήνα ώσπου χωρίσαμε, γιατί αυτός ήθελε μόνο να με πηδάει. Τελικά είχαν δίκιο οι φίλες μου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")