Στη στάση του λεωφορείου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Βράδυ. Αύγουστος. Περιμένω το λεωφορείο να γυρίσω κέντρο. Είμαι ψόφια απ’ την κούραση της ημέρας και τη ζέστη. Ελάχιστος κόσμος στη στάση. Άδεια η Αθήνα. Ένας παππούλης κάθεται δίπλα μου στο παγκάκι κι ένας μαυρούκος στέκεται στο πεζοδρόμιο.

Ωραίο μωρό. Πρέπει να είναι τριαντάρης, μέτριο ύψος, γυμνασμένος, το δέρμα του γυαλίζει. Έρχεται το λεωφορείο, άδειο σχεδόν. Ο μαυρούκος μπαίνει πρώτος, αφήνω τον παππούλη να μπει πριν από μένα και μπαίνω. Μέχρι να χτυπήσω το εισιτήριο έχω δει τον τυπάκο που έχει κάτσει πίσω στη γωνία στη γαλαρία και πάω και κάθομαι στο διπλό κάθισμα μπροστά του. Όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.

Σιχτιρίζω εν τω μεταξύ μέσα μου, γιατί η γαλαρία είναι το πιο ζεστό σημείο του λεωφορείου. Στάζω από τη ζέστη. Πιάνω τα μαλλιά μου για να μη με ζεσταίνουν περισσότερο και τα κάνω έναν κότσο. Γέρνω το κεφάλι δεξιά-αριστερά για να ξεπιαστώ και τελικά ακουμπάω στο παράθυρο κουρασμένη.

Σε λίγο νιώθω κάποιον να μου φυσάει το σβέρκο. Ανατριχιάζω. Πριν προλάβω να αντιδράσω, νιώθω δυο δυνατά χέρια να μου κάνουν μασάζ στους ώμους. Τέλειο! Το δέχομαι ευχάριστα. Αρχίζω να χαλαρώνω και παράλληλα να καυλώνω. Με ερεθίζει τρελά το άγγιγμά του. Σκύβω το κεφάλι μπροστά και μου χαϊδεύει το λαιμό… Ευτυχώς που δεν έχει κόσμο το λεωφορείο! Ρόμπα θα είχαμε γίνει!

Ο τύπος συνεχίζει το μασάζ κι εγώ έχω λιώσει. Νιώθω όλο μου το σώμα να ανατριχιάζει ενώ τα χέρια του κατεβαίνουν σιγά, σιγά στα μπράτσα μου και αγγίζουν και-καλά-τυχαία το στήθος μου στο πλάι. Με έχει τρελάνει!!! Δεν πάει άλλο.
Τι κάνουμε τώρα; Κάτι πρέπει να γίνει, δε λέει να μείνουμε έτσι. Ο τύπος προφανώς γουστάρει. Εγώ επίσης. Για να δούμε…

Δεν έχω φτάσει ακόμα στη στάση μου, αλλά πατάω το κουμπί για στάση. Σηκώνομαι και στέκομαι μπροστά στην πόρτα. Σε δευτερόλεπτα τον νιώθω πίσω μου. Σχεδόν έχει κολλήσει πάνω μου και κοντεύω να λιποθυμήσω από την καύλα. Δεν τραβιέμαι, και μάλιστα, σε ένα απότομο φρενάρισμα τρίβομαι κι εγώ πάνω του.

Στάση. Κατεβαίνω. Τον νιώθω πίσω μου, αλλά δε γυρίζω πίσω να κοιτάξω. Ξέρω ότι με ακολουθεί. Χώνομαι στο πρώτο στενό. Σπίτια και γραφεία και φροντιστήρια. Ησυχία. Όλοι λείπουν διακοπές. Μπαίνω στην πρώτη είσοδο πολυκατοικίας που βλέπω ανοιχτή. Σκοτάδι. Είμαι εκεί στο σκοτάδι, με την πλάτη στον τοίχο και την καρδιά μου να κοντεύει να σπάσει. Είμαι τρελή;

Σε δευτερόλεπτα συνειδητοποιώ ότι είμαστε δύο οι τρελοί. Είναι μπροστά μου και τα χείλια του ψάχνουν τα δικά μου. Τεράστια σαρκώδη χείλια που θέλουν να με καταπιούν. Καύλα! Καύλα! Καύλα! Χαϊδεύω το στήθος και τα μπράτσα του. Μου πιάνει το χέρι και το κατεβάζει. Έχει πετάξει έξω τον τεράστιο πούτσο του και μου τον δίνει στο χέρι. Δεν είναι υπερβολικά μακρύς αλλά είναι χοντρός και είναι κάγκελο. Χουφτώνω το κεφαλάκι και το παίζω ενώ οι γλώσσες μας δουλεύουν ακατάπαυστα και του δαγκώνω απαλά τις απίστευτες χειλάρες.

Το χέρι του είναι μέσα στο βρακί μου και μου παίζει την κλειτορίδα σιγά, σιγά. Παίζω τον πούτσο του που σχεδόν δε χωράει στο χέρι μου και τρίβομαι πάνω στο χέρι του. Είμαι μούσκεμα και κουνιέμαι συνέχεια, θέλω να χύσω. Είμαι ιδρωμένη και καυλωμένη τρελά. Νιώθω δυο δάχτυλα να βουτάνε στο μουνάκι μου και τον δαγκώνω στο λαιμό για να μην αρχίσω να ουρλιάζω. Μου κλείνει το στόμα χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου και με γαμάει γλυκά με τα δάχτυλα. Παίζω τον πούτσο του όλο και πιο γρήγορα.

Είμαι έτοιμη. Δεν αντέχω άλλο. Ρουφάω με δύναμη τη γλώσσα του και χύνω. Τινάζομαι σαν το ψάρι και χύνω το χέρι του που χουφτώνει δυνατά το μουνί μου με τα δάχτυλά του μέσα μου.
Χύυυυυνωωωωωωωωωωω!
«Καύλα μου!» Ψιθυρίζω στο αφτί του ξέπνοα.
Και το γλείφω. Το αφτί. Το καυλί του γλείφει το πλημμυρισμένο μουνί μου, αλλά δεν τον αφήνω να μπει μέσα. (Να γιατί πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου καπότες!) Πάντα ακουμπισμένη στον τοίχο λυγίζω τα πόδια και γονατίζω μπροστά του. Ακουμπάω τη γλώσσα στο κεφαλάκι και το πιπιλάω. Μμμ! Τέλειος και ψιλομουσκεμένος, από μόνος του κι απ’ το μουνάκι μου.

Του χουφτώνω τα αρχίδια. Καύλα κι αυτά, μεγάλα και βαριά. Του παίζω τον πούτσο που έχει γίνει πέτρα και ρουφάω ένα, ένα τα αρχίδια του. Γουστάρει το μανάρι, μου χαϊδεύει το κεφάλι και το αφτί. Πιπιλάω τα αρχίδια, τα παίζω στο στόμα με τη γλώσσα και τα χείλια μου ενώ παίζω σταθερά τον πούτσο. Αφήνω για μια στιγμή τον πούτσο του και τον πιάνει, τον τρίβει και τον χτυπάει στο πρόσωπό μου. Θέλει να χύσει το μωρό μου και με το δίκιο του.

Ανοίγω το στόμα, βγάζω τη γλώσσα και τον ακουμπάει στη γλώσσα μου. Τον κοιτάζω και με κοιτάζει μέσα στο σκοτάδι. Νιώθω το μουνί μου να τρέχει καυτό καθώς παίρνω το κεφαλάκι στο στόμα. Πιπιλάω, ρουφάω το πουτσοκέφαλο. Ανοίγω περισσότερο το στόμα και τον παίρνω πιο μέσα. Τον νιώθω να καυλώνει κι άλλο. Τον βγάζω απ’ το στόμα κι αρχίζω να τον γλείφω γύρω, γύρω, απ’ τη βάση μέχρι το κεφάλι. Και μετά όλο μέσα. Φοβάμαι πως θα πνιγώ όταν αρχίζει να κουνιέται πιο γρήγορα, πιο βαθιά.

Ακούω την ανάσα του να χτυπάει κόκκινο καθώς τσιμπουκώνω το χοντρό καυλί του. Ο ρυθμός δυναμώνει. Ξαφνικά κοκαλώνουμε. Ακούγονται βήματα. Κρατάμε την ανάσα μας και οι δύο, εγώ με τον πούτσο του στο στόμα. Κάποιοι περαστικοί, ευτυχώς. Απομακρύνονται. Ουφ! Ο πούτσος του εξακολουθεί να είναι κάγκελο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Σε λίγα δευτερόλεπτα ακούω ένα πνιχτό βογκητό και το στόμα μου πλημμυρίζει με τα χύσια του! Χύνει ασταμάτητα… δεν προλαβαίνω να τα πιω… πασαλείβεται το στόμα μου. Μαζεύω με τη γλώσσα μου ότι προλάβω. Ο μαύρος θεός έχει δώσει ρέστα. Γλείφω τον πούτσο του άλλη μια να τον καθαρίσω από τα χύσια και τον φιλάω. Με σηκώνει πάνω και μου σκάει ένα απίθανο γλωσσόφιλο. Ανταποδίδω.

Τακτοποιούμε τα ρούχα μας, παίρνω την τσάντα μου που είχα πετάξει κάτω και φεύγω πρώτη.
Δε θα σε ξαναπετύχω στη στάση;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")