Η γιατρίνα ήταν βόμβα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 29 χρονών και παντρεμένος τέσσερα χρόνια. Η γυναίκα μου είναι πολύ καλή σαν σύζυγος, αρκετά όμορφη, και μπορώ να πω με αρκετή όρεξη για σεξ, αλλά λίγο πουριτανή και διστακτική στο να δοκιμάζει νέα πράγματα στο κρεβάτι.

Παρόλα αυτά δεν σκεφτόμουνα να την απατήσω ποτέ μέχρι που μπήκε στη ζωή μου τυχαία η Γεωργία.

Λόγω του επαγγέλματός μου (στέλεχος σε πολυεθνική) ταξιδεύω συχνά σε διάφορες πόλεις και κυρίως στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι σε ένα από τα ταξίδια μου εκεί, γνώρισα μέσω ενός φίλου, την Γεωργία.
Γιατρός στο επάγγελμα, 34 χρόνων, και με πλούσιες καμπύλες. Όπως ακριβώς φαντάζομαι την ιδανική γυναίκα.

Αρκετά πνευματώδης, όλο ζωντάνια αλλά λίγο πεσμένη ψυχολογικά τον καιρό που τη γνώρισα, λόγο του άντρα της ο οποίος είχε πάψει να της δίνει σημασία τα τελευταία χρόνια. Η κλασική περίπτωση όπου μετά από εννιά χρόνια γάμου ο άντρας αρχίζει να αδιαφορεί για τη σύζυγο του.

Εγώ είχα πάει στο ιατρείο της λόγο μιας ξαφνικής αδιαθεσίας, μετά από σύσταση ενός κοινού φίλου. Μιας και ήμουν το τελευταίο ραντεβού, πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν πολύ ευχάριστη και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. Έτσι μετά από λίγη ώρα, της πρότεινα να πάμε για ένα ποτό. Αυτή δέχτηκε ευχαρίστως μιας και έλλειπε και ο άντρας της για επαγγελματικό ταξίδι.

Το ένα ποτό έφερε το δεύτερο, και όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν όλο και πιο διαχυτικοί.
Εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι είχα τρελαθεί από το πλούσιο στήθος, το οποίο και τόνιζε με ένα βαθύ ντεκολτέ, και τα σαρκώδη χείλη της.

Κάποια στιγμή έπιασα το μπούτι της και διαπίστωσα ότι δεν έκανε καμία κίνηση να το απομακρύνει. Για να μην τα πολυλογώ σε λίγη ώρα δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε και οι δύο.
Μου ομολόγησε και αυτή ότι με γούσταρε πολύ, αλλά δεν είχε απατήσει ποτέ τον άντρα της μέχρι στιγμής, αλλά ότι σήμερα ήταν έτοιμη να το κάνει.

Την έπιασα από το χέρι και βγήκαμε έξω. Της πρότεινα να πάμε στο ξενοδοχείο που έμενα αλλά είπε ότι προτιμάει να πάμε σπίτι της. Σε όλη την διαδρομή που οδηγούσα με χάιδευε πάνω από το παντελόνι και μου έδινε φιλιά στο λαιμό. Δύο φορές παραλίγο να τρακάρουμε.

Μόλις φτάσαμε σπίτι τρέξαμε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα.
Εκεί τα έδωσε όλα. Πέταξε τα ρούχα της σε χρόνο μηδέν και μου έβγαλε τον πρησμένο μου πούτσο έξω. Με μια κίνηση τον πίρε όλο στο στόμα της και τον ρουφούσε ασταμάτητα.

Ποτέ στο παρελθόν η γυναίκα μου δεν μου είχε κάνει βαθύ ρούφηγμα. Απλώς λίγο γλείψιμο και αυτό ήταν όλο.
Αλλά το τσιμπούκι αυτό ήταν διαφορετικό. Ήταν σαν να της γαμάω το στόμα. Ήταν φοβερή και το απολάμβανε κιόλας.

Δεν κρατήθηκα πολύ σε λίγο έχυσα μέσα στο στόμα της και η Γεωργία τα πήρε όλα μέσα.
Μετά ήταν η σειρά μου.

Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και την έγλυψα παντού. από τα δάκτυλα των ποδιών της ως τα βυζιά της. Πολύ ώρα έκατσα στην υπέροχα ξυρισμένη μουνάρα της, που έσταζε ποτάμια όλη την ώρα. Μετά περιποιήθηκα και την κωλοτρυπίδα της. Της έβαλα την γλώσσα μέσα. Αυτή το απολάμβανε όσο δεν πάει. Αναστέναζε, σχεδόν φώναζε, και πίεζε το κεφάλι μου όλο και πιο μέσα. Αν θα χωρούσε θα το έβαζε στο μουνί της ολόκληρο (όχι ότι θα είχα αντίρρηση).

Εγώ είχα ξανακαυλώσει από ώρα, και της είπα ότι θέλω να τη γαμήσω. Αυτή σήκωσε τα πόδια ψηλά, τα πέρασε πάνω από τους ώμους της. Μπήκα πολύ βαθιά, και κάθε σπρωξιά έβαζε το καυλί μου πιο μέσα. Αυτή φώναζε ότι τη σκίζω και ότι είχε πολύ καιρό να κάνει τέτοιο γαμήσι.

Σε λίγο τη γύρισα στα τέσσερα, στην αγαπημένη της στάση όπως μου είπε, και την πήδαγα για πολύ ώρα, δίνοντας και καμιά ξυλιά στην κωλάρα της.
Δεν άργησα να χύσω στην πάνω στα βυζιά της και αυτή άπλωσε το σπέρμα μου παντού πάνω της.

Η επόμενη ημέρα μας βρήκε στο κρεβάτι. Πριν φύγω για τη δουλειά μου έκανε ένα τέλειο τσιμπούκι και μου ζήτησε να χύσω στο στόμα της. Αυτό μου είπε ότι ήταν για να τη σκέφτομαι όλη μέρα.

Μετά από αυτό το περιστατικό η ζωή μου εμπλουτίστηκες με διάφορες παρόμοιες περιπέτειες.
Με την Γεωργία συνεχίζουμε να βρισκόμαστε όποτε ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")