Η ηδονή της πρόκλησης (9ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Gunar, του απήντησε, ότι μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Πάντως όπως κι αν έχει, του είπε, άποψή μου είναι ότι θα πρέπει άμεσα ν’ αφήσεις τη γυναίκα σου ελεύθερη να χαρεί κάθε σεξουαλική της επιλογή, επιθυμία και φαντασίωση, αν ήθελε να διατηρήσει τον γάμο τους.

Του τόνισα επίσης, ότι έτσι η γυναίκα του δεν θα νιώθει καμία στέρηση, αφού θα τα χαίρονται όλα μαζί. Κάθε σεξουαλική τους φαντασίωση, θα την συζητούν ελεύθερα, και θα αποφασίζουν από κοινού αν και με ποιο τρόπο θα την υλοποιήσουν.

Ο Νίκος, του αντέτεινε ότι έτσι η Ντόρα θ’ αρχίσει να πηδιέται στα κρυφά μ’ όποιον γουστάρει.

-    «Μου λες δηλαδή Gunar μου, να την αφήσω να γαμιέται…;»

-    «Κάθε άλλο!» Του είπε. «Σε διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται να γαμηθεί, παρά μόνο αν της το ζητήσεις εσύ! Άλλωστε ρε Νίκο, αν θέλει να γαμηθεί τώρα, έτσι που την έχεις, δεν μπορεί να το κάνει… ή μήπως θα σου ζητήσει την άδεια;»

-    «Και τι θες να κάνω δηλαδή; Να την αφήσω να κυκλοφορεί ξεβράκωτη σαν πουτάνα να την χαλβαδιάζουν όλοι… Και τελικά να την πηδάνε;»

Ήταν η στιγμή που ο Gunar τα πήρε στο κρανίο, όπως λέμε, και τον ρώτησε…

-    «Πιστεύεις Νίκο, ότι επειδή η γυναίκα μου είναι ντυμένη όπως τη βλέπεις, να έχει πετάξει τα μπούτια της έξω, τα βυζιά της διακρίνονται, οι ρωγάρες της τρυπάνε το φουστάνι της, και στο αυτοκίνητο μάλλον είδες ακόμη και το μουνί της, σημαίνει ότι γαμιέται μ’ όποιον να ναι, ή ότι μπορείς να τη γαμήσεις; Ορίστε λοιπόν… εδώ είναι η γυναίκα μου, εδώ και το μουνί της. Πήδα την λοιπόν και φώναξέ μας κι εμένα με τη γυναίκα σου τη Ντόρα, που είμαι σίγουρος δεν θα πει όχι, να σας βλέπουμε που θα γαμιόσαστε. Συμφωνείς βρε Ντόρα μου…;», είπε γυρίζοντας το βλέμμα του σ’ εκείνη.

Χωρίς καμία σκέψη η Ντόρα δήλωσε ενώπιον όλων ότι, αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν σαν να δεχόταν το καλύτερο δώρο. Με την προϋπόθεση βέβαια, ότι θα μπορούσε κι εκείνη να χαρεί με τον ίδιο τρόπο τον Gunar! Ο κεραυνός εν αιθρία, μόλις είχε πέσει από τη Ντόρα!

-    «Άκου Νίκο, συνέχισε ο Gunar, επειδή έχεις μια πολύ όμορφη και καυτή γυναίκα, που όπως πιστεύω μπορεί και κυρίως θέλει να σου δώσει ηδονή, αλλά και να πάρει, κάτι που μόλις πριν λίγο όλοι ακούσαμε, την έχεις όμως κάνει να πιστεύει ότι μαζί σου δεν μπορεί να απελευθερωθεί σεξουαλικά, πρόσεξε γιατί κινδυνεύεις να την χαίρονται άλλοι κι εσύ να μείνεις απ’ έξω…!!! Γνώμη μου λοιπόν είναι, να αρχίσεις να της δείχνεις πόσο πολύ σ’ αρέσει σαν γυναίκα, πόσο σε καυλώνει όταν δείχνει το κορμί της, δώσε της να καταλάβει ότι την παίρνεις μάτι στο μπάνιο, όταν γδύνεται, παντού… Απ’ ότι μου είπε η Σόφη, θύμωσες και της απαγόρευσες να έχει λεσβιακή εμπειρία με μια φίλη της. Σε ρωτάω γιατί; Τι θα σε ενοχλούσε; Αντί να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό που θα έβλεπες τη γυναίκα σου να γαμιέται με άλλη γυναίκα, εσύ κατέβασες τα μούτρα. Τι φοβήθηκες ρε Νίκο; Μήπως χάσεις τη γυναίκα σου…; Μια εμπειρία ήθελε να ζήσει. Άσε που μπορεί πιθανότατα να τις γαμούσες και τις δύο. Πες μου αλήθεια: τι δώρα συνήθως της κάνεις; Στις γυναίκες μας αρέσουν Νίκο μου τα κοσμήματα, τα επώνυμα ρούχα και παπούτσια κι όλα τα ακριβά πράγματα. Όμως της πήρες ποτέ κάτι που να της δείξεις ότι για σένα εκτός από σύζυγος παραμένει πάντα η γκόμενα, η ερωμένη; Της πήρες ποτέ κανένα σέξι ρούχο, κάποιο πρόστυχο εσώρουχο; Της είπες ότι θέλεις να τα φοράει όταν γαμιόσαστε ή όποτε εκείνη θέλει, ακόμη και στη δουλειά της αν αυτό της αρέσει; Αλήθεια της πήρες ποτέ κάποιο δονητή να «παίζει» όταν εσύ λείπεις… ή και μπροστά σου ακόμη ρε φίλε…; Είμαι βέβαιος ότι ποτέ δεν μαλακιστήκατε ο ένας απέναντι στον άλλον…!»

Έκπληκτος ο Νίκος, ρώτησε αν εμείς τα έχουμε κάνει όλα αυτά, κι αν επιτρέπονται σ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι… Του είπαμε, πώς όχι μόνο αυτά, που είναι στο καθημερινό μας ερωτικό πιάτο, εκτός βέβαια από το να γαμηθούμε με άλλους παρτενέρ, κάτι που δεν αποκλείουμε, αλλά και πολλά άλλα, που μας δίνουν μεγάλη χαρά, ηδονή και μας κρατάνε την ερωτική μας ζωή σε πολύ υψηλό επίπεδο, αν και πέρασαν 18 χρόνια από τότε που παντρευτήκαμε!

-    «Πάντως το παιχνίδι πού μας δίνει φοβερή ηδονή, είναι αυτό της πρόκλησης, και μάλιστα της ενδυματολογικής! Άσε Νίκο μου να διασκεδάσουμε απόψε, κι ένα άλλο βράδυ τα συζητάμε με ησυχία σ’ ένα σπίτι, γιατί πραγματικά βλέπω ένα ωραίο ζευγάρι, που όμως δεν χαίρεται την ζωή και τον έρωτα όπως θα έπρεπε και θα μπορούσε. Ένα μόνο θα σου πω φίλε Νίκο: η γυναίκα είναι ότι ωραιότερο στη ζωή μας, αρκεί να ξέρουμε πώς να χαρούμε την ομορφιά της και την θηλυκότητά της. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να κάνουμε αυτό που κι εμείς αργήσαμε να εφαρμόσουμε. Να γίνουμε μέσα στο σπίτι μας pornminded…! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι πρέπει να παρακινήσουμε τη γυναίκα μας, να είναι μια αληθινή πόρνη, μια πουτάνα πολυτελείας. Κι όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά παντού, σ’ όλο το σπίτι και όλες τις ώρες. Και ξέρεις Νικόλα, είμαστε τυχεροί, γιατί οι γυναίκες μας και μπορούν, αλλά και θέλουν… τους αρέσει να παίζουν αυτόν τον ρόλο…»

Εντωμεταξύ τα πόδια και των δυο μας, ήταν τόσο προκλητικά σταυρωμένα, που με έκαναν να μετανοώ για την ιδέα μου να βγούμε παρέα έξω. Θα προτιμούσα να βρισκόμασταν σ’ ένα από τα δύο σπίτια. Το βράδυ εκείνο περάσαμε πολύ όμορφα, χωρίς τίποτε ιδιαίτερο, εκτός από τον φανερό προβληματισμό του Νίκου, που ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")