Μια παρτούζα με την ανιψιά μου αλλιώτικη από τις άλλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από τότε που έγραψα την πρώτη ιστορία μαζί της πέρασαν πάνω από 8 μήνες και ακόμα είμαστε μαζί. Τώρα πια έχουμε έχω νοικιάσει ένα διαμερισματάκι για να πηδιόμαστε πιο άνετα.

Κάθε μέρα μπορώ να σας πω ότι με εκπλήσσει με την προκλητικότητα που βγαίνει από το κορμί της κάθε φορά που το παραδίνει. Δεν ξέρω αν έχει πια γκόμενο αλλά εγώ έχω πάθει τρέλα μαζί της. Ούτε πουτάνα δεν θα μου έκανε τέτοια γαμήσια.
θα σας πω μια ιστορία λοιπόν να καταλάβετε τι συμβαίνει...

Βασικά όταν δίνουμε ραντεβού στη φωλίτσα μας με υποδέχεται πάντα μόνο με το στριγκάκι.....και σχεδόν πάντα στο χολ πέφτει το πρώτο τσιμπούκωμα... εδώ και 3 μήνες κάνουμε σεξ ελεύτερα και αντί να της λέω εγώ προστυχόλογα όπως γινότανε στην αρχή... τώρα μου λέει αυτή... του τύπου σκίσε με την καριόλα σκίσε με την πουτάνα... κάνε μου το μουνί βάρκα και τέτοια.

Μια μέρα κανόνισα με κάτι φίλους να παίξουμε χαρτάκι... και της είπα αν θέλει να έρθει... κι αν ήθελε να φέρει και καμιά φίλη της....
Είχαμε μαζευτεί από τις 6 το απόγευμα, αυτή ήρθε κατά τις 7 μόνη της.
Ενώ ήταν στην κουζίνα με φώναξε και μου λέει:

- Σε θέλω τώρα! Δεν αντέχω θέλω να το κάνουμε. Είμαι μες την καύλα!
Και πριν προλάβω να αντιδράσω κολλάει πάνω μου.

Εγώ επειδή δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα στους άλλους, της είπα να ηρεμήσει και μας φέρει κάτι να πιούμε, πράγματι μετά από λίγο ήρθε.. αλλά ήταν μισόγυμνη από τη μέση κι απάνω. Με το που την βλέπουν οι άλλοι γύρισε το μάτι τους.

Μας κερνάει ποτάκια και ξηρούς καρπούς και πάει και κάθεται στον καναπέ. Όπου γδύνεται τελείως κι αρχίζει να μαλακίζεται και να βγάζει κραυγές ηδονής.
Μου λέει ο κολλητός μου:
- Δεν αντέχω φίλε, θα το καρφώσω!

Και σηκώνεται πάει κοντά της κι αρχίζει να την χαμουρεύει....
Του παίρνει το καυλί και το χώνει στο μουνάκι της και μετά στήνεται στα τέσσερα... σηκώνεται κι άλλος ένας και του παίρνει τσιμπούκι ενώ ένας άλλος της έβαζε δάκτυλο και της έτριβε της ρώγες.
Άρχισε να ανασαίνει βαριά και καθώς μπαίνανε στις τρύπες έσκουζε σαν γελάδι.

Τελικά χαρτιά δεν παίξαμε, αλλά παίξαμε με αυτό το πουτανάκι.....
Την γαμούσαμε ασταμάτητα και δεν έφερε καμιά αντίσταση, αντίθετα μάλιστα μας παρακαλούσε να τη γαμάμε κάθε φορά με μεγαλύτερη αγριότητα.

Κάποια στιγμή φύγανε οι άλλοι και μείναμε μόνοι μας. Δεν άντεχα άλλο και της είπα να κοιμηθούμε. Μου λέει:
- Άμα με είχες γαμήσει στην κουζίνα που σου το ζήτησα, το σκηνικό αυτό δεν θα γινότανε. Όταν σου ζητάω να με γαμήσεις μη μου ξαναπείς όχι, γιατί θα κάνω και χειρότερα!

Με φίλησε παθιάρικα και μου λέει:
- Έλα σε παρακαλώ… ένα στα γρήγορα.
Δεν άντεχα! Ο πούτσος μου είχε πέσει.. τον έπαιξε.. τον έγλειψε και τελικά μου τον σήκωσε. Τον πήρε μόνη της και τον έχωσε στο μουνάκι της, κι άρχισε να κουνιέται ρυθμικά...

Μετά με ξάπλωσε και ανέβηκε πάνω μου και ανεβοκατέβαζε του μουνάκι της στο καυλί μου, αναστενάζοντας. Εγώ είχα γίνει λιώμα! σε κάποια στιγμή έχυσα.. από τα μουνόχειλα τρέχανε τα χυσάκια πάνω μου, κι αυτή τα έγλυφε... μέχρι που επειδή είμαστε πεθαμένοι από το πολύ γαμήσι, μας πήρε όπως είμαστε ο ύπνος...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")