Όπως το περίμενα (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μετά από τόσα χρόνια που άκουγα τη φωνή σου, που γινόμουν μούσκεμα με μια κουβέντα σου και μόνο, ήρθε η στιγμή να σε νιώσω από κοντά. Εκείνη τη μέρα δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο. μόνο το δικό σου κορμί κολλημένο στο δικό μου.

Γύρω στις 6 το απόγευμα μου χτύπησες την πόρτα. Σου άνοιξα και οι ματιές μας συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Σε τράβηξα μέσα και τα χείλη μου κόλλησαν στα δικά σου. σε φιλούσα και τα δάχτυλα μου χάθηκαν στα μαλλιά σου. Ένιωθα τα χέρια σου να παίζουν στην πλάτη μου και το μουνάκι μου μούσκευε.

Σου έβγαλα το πουκάμισο. Η γλώσσα μου ακούμπησε το λαιμό σου. Σε ένιωσα να ανατριχιάζεις. Σε δάγκωσα απαλά στο λαιμό, τα αφτάκια σου με τα δάχτυλα μου να πιέζουν τις ρώγες σου. Κατέβηκα πιο κάτω. Τα δάκτυλά σου μπλέχτηκαν στα μαλλιά μου. Σου δάγκωσα τις ρώγες. Απαλά, πιο δυνατά, να σε πονέσω λιγάκι. Η γλώσσα μου ταξίδεψε στην κοιλιά σου, πιο χαμηλά. γονάτισα.

Σε φίλησα στο εσωτερικό των μηρών σου. ο πούτσος σου μπροστά μου σκληρός. Σου έγλειψα τα αρχίδια σου. Ακούμπησα τη βάση του πούτσου σου με τη γλώσσα μου και πιέζοντας τον πάνω στην κοιλιά σου ακούμπησα στο πουτσοκέφαλο. Τον πήρα στο χέρι μου. Τον έβλεπες να χάνεται πότε στην παλάμη μου και πότε στο στόμα μου. Μου γαμούσες το στόμα μωρό μου. Ακριβώς όπως το φανταζόμουν όσες φορές μιλήσαμε από το τηλέφωνο.

Μου κρατούσες το κεφάλι και έσπρωχνες το καυλί σου στο στόμα μου. Ένιωθες τη γλώσσα μου υγρή να παίζει με το πουτσοκέφαλο σου και τα χέρια μου να χαϊδεύουν τα αρχίδια σου. Σε μια στιγμή έτσι όπως μου κάρφωνες το στόμα, πέρασα το χέρι μου από πίσω και σου έχωσα δάχτυλο στο κωλαράκι σου. Ούρλιαξες καυλωμένος και άρχισες να μου γαμάς το στόμα ακόμα πιο γρήγορα.

Με σήκωσες πάνω και με ξάπλωσες στο κρεβάτι. Οι ρώγες μου χάθηκαν στο στόμα σου. Τις δάγκωνες. Πονούσα αλλά και καύλωνα ταυτόχρονα. Το χέρι σου πέρασε χαμηλά. Ακούμπησες το μουσκεμένο μουνάκι μου.. Η κλειτορίδα μου είχε πρηστεί από την καύλα. κατέβηκες κάτω και την έχωσες στο στόμα σου.

Είσαι καύλα μωρό μου. Πιέζω το κεφάλι σου στο μουνάκι μου. Με γλείφεις τρελά. Το δάκτυλο σου χώνεται μέσα. άλλο ένα. Άλλο ένα. Η γλώσσα σου συνεχίζει να τρελαίνει την κλειτορίδα μου. Θα σου χύσω καύλα μου. θα σου δώσω τα υγρά μου στο στόμα.

-    «Χύνω. Χύνωωωω!!!»

Οι φωνές μου ακούγονται έξω. Έρχεσαι πάνω. Με φιλάς και μου δίνεις τα υγρά μου. Νιώθω το καυλί σου να μπαίνει στο μουνάκι μου.

-    «Γάμησε με.. σε παρακαλώ. Σε ικετεύω. Σκίσε το μουνάκι μου!»

Τα πόδια μου τυλίγονται στη μέση σου. Γίνεσαι πιο έντονος, πιο γρήγορος. Με καρφώνεις. Μου τσιμπάς τις ρώγες. Με γαμάς μωρό μου έτσι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου. Σου δαγκώνω το λαιμό, σου ψιθυρίζω στο αφτάκι πόσο καύλα είναι να νιώθω το καυλί σου να μου γαμάει το μουνάκι..

-    «Θες να με χύσεις. Κάνε το. Χύσε μέσα στο μουνάκι μου. Ναι καύλα μου, ναι μωρό μου! Δώστα μου! Νιώθω τα υγρά σου ζεστά μέσα μου…»

Μένεις ακίνητος για λίγο. Σε φιλώ στο στόμα. Βγαίνεις από μέσα μου. Κατεβαίνεις κάτω, στο μουνάκι μου. Αρχίζεις να το γλείφεις με μανία. Χώνεις τα δάκτυλα σου μέσα. Τα χύσια σου τρέχουν. Τα μαζεύεις μαζί με τα υγρά μου. με τρελαίνει που ξέρω ότι γεύεσαι την καύλα σου. Δεν αργώ να σου χύσω.. ακόμα μια φορά.

-    «Πάρτα τρέλα μου. χύνωωω!»

Με νιώθεις να τρέμω. Φιλάς το μουνάκι μου και σηκώνεσαι. Προσπαθώ να ηρεμήσω. Πας στο παράθυρο για τσιγάρο.. Σε παρακολουθώ καθώς στέκεσαι στο παράθυρο. Σε θέλω ακόμα μια φορά. Σε πλησιάζω. Η ανάσα μου στο σβέρκο σου. Σε φιλώ, σε δαγκώνω απαλά. Τα χέρια μου αρχίζουν να παίζουν με τις ρώγες σου. Τα χείλη μου κολλούν στο σβέρκο σου. Τα χέρια μου κατεβαίνουν πιο χαμηλά. νιώθω το καυλί σου να σκληραίνει. αρχίζω να το χαϊδεύω. να σου δαγκώνω το αυτάκι σου.

Σε βάζω να καθίσεις στην καρέκλα και γονατίζω μπροστά σου. Αρχίζω να ρουφώ τα αρχίδια σου. Ακουμπώ τη γλώσσα μου στη βάση του πούτσου σου και ξεκινώ να ανεβαίνω προς τα πάνω. Το σάλιο μου τρέχει πάνω στο καυλί σου και η γλώσσα μου ακουμπά το πουτσοκέφαλο σου.

Σε ακούω να αναστενάζεις και καυλώνω ακόμα περισσότερο. Μου γαμάς το στόμα και το γουστάρεις.. μου κρατάς το κεφάλι και σπρώχνεις τον πούτσο σου πιο βαθιά. Με πνίγεις. Το δάχτυλο μου γλιστρά προς τα πίσω. Παίζω με την κωλοτρυπίδα σου. Το δάχτυλο μου γλιστρά μέσα στο κωλαράκι σου. Μου γαμάς το στόμα ακόμα πιο γρήγορα.

Σηκώνομαι και σου γυρίζω πλάτη. Παίρνω το καυλί σου και το χαϊδεύω πάνω στην κλειτορίδα μου. Το ακουμπώ στην τρυπούλα μου. Το βλέπεις να χάνεται μέσα στο μουνάκι μου, μέχρι πάτο, μέχρι το τέρμα. Ακουμπάω τα χέρια μου στα γόνατά σου και αρχίζω να σου γαμάω τον πούτσο… αργά - αργά στην αρχή.

Μου δαγκώνεις την πλάτη και παίζεις τις καυλωμένες μου ρώγες στα δάχτυλά σου. Ανεβοκατεβαίνω με μεγαλύτερη δύναμη πάνω στον πούτσο σου. Γαμιέμαι όπως ποτέ ξανά. Θέλω να σου χύσω. Θέλω να αφήσω την καύλα μου να τρέξει πάνω στο καυλί σου. Νιώθεις τους σπασμούς μου.

-    «Σε χύνωωωω! Καύλα μου.. Σε χύνωωωω!!!»

Αμέσως σηκώνομαι και σε παίρνω στο στόμα, αρχίζω να σε καθαρίζω από τα υγρά μου. Θέλω να με χύσεις. Σου δαγκώνω απαλά το πουτσοκέφαλο. Δώσε μου τα. Με χύνεις.. στο στήθος. Τα βλέπεις να τρέχουν πάνω στις ρώγες μου, στην κοιλιά μου. Σου καθαρίζω το καυλί σου. Με σηκώνεις πάνω. Πάμε για μπανάκι. Είσαι απόλαυση καύλα μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")