Ήμασταν δυο γίναμε τρεις (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα και είμαι 27 χρονών. Με την κοπέλα μου τη Ζωή είμαστε μαζί 3 χρόνια. Η ζωή είναι 24 με καστανό μαλλί και σώμα άψογο (κάνει χρόνια αερόμπικ).

Κατά γενική ομολογία είναι πολύ όμορφη και ξέρω ότι είχε και έχει πολλές κατακτήσεις ακόμα και τώρα που είμαστε μαζί.

Κατά καιρούς έβλεπα ότι της κολλάνε διάφοροι και καταλάβαινα ότι της άρεσαν. Παρ όλο που το ήξερα δεν έκανα σκηνές ζηλοτυπίας γιατί ξέρω ότι ήταν φυσικό να συμβαίνει αφού συμβαίνει σχεδόν σε όλους μας. Φυσικά δεν το παραδεχότανε. Κάποιες φορές ενώ κάναμε σεξ την δοκίμαζα ρωτώντας την αν θα της άρεσε να ήταν μαζί μας στο κρεβάτι και ο τάδε και να την παίρνουμε παρτούζα. Σαν φαντασίωση της άρεσε και ανταποκρίθηκε, την έβλεπα ότι καύλωνε περισσότερο και έχυνε πολλές φορές.

Σιγά-σιγά έγινε πιο άνετη και μου το ανάφερε από μόνη της και όχι μόνο όταν πηδιόμασταν, αλλά και σε άσχετες στιγμές (π.χ. όταν βλέπαμε τηλεόραση να μου λέει ότι θα της άρεσε να την παίρνει ο άλλος από πίσω στα τέσσερα, εγώ να κάθομαι στον καναπέ και να μου γλύφει αυτή τ αρχίδια). Με καύλωνε πολύ η όλη φάση βλέποντάς την να έχει τόσο πολύ ερωτική διάθεση και βέβαια γαμιόμασταν σαν τα ζώα πολύ συχνότερα από πριν. Γενικά μας έκαναν καλό αυτές οι φαντασιώσεις αλλά δεν προχωρήσαμε στην πραγματοποίησή τους.

Με έναν όμως που της κολλούσε καιρό τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή! Ο Πέτρος (έτσι τον έλεγαν) ήταν ωραίο παιδί και 2 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. έβλεπα ότι όταν βγαίναμε με τη Ζωή και τύχαινε να είναι και αυτός στο ίδιο μαγαζί την κοιτούσε. K αι αυτή το ίδιο. Ήμουν σίγουρος ότι παίζανε με τα μάτια. Κάποια στιγμή έτυχε και τον γνωρίσαμε από έναν κοινό γνωστό (τώρα έτυχε ή πέτυχε δεν είμαι και σίγουρος). Συχνάζαμε στα ίδια μαγαζιά και κάναμε παρέα. Το παιχνίδι συνεχιζόταν αλλά εγώ έκανα πως δεν το είχα καταλάβει.

Είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο οικειότητας που καμιά φορά, όταν δεν μπορούσα εγώ για κάποιο λόγο να βγω μαζί της, έβγαινε με τον Πέτρο, με παρέα ή και μόνη τους. Γενικά είμαι ελεύθερος άνθρωπος και πιστεύω δεν έπρεπε να τη κρατάω «δεμένη» αφού ήταν όμορφή και φυσικό επακόλουθο να τη γουστάρουν πολλοί άντρες (αν ήμασταν βέβαια παντρεμένοι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αλλά τώρα με μια απλή σχέση είχα αποφασίσει να φερθώ μ\' αυτόν τον τρόπο).

Μετά από καιρό είχα υποψίες ότι τα πράγματα μεταξύ τους είχαν προχωρήσει πέρα από την αρχική φιλία που είχαν. Όταν την ρωτούσα όμως το αρνιότανε πολύ σθεναρά σε σημείο που με έπειθε. Συνεχίζαμε να τον βάζουμε στις φαντασιώσεις μας και κάποια μέρα που την πηδούσα, πάνω σε σημείο υπέρτατης καύλας, την ρώτησα:
- «Καλά, με τον Πέτρο ούτε ένα φιλί δεν ανταλλάξατε, αφού το ξέρω ότι σε γουστάρει... ».
Δεν περίμενα να μου απαντήσει θετικά, αλλά προς έκπληξή μου, είπε:
- «Ε... .κάτι έχει γίνει» με παιχνιδιάρικο ύφος.
Σφίχτηκε λίγο το στομάχι μου από την αναπάντεχη απάντησή της, αλλά αυτός ο συνδυασμός ζήλιας και προστυχιάς πάντα λειτουργούσε καυλωτικά για μένα.

Της είπα ότι αφού έκανε την αρχή έπρεπε να μου τα πει όλα και με λεπτομέρειες. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, και ενώ εγώ τη γαμούσα ακόμα με αργές κινήσεις, άρχισε να μου λέει ότι μία φορά που είχαν βγει χωρίς εμένα και ο Πέτρος την γύρισε σπίτι, φιλήθηκαν και παράλληλα αυτός της χάιδευε το μουνάκι πάνω απ το κιλοτάκι. Της λέω
- «Εσύ δεν τον ακούμπησες καθόλου;» και μου απάντησε:
- «Του τον χούφτωσα λίγο και εγώ».

Μου είπε πως εκείνη την βραδιά δεν έγινε τίποτα άλλο και όταν ανέβηκε στο σπίτι πήγε στο μπάνιο και μαλακίστηκε μέχρι να χύσει. Εγώ κοιμόμουν στην κρεβατοκάμαρα και δεν είχα κατάλαβει τίποτα (μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας η Ζωή ήρθε και μένουμε μαζί στο σπίτι μου).

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί... . Μου είπε ότι έγινε κάτι παραπάνω όταν είχαμε πάει μαζί στα γενέθλια του Πέτρου στο σπίτι του. Ο Πέτρος μένει σε μια διώροφη μονοκατοικία και στο πάρτι του γινότανε χαμός από κόσμο, ποτά και δυνατή μουσική. Κάποια στιγμή και ενώ η ώρα είχε προχωρήσει την τράβηξε ο Πέτρος στο δωμάτιό του στον πάνω όροφο κλείδωσαν και άρχισαν να χαμουρεύονται. Εγώ βέβαια δεν την είχα ψάξει γιατί έτσι κι αλλιώς με τόσο χαμό που γινότανε, δεν μπορούσαμε να ήμαστε συνέχεια μαζί. Εγώ ήμουν κάτω με τους φίλους μου και έπινα ποτάκια και ο Πέτρος με την πουτανίτσα μου έβγαζαν τα μάτια τους!

Της ζήτησα να μου πει τι έγινε με λεπτομέρειες και μου περιέγραψε πόσο πολύ ήταν καυλωμένη και πόσο γούσταρε να γαμηθεί μαζί του, αλλά δεν το έκανε γιατί φοβήθηκε μην την καταλάβουν οι υπόλοιποι. Του πήρε όμως τσιμπούκι και αυτός της έχυσε πολύ γρήγορα (που να κρατηθεί ο άνθρωπος με τα φανταστικά τσιμπούκια που παίρνει η Ζωή) στο στόμα της. Δεν πρόλαβε καν να τραβηχτεί και τα ήπιε (όχι ότι δεν της άρεσε να τα καταπίνει αλλά φοβόταν ότι θα καταλάβαινα τη γεύση του σπέρματος στο στόμα της αργότερα).

Την ώρα που μου είπε ότι έχυσε ο Πέτρος στο στόμα της, και ενώ την γαμούσα ακόμα, έχυνα και εγώ μέσα στο μουνί της! Αφού μέναμε μαζί τόσο καιρό με τη Ζωή έπαιρνε το χάπι και έτσι μπορούσα να χύνω μέσα της άφοβα. Είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Χωρίς να βγω από μέσα της, αν και ο πούτσος μου είχε χάσει την σκληρότητά του, την ρώτησα να μου πει αν της άρεσε, αν τον είχε μεγάλο κ.τ.λ... Μου απάντησε ότι φυσικά της άρεσε, αλλιώς δεν θα το έκανε, ότι ο πούτσος του ήταν λίγο πιο μεγάλος από τον δικό μου και ότι είχε πολύ λίγες τρίχες στον Πούτσο γιατί ο Πέτρος τον είχε «περιποιηθεί» ειδικά γι\' αυτήν!

Την ρώτησα αν μετά από εκείνη τη φορά έχουν κάνει τίποτα άλλο. Μου είπε ότι πηδήχτηκαν δύο φορές (η μία στο σπίτι μου όταν έλλειπα) και ότι της άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλός στο γαμήσι, ότι η ίδια έχυσε πολλές φορές και πολλές άλλες λεπτομέρειες. Όλα αυτά μου τα έλεγε ενώ ακόμα έτρεχαν τα χύσια μου στα μπούτια της. Ο Πούτσος μου άρχισε να ξανασκληραίνει, καθώς η καύλα μου πλημμύριζε το μυαλό και την γάμησα άγρια αυτή τη φορά.

Δεν ξέρω αν θα μου τα αποκάλυπτε όλα αυτά αν την είχα ρωτήσει κάποια άλλη στιγμή, αλλά εκείνη τη στιγμή πάνω στο γαμήσι της βγήκαν όλα αυθόρμητα. Ήξερε βέβαια ότι η στάση μου θα ήταν ήπια και όντως έτσι ήταν. Της είπα ότι αν γούσταρε θα μπορούσε να το κάνει με τον Πέτρο, όποτε ήθελε, και εγώ θα ήμουν οκ. Έτσι έγινε και μάλιστα όταν πήγαινε να γαμηθεί μαζί του μου το έλεγε! Όταν γυρνούσε στο σπίτι μου έλεγε τα όσα της είχε κάνει και είτε την γαμούσα και εγώ, είτε ενώ μου τα διηγούνταν μου τραβούσε μαλακία μέχρι να χύσω!

Εγώ με τον Πέτρο συνέχισα να μιλάω κανονικά και μερικές φορές τον πείραζα ρωτώντας τον αν είναι καλή η Ζωή στο κρεβάτι κ.τ.λ. Κι αυτός από μόνος του μου έλεγε διάφορα που κάνανε. Με λίγα λόγια η Ζωή είχε δύο γκόμενους (χωρίς βέβαια να το ξέρει ο κόσμος για τον Πέτρο) και περνούσε τέλεια. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει; Εγώ πάλι από την πλευρά μου την είχα εξασφαλίσει χωρίς να κινδυνεύω να τη χάσω από κάποιον άλλο, απλώς την μοιραζόμουν... και άξιζε γιατί όπως σας είπα η Ζωή είναι τρελός μούναρος και με τόσες ευκαιρίες που είχε, μπορεί να την έχανα ανά πάσα στιγμή.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μετά από λίγο καιρό, ο Πέτρος άρχισε να έρχεται και στο σπίτι μου. Τώρα μπορεί να καθόμαστε και οι τρεις να βλέπουμε τηλεόραση, ή να τρώμε ή να πίνουμε κανένα ποτό. Ότι έκανα δηλαδή εγώ με τη Ζωή παλιότερα απλώς τώρα είχε προστεθεί ακόμα ένας. Βέβαια δεν έρχεται κάθε μέρα. Συνήθως έρχεται όταν έχει καύλες ή όταν τον παίρνει η Ζωή τηλέφωνο. Φιλιούνται μπροστά μου, την χουφτώνει και μερικές φορές σαν να μην υπάρχω.

Μία από αυτές ενώ βλέπαμε μια ταινία, το πουτανάκι μου του έτριβε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και αυτός της χάιδευε τα βυζιά. Εγώ καθόμουν ακριβώς δίπλα τους στον καναπέ. Την αρπάζει και την ξεγυμνώνει και την αφήνει μόνο με τα άσπρα καλτσάκια της και το στριγκάκι της. Αυτός ντυμένος, την ξάπλωσε στον καναπέ και έπεσε από πάνω της. Φιλιόντουσαν με γλώσσες παθιασμένα και της έγλυφε τα βυζιά. Το κορμάκι της και ειδικά τα βυζάκια της γυάλιζαν, από τα σάλια του, μέσα στο μισοσκόταδο από το φώς της τηλεόρασης και ήταν σκέτη καύλα το μωράκι μου!

Η Ζωή του έβγαλε έξω τον πούτσο και αφού σάλιωσε το χέρι της άρχισε να τον μαλακίζει με πάθος. Κι εγώ φυσικά τον είχα βγάλει και τον έπαιζα μπροστά στο τόσο καυλωτικό θέαμα αλλά δεν πήρα μέρος. Ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα με τα μάτια μου να κάνουν αυτά που μου διηγούνταν η Ζωή. Σε λίγο ο Πέτρος άρχισε να μουγκρίζει και το χύσι του άρχισε να πετάγεται στην κοιλιά και στα βυζάκια της πουτανίτσας μου. Αφού του στράγγιξε όλο το υγρό απ’ τα αρχίδια του, ο Πέτρος σηκώθηκε και εμφανώς αμήχανος, είπε ότι πρέπει να φύγει (βλέπετε ήταν η πρώτη φορά που την έχυνε μπροστά μου).

Όταν έφυγε, η Ζωή δεν είχε χύσει ακόμα αλλά ούτε και εγώ. Ήταν ακόμα ξαπλωμένη με τα ζουμιά του Πέτρου στο σώμα της. Μου έκανε νόημα ότι ήθελε γαμήσι για να χύσει. Καθώς ήταν μούσκεμα μπήκα αμέσως μέσα της και τον έσπρωξα τόσο ώστε τα αρχίδια μου ακούμπησαν στον κώλο της. Αυτή σχεδόν με μισόκλειστα μάτια από την έκσταση χάιδευε το σώμα της και άπλωνε το σπέρμα του στην παντού πάνω της. Δεν πρέπει να άντεξα πάνω από 1 λεπτό και το πηχτό μου υγρό άρχισε να κυλάει μέσα της. Μόλις αισθάνθηκε το ζεστό μου σπέρμα, μου φώναξε «ΧΥΝΩΩΩΩ!!!» καθώς έτριβε το υγρό ακόμα χέρι της πάνω σε όλο της το πρόσωπο.

Μετά από αυτό το περιστατικό ο Πέτρος ερχότανε και τη γαμούσε κανονικά μέσα στο σπίτι. Μια φορά έτυχε να γουστάρω να την πηδήξω τρελά και μου το αρνήθηκε λέγοντας μου με ναζιάρικο ύφος:
- «Όχι μωρό μου σήμερα, περιμένω τον Πέτρο. Έλειπε ταξίδι τόσες μέρες και μου έλειψε. Εσύ αν θέλεις μπορείς να κοιτάς που θα με πηδάει. Αφού το ξέρω ότι σ αρέσει να με βλέπεις να χύνω γι αυτόν»!!!

Την έβλεπα να ετοιμάζεται, να κάνει ντους, να βάζει κρέμες και τα πρόστυχα εσώρουχα που της είχα πάρει στα γενέθλιά της και δεν με άφηνε να την αγγίξω! Είχα σκάσει και ο πούτσος μου πονούσε από την καύλα. Σε κάποια στιγμή μου λέει:
- «Αγάπη μου, αν δεν αντέχεις, γιατί δεν τον παίζεις να ξελαφρώσεις; Αφού δεν πρόκειται να με γαμήσεις σήμερα μη βασανίζεσαι άδικα»!

Πήγα στον ξενώνα και ξάπλωσα. Την άφησα να περιμένει τον Πέτρο στο άλλο δωμάτιο που είχα το διπλό μου κρεβάτι. Δεν ήθελα να τους δω, αλλά αναγκαστικά τους άκουγα αφού μας χώριζε μόνο ένας τοίχος. Πρέπει να την πηδούσε πάνω από μια ώρα και μάλλον το γούσταραν και οι δύο πολύ αν κρίνω από τα βογκητά τους.

Όταν τελείωσαν και έφυγε ο Πέτρος, πήγα δίπλα και βρήκα τη Ζωή ξαπλωμένη μπρούμυτα. Τα πόδια της μισάνοιχτα και το μόνο που φορούσε ήταν κάτι ψιλές άσπρες κάλτσες εκ των οποίων η μια είχε σχεδόν σκιστεί. Ο Πέτρος την είχε ξεσκίσει στο γαμήσι! Της είπα:
- «Πως πέρασες; Καλά;».
Το πρώτο πράγμα που μου απάντησε ήταν:
- «Μου γάμησε τον κώλο».

Το μόνο πράγμα που δεν περίμενα ήταν αυτό! Εγώ δεν τα είχα καταφέρει (ο πούτσος μου είναι πιο χοντρός, ενώ του Πέτρου λεπτότερος και πιο μακρύς) και μετά από αρκετές προσπάθειες, η Ζωή μου το είχε ξεκόψει ότι δεν πρόκειται να συμβεί.

Την πλησίασα από πίσω και της άνοιξα τα κωλομάγουλα. Από το μουνί της είχαν κυλήσει χύσια και είχαν βρέξει το σεντόνι. Η κωλοτρυπίδα της ήταν κατακόκκινη και ανοιχτή ακόμα! Την πίεσα και βγήκαν δυο σταγόνες σπέρμα. Ο καριόλης, είχε χύσει μέσα στον κώλο της!!! Καύλωσα τρελά βλέποντας της τρύπες της κοπέλας μου να στάζουν ψωλόχυμα!!! Της είπα:
- «Θα πάρεις και τα δικά μου τώρα. Κράτησε ανοιχτά τα κωλομέρια σου».

Χωρίς να μιλήσει, και όπως ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα, άνοιξε τον κώλο της και έβλεπα καθαρά τις ανοιχτές τρύπες της. Όλο το δωμάτιο μύριζε από τα υγρά τους! Έφερα τον πούτσο μου σε απόσταση 5 εκατοστά από την κωλότρυπα της και άρχισα να τον παίζω. Σε λίγο η ανάσα μου έγινε πιο γρήγορη και τα ζουμιά μου πετάχτηκαν με δύναμη στην κωλοτρυπίδα της και κυλούσαν προς το μουνί της. Της έχυσα μεγάλη ποσότητα.

Όταν τελείωσα δεν γύρισε ούτε να με κοιτάξει. Την πήρε αμέσως ο ύπνος. Τι καλύτερο γι αυτήν, να κοιμηθεί έχοντας πάνω της τους χυμούς από δύο αρσενικά που έχυσαν για πάρτη της!!! Η απόλυτη επιβεβαίωση!!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")