Η συγκάτοικος (2ο μέρος) - (και ο γκόμενος μετά τη φόρμουλα)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

(Περιλαμβάνει και ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε γυναίκες...) Είμαστε και οι δυο καταϊδρωμένες. Ταχυπαλμία τρελή και μια αίσθηση ότι έχουμε κάνει κάτι απαγορευμένο.

Αλλά σούπερ καυλωτικό. Κοιταζόμαστε συνωμοτικά και σκάμε στα γέλια. Δε μιλάμε. Τι να πούμε; Είμαστε ξαπλωμένες η μία δίπλα στην άλλη, στο πλάι, αντικριστά.

Φέρνει το δάχτυλό της στο στόμα μου και χαϊδεύει τα χείλια μου, ενώ εγώ το γλύφω και το πιπιλάω, και το δικό μου χέρι αγγίζει το στήθος της. Το πιάνω με την παλάμη μου και το μαλάζω. Νιώθω τη ρώγα να σκληραίνει. Φοβερή αίσθηση. Είναι ερεθιστικό πολύ. Το σφίγγω λίγο στο χέρι μου και το αφήνω.

Σέρνομαι πιο κοντά της στο κρεβάτι και λίγο πιο χαμηλά από την «Κ», για να φτάνω τη ρώγα με το στόμα. Βγάζω τη γλώσσα μου και ίσα που την ακουμπάω. Πετάγεται μυτερή. Την παίζω με τη γλώσσα μου πάνω κάτω. Την πιάνω με τα χείλια μου και τη ρουφάω. Πιάνω το βυζί με το χέρι και προσπαθώ να το χώσω όλο στο στόμα μου, αλλά δε χωράει. Η γλώσσα μου παίζει χωρίς σταματημό.

Παράλληλα η «Κ» μου χαϊδεύει τα μαλλιά και το σβέρκο. Καύλα! Καύλα! Καύλα! Η «Κ» ανασηκώνεται με ξαπλώνει πίσω κι έρχεται από πάνω μου. Οι βυζάρες της κρέμονται μπροστά μου. Πιάνει το άλλο βυζί και μου λέει:

-    «Θέλει κι αυτό».

-    «Πολύ ευχαρίστως!», της λέω κι αρχίζω τα ίδια με το άλλο.

Έχω το ένα στήθος στο στόμα και το άλλο στο χέρι ενώ το χέρι της «Κ» παίζει με τις τριχούλες στο μουνάκι μου και αρχίζει να μου παίζει την κλειτορίδα. Χουφτώνω και τα δυο βυζιά της και τα ενώνω, περνώντας τη γλώσσα μου από τη μια ρώγα στην άλλη. Τα χουφτώνω δυνατά και τ’ αφήνω να πέσουν πάλι. Τα χουφτώνω και τα φιλάω, τα γλύφω και τα βυζαίνω. Είναι τρέλα! Δε χορταίνω.! Είναι μαλακά, απαλά, οι ρώγες της είναι για πιπίλιμα τρελό.

Ξαφνικά, η «Κ» ανασηκώνεται και την βλέπω να σκύβει χαμηλά. Ανοίγει το μουνί μου και βουτάει τη γλώσσα της σαν πινέλο, και στο καπάκι ξανασηκώνεται κι έρχεται και μου τη χώνει στο στόμα. Έχει πέσει πάνω μου με όλο της το βάρος και ανταλλάσσουμε, ίσως τα πιο καυλιάρικα φιλιά της ζωής μας. Οι γλώσσες χώνονται μια στο ένα στόμα και μια στο άλλο και ρουφιόμαστε μέχρι να μας κοπεί η ανάσα. Κάποια στιγμή ξεκολλάμε.

-    «Κάνει ζέστη ή εγώ ζεσταίνομαι;» της λέω.

Γελάμε. Σηκώνομαι και πάω να ανοίξω τη μπαλκονόπορτα. Πριν προλάβω να γυρίσω τη νιώθω πίσω μου και μου δαγκώνει τον κώλο.!

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Δε μπορούσα να αντισταθώ! Είναι πολύ προκλητικός ο κώλος σου».

Με τραβάει ξανά προς το κρεβάτι και με βάζει να κάτσω στα τέσσερα, το κεφάλι μπροστά και τα πόδια ανοιχτά. Χουφτώνει τα βυζάκι μου και τα τσιμπάει, ενώ αρχίζει να μου γλύφει την πλάτη. Μιλάμε για απίστευτη καύλα.

Δαγκώνει τον κώλο μου κι εγώ αρχίζω να παίζω το μουνάκι μου, δεν κρατιέμαι. Μου γλύφει και μου δαγκώνει και μου χουφτώνει τον κώλο και τρίβει τις ρώγες της στον κώλο μου. Έχω πάθει πλάκα. Είμαι αλλού. Έχω φύγει. Και νιώθω τον οργασμό να πλησιάζει. Σκύβει από πάνω μου και μου λέει στο αφτί:

-    «Θέλω να σε δω να χύνεις. Μπορώ;», και κάθεται στο κρεβάτι δίπλα μου.

Γυρίζω ανάσκελα. Είμαι κάπως διαγώνια στο κρεβάτι, με πόδια ανοιχτά και λυγισμένα και τρίβω το μουνί μου με τρέλα. Η «Κ» γονατιστή πάνω στο κρεβάτι κάνει το ίδιο με το δικό της. Απλώνω το ελεύθερο χέρι μου και της πιάνω το στήθος. Σκύβει πάνω μου και μου το φέρνει στο στόμα. Το ρουφάω και το δαγκώνω, αλλά το μουνάκι δεν κρατιέται. Έχουμε σχεδόν συντονιστεί και χτυπιόμαστε ταυτόχρονα από τη μαλακία. Με το στόμα ανοιχτό, γλύφω με τη γλώσσα το βυζί της που πηγαίνει κι έρχεται πάνω μου.

-    «Θα χύσω!», της λέω.

-    «Κι εγώ!»

Πνιχτές κραυγές και ζουμιά να χύνονται. Καύλα επί δύο. Μεγάλη. Και τα δάχτυλα της μιας στο στόμα της άλλης…

-    «Τι ήταν αυτό;», λέω μετά από μερικά δευτερόλεπτα, μόλις αποκαταστάθηκε η αναπνοή μου.

-    «Απίστευτο!»

-    «Με τρέλανες!»

-    «Παρομοίως».

-    «Έχεις τσιγάρα;»

Κάνουμε από ένα τσιγάρο καθιστές στο κρεβάτι. Κοιταζόμαστε και γελάμε. Από εκεί που δεν είχε δει καλά - καλά η μία την άλλη γυμνή, χύνουμε παρέα. Αμηχανία, συνενοχή, καύλα, όλα μαζί. Αλλά και γλύκα.

-    «Κάνω το τσιγάρο και πάω μέσα», της λέω.

-    «Ναι, οκέι, είναι κι ο «Α» μέσα».

-    «Κόντεψα να το ξεχάσω!» και ξανασκάμε στα γέλια.

Σβήνω το τσιγάρο, της σκάω ένα φιλί και βγαίνω απ’ το δωμάτιο. Μπαίνω κατευθείαν στο μπάνιο για ντουζάκι. Δεν έχω συνειδητοποιήσει καλά - καλά τι έχει συμβεί. Απίστευτο μου φαίνεται. Στο άσχετο. Βγαίνω απ’ το ντους, τυλίγομαι με μια πετσέτα και πάω στην κουζίνα να πιω κάτι. Η «Κ» κάθεται σε μια καρέκλα δίπλα στο τραπέζι πίνοντας χυμό.

Κοιταζόμαστε συνωμοτικά και χαμογελάμε. Πιάνω ένα ποτήρι για να βάλω κι εγώ χυμό και την πλησιάζω. Ενώ βάζω χυμό, το χέρι της γλιστράει μέσα από την πετσέτα στο μουνί μου.

-    «Το ‘πλυνες καλά;», μου λέει ενώ μου βάζει δάχτυλο.

Ξανακαυλώνω… Σκύβω και τη φιλάω.

-    «Θα τα πούμε μετά κοριτσάκι…», της λέω.

Παίρνω το χυμό και πάω στο δωμάτιό μου. Ο «Α» στον κόσμο του. Η φόρμουλα έχει τελειώσει και χαζεύει ειδήσεις. Έχω αποφασίσει να μην του πω τίποτα σε πρώτη φάση.

-    «Έκανε μπανάκι το μωρό μου;»

-    «Ναι» του λέω και ανεβαίνω στο κρεβάτι.

-    «Ωραία. Μμμ… μοσχομυρίζει το μωρό. Σε περίμενα. Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση αν θυμάμαι καλά…»

-    «Ναι, εεε; Τι; Δεν τελείωσε η φόρμουλα;»

-    «Η φόρμουλα τελείωσε… Εγώ δεν τελείωσα όμως καυλίτσα μου!» μου λέει ξετυλίγοντας την πετσέτα.

-    «Εσύ μωρό μου δεν έχεις σωστές προτεραιότητες…», του λέω και τον φιλάω.

Κι αρχίζουμε τον δεύτερο (για μένα τρίτο) γύρο. Πετάει το σορτσάκι του κι έρχεται από πάνω μου. Δεν έχω προλάβει να ξεκαυλώσω η γυναίκα. Με το που με αγγίζει είμαι πύραυλος. Μετά τα γλωσσόφιλα, σειρά έχουν τα βυζάκια μου. Τα χουφτώνει, τσιμπάει τις ρώγες και τρελαίνομαι, ενώ στο μυαλό μου γυρνάει ακόμα η «Κ». Το χέρι του γλιστράει στο μουνάκι μου που πάλι στάζει. Γουστάρει να το παίζει κι αφήνομαι…

Γυρνάει ανάποδα και βρίσκομαι με τον πούτσο του στο στόμα. Καύλα. Καυλώνει την κλειτορίδα μου ενώ πιπιλάω το πουτσοκέφαλο. Νιώθω τον πούτσο του να γίνεται τεράστιος στο στόμα μου. Τον πιάνω και τον παίζω με το χέρι μου. Θέλω να του γλύψω τ’ αρχίδια. Τα γουστάρω πολύ και ξέρω ότι τον τρελαίνει. Τα γλύφω, ένα - ένα, και τα βάζω ένα - ένα στο στόμα. Τα πιπιλάω και τα παίζω με τη γλώσσα ενώ του παίζω σταθερά τον πούτσο. Τα πιάνω με τα δόντια χωρίς να τα δαγκώσω, δε μ’ αφήνει να δαγκώσω, πονάνε. Ο πούτσος του είναι πέτρα. Τον ακούω να ρουφάει το μουνάκι.

-    «Καύλωσε η πουτανίτσα μου;», μου λέει.

Ανασηκώνω τη λεκάνη και κολλάω το μουνάκι στο πρόσωπό του.

-    «Θέλει πούτσο το μουνάκι;»

Βγάζω τον πούτσο του απ’ το στόμα.

-    «Σαν τρελό!», του λέω και στήνομαι.

-    «Θέλεις να το καρφώσω το μουνάκι καυλιάρα μου;»

Το ξέρει ότι τρελαίνομαι για πισωκολλητό. Με πιάνει απ’ τη μέση και τον νιώθω να μπαίνει αργά στο μουνί μου.

-    «Ααααχ, ναι μωρό μου. Σκίστο το μουνάκι μου».

Τον νιώθω να μπαίνει όλος σιγά - σιγά μέσα μου και να τραβιέται πάλι έξω.

-    «Έλα μωράκι μου, μη με παιδεύεις…»

-    «Θέλεις πούτσο μωρό;»

Τον ξαναβάζει, αργά.

-    «Ναι!», και ξανά τραβιέται.

-    «Πες μου, τι θέλεις;»

-    «Θέλω να με σκίσει ο πούτσος σου».

Αυτό ήταν! Με μια απότομη κίνηση ο πούτσος του πλημμυρίζει το μουνί μου κι εγώ απογειώνομαι. Μπαινοβγαίνει με δύναμη τώρα και με τρελαίνει. Μου ρίχνει σκαμπίλια στον κώλο και με φτιάχνει ακόμα πιο πολύ.

-    «Ναι! Ναι!»

-    «Γουστάρεις καύλα μου;»

-    «Ναιιιι!»
Με σκίζει δυνατά. Ο πούτσος του καρφώνεται κάθε φορά πιο βαθιά, πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, ακόμα πιο γρήγορα.

-     Ααααχ! Έτσι μπράβο καυλιάρα μου. Να τρως τον πούτσο μου και να καυλώνεις».

Με πιάνει από τα μαλλιά και τα τραβάει. Χύνω επιτόπου με μια απίστευτη κραυγή καύλας, δευτερόλεπτα πριν νιώσω το σπέρμα του να εκσφενδονίζεται στην πλάτη και τον κώλο μου με ένα άγριο βογκητό.

Συνεχίζεται…;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")