Ο χορός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στο μπαράκι της περιοχής η τάξη μου [3 λυκείου] έκανε χορό για να μαζέψουμε χρήματα για την 5ήμερη. Εγώ είμαι η ομορφότερη του σχολείου με μαύρα μαλλιά, τέλειο κώλο, υπέροχο στήθος.

Η αλήθεια είναι ότι με ζηλεύουν όλα τα κορίτσια του σχολείου και όλα τα αγόρια θέλουν να με ξεσκίσουν. Στην αρχή βαριόμουνα να πάω γιατί είχα διάβασμα αλλά ευτυχώς ήρθε μια φίλη μου σπίτι να με πάρει.

Ντύθηκα βιαστικά φόρεσα ένα μίνι μαύρο (αυτό καυλώνει τα αγόρια) και από πάνω ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν που ίσα-ίσα κάλυπτε το πλούσιο στήθος μου.

Στις 9:30 πήγαμε και αφού πληρώσαμε είσοδο μπήκαμε μέσα και κάτσαμε όλοι στα τραπέζια που είχαμε κλείσει για το τμήμα μας.

Πήγα τουαλέτα για να φτιάξω τω κραγιόν και να βαφτώ καλύτερα και στη διαδρομή του να πάω και να έρθω, ένιωσα αμέτρητα χέρια στον κώλο μου.

Στο τραπέζι καθόμουν ανάμεσα σε 2 συμμαθητές μου οι οποίοι μάλλον είχαν μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους.
Τελικά, αφού συζητάγαμε για τουλάχιστον 30 λεπτά, μου έπιασαν και οι δυο τα μπούτια.

Στην αρχή δίστασα γιατί είχα αγόρι. Έναν μεγαλύτερο εξωσχολικό 22 χρονών. Έτσι και εγώ μετά από λίγο άρχισα και χαϊδευόμουν πάνω τους και ύστερα από λίγο φύγαμε.

Πήραμε ένα ταξί και κάτσαμε και οι 3 πίσω. Καθ’ όλη τη διαδρομή χαϊδευόμασταν πίσω, σε σημείο που τρελάναμε τον οδηγό.

Μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας, το σπίτι του ενός δηλαδή (οι γονείς του είχαν βγει με τους δικούς μου) γονάτισα αμέσως.

- Για να δούμε τι αξίζετε τώρα αγοράκια...

Τους είπα και αμέσως τους κατέβασα τα παντελόνια και τους τσιμπούκωσα και τους δυο.

Τους πήρα απαλά στα χέρια μου και αφού τους τον έπαιξα και στους δυο, τους έβαλα στο στόμα μου έναν-έναν… ενώ στον άλλο τον έπαιζα ακόμα…

Ύστερα από λίγο, τους πήρα και τους δυο στο στόμα.
Στην αρχή δεν μπορούσα να τους "χωρέσω" αλλά μετά έμαθα το κόλπο και έγινα εξπέρ. Τους είχα για 4 λεπτά έτσι και ο ένας πήγε στον κώλο μου και μου τον ξέσκισε με μανία!

Δεν μπορούσα να φωνάξω από τον πόνο, επειδή είχα τον άλλο στο στόμα και του τον δάγκωνα από τον πόνο. Αυτός στο στόμα με έχυσε και αλλάξαμε στάση για να βολευόμαστε να του κάνω ισπανικό, ενώ ο άλλος με γάμαγε από πίσω.

Μετά από λίγο με χύνουν πάλι και οι δυο μαζί, και ενώ ύστερα από λίγη ξεκούραση τους παίρνω ξανά στο στόμα για ένα δεύτερο γύρο, ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν οι γονείς μας μέσα‼!

Η ντροπή που ένιωσα δεν περιγράφεται. Έκανα ένα μήνα να μιλήσω στους γονείς μου.
Τώρα με τους άλλους δυο συνεχίζουμε να πηδιόμαστε πολλές φορές και με τον γκόμενο μου, και τα τραβάμε όλα βίντεο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")