One Night Stand

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γνωριστήκαμε στο σπίτι ενός φίλου που γιόρταζε το πτυχίο του. Ήταν αθλητής, με κορμί λεπτό και πέτρινο, πολύ κομψός μέσα στο κλασικό μαύρο παντελόνι και το άσπρο πουκάμισο. Έτυχε να καθόμαστε δίπλα-δίπλα και πιάσαμε την κουβέντα.

Λόγω της δυνατής μουσικής έπρεπε να σκύβουμε στο αφτί ο ένας του άλλου για να μην αναγκαζόμαστε να φωνάζουμε. Όταν άκουσα τη φωνή του για πρώτη φορά τόσο κοντά κι αισθάνθηκα την ανάσα του στο λαιμό μου, ένιωσα να καίγομαι ανάμεσα στα πόδια. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να χύσω χωρίς καν να με αγγίξει, αν μου ψιθύριζε βρωμόλογα με αυτή τη φωνή.

Συνεχίσαμε την κουβέντα για όση ώρα μείναμε στο σπίτι του φίλου. Έδειχνε να μη θέλει να φύγει από δίπλα μου. Τα ποτά πλήθαιναν κι άρχισε να γίνεται πιο τολμηρός στο πλησίασμα. Τα χείλη του σχεδόν άγγιζαν το λαιμό μου ή τους ώμους μου κάθε φορά που μου μιλούσε.

Είχα μαζεμένα τα μαλλιά ψηλά και φορούσα ένα κόκκινο τοπ με λεπτές τιράντες σταυρωτές στην πλάτη. Ήμουν γεμάτη καύλα. Απέναντί του όμως κρατούσα μια στάση δεκτική μεν, αλλά προσεκτική. Δεν ήθελα να είναι σίγουρος ότι μου αρέσει. Ήθελα να με κυνηγήσει ως εκεί που δεν πάει. Οι υπόλοιποι αποφάσισαν να συνεχίσουμε με έξοδο για ποτό. Ήταν προχωρημένες δύο.

Μοιραστήκαμε στα αυτοκίνητα και βρεθήκαμε σε ένα σκοτεινό κλαμπάκι με τρομερά δυνατή μουσική και μπλε φως. Η μισή παρέα έψαχνε την υπόλοιπη μισή, δεν βλέπαμε τίποτα. Στάθηκα μόνη ψάχνοντας με το βλέμμα τριγύρω.

Ξαφνικά ένιωσα το κορμί του να κολλάει πίσω μου, με αγκάλιασε από πίσω κι άρχισε με το ένα χέρι να μου χαϊδεύει το στήθος ενώ το άλλο χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου για να με κολλήσει πάνω του, για να με τρίψει πάνω στον καυλωμένο πούτσο του, που τον ένιωθα σηκωμένο και σκληρό κάτω απ’ το παντελόνι.

-    «Θέλω να σε πάρω τώρα. Θέλω να σε γαμήσω τώρα!» μου ψιθύρισε με καυλωμένη φωνή.

Το χέρι του ανυπόμονα έψαχνε να χωθεί μέσα στο παντελόνι μου για να αγγίξει το μουνί μου. Ήμουν μούσκεμα. Οι ρώγες μου έκαιγαν και ήταν τόσο σκληρές, που πονούσα.

-    «Πάμε να φύγουμε», του είπα.

Σε λίγο ήμασταν στο διαμέρισμά του. Δεν είχε πάρει λεπτό τα χέρια του από πάνω μου σε όλη τη διαδρομή. Πριν κλείσουμε καν την πόρτα πίσω μας άρχισε να με γδύνει, μεθυσμένος από καύλα. Βλέποντας το μαύρο διάφανο στρινγκάκι μου, η ανάσα του έγινε πιο γρήγορη.

-    «Πόσο μ’ αρέσει αυτό που φοράς, μωρό μου. Όλο το βράδυ φανταζόμουν ότι το μουνάκι έχει τέτοιο κιλοτάκι».

Καθώς δάχτυλά του χάιδευαν το κιλοτάκι εκείνος έκλεισε τα μάτια και απολάμβανε την αίσθηση βαριανασαίνοντας. Του έβγαλα το πουκάμισο και του έλυσα τη ζώνη, χαϊδεύοντάς του τον πούτσο. Το κορμί του ήταν τέλειο! Άρχισα να κατεβαίνω χαμηλά, φιλώντας και γλύφοντας, μέχρι που του άνοιξα το φερμουάρ κι έβγαλα έξω το καυλί του που ήταν έτοιμο να εκραγεί.

Τον τσιμπούκωσα αργά, έγλυψα τον πούτσο του από τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι, ξανά και ξανά… το στόμα μου έκαιγε, εκείνος βογκούσε ρυθμικά.

-    «Ααχ! Τι ωραία που τον παίρνεις μωρό! Αχ! Μαλάκισέ τον με το στόμα σου. Αχ! Θα σου πάρω το μουνί με αυτόν τον πούτσο μωρό μου. Θα σε γαμήσω με το καυλί αυτό που γλύφεις».

Τον άφησα απότομα γιατί δεν ήθελα να χύσει στο στόμα μου. Το μουνάκι μου είχε μουσκέψει το κιλοτάκι. Ήθελε να ξεσκιστεί μαζί του και να χύσει πάνω στον σκληρό πούτσο του. Πριν κάνω κάποια κίνηση με άρπαξε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Πίεσε τα πόδια μου να ανοίξουν διάπλατα, παραμέρισε το στρινγκάκι κι άρχισε να μου γλύφει το μουνί σαν τρελός.

Ένιωθα ότι είχα ένα θηρίο ανάμεσα στα πόδια. Η καυτή ανάσα του με καύλωνε. Ήθελα τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου εκείνη τη στιγμή.

-    «Έλα, βάλε το καυλί σου μέσα μου. Γάμησέ με, με το καυλί σου μωρό μου, με το σκληρό σου καυλί...»

Μου κατέβασε το κιλοτάκι και με έσυρε ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού. Γονάτισε στο πάτωμα μπροστά μου και μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα. Το καυλί του καρφώθηκε μέσα μου ξεσκίζοντας το καυλωμένο μουνί μου βαθιά, ξανά και ξανά.

-    «Σ’ αρέσει το καυλί μου μωράκι μου;» ψιθύριζε με βαριά ανάσα.

-    «Γαμιέμαι τέλεια με το καυλί σου! Θα του δώσω τα χύσια μου μωρό μου. Θα χύσω τον πούτσο σου μωρό μου. Πάρ’ τα! Αααχ... Αααχ... Πάρτα μωρό μου... Ααααααχχ!

Έχυσα σπαρταρώντας πάνω στον πούτσο του. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει βογκώντας.

-    «Τι ωραία που γαμιέσαι πουτανάκι! Μου έχεις τρελάνει τον πούτσο καυλίτσα. Θα σε χύσω καυλίτσα μου. Θα σε χύσω καύλα μου. Αααααχ! Αααααχ! Καύλα μου! Ααααχ! Σε χύνω! Αααχχ! Ααααχ!».

Κάναμε ένα τσιγάρο και φώναξα ταξί. Δεν ξαναειδωθήκαμε ποτέ ξανά. Ήταν απ’ τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")