Αχ... αυτές οι πιτσιρίκες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ηλικία μου είναι 52 ετών χωρισμένος από δεκαετίας. Από τον γάμο μου απόκτησα μια κόρη, σήμερα παντρεμένη, με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις από τον καιρό που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου.

Αρκεί να σας πω ότι όλα τα γυναικολογικά θέματα τα έμαθε από μένα και όχι από την μάνα της, η οποία είχε φοβερά ταμπού στο σεξουαλικό θέμα, και παρ’ όλες τις προσπάθειες μου, δεν έγινε δυνατόν να τα αποβάλει αυτά τα ταμπού.

Ας τα αφήσουμε αυτά διότι δεν μας ενδιαφέρουν, απλά τα ανέφερα για να καταλάβετε ποια ήταν η ζωή μου, μέχρι που έφτασα στον χωρισμό. Από νωρίς είχαν γίνει γκρίζα τα μαλλιά μου, με ύψος 1.80, και από τα λεγόμενα φιλενάδων και συμμαθητριών της κόρης μου, ήμουν γοητευτικός για αυτές και πολλές ζητούν την συντροφιά μου, άσχετα αν ήμουν στην ηλικία πατέρας τους. Αυτά και αυτά είχαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ μας μια παράξενη σχέση πατέρα και κόρης, δηλαδή να κάνω πλάτες στην κόρη μου για τις εξόδους της με τις διάφορες σχέσεις που δημιουργούσε και εκείνη να με συστήνει στις φιλενάδες της που αποζητούσαν την δική μου παρέα.

Θα σας εξιστορήσω πάμπολλες ιστορίες που έγιναν κατά καιρούς, όπως με την φίλη και συμφοιτήτρια της την Άννα. Ένα κοριτσάκι 20χρονο, φοιτήτρια της χημείας, προερχόμενο από την νησιωτική Ελλάδα, που έμενε στην Αθήνα επειδή φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο. Με ένα σωματάκι που κόλαζε τους πάντες και τα πάντα, πλέον που το ντύσιμο του ήταν, σαν μοντέλο από περιοδικό μόδας. Πάντα μέσα στην μόδα, με τα μίνι της, τις μπλούζες ή τα πουκάμισα που τόνιζαν το όμορφο και στητό στήθος της, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φορούσε χειμώνα καλοκαίρι, τα βαμμένα νύχια της, τα καλοχτενισμένα μαλλιά της.

Ερχόταν τακτικά στο σπίτι για να διαβάσουν μαζί ή να δουν καμιά ταινία στο video ή και να περάσουν την ώρα τους, όταν δεν είχαν κέφι να βγουν έξω. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία σε κάτι πονηρές κουβεντούλες που πέταγε ή ατάκες και την αθυροστομία που είχε. Έλεγα μικρό είναι, δεν καταλαβαίνει, άσχετα αν εμένα με ξεσήκωνε αφάνταστα και πολλές φορές μαλακιζόμουν για χάρη της.

Έμενα μαζί με την κόρη μου στο σπίτι, η μάνα της είχε φύγει και πήγε στους δικούς της μετά τον χωρισμό μας, και πολλές φορές είχαμε βγει παρέα οι τρείς μας για φαγητό, ποτό ή ακόμα και σε χορούς, κάτι που συνέβαινε τακτικά με τους φίλους της και φίλες της, μέχρι που μια μέρα μου λέει η κόρη μου:
- Ξέρεις πατέρα.. η Άννα σε γουστάρει πολύ......
- Έλα, άστα αυτά. Αυτή είναι μωρό ακόμα......
Της απαντώ και δεν δίνεται συνέχεια στην κουβέντα μας.

Μια μέρα, μόλις είχα επιστρέψει πρωί από ένα επαγγελματικό ταξίδι, τακτικά ταξιδεύω λόγω της δουλειάς μου, η κόρη μου, λέει:
- Πατέρα, το μεσημέρι μην με περιμένεις, θα πάω να διαβάσω με έναν συμμαθητή μου και θα έλθω το βράδυ...
Και φεύγουν μαζί για το Πανεπιστήμιο. Εγώ πέφτω να κοιμηθώ λιγάκι διότι οδηγούσα πολλές ώρες και ήμουν κουρασμένος.

Ξυπνάω ακούγοντας το κουδούνι της πόρτας. Σηκώνομαι επάνω αγουροξυπνημένος, με ένα σλιπάκι που φορούσα. Συχνά μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσαμε εγώ με το σλιπάκι και η κόρη μου με το νυχτικό χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα, και ανοίγω την πόρτα να δω ποιός είναι. Οπότε μπαίνει μέσα η Άννα.
- Αααα, κύριε Γιώργο, ξέχασα ένα βιβλίο στο δωμάτιο της κόρης σας και ήρθα να το πάρω επειδή μου χρειάζεται. Μπα, τι βλέπω… γυμνός; Γυμνός κοιμάστε; Έτσι μου αρέσει ο άνδρας να κοιμάται.

Σηκώνεται στις μύτες των ποδιών της και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Κάνει μία περιστροφή γύρω από τον εαυτό της.
- Σας αρέσω; Σας αρέσω;
Και με φιλάει στο στόμα αυτή την φορά πριν προλάβω να τραβηχτώ. Πηγαίνει να πάρει το βιβλίο και εγώ στο κρεβάτι. Ξαπλώνω για να κρύψω τις σηκωμάρες που με έπιασαν από τις ενέργειες της μικρής Άννας. Ο Θεός να την κάνει μικρή βέβαια! Όταν έρχεται στο δωμάτιο μου, κάθεται στη άκρη του κρεβατιού.

- Να σου φτιάξω ένα καφέ από τα χεράκια μου για να συνέλθεις; Με ρωτά.
Παράξενος ο ενικός αυτή τη φορά. Έρχεται με τους καφέδες. Και όπως ανάβω ένα τσιγάρο..
- Σε μένα δεν θα δώσεις;
Παίρνει ένα, το ανάβει. Συζητάμε άσχετα θέματα.
- Κάνει ζέστη μέσα εδώ.

Βγάζει το πουκάμισο που φορούσε μένοντας με ένα διάφανο σουτιέν, το οποίο μόλις και ψιλοέκρυβε το στήθος της, δείχνοντας μου τις ήδη πεταγμένες ρώγες του. Όπως έχω μείνει κάποια στιγμή στις σκέψεις μου και δεν την προσέχω. Σκύβει και μου φιλάει το στήθος.. δαγκώνει την ρώγα μου... ενώ το χέρι της χώνεται κάτω από το σεντόνι και βουτάει τον καυλωμένο πούτσο μου μετά από αυτά που έβλεπα.
- Τι είναι αυτό; Σου σηκώθηκε; Σου σηκώθηκε; Καύλες; Καύλες έχεις; Όμορφος που πρέπει να είναι…!

«Δεν γαμιέται…» Συλλογίζομαι. Και της απαντώ:
- Γιατί δεν σηκώνεις το σεντόνι.... να τον δεις;
Αντί άλλης κουβέντας, σηκώνεται επάνω, βγάζει παπούτσια και φούστα, μένοντας με ένα στριγκάκι που δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα. Σηκώνει το σεντόνι, τραβάει το σλιπάκι μου, και της εμφανίζεται ο πούτσος μου κατάμουτρα! Σκύβει και τον φιλάει...
- Τι όμορφος που είναι!!!
Ψιθυρίζει και τον βάζει μέσα στο στοματάκι της αρχίζοντας να τον πιπιλάει με τέτοιο τρόπο… ούτε καμιά επαγγελματίας να ήταν!

Δεν περνάνε δύο λεπτά... δεν μπορώ όμως να κρατηθώ. Και…
- Χύνω! Χύνωωω! Χύνωωωω‼! Μουγκρίζω.
Και τα αφήνω μέσα στο στόμα της, που τα καταπίνει όλα! Τον γλύφει μέχρι να τον καθαρίσει καλά-καλά.
Κάνοντας ένα τσιγάρο ακόμα, χωμένη μέσα στην αγκαλιά μου.... εξομολογείται ότι με γουστάριζε από τη πρώτη μέρα που με είδε, πριν από δύο χρόνια όταν είχε έλθει στο σπίτι μαζί με την κόρη μου.

- Από τότε ήθελα να κάνουμε έρωτα. Από τότε ήθελα να με κάνεις πραγματική γυναίκα. Και επειδή εσύ δεν μου έδινες σημασία, πολλές φορές είχα χαϊδέψει το μουνάκι μου μέχρι να χύσω με την σκέψη σου, μέχρι που πήγα και γαμήθηκα με έναν συμφοιτητή μου, αλλά ένιωσα σαν αντικείμενο... τίποτα το ιδιαίτερο. Γι’ αυτό και σήμερα, όταν σε είδα το πρωί που ήλθες, προφασίστηκα ότι ξέχασα το βιβλίο, για να έλθω εδώ και να κάνουμε έρωτα... να νιώσω πραγματική γυναίκα. Εσύ  πιστεύω έχεις εμπειρίες και ξέρεις πως να φερθείς ερωτικά σε μία γυναίκα, για να νιώσει ικανοποιημένη ερωτικά.

Γυρίζω επάνω της και της δίνω ένα γλωσσόφιλο. Φιλάω τα χειλάκια της.. το λαιμουδάκι της... δαγκώνω τα αυτάκια της στην βάση τους όταν, την αισθάνομαι να βαριανασαίνει από καύλες. Τα χέρια μου χαϊδεύουν τα βυζάκια της. Τσιμπούν τις ρωγίτσες της.. το δερματάκι της ανατριχιάζει... το κεφάλι της το κουνάει αριστερά-δεξιά... είναι κατακαυλωμένη! Κατεβαίνω πιο χαμηλά. Γλύφω τις ρώγες της... τις δαγκώνω ελαφρά... γλύφω την κοιλίτσα της.. όπως κατεβαίνω ακόμα χαμηλότερα.... λύνω τα κορδόνια από το στριγκάκι της.. αποκαλύπτεται ένα ροδαλό φρεσκοξυρισμένο μουνάκι όλο υγρά.

Κατεβαίνω ακόμα χαμηλότερα χωρίς να ακουμπήσω το μουνάκι της. Γλύφω την βάση των ποδιών της.. το μέσα μέρος από τα μπουτάκια της... τις γάμπες της... τα δακτυλάκια των ποδιών της... με τα κόκκινα βαμμένα νύχια που με καυλώνουν αφάνταστα!

- Σε θέλω… ψιθυρίζει. Μη με βασανίζεις... σκίσε με! Σκίσε το μουνί μου! Σε θέλω! Σε θέλω‼!
Έχω φτάσει στην βάση των μηρών της. Όταν ακουμπάω την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της αισθάνομαι τους σπασμούς στην κοιλιά της....
- Αχ! Ναι! Ναι...! Χύνωωωωωω ‼! Χύνωωωω‼!
Φωνάζει και υγρά γεμίζουν το στόμα μου. Είναι τα χύσια της. Τα ρουφάω όλα, όπως εκείνη ρούφηξε προ ολίγου τα δικά μου....

- Έλα! Έμπα μέσα μου. Έμπα μέσα στο μουνί μου! Μη με βασανίζεις... τι σου έχω κάνει;
Έχει ανοίξει τα πόδια της κατά τρόπο, που δεν παίρνει άλλο. Το μουνάκι της κατακόκκινο μοιάζει σαν τριαντάφυλλο. Ανασηκώνομαι λιγάκι, ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα της και μπαίνω μέσα της σιγά-σιγά... βασανιστικά. Προσπαθεί να με τραβήξει επάνω της. Τα πόδια της στην μέση μου με τραβούν προς αυτήν. Μπαίνω όλος μέσα μέχρι τέλους! Έχει κλειστά τα μάτια.. βυζαίνει το ένα δάκτυλο.. με το άλλο τρίβει τις ρώγες της... κουνιέται προσπαθώντας να με βάλει πιο βαθιά μέσα της. Ενώ είμαι ακίνητος...

Δεν θέλω να χύσω μέσα της. Και δεν φοράω προφυλακτικό. Δεν μ’ αρέσει άλλωστε. Οπότε αρχίζουν οι σπασμοί της...
- Χύνωωω‼ Φωνάζει.
Κουνιέμαι για να βγω.
- Όχι... όχι! Θέλω μέσα μου να χύσεις… μέσα μου! Παίρνω χάπια εδώ και δύο χρόνια, δεν έχεις πρόβλημα.
Μπαίνω πιο βαθιά και κουνιέμαι στο ρυθμό της..
- Αχ.... αχ… ναι... ναι... χύνωωω... χύνωωωω‼!
Οι σπασμοί της αδιάκοποι...
- Έτσι… έτσι! Γάμα με! Δυνατά! Πολύ δυνατά‼!

Νιώθω να φτάνω στο τέλος. Ο πούτσος μου είναι φουσκωμένος, με τις φλέβες πεταγμένες έξω. Όπως τρίβεται στα πλαϊνά του μουνιού της, οι καύλες μου στα κόκκινα! Χτυπάει στην μήτρα της...
- Τελειώνω.. το αισθάνομαι..
Αφήνω τα χύσια μου μέσα στο μουνάκι της, ενώ δεν έχουν σταματήσει οι σπασμοί της... οι οργασμοί της...
Ξέπνοος ξαπλώνω δίπλα της. Της φιλώ τα χειλάκια... το λαιμουδάκι...

Συνέρχεται...
- Αχ.. που βρισκόμουν; Που είχα πάει; Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω άνδρα μου! Τελικά είχα απόλυτο δίκιο στις σκέψεις μου, στις αποφάσεις μου.
Κάναμε παρέα ένα τσιγάρο και σηκωθήκαμε να φτιάξουμε κάτι για φαγητό. Είχε ήδη περάσει η ώρα.

Μετά το φαγητό... είναι άλλη ιστορία...
Συγνώμη αν σας κούρασα. Περιμένω σχόλια σας, ως επίσης και από φοιτήτριες που θα επιθυμούσαν να βρεθούν στη θέση της Αννούλας.