Εγώ και η μάνα του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Για να καταλάβετε, μένω σε ένα νησί του Αιγαίου και ένα από τα πιο διάσημα νησιά του κόσμου. Έχω ένα φίλο στην ηλικία μου. Όλη την ημέρα μαζί, και για καφέ και σχολείο και στρατό. Η μητέρα του ήταν περίπου στα 40, 1.75, 60 κιλά, καστανόξανθη. Εγώ στα 22, 1.87, 65 κιλά.

Από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τι θέλω από τις γυναίκες και με το που έκανα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή, άρχισα να βλέπω την μητέρα του φίλου μου αλλιώς. Παρατηρούσα την κωλάρα της, το στήθος της, ήταν όλα υπέροχα. Όταν τελείωσα με τον στρατό και ξανά πήγα στο νησί έγινε αυτό που ονειρευόμουν.

Με καλεί η Μαρία (έτσι την λένε) και μου λέει να πάω να μου κάνει το τραπέζι, θα είναι και ο γιος της. Και βέβαια δεν αρνήθηκα. Πηγαίνω, χτυπάω, και μου ανοίγει. Πιο όμορφη από ποτέ. Την ρωτάω:

-    «Πού είναι ο φίλος μου;»

-    «Έχει πάει με τον πατέρα του να δουν την γιαγιά του που είναι στο νοσοκομείο. θα φάμε οι δυο μας. Δεν σε πειράζει;», μου λέει.

Άλλο που δεν ήθελα. Φορούσε μια φούστα έως το γόνατο και ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ. Με είχε ανάψει και μόνο που ήμασταν μόνοι. Έπρεπε να κάνω κάτι. Και πήρα την απόφαση: ή όλα ή τίποτα. Την ώρα που μου λέει:

-    «Πάω να βάλω να φάμε».

Την ακολούθησα λέγοντας της ότι:

-    «Έρχομαι να βοηθήσω».

Εκεί μου λέει:

-    «Τόσο καιρό στο στρατό, θα σου έχει λείψει και το γαμήσι ε;»

Εγώ έμεινα. Πίστεψα ότι μου άναψε το πράσινο φως. Χωρίς να πω τίποτα και την ώρα που σκύβει να βγάλει το φαΐ από το φούρνο, κολλάω από πίσω, περνάω τα χέρια μου στην μέση της και της λέω:

-    «Ήρθε η ώρα που περίμενα χρόνια…»

Κατεβάζω το παντελόνι μου και την τραβάω προς τα επάνω μου. Ο πούτσος μου τρελάθηκε. Αυτή το έπαιζε δύσκολη. Της σηκώνω την φούστα, της κατεβάζω το μικροσκοπικό βρακάκι και της τον βάζω μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο. Αυτή να ουρλιάζει, να με χτυπάει λέγοντας μου:

-    «Μη! Δεν είναι σωστό…»

Εγώ να μην σταματάω με τίποτα μέχρι που το πήρε απόφαση. Γύρισε, της έβγαλα την μπλούζα και την ανέβασα στον νεροχύτη. Της άνοιξα τα πόδια και μπήκα για περίπου δέκα λεπτά χωρίς σταματημό. Λίγο πριν τελειώσω, μου λέει ότι θέλει να τα καταπιεί. Δεν της χάλασα το χατίρι. Της είπα να γονατίσει και της τον κάρφωσα στο στόμα. Σε πέντε λεπτά τελείωσα. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Αυτή έμεινε στο πάτωμα λέγοντας συνέχεια:

-    «Τι έκανα… τι έκανα;»

Εγώ ντύθηκα και έφυγα. Μετά από καμιά ώρα, μου έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι είναι καλύτερα να μην μάθει κανείς τίποτα. Από τότε, όποτε δω ότι λείπουν όλοι από το σπίτι της, πηγαίνω και την αναγκάζω να μου κάτσει αλλιώς… θα τα πω στον άντρα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")