Γαμούσα γιο και μάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα ένα φίλο στο Λύκειο. Ήταν γκέι και με πήγαινε συχνά στο δωμάτιό του και τον γαμούσα. Ο πατέρας του είχε αποθάνει. Η χήρα μητέρα του τσακιζόταν να με περιποιηθεί όταν με πήγαινε σπίτι του ο φίλος μου.

Είχα πολύ γρήγορα αντιληφθεί ότι ήξερε γιατί κλειδωνόμασταν στο δωμάτιο του γιου της και ότι ποθούσε κι εκείνη να την γαμούσα.

Πολλές φορές που μου πρόσφερε γλυκό, παρέμενε για πολύ χρόνο σκυμμένη μπροστά μου για να μου δίνει την ευκαιρία να βλέπω τα πλούσια και χωρίς στηθόδεσμο στήθη της. Κι ενώ έφευγα, την έβλεπα σχεδόν πάντα ημίγυμνη να με κατευοδώνει με ανυψωμένα και τα δυο χέρια της επιδεικτικά σαν να με ήθελε να βλέπω τις άτριχες μασχάλες της. Άλλες φορές πάλι την έβλεπα να κάθεται στην πολυθρόνα κοντά στην είσοδο με ανυψωμένη τη ρόμπα της σαν να με ήθελε να βλέπω τις γάμπες της.

Ικανοποιούσα τις σεξουαλικές μου ανάγκες με τις σχέσεις μου με το γιο της, αλλά συχνά τριβέλιζε το μυαλό μου η ιδέα να την γαμούσα. Και σχεδόν πάντα μου φάνταζε αμέσως φρικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λόγω ακριβώς των σχέσεών μου με το γιο της. Όμως δεν πέρασε πολύς καιρός και ο φίλος μου, που αγαπούσε πολύ τη μητέρα του και τη λυπόταν που ύστερα από το θάνατο του άντρα της στερήθηκε τόσο πρόωρα το σεξ, μου έλεγε διάφορα υπονοούμενα και με άφηνε να καταλάβω ότι ήθελε κι εκείνος να γαμώ και τη μητέρα του. Κάποιες μισές κουβέντες που βγαίναν από το στόμα του ηχούσαν στα αυτιά μου σα να μου διαβίβαζε τους μύχιους πόθους της μάνας του.

Μια Κυριακή απόγευμα ένιωθα πολύ ανυψωμένη τη λίμπιντό μου. Είχα μια ακαταμάχητη επιθυμία να γαμήσω. Δεν μπορούσα όμως να γαμήσω τον συνηθισμένο παρτενέρ μου, γιατί όπως μου είχε τηλεφωνήσει θα έλειπε σε διήμερο ταξίδι με το θείο του. Έτσι, ανεπαίσθητα και αμήχανα ξεκίνησα για το σπίτι του με κάποιο προαίσθημα ότι θα έβρισκα μόνη τη μητέρα του. Είχα κιόλας τη συγκατάθεση του γιου της ή μάλλον την παρότρυνσή του να γαμάω και κείνη, γιατί δεν ήθελε να τη βλέπει στερημένη από το σεξ, ύστερα από το θάνατο του άντρα της.

Έφτασα στην πόρτα του σπιτιού της και αμήχανα χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε με μια ευχάριστη έκπληξη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Με καλωσόρισε με μια θερμή χειραψία και κρατώντας σφικτά το χέρι μου το ανέβασε και το ακούμπησε μαλακά στο βυζί της. Ένιωσα όλο τον μαγνητισμό του σώματός της να με διαπερνά. Φορούσε ρόμπα μπάνιου και είχε τυλιγμένο το κεφάλι της με μια πετσέτα. Μου είπε πως μόλις βγήκε από το μπάνιο και σπογγιζόταν μπροστά μου με τη ρόμπα της για να στεγνώσει.

Καθώς σπογγιζόταν άφηνε στιγμιαία κάποιο κομμάτι από τα στήθη της ή από τις γάμπες της ή από άλλα μέρη του σώματός της ακάλυπτο μπροστά στα μάτια μου. Με οδήγησε στην πολυθρόνα και πήγε να ρίξει επάνω της ένα ρούχο, όπως μου είπε. Γύρισε σε λίγο φορώντας μια λεπτεπίλεπτη ρόμπα που άφηνε να φαίνεται ανάγλυφος και ερεθιστικός όλος ο εσωτερικός της κόσμος.

Έβλεπα πίσω από τη ρόμπα ολοκάθαρα και τις ρώγες των βυζιών της και το ξυρισμένο μουνί της. Κάθισε απέναντί μου με ανοικτά τα πόδια της και σήκωσε ψηλά τη ρόμπα της αφήνοντας ακάλυπτες τις γάμπες της. Η όλη συμπεριφορά της έναντί μου, έδειχνε αδιάψευστα ότι με ποθούσε. Η λίμπιντο μου, ανέβαινε κατακόρυφα όλο και πιο πολύ και κόντευε να εκραγεί....

Έφερε ποτά, μεζέδες και ξηρούς καρπούς. Φάγαμε και ήπιαμε και καλοκαρδίσαμε. Ήθελε, μου είπε, αν είχα την καλοσύνη, να της έκανα λίγο μασάζ, γιατί ένιωθε ένα πονάκι στην πλάτη.. Σηκώθηκα αμέσως, έτοιμος να την εξυπηρετήσω. Πέταξε όλα τα ρούχα της κι έμεινε μόνο με το στριγκάκι της.. Την έτριβα σαν τρελός και στην πλάτη και στα στήθη και στις γάμπες και στο μουνί της. Την έπιανα με δύναμη και την έσφιγγα πάνω στον πούτσο μου. Τη φιλούσα παντού και δεν έμεινε τρέλα που δεν την έκανα.

Με άρπαξε από το χέρι και με τράβηξε στην κρεβατοκάμαρά της. Η επεισοδιακή συνέχεια της ιστορίας μου γράφτηκε στο κρεβάτι της. Σε κάποιο διάλειμμά μας λίγο πριν από τα μεσάνυχτα τηλεφώνησα στο σπίτι μου να μη με περιμένουν γιατί θα έβγαζα τη νύκτα στο σπίτι του φίλου μου, όπως τους είπα, επειδή έλειπε τάχα σε ταξίδι η μητέρα του εκείνο το βράδυ και χρειαζότανε τη συντροφιά μου.

Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι το μεσημέρι της άλλης μέρας. Ξανασμίξαμε, φάγαμε το πρωινό μας και ξεκίνησα για το σπίτι μου παραχορτασμένος από σεξ.
Από τότε συνεχίζω τακτικά τις επισκέψεις μου στο σπίτι τους. Κάποτε φιλοξενούμαι στην κάμαρα του γιου της και κάποτε στην κρεβατοκάμαρά της. Με ένα τηλεφωνηματάκι ορίζουμε τα ραντεβού μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")