Αχ πουτανάκι μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

OXI e-mail

Υπήρχε πάντα παιχνίδι μεταξύ μας, αν και κυρίως βρισκόμασταν στο φιλικό. Ήταν φίλος του δικού μου. Πολλές φορές στο παρελθόν είχαμε βρεθεί να χαμουρευόμαστε άγρια.

Κρυφά από το φίλο μου, σε εισόδους πολυκατοικιών, στο αυτοκίνητο, στον καναπέ μετά από εξοντωτικά πάρτι, αφού όλοι είχαν πέσει κοιμηθεί.

Ποτέ δεν είχαμε γαμηθεί κανονικά. Τον είχε παίξει κοιτώντας με σε κάποια τουαλέτα μπαρ, μου είχε δώσει απίστευτη καύλα παίζοντας το μουνί μου ένα πρωινό στο σπίτι του μέχρι να χύσω, τον είχα πάρει στο στόμα σε σκοτεινές γωνιές, είχαμε καυλώσει άπειρες φορές με υπονοούμενα, αγγίγματα κάτω απ’ το τραπέζι και υγρά βλέμματα.

Όποτε κολλούσε στη φάση, του διηγιόμουν επίτηδες, και δήθεν αθώα, ιστορίες με παλιούς γκόμενους, γιατί ήξερα ότι καυλώνει κι ότι μετά θα τον παίξει για μένα όταν θα γύριζε σπίτι.

Αυτή τη φορά μεθύσαμε μόνοι σε ένα μπαρ. Ο δικός μου έλειπε σε ένα νησί για δουλειά. Καταλήξαμε σπίτι μου τρελοί από καύλα. Με χούφτωνε παντού ανασαίνοντας βαριά… του έβγαλα το πουκάμισο και με γύρισε προς τον τοίχο.

Μου κατέβασε το κυλοττάκι βίαια! Φορούσα μαύρη φούστα και κουμπωτό μπλουζάκι. Άνοιξε τα κουμπιά και έβγαλε το στήθος μου απ’ το σουτιέν… το άλλο του χέρι χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια μου… το μουνί μου ήταν υγρό κι αυτός το έπαιζε άγρια για να με τρελαίνει όλο και περισσότερο…

- "Σ’ αρέσει να γαμιέσαι πουτανάκι;"
Έλεγε καυλωμένος, δαγκώνοντας το λαιμό μου και παίζοντας το μουνί μου. Ταυτόχρονα με πίεζε στον τοίχο. Οι ρώγες μου πήραν φωτιά!

- "Γαμιέμαι με όλους, ρε αρχίδι!"
Η φωνή μου βραχνή… εκείνος τρελάθηκε!
- "Σ’ αρέσει να είμαι η πουτάνα σου;" Συνέχισα με κοφτή ανάσα.

Τον ένιωθα στον κώλο μου να σκληραίνει όλο και πιο πολύ. Φορούσε ακόμα το παντελόνι κι είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και τον έτριβε στον κώλο μου…
- Τι γαμιόλικο τσουλάκι είσαι εσύ...! Τι καυλωμένο τσουλάκι είσαι!
Ήθελα να τον τρελάνω…
- "Θέλεις να με βλέπεις να γαμιέμαι με άλλους;" Του είπα λαχανιασμένη.
- "Θέλω να βλέπω να σε χύνουν στη μάπα, πουτάνα!"

Με ξάπλωσε στον καναπέ ανάσκελα, έβαλε προφυλακτικό και έχωσε τον πούτσο του στο μουνί μου.
- "Ααχ γαμιόλη!" Βόγκηξα. "Γαμιόλη!"
- "Πάρτον πουτανάκι!"
Με κοιτούσε στα μάτια και έγλυφε το λαιμό μου με μανία.

Το μουνί μου ήταν μούσκεμα. Έκαιγα ολόκληρη… με γάμησε βίαια, βρίζοντας, μπαινοβγαίνοντας στο μουνί μου που έσφιγγα γύρω από τον πούτσο του για να τον καυλώσω ακόμη περισσότερο… με κάρφωνε ρυθμικά γεμίζοντας ολόκληρο το μουνί μου.

Τα βογκητά μου μεγάλωσαν… άρχισα να παραμιλάω από την καύλα… εκείνος βογκούσε σαν τρελός…
- "Θα σε χύσω γαμώ την πουτάνα μου...! Θα σου χύσω το μουνί πουτανάκι...! Αααχ… ααχ.. πάρτα πουτανάκι μου.. πάρτα πουτανάκι μου... αααχ καριόλα... πάρτα καργιόλα.. ααααααχ!"

Έχυσα χωρίς να φωνάξω την ώρα που ο πούτσος του σπαρταρούσε στο μουνί μου. Όλο μου το κορμί τεντώθηκε σαν τόξο… τα χύσια μου ήρθαν σε κύματα και γέμισαν τον πούτσο του και τα μπούτια μου….
- "Αχ γαμιά μου... αααχ γαμιά μου... ααααααχ.... ααααχ.... πάρτα.... πάρτα γαμιά μου...‼! Πάρτα...‼!"

Κοιμηθήκαμε αμέσως. Το πρωί γαμηθήκαμε διαφορετικά. θα σας τα πω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")