Με τη γυναίκα μου και το νεαρό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η σεξουαλική μου ζωή με την γυναίκα μου είναι ικανοποιητική. Δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά τουλάχιστον το χαίρομαι όταν το κάνουμε. Αισθάνομαι τυχερός γιατί η Δήμητρα έχει πολύ ωραίο σώμα, είναι πολύ όμορφη και τα πράσινα μάτια της τις στιγμές της καύλας με τρελαίνουν.

Πριν κάμποσα χρόνια διαπίστωσα ότι με άναβε η σκέψη της Δήμητρα να καυλώνει κάποιον άλλο. Με τον καιρό η σκέψη έγινε μόνιμη φαντασίωση αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν τολμούσα να της το αναφέρω έτσι απλά μιας και γνώριζα ότι θα την σόκαρε σε ένα βαθμό. Προσπάθησα να ξεκινήσω κάποιες συζητήσεις αλλά πάντα
κατέληγαν στο ότι μόνο εμένα θέλει και ότι μόνο μαζί μου μπορεί να το κάνει και άλλα τέτοια. Είχα δοκιμάσει να τη μυήσω στα dating sites του internet αλλά δεν τα βρήκε ενδιαφέροντα και μάλιστα το θεωρούσε ακραίο και έτσι τα σχέδιά μου ναυάγησαν για μια περίοδο. Άρχισα λοιπόν κατά τη διάρκεια του σεξ να της λέω διάφορα για συμμετοχή τρίτων αλλά ενώ στο κρεβάτι την άναβαν τέτοια σενάρια εκτός κρεβατιού ακούγονταν έως και σοκαριστικό.

Εν τω μεταξύ εγώ είχα φτιάξει ένα προφίλ ως ζευγάρι σε κάποια σελίδα και αναζητούσα άντρα ή ζευγάρια και μιλούσα με διάφορους που τους εξηγούσα τις φαντασιώσεις μου και καταστρώναμε σχέδια και άλλα τέτοια και τον έπαιζα με αυτές τις σκέψεις. Συγκεκριμένα αναζητούσα νέο, χωρίς πολλές εμπειρίες, εμφανίσιμο και προπαντός πρόθυμο να παίξει ένα ρόλο που θα τον υπαγορεύσω εγώ.

Μίλησα με αρκετούς μέσω msn και τελικά πίστεψα πως είχα βρει τον κατάλληλο. Ο Βασίλης ήταν ένας πάρα πολύ εμφανίσιμος νέος 20 χρονών, κάπως ντροπαλός και οι φορές που είχε κάνει σεξ μετρημένες.

Ένα Σάββατο βράδυ που θα ετοιμαζόμασταν να βγούμε με τη Δήμητρα, χωρίς να της πω κάτι, του δωσα ραντεβού σε κάποιο μπαράκι. Τον ρώτησα τι θα φοράει, αν και τον είχα δει σε κάμερα, χωρίς όμως να του δώσω για εμάς πληροφορίες που θα μπορούσε να μας αναγνωρίσει. Θα βγαίναμε και ανάλογα με το κλίμα και τη διάθεση θα έπρατα...

Ζήτησα από τη Δήμητρα να βάλει μία μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο με σκίσιμο μπροστά και μαύρες κάλτσες αλλά δεν ήθελε να αγχώνεται μη φανούν είπε και έβαλε μαύρο γυαλιστερό καλσόν και κάτι ψηλοτάκουνες γόβες. Φυσικά περιποιήθηκα και εγώ, και όσο ετοιμαζόμασταν, προσπαθούσα να δημιουργήσω μία ερωτική ατμόσφαιρα με το να την χαιδεύω και να της λέω ότι θα τους καυλώσει όλους με αυτά που φοράει και άλλα τέτοια.

Το ραντεβού ήταν για τις 11 αλλά εμείς ήμασταν ήδη εκεί από τις 10 περίπου, πιάσαμε ένα γωνιακό καναπέ και αρχίσαμε το ποτό. Όσο περίμενα να εμφανιστεί ο νέος, της έλεγα διάφορα αλλά κυρίως τη ρώταγα αν της άρεσε κανένας εκεί και την πείραζα δείχνοντας αυτές που μου αρέσανε στο μαγαζί. Επίσης τη χαίδευα διαρκώς και τη ρωτούσα εάν θα της άρεσε αν ήξερε ότι έχει καυλώσει κάποιον άλλο. Φαινόταν να διασκεδάζει.

Στις 11 ακριβώς εμφανίστηκε ο Βασίλης. Ψηλός και ωραίος όπως φαινόταν στην κάμερα και στις φωτογραφίες. Έκατσε στο μπαρ,παρήγγειλε και κοίταζε τριγύρω κάπως
διακριτικά. Δεν άργησε να τον προσέξει και η Δήμητρα και κάποια στιγμή τη Ρώτησα.
- "Ωραίος αυτός ε;".
- "Ναι, ωραίος.." μου απάντησε με ειλικρίνεια.
Σε κάποια φάση σήκωσα πολύ αργά τη φούστα της αργά όπως καθότανε μέχρι να φανεί το μαύρο στο πάνω μέρος του καλσόν που ψιλό-γυάλιζε. Όταν πήγε να την κατεβάσει της ψιθύρισα...
- "Μη μωρό μου, ο τύπος εκεί φαίνεται να γουστάρει πολύ το θέαμα..."
Πράγματι ο Βασίλης μας κοιτούσε αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Η Δήμητρα με κοίταξε και μου χαμογέλασε.
- "Εσένα σου αρέσει?" με ρώτησε.
- "Καυλώνω να ξέρω ότι καυλώνεις και άλλους εκτός από μένα" της απάντησα υπονοώντας τις συζητήσεις που είχαμε κάνει. Ήπιαμε λίγο ακόμα και η Δήμητρα είχε αφήσει τη φούστα ψηλά να φαίνονται τα μπούτια της ενώ έφτιαχνε που και που το καλσόν της επιδεικτικά, κάτι που με είχε ανάψει.
- "Θέλεις να του πω να έρθει στο τραπέζι μας;" τη ρώτησα και γέλασε σίγουρη ότι αστειευόμουν. "Περίμενε και θα δεις", της είπα, της έκλεισα το μάτι και την άφησα πίσω μου να με κοιτάει σαστισμένη.
Πήγα στο Βασίλη, του συστήθηκα, του έδωσα κάποιες οδηγίες και τον προσκάλεσα στο τραπέζι μας. Αυτός ντροπαλός και συγκρατημένος ήρθε και έκατσε δίπλα στη Δήμητρα που εν τω μεταξύ είχε κατεβάσει τη φούστα. Ο Βασίλης ήξερε το ρόλο του και του είχα πει τι της αρέσει. Παραγγείλαμε και άλλα ποτά και προσπαθούσαμε να την κάνουμε να περνάει καλά και να αισθάνεται άνετα.. Της κάναμε διάφορα κοπλιμέντα και λέγαμε σόκιν αστεία όσο της χάϊδευα το κωλαράκι διακριτικά... Αφού μιλήσαμε λίγο ακόμα και η Δήμητρα έμοιαζε πιο άνετη, συνεννοήθηκα κρυφά μαζί του και πήγα δήθεν στην τουαλέτα. Τους παρατηρούσα πίσω από μια κολώνα, αυτός έσκυψε και της ψιθύρισε στο αυτί και έπειτα τη φίλησε απαλά στο λαιμό. Όταν επέστρεψα ξανά ανέβασα τη φούστα της...
- "Πως σου φαίνεται?" της ψιθύρισα και συνέχισα... "Πρέπει να τον έχεις καυλώσει.. αν του τον χάϊδευες λιγάκι θα τελείωνε αμέσως... όπως κι εγώ..."
Χαμογέλασε αμήχανα και σαν να πήρα το οκ της ζήτησα να τσεκάρει αν έχει καυλώσει ο Βασίλης. Αφού προσποιήθηκε ότι δε μπορεί τελικά του γύρισε την πλάτη και στάθηκε για λίγο μπροστά του ακουμπώντας τον με το πεταχτό κωλαράκι της και με κοίταξε με έκπληξη..
- "Έχει καυλώσει" μου ψιθύρισε...
- "Ωραία..." της είπα και χαμογέλασα... "Θέλω να περάσεις το σημερινό βράδυ όπως θες γιατί μου αρέσει να σε βλέπω καυλωμένη!"
Η Δήμητρα επανέλαβε την κίνηση πάνω του ξανά και ξανά και κάθε φορά σιγουρευόταν ότι ήμασταν όλοι καυλωμένοι.
- "Θα ήθελες να φεύγαμε από δω όλοι μαζί;" τη ρώτησα. Σάστισε αλλά την περίμενε την ερώτηση.
- "Είσαι σίγουρος;" με ρώτησε αμέσως.
- "Ναι μωρό μου, τα έχουμε ξαναπεί αυτά... Θα ήθελα να μας καύλωνες και τους δύο και να είχες το πάνω χέρι. Οποιαδήποτε στιγμή όμως αν αισθανθεί κάποιος από μας παράξενα το σταματάμε και συνεχίζουμε οι δυο μας."
Μετά από λίγο ήμασταν στο δρόμο, οδηγούσα προς το σπίτι και χάιδευα τα μπούτια της Δήμητρας όσο ο Βασίλης παρατηρούσε από πίσω.

Αφού φτάσαμε στο σπίτι, κάτσαμε στο σαλόνι, η Δήμητρα μας έβαλε να πιούμε και κάθισε δίπλα μου. Πιάσαμε την κουβέντα και όσο μιλάγαμε τα χέρια μου χαϊδεύανε το καλσόν. Ο Βασίλης φαινόταν να έχει καυλώσει και η Δήμητρα το είχε καταλάβει και το διασκέδαζε.
- "Τελικά η φούστα τα τακούνια και το γυαλιστερό καλσόν σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ καύλα κυρία..." της είπα κάποια στιγμή και συνέχισα... "Ε Βασίλη;"
- "Ναι ναι..." απάντησε φανερά
- "Έμενα πάντως με έχει καυλώσει.. Εσένα;" τον ρώτησα.
- "Ναι ναι κι εμένα... Από τη στιγμή που την είδα..." απάντησε ντροπαλά.
Του ζήτησα να τον βγάλει έξω ενώ η Δήμητρα έδειχνε ότι ντρεπόταν και τη μία χαζογελούσε και τη μια με μάλωνε για αυτά που έλεγα. Με νόημα επέμενα στο Βασίλη ο οποίος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο του. Παρ όλη τη ντροπή της, ένιωσα ότι της άρεσε το σκηνικό και της ζήτησα να βγάλει τα τακούνια της και να τον αγγίξει με το πόδι της μόνο, κάτι που τόνισα σαν περιορισμό. Εκείνη έβαλε το πόδι της πάνω στον πούτσο του Βασίλη και άρχισε να του τον χαϊδεύει απαλά..
Άνοιξα κι εγώ το παντελόνι μου και τον έβγαλα και η Δήμητρα μου τον έσφιξε στο χέρι της.
- "Μπορείς να του τον πιάσεις κανονικά αν θέλεις..." της είπα και αυτή κοίταξε το Βασίλη στα μάτια και τον ακούμπησε διστακτικά, αρχικά με τα δάχτυλά της με απαλές κινήσεις ενώ ο Βασίλης κόντευε να εκραγεί από την καύλα. Της ζήτησα να μας τους παίξει και πριν καλά καλά αρχίσει, ο Βασίλης τέλειωσε γρήγορα πάνω του ενώ το χέρι μου της χάϊδευε την κλειτορίδα. Τον κοιτούσε στα μάτια όταν τελείωνε και αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο.

Πήγε στο μπάνιο να πάρει μια πετσέτα και όταν επέστρεψε είδε τη Δήμητρα στα 4 να μου παίρνει πίπα... Του είχε πάλι σηκωθεί, σαν να μην του έπεσε καθόλου, και ήταν φανερό ότι είχε τρελαθεί από την καύλα της Δήμητρας. Έκατσε πίσω της και άρχισε να παίζει απαλά με την κλειτορίδα της. Έβλεπα πρωτόγνωρη προστυχιά στο βλέμμα της, το μουνάκι της έσταζε και η πίπα είχε πολύ πάθος.
- "Θέλω να τελειώσει πάλι ο Βασίλης και μετά να με γαμήσεις" μου ψιθύρισε.
- "Κάνε τον ότι θες, είναι δικός σου, το παιχνιδάκι σου..." της απάντησα και αυτή γυρνώντας έπιασε τον πούτσο του Βασίλη στα χέρια της και τον έβαλε στο στόμα της όσο του χάϊδευε τα αρχίδια. Του τον έπαιζε και του έπαιρνε πίπα εναλλάξ με γρήγορους ρυθμούς και το θέαμα ήταν για μένα αποθεωτικό όσο έπαιζα με το μουνάκι της...
- "Χύσε μωρό μου... Θέλω να σε δω να χύνεις...." του έλεγε ναζιάρικα και αυτός όπως και την πρώτη φορά έτσι και πάλι έχυσε γρήγορα... αυτή τη φορά στα βυζιά της.. Του κούμπωσε το παντελόνι, και τον πήρε από το χέρι όπως ήταν με τα χύσια για να σηκωθούν. Προς μεγάλη του έκπληξη, τον οδήγησε στην πόρτα, τον ευχαρίστησε και τον καληνύχτισε κλείνοντας την πόρτα.

Οι δυο μας γαμηθήκαμε για ώρες και απο τότε πηδιόμαστε καθημερινά με λαχτάρα...

Στη συνέχεια το δεύτερο ραντεβού και η εξέλιξή του...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")