Ειρήνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία διαδραματίστηκε το καλοκαίρι του 2006. Η γνωριμία μου με την Ειρήνη έγινε μέσω msn και εντελώς τυχαία. Ως μέλος ενός site ενηλίκων γνώριζα πολύ κόσμο, γυναίκες, ζευγάρια.

Δέχτηκα λοιπόν ένα μήνυμα από έναν τύπο ο οποίος έψαχνε άντρα για τρίο με μια κοπέλα με την οποία δεν είχαν δεσμό. Μου έκανε εντύπωση όταν μου έδωσε τη διεύθυνση msn της να τα πούμε οι δυο μας χωρίς αυτός να ανακατευτεί. Πολύ προχωρημένος ο τύπος σκέφτηκα.

Να μην τα πολυλογώ, με την Ειρήνη τα λέγαμε κάθε μέρα στο msn, στην αρχή εντελώς φυσιολογικά σαν να είμαστε φίλοι, αλλά καθώς είχαμε πολύ καλή χημεία περάσαμε γρήγορα στο σεξουαλικό. Καταλήξαμε να μιλάμε τόσο καυλωτικά που εγώ πήγαινα στην τουαλέτα να εκτονώσω την αφόρητη κατάσταση και αυτή, απ’ όσο μου έλεγε, έχυνε στην καρέκλα του γραφείου της (αργότερα διαπίστωσα ιδίοις όμμασι πόσο εύκολα ήταν γι’ αυτήν η υπόθεση οργασμός).

Ημέρες μετά και αφού τα λέγαμε πια και από το τηλέφωνο κανονίσαμε να βρεθούμε οι δυο μας χωρίς τον τύπο που έκανε αρχικά το κονέ. Εδώ να πω πως εγώ τότε ήμουν 27 και η Ειρήνη 38. Φωτογραφία της δεν μου είχε δείξει όσον καιρό τα λέγαμε, έτσι όταν δώσαμε ραντεβού για ποτό ένα βράδυ κάπου στα βόρεια προάστια είχα μεγάλη αγωνία να τη συναντήσω.

Δε φοβόμουν τόσο μήπως δεν αρέσουμε ο ένας στον άλλον - είχα σαγηνευτεί τόσο από το χαρακτήρα της που δεν θα με απέτρεπε τίποτα - όσο μήπως ήταν εμφανής η διαφορά ηλικίας (εγώ μικροδείχνω κιόλας) και η κοπέλα απογοητευόταν.
Ευτυχώς τίποτα από αυτά δεν έγινε και βρεθήκαμε να τα πίνουμε σε ένα ήσυχο μπαρ ρουφώντας ο ένας πληροφορίες για τη ζωή του άλλο σε εντελώς άνετο και φιλικό κλίμα.

Δεν χαρακτηρίζομαι από τόλμη στον τομέα των γυναικών και επειδή η στάση της απέναντί μου δεν μου έδωσε δικαιώματα δεν έκανα κάποια κίνηση να την πλησιάσω. Έτσι έληξε η συνεδρίαση εκεί και ο κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του. Αμέσως μετά ανταλλάξαμε μηνύματα και επιβεβαιώθηκα ότι δεν έχω καλή ‘όσφρηση‘ σε τέτοιες καταστάσεις. Ευτυχώς υπήρξε και δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή μου δόθηκε μετά από 2-3 ημέρες στο σπίτι της αυτή τη φορά. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας στη βεράντα (η Ειρήνη κατανάλωσε τη μερίδα του λέοντος από τη βότκα για να πέσουν οι άμυνές της όπως είπε) πρότεινε να δούμε ένα έργο στο DVD. Κάθισα λοιπόν στον καναπέ και την κάλεσα να έρθει δίπλα μου. Κύριος γαρ και καθόλου λιγούρης δεν έπεσα να την φάω εκεί επί τόπου αλλά σιγά-σιγά και ιεροτελεστικά την έκανα να χαλαρώσει (ήταν τσίτα η γυναίκα) και χάδι στο χάδι έφτασα μια ανάσα από το κέντρο του σύμπαντος (ένα κομμάτι τζην χώριζε το χέρι μου από αυτό).

Μόλις την άγγιξα εκεί τινάχτηκε σαν χτυπημένη από ηλεκτρικό ρεύμα και επιτέθηκε με λύσσα στα χείλη μου. Εκεί τα προσχήματα πήγαν περίπατο κι εμείς στο υπέρδιπλο κρεβάτι της. Γδυθήκαμε αστραπιαία, γίναμε ένα κουβάρι και φιλιόμασταν με πάθος. Βιασύνη δεν υπήρχε έτσι τα ‘προκαταρκτικά‘ παιχνίδια κράτησαν αρκετή ώρα με την Ειρήνη να έχει απανωτούς οργασμούς (πολυοργασμική η τυχερή) και εμένα από την καύλα να μου έχει φτάσει η πούτσα στο στόμα. Μετά από προτροπές και παρακαλετά φόρεσα ένα προφυλακτικό και εισέβαλα στο λιγωμένο μουνάκι της. Αυτή με υποδέχτηκε με έναν έντονο οργασμό συνοδευόμενο από φωνές που με έκαναν να ντραπώ πολύ αφού λόγω εποχής τα παράθυρα ήταν ορθάνοιχτα και η νύχτα ήσυχη λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα εκείνη τη νύχτα, τα σεντόνια είχαν μουσκέψει από τα σωματικά υγρά μας. Εκείνη ερχόταν σε ατελείωτους οργασμούς καταβροχθίζοντας κάθε σπιθαμή της σάρκας μου εντός βεληνεκούς των χειλιών της και οργώνοντας με τα νύχια της την πλάτη μου. Στο τέλος κάθε γύρου τριβόταν επάνω μου λες και ήθελε να πάρει όλο το άρωμά μου και μου έλεγε ερωτόλογα που πολλές φορές με έφερναν σε αμηχανία… Η δική μου λύτρωση ήρθε με ένα εκρηκτικό τελείωμα χωρίς προφυλακτικό βαθιά μέσα στον κώλο της (γαργαλιόταν πολύ την επομένη όπως μου είπε). Οι αγκαλιές και τα φιλιά συνεχίστηκαν για ώρα ωσότου κατάκοποι αποκοιμηθήκαμε αφού είχε ήδη χαράξει. Φυσικά ολόκληρη η ημέρα στο γραφείο ήταν ένα μαρτύριο αλλά η εμπειρία μου έμεινε αξέχαστη.

Αυτή ήταν και η μοναδική μου εμπειρία με την Ειρήνη αφού όπως άφησα να εννοηθεί οι προσδοκίες της ήταν διαφορετικές από τις δικές μου… Ένιωσα άσχημα αφού δεν της φέρθηκα όπως της άξιζε αλλά όπως και να έχει πάντα θα θαυμάζω αυτή τη γυναίκα για την απλοχεριά με την οποία μοιράστηκε μαζί μου τόσο έντονα συναισθημάτων.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")