Η μουνάρα μαμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι είκοσι δύο ετών και πάντα μου άρεσαν οι ώριμες γυναίκες. Μια απ’ αυτές ήταν και η μαμά μου. Τώρα είναι σαράντα έξι ετών γυναικάρα -για να μην πω μουνάρα..!

Δεν είναι ψηλή, 1.60 το πολύ, αλλά το σώμα της είναι καύλα! Μεγάλα βυζιά, μπουτάρες και μεγάλο κώλο.


Ομολογώ ότι από μικρό με ερέθιζε η μαμά μου αλλά όταν πήγαινα στις καύλες μου να τραβήξω μαλακία γι’ αυτήν, αισθανόμουν τύψεις και σταματούσα.

Ένα βράδυ λοιπόν, έκανα πάρτι μασκέ σπίτι μου και ήρθαν πολλοί φίλοι μου. Άλλοι ντυμένοι αποκριάτικα και άλλοι όχι. Η μαμά μου, μου είχε πει ότι θα ντυθεί υπηρέτρια αλλά δεν είχα δει τη στολή.

Εκεί που καθόμασταν λοιπόν με τα παιδιά, σκάει μύτη ξαφνικά η μαμά μου και έχουν μείνει όλοι άφωνοι, μαζί κι εγώ! Η στολή της υπηρέτριας που φορούσε, ήταν μαύρη με ροζ ποδίτσα όχι μεγάλο ντεκολτέ, αλλά με μια θεόκοντη φουστίτσα κάτω από την ποδιά... φορούσε καλσόν φυσικά.

Όπως σας έλεγα, μείναμε όλοι… μέχρι κι εγώ καύλωσα! Όλα τα μάτια καρφώθηκαν στα μπούτια της μαμάς μου. Αφού το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα κι εγώ, ήταν: «Τι μπουτάρες είναι αυτές ρε πούστη μου!» Και φυσικά αναφερόμουν στα μπούτια της μαμάς μου.

Στην αρχή έγινα κατακόκκινος από τη ντροπή μου. Την κοιτούσαν τα αγόρια κατακαυλωμένοι. Μετά πήγα στην κουζίνα και της είπα:

-    «Ρε μαμά… πήγαινε άλλαξε! Όλα έξω είναι!»

-    «Σιγά βρε αγόρι μου! Απόκριες είναι...»

Άρχισαν να χορεύουν λοιπόν αγόρια κορίτσια, αλλά εγώ είχα ερεθιστεί πάρα πολύ από όλη τη φάση. Από τις μπουτάρες της μαμάς μου θέλετε..; Από το γεγονός ότι καύλωσαν κι άλλοι μαζί της…; Πάντως ήμουν καυλωμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά μαζί της.

Και ενώ το πάρτι συνεχιζόταν, ήθελα να πάω τουαλέτα και ήταν πιασμένη. Έτσι, πήγα στην άλλη τουαλέτα που είναι δίπλα στη δωμάτιο των γονιών μου. Πριν μπω, με σταματάει ένας συμμαθητής και μου λέει:

-    «Είναι ο Νίκος μέσα.

-    «Όχι ρε γαμώτο! Κι αυτή πιασμένη;»

Αλλά καθώς στάθηκα απ’ έξω, άκουσα μικρούς αναστεναγμούς και λέω: «Τι έγινε ρε γαμώτο; Με γκόμενα είναι;»

Έτσι, σπρώχνω σιγά - σιγά την πόρτα και παθαίνω πλάκα..! Βλέπω τον Νίκο… (δεν ήταν και από τους κολλητούς μου), να έχει ένα άπλυτο μαύρο κιλοτάκι της μαμάς μου, να το γλύφει και να τον παίζει. Τρελάθηκα!

Σας πληροφορώ ότι δεν πρόλαβα να τσατιστώ γιατί η καύλα μου είχε πλημμυρήσει.. Όταν με πήρε γραμμή ο Νίκος, έγινε πράσινος! Άρχιζε και μου ζήταγε συγγνώμη και να μη πω τίποτα σε κανέναν…. Εγώ δεν μιλούσα.

Μετά από ώρα, τον πλησίασα και πήγε πάλι να μου ζητήσει συγγνώμη. Τον σταμάτησα και τον ρώτησα πως και έγινε αυτό, δείχνοντας του άνεση. Μου είπε ότι καύλωσε πολύ έτσι που την είδε με τα μπούτια έξω και δεν άντεξε. Όταν του είπα δειλά ότι κι εγώ ερεθίστηκα, τρελάθηκε!

Μετά από κανένα δεκάλεπτο κουβέντας… λίγο και το ποτό, πήγαμε και οι δύο στο δωμάτιο της μαμάς μου και ψάξαμε τα κιλοτάκια της. Η καύλα που νιώθαμε και οι δυο ήταν καλύτερη κι από γαμήσι. Στο τέλος, βρεθήκαμε στην τουαλέτα με άπλυτα κιλοτάκια της μαμάς μου, να τραβάμε μια από τις καλύτερες μαλακίες μέχρι σήμερα!

Ο Νίκος μου έλεγε τραυλίζοντας:

-    «Αχ! Θέλω να γλύψω τη μουνάρα της μαμάς σου… τα μπούτια της… όλα!»

Κι ένα σωρό άλλα τέτοια που λέμε στις καύλες μας. Και ενώ είχαμε χύσει ήδη δύο φορές, πήγαμε στην κουζίνα που ήταν η μαμά μου και ο Νίκος πήγε (και καλά) να πιει νερό, ενώ η μαμά έπλενε κάτι πιάτα…
Τότε, τον βλέπω καθώς περνάει να ακουμπάει με το χέρι του (και καλά κατά λάθος) τον κώλο της μαμάς μου.

Πω πω! Τι καύλα ένιωθα! Γυρίζοντας ο Νίκος, μου λέει:

-    «Πω πω κωλάρα η μαμά σου!

Και μου δείχνει τη σηκωμένη του πούτσα. Βρεθήκαμε και πάλι να τον παίζουμε στις τουαλέτες.

Εκείνη τη βραδιά δε θα την ξεχάσω. Από τότε βέβαια, η μαμά μου ήταν το νούμερο ένα στις μαλακίες, ακόμα κι όταν είχα γκόμενα.

Όσοι έχετε παρόμοιες εμπειρίες, ή σας φτιάχνουν οι μαμάδες, θα ήθελα το σχόλιο σας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")