Η βυζαρού κουνιάδα μου (2o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά την πολύ όμορφη περιπέτεια που είχα με την κουνιάδα μου την Μαρία, περίμενα πως και πως να έρθει για τις καλοκαιρινές διακοπές μόλις τελείωνε την εξεταστική.

Έτσι, γύρω στα μέσα του καλοκαιριού, ήρθε και έμενε μια στους γονείς της μια σε εμάς- την γυναίκα μου κι εμένα. Διάφορα πειράγματα λάβαιναν χωρά συνεχώς, ουσία όμως καμία.

Ένα μεσημέρι λοιπόν του Αυγούστου, είχαμε πάει για μπάνιο. Τη στιγμή που η γυναίκα μου ήταν μέσα στην θάλασσα, μου λέει η Μαρία:
• Βάλε μου στην πλάτη αντηλιακό Βαγγέλη γιατί θα καώ.

Ξεκινάω λοιπόν και απλώνω την κρέμα παντού στην πλάτη, στα μπουτάκια της, στα κωλομέρια της… αυτή ατάραχη!
• Ξέρεις Βαγγέλη, μου λέει, από την ημέρα που πηδηχτήκαμε έχω πηδηχτεί αρκετές φορές με συμφοιτητές μου, αλλά δεν έχυσα με κανέναν. Μια μέρα μόνο που έλεγα στην συγκάτοικο μου την Νατάσα τι κάναμε και καυλώσαμε και οι δυο και παίξαμε τα μουνάκια μας μέχρι που χύσαμε.
• Είσαι τρελή; της λέω. Και αν μαθευτεί κάτι;
• Μην ανησυχείς, μου λέει, τίποτα δεν γίνεται.

Αφού πήγαμε σπίτι, φάγαμε και ξαπλώσαμε. Δεν άντεχα και πολύ και ξέσκισα την γυναίκα μου από τον κώλο. Όταν πήγα στο μπάνιο, είδα από την πόρτα του δωματίου της Μαρίας να έχει κάνει το μουνί της λάστιχο! Τέλος πάντων.

Την επόμενη ημέρα, η Μαρία ρωτάει την αδελφή της αν έχουμε πρόβλημα να φιλοξενήσουμε την φίλη της την Νατάσα για τρεις ημέρες.
• Όχι φυσικά! Απαντά η γυναίκα μου. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα εσύ Βαγγέλη… μου λέει.
• Όχι. Απαντώ εγώ.
• Θα σας πηγαίνει για μπάνιο όμως ο Βαγγέλης γιατί εγώ θα έχω πολύ δουλειά στο γραφείο αυτές τις ημέρες. Λέει η γυναίκα μου.
• Μια χαρά! Απαντάει η Μαρία.

Μετά από δυο ημέρες, έρχεται και η Νατάσα. Όχι ιδιαίτερα όμορφη.. μελαχρινή γύρω στο 1.65 με στητά βυζιά και λίγο γεμάτο κώλο. Πήγαμε το μεσημέρι για μπάνιο και το βράδυ βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό.

Την επόμενη ημέρα, η Νατάσα κοιμόταν και η Μαρία έρχεται στο σαλόνι και κάθεται δίπλα μου. Ε, δεν αντέξαμε και πολύ… αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να βάζω δάχτυλο στην Μαρία που μούγκριζε από καύλα και μου έλεγε:
• Θέλω να με ξεσκίσεις παντού!

Και αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Τότε ξαφνικά, βλέπω την Νατάσα να μας κοιτάζει ξεγουρλωμένη και της κάνω νόημα να έρθει. Δεν ήθελε και πολύ αυτή… και βουτάει τον πούτσο μου από το στόμα της Μαρίας και άρχισε να τον ρουφάει με λύσσα!

Δεν άντεξα! Την έχυσα… τότε τα πουτανάκια άρχισαν να γλείφονται και της λέει η Μαρία:
• Έλα καριόλα! Ρούφα το μουνί μου, δεν αντέχω…

Και αυτή πέφτει με τα μούτρα και αρχίζει το γλύψιμο και τα βρισίδια. Πηγαίνω από πίσω της και αρχίζω να την γλύφω…
• Γάμησε με καριόλη! Μου λέει.
Και μπαίνω βίαια μέσα της και αρχίζω να την σκίζω! Έβριζαν και οι δυο.

Βγαίνω από μέσα της και αρχίζω να γαμάω την Μαρία και η Νατάσα να τρίβει τα πελώρια βυζιά της και να χώνει η Μαρία δάχτυλα αβέρτα στο μουνί της Νατάσας.

Ξεσκιστήκαμε αρκετές φορές μέχρι να φύγει η Νατάσα.
Τώρα έρχεται χειμώνας. Για να δούμε… τι θα γίνει.....;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")