Με δυο ντροπαλούς Αλβανούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι μια γυναίκα που πολύ γρήγορα στη ζωή της ανακάλυψε την ηδονή που το σώμα μου μπορεί να μου χαρίσει όταν το έχει μέσα στα χέρια του ένας άντρας. Αλλά επίσης πολύ γρήγορα ανακάλυψα πως αν ο ένας άντρας μου χαρίζει τόση ηδονή, δυο άντρες συγχρόνως μου χαρίζουν διπλάσια και τρεις τριπλάσια. Έτσι πολύ συχνά βρίσκομαι με δυο και τρεις εραστές να κάνουμε παιχνίδια.

Μου αρέσει οι άντρες που συγχρόνως με γαμάνε να μην είναι παρόμοιου τύπου. Ο ένας τριχωτός, ο άλλος όχι, ο ένας νεαρός ο άλλος πιο μεγάλος, ο τρίτος γέρος (θα ήθελα μια φορά να πήγαινα με πατέρα, γιο και εγγονό, αλλά δεν μου έχει τύχει). Τα καυλιά με ξετρελαίνουν, όπως και να ‘ναι. Μεγάλα ή μικρά, λεπτά ή χοντρά, χαλαρά ή ντούρα. Όλα έχουν τη γοητεία τους.

Μου αρέσει να γλείφω και να με γλείφουν. Αλλά και το μουνί μου το θέλω να είναι γεμάτο από μια καυτή πούτσα. Κι ο κώλος μου έχει συνηθίσει να παίρνει κάθε μέγεθος. Όταν είμαι με δυο άντρες ή με τρεις συγχρόνως προτιμώ να μη χύνουν όλοι μαζί την ίδια ώρα. Ο καθένας με τη σειρά γιατί έτσι κρατά περισσότερο η ικανοποίησή μου. Και όταν πια έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και γύρω μου υπάρχουν πεσμένα καυλιά, μου αρέσει μέσα στο στόμα μου να τα κάνω να παίρνουν και πάλι τη δύναμή τους.

Αλλά θέλω τους άντρες που πάω μαζί τους να είναι άντρες με τα όλα τους. Να είναι δυνατοί όσο και τρυφεροί, ευγενικοί μα και βίαιοι. Να μου λένε μια λόγια γλυκά κι αμέσως μετά πρόστυχα. Και να φροντίζουν να τελειώνω κι εγώ όχι μόνο μια φορά. Λοιπόν, είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι, τέτοιοι άντρες σπανίζουν. Εδώ μέσα διαβάζω πολλές ιστορίες, αλλά φοβάμαι πως οι περισσότερες είναι φαντασιώσεις. Άσε που κανένας άντρας δεν δείχνει να διαθέτει όλα αυτά που εγώ ζητώ. Αλλά χτες γνώρισα δυο τέτοιους άντρες. Και μάλιστα ήταν Αλβανοί.

Κάπου είχα χαθεί στις εξοχές που μου αρέσει να τριγυρνώ με το τζιπάκι μου, όταν με έπιασε λάστιχο. Κι έτυχε να συμβεί αυτό μπροστά από μια έρημη βίλα που χτιζόταν. Δηλαδή σχεδόν έτοιμη είναι, κάτι μερεμέτια έχουν απομείνει. Δυο Αλβανοί εργάτες δούλευαν. Με είδαν να βγαίνω από το τζιπάκι και να βγάζω το γρύλο (ξέρω να αλλάζω τροχό) και με πλησίασαν και προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Ο ένας κάπου στα τριάντα, ο άλλος λίγο πιο μικρός. Αρσενικά -τίποτε άλλο δεν λέω.

Αλλάξανε τον τροχό και ενώ είχα παρατηρήσει τον πόθο στα βλέμματά τους, αυτοί ευγενικά με αποχαιρέτησαν. Δεν τους άφησα όμως. Ντόμπρα τους ρώτησα αν ήθελαν να μου κάνουν έρωτα. Πρέπει να ξαφνιάστηκαν. Δεν δείχνω πουτάνα. Κάτι είπαν στη γλώσσα τους. Ο πιο μικρός με ρώτησε αν το εννοώ. Τον πλησίασα, τον αγκάλιασα και τον φίλησα στο στόμα. Δεν σιχαίνομαι όταν είμαι ερεθισμένη. Και μετά γύρισα στο πιο μεγάλο και του χάιδεψα το στήθος πάνω από του πουκάμισο. Μου άρεσε που ανάμεσα στο άνοιγμα του πουκαμίσου του ξεχώριζα ένα πλούσιο τρίχωμα, ενώ ο μικρός που φορούσε μπλουζάκι έδειχνε να είναι άτριχος.

Με έπιασαν από τα χέρια και με οδήγησαν στο σπίτι. Σχεδόν τελειωμένο ήταν και μάλιστα υπήρχαν και μερικά πρόχειρα έπιπλα. Ένας καναπές που ξεχώρισα σκέφτηκα πως ήταν ότι έπρεπε για το τι θα επακολουθούσε. Πάλι οι δυο τους κάτι είπαν στη γλώσσα τους και μετά ο πιο μεγάλος με τράβηξε προς τον καναπέ ενώ ο μικρός έβγαινε από το χώρο. Κατάλαβα πως είχαν σκοπό να το κάνει ο καθένας μόνος του. Δεν είπα τίποτε.

Ο Αλβανός που είχε μείνει δίπλα μου πήρε δειλά - δειλά να με χαϊδεύει. Τον έπιασα από το λαιμό και τον φίλησα με πάθος. Άναψε και πήρε θάρρος. Με έγδυσε γρήγορα-γρήγορα, με έριξε στον καναπέ και απλώς ξεκούμπωσε το παντελόνι του την ώρα που είχε πέσει πάνω μου και μου φιλούσε τις ρώγες. Μπήκε μέσα μου και τον αισθάνθηκα να έχει δύναμη. Έσφιξα τον πούτσο που με γέμιζε με τα τοιχώματα της μήτρας μου. Μου άρεσε που με έπαιρνε με τα ρούχα της δουλειάς. Ελαφριά μυρωδιά ιδρώτα και σκόνης.

Τα πόδια μου τυλίχτηκαν στη μέση του και ξαφνικά τον ένοιωσα να αδειάζει μέσα μου. Κόλλησα πάνω του και πήρα κι εγώ να κουνιέμαι. Του έδινα να καταλάβει πως ήθελα να μείνει κι άλλο μέσα μου για να τελειώσω κι εγώ. Ο τελευταίος μου σπασμός βρήκε το καυλί του ακόμα σκληρό. Τον φίλησα απαλά στα χείλια και του είπα να μου στείλει τον άλλον. Βγήκε κουμπώνοντας το παντελόνι του κι ώσπου να έρθει ο μικρός εγώ ξάπλωσα και πάλι στον καναπέ.

Ο νεαρός ήρθε πιο δισταχτικός από τον άλλο… Τον παρακάλεσα να γδυθεί. Το έκανε κάπως γρήγορα ίσως γιατί με ντρεπόταν. Το πουλί του ήταν όμορφο. Σήκωσα την πλάτη μου κι έτσι όπως στεκόταν μπροστά μου όρθιος του τον πήρα στο στόμα. Δεν έχει σημασία να σας περιγράψω πως τον έγλειψα. Πρέπει να είμαι μαστόρισσα ή αυτός πολύ καυλωμένος, γιατί σχεδόν αμέσως άρχισε να χύνει. Πήγε να τραβηχτεί, αλλά εγώ τον κράτησα μέσα στο στόμα μου. Οι σπασμοί του ήταν τόσο δυνατοί που για μια στιγμή φοβήθηκα μήπως μου μείνει στα χέρια.

Ξέπνοος βρέθηκε γονατισμένος στο πάτωμα. Κοίταξα να δω μήπως ο άλλος ήταν στην πόρτα κι έριχνε μάτι. Αλλά όχι. Τότε σηκώθηκα και πήγα να τον βρω. Κάπνιζε το τσιγάρο του κοιτώντας προς το κήπο. Του ζήτησα να έρθει πίσω… Και εκεί τους είπα πως θα ήθελα τώρα κι οι δυο μαζί να με γαμούσαν. Τους είδα να διστάζουν. Ντροπή μάλλον. Δεν γέλασα μη νομίσουν πως τους κοροϊδεύω, αλλά άρχισα να ξεκουμπώνω το πουκάμισο του μεγάλου και μετά να χαίρομαι το όμορφο, μαλλιαρό στήθος τους…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")