Η Σοφία τον έπαιρνε από παντού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι γυμναστής και εδώ και δύο χρόνια τα έχω με τη Χρύσα. Η Χρύσα έχει μια αδελφή, τη Σοφία, 29 χρονών, δυο χρόνια μεγαλύτερη μου, ψηλή, λεπτή με βυζάρες η οποία αρέσκεται στο να προκαλεί τους άντρες φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα κατά τις εξόδους της.

Όπως ήταν φυσικό, το πουτανίστικο ντύσιμο της με είχε εξιτάρει σε βαθμό που όταν γαμούσα την γκόμενα μου να φανταζόμουν ότι γαμούσα εκείνη.

Μια μέρα φεύγαμε με τη γκόμενα μου από το σπίτι της αδελφής της. Καθώς φτάναμε σπίτι μας, η Χρύσα θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει το κινητό της. Προθυμοποιήθηκα να της το φέρω και μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού της Σοφίας γιατί πιθανόν να έλειπε. Φτάνοντας στο διαμέρισμα η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη. Άνοιξα και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο της. Φτάνοντας, άκουσα αντρικές φωνές:

-    «Σ’ αρέσει πουτανάκι; Θα σου σκίσω τον κώλο, να κάνεις να κάτσεις ένα μήνα!»

Έσκυψα να δω από την κλειδαρότρυπα τι συμβαίνει. Η Σοφία ήταν δεμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι και από πάνω της ένας χοντρός πενηντάρης να τη γαμάει από τον κώλο. Στο δωμάτιο ήταν άλλοι δυο, ένας αράπης και ένας μποντιμπιλντεράς που μαλακίζονταν περιμένοντας τη σειρά τους. Αφού τελείωσε ο χοντρός, πήρε ο σφίχτης μια ζώνη και άρχισε να της χτυπά με δύναμη τα κωλομέρια. Ο κώλος της έγινε κατακόκκινος ενώ δάκρυα έτρεχαν από τον πόνο.

Την έλυσε και την διέταξε να γονατίσει. Ήρθε μπροστά της ο αράπης με το τεράστιο καυλί του και το έχωσε στο στόμα της. Τη γαμούσε με μανία ώσπου σύντομα τα χύσια του πλημμύρισαν το στόμα της.

Δεν άντεχα να δω άλλο, πήρα το κινητό από την κουζίνα και αθόρυβα έφυγα. Όταν γύρισα σπίτι μου, ήμουν τόσο καυλωμένος από το όλο σκηνικό που έβαλα τη γκόμενα μου να μου πάρει πίπα αδειάζοντας όλο μου το σπέρμα στο λαρύγγι της. Την επόμενη μέρα ενώ η Χρύσα έλειπε στη δουλειά, επισκέφτηκα την αδελφή της.

-    «Τι θες πρωί - πρωί;»

-    «Έχω καύλες και είπα μήπως μπορείς να με βοηθήσεις…»

-    «Πως τολμάς; Έξω από το σπίτι μου!»

-    «Άκου καριόλα… σε είδα χτες με τους πελάτες σου. Καιρός να μάθουν οι γονείς σου τι πουτάνα κόρη έχουν.

Άρχισε να με ικετεύει λέγοντας ότι θα έκανε τα πάντα για να μη μαθευτεί.

-    «Θα γίνεις η προσωπική μου σκλάβα!», της είπα. «Γδύσου και περίμενε με στο κρεβάτι στα τέσσερα».

Υπάκουσε χωρίς να πει τίποτα. Περιττό να πω πως ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Μπαίνω κατευθείαν από το κώλο της ενώ χουφτώνω τα τεράστια βυζιά της. Αφού κυρίευσα τον κώλο της, σειρά είχε το μουνί της και για το τέλος άφησα το στόμα της όπου άφησα όλα μου τα χύσια. Αφού τελείωσα μαζί της, παίρνω τηλέφωνο τέσσερα φιλαράκια να περάσουν.

-    «Παιδιά! Η πουτάνα κέρασμα μου!», τους λέω. «Κάντε την ότι θέλετε!»

Χίμηξαν πάνω της σαν λυσσασμένα σκυλιά και την γαμούσαν μέχρι το βράδυ!  Ξέχασα να πω ότι το όλο σκηνικό, το τράβηξα με την κάμερα και όποτε έχω καύλες, τη βλέπω και ''ξαλαφρώνω''.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")