Στην παραλία με το νεαρό ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλοκαίρι. Αποφασίσαμε να πάμε διακοπές με τον άντρα μου. Ένα όμορφο και ζεστό βράδυ του Αυγούστου, μετά από ολοήμερη ηλιοθεραπεία και βουτιές στις όμορφες ακρογιαλιές της Νισύρου, αποφασίσαμε να γνωρίσουμε και τη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Πήγαμε σε ένα ωραίο μπαράκι με jazz και rock μουσική.

Μετά από 2-3 βότκες γνωριστήκαμε με ένα παιδί γύρω στα 21 το οποίο καθόταν δίπλα μας στο μπαρ. Συζητώντας και πίνοντας, μας είπε ότι το όνομα του είναι Μιχάλης, είναι ντόπιος και ότι θα τον ευχαριστούσε αν μας ξεναγούσε στις ομορφιές του νησιού του. Ήταν φανερό ότι του άρεσα. Ο Νεκτάριος δεν έδειχνε να ενοχλείται από αυτό. Ίσως να έφταιγε η ανάλαφρη διάθεση των διακοπών, ίσως και τα 4-5 ποτά που είχαμε πιει.

Σε κάποια στιγμή αναφέρω ότι μου αρέσει πολύ να κοιτάω το φεγγάρι καθώς χάνεται μέσα στη θάλασσα και ο Νεκτάριος προτείνει να πάρουμε τα ποτά μας και να περπατήσουμε ξυπόλυτοι δίπλα στη θάλασσα. Παίρνουμε ένα μπουκάλι βότκα και ξεκινάμε. Ο Μιχάλης δέχτηκε ευχαρίστως να μας ακολουθήσει καθώς ισχυρίστηκε ότι θα του έκανε καλό να τον φυσήξει ο θαλασσινός αέρας μετά από τόσα ποτά. Περπατήσαμε αρκετή ώρα συζητώντας, γελώντας και πίνοντας χωρίς να καταλάβουμε ότι είχαμε απομακρυνθεί αρκετά.

Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό του Μιχάλη. Ήταν η κοπέλα του, η Έλενα. Της είπε ότι είναι βόλτα με ένα ζευγάρι τουριστών που γνώρισε στο μπαράκι και της περίγραψε περίπου σε ποιο σημείο ήμασταν. Αποφασίσαμε να καθίσουμε στην παραλία να απολαύσουμε το φεγγάρι. Εγώ στην αγκαλιά του Νεκτάριου και ο Μιχάλης λίγο πιο εκεί.

Χωρίς να το πολυσκεφτώ ή να νιώσω κάποια αναστολή άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του Νεκτάριου, ο οποίος σκλήρυνε σχετικά εύκολα, καθώς είχε αρχίσει να καυλώνει από την ώρα που τριβόμουν πάνω του καθώς χορεύαμε στο μπαρ. Ο Νεκτάριος άρχισε να με φιλάει και απελευθέρωσε το σώμα μου από το μπλουζάκι που φορούσα αποκαλύπτοντας το στήθος μου το οποίο άρχισε να χουφτώνει και να φιλάει άγρια.

Με μια απότομη κίνηση ο Νεκτάριος μπήκε μέσα μου και άρχισε να με πηδάει. Καυλωμένος ο Μιχάλης την έπαιζε και μας κοιτούσε. Σηκώθηκα από τον πούτσο του Νεκτάριου και πήρα στο στόμα μου τον πούτσο του μικρού, ενώ ο Νεκτάριος γαμούσε τον κώλο μου με τα δάχτυλα του. Στη συνέχεια ο Μιχάλης με γυρνάει μπρούμυτα και μπαίνει μέσα μου. Γούσταρα τρελά.

Σε μια στιγμή το χέρι του μικρού, άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του Νεκτάριου και στη συνέχεια τον παίρνει στο στόμα του. Γαμούσε εμένα και τσιμπούκωνε τον Νεκτάριο. Ένιωσα μεγάλη καύλα. Ο Νεκτάριος του χούφτωσε το κωλαράκι και γούσταρε. Του έβαλε ένα δάχτυλο και αυτός άνοιξε τα κωλομάγουλά του, για να το πάρει πιο βαθιά.

Κοιτάω τον Νεκτάριο και του λέω επιτακτικά:
  • «Πήδα τον μωρό μου!».
Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Νεκτάριος άρχισε να ξεσκίζει τη στενή τρυπούλα του κώλου του Μιχάλη. Σε λίγο ένιωσε το σώμα του Μιχάλη να σπαρταράει από την καύλα που του έδινε, έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί μου και με έχυσε στο στήθος ενώ ο Νεκτάριος συνέχισε να του ξεσκίζει τον κώλο.

Ο Μικρός τραβήχτηκε μπροστά και πήραμε και οι δύο τον πούτσο του Νεκτάριου στο στόμα μέχρι που έχυσε στα πρόσωπα μας. Μπήκαμε στη θάλασσα να πλυθούμε και μόλις βγήκαμε ανάψαμε τσιγάρο ξαπλώνοντας στην παραλία.

Μετά από λίγο, μας πλησίασε μια κοπέλα γύρω στα 20. Εγώ στην αρχή τα έχασα και ντράπηκα λίγο την ξένη κοπέλα που μας κοιτούσε αλλά γρήγορα καταλάβαμε ότι ήταν η κοπέλα του Μιχάλη. Μόλις την βλέπει, της χαμογελάει και της λέει ότι μας έδειχνε τη φιλοξενία του νησιού του. Εκείνη αφού τον επιβράβευσε με ένα φιλί, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Νεκτάριου και έκατσε δίπλα του.

Η τόση άνεση της έδειχνε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που «ψώνιζαν» τουρίστες για να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή. Και φυσικά αυτό δεν ήταν κάτι που μας ενόχλησε. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο Νεκτάριος της είπε ότι εμείς ήμασταν ήδη κουρασμένοι και για αυτό, αυτή σαν καλή «οικοδέσποινα» έπρεπε να μας περιποιηθεί και να μας «ξεκουράσει».

Ήμασταν ξαπλωμένοι στη σειρά, ο Μιχάλης, ο Νεκτάριος και εγώ. Εκείνη μπήκε ανάμεσα στους δυο άντρες και άρχισε να παίζει με τους δυο πούτσους ταυτόχρονα. Εγώ χωρίς να τους κοιτάω καθόλου, ακούγοντας μόνο τους αναστεναγμούς τους, απολάμβανα το φεγγάρι και το «τσιγάρο» που μου είχε προσφέρει η Έλενα.

Σε λίγο, σηκώνομαι, πλησιάζω την Έλενα και της λέω:
  • «Η φιλοξενία απαιτεί να περιποιείσαι πρώτα τον καλεσμένο».
Μου απαντάει πως έχω δίκιο, αφήνει τον πούτσο του Μιχάλη και αρχίζει να ασχολείται αποκλειστικά με τον πούτσο του Νεκτάριου. Ο Μιχάλης αφού κάνει μια τζούρα από το «τσιγάρο» μου με πλησιάζει με διάθεση να με γαμήσει.

Τον κοιτάζω αυστηρά και του λέω:
  • «Βιάζεσαι μικρέ. Πρέπει πρώτα να με καυλώσεις».
Ξαπλώνω δίπλα στον Νεκτάριο και ο Μιχάλης αρχίζει να γλύφει το μουνάκι μου. Κοιταζόμαστε με τον Νεκτάριο, χαμογελάμε και ανταλλάζουμε ένα βαθύ φιλί καθώς απολαμβάνουμε την καύλα που μας χαρίζει το νεαρό ζευγάρι. Κάποια στιγμή λέω στο νεαρό φίλο μας ότι τώρα μπορεί να με γαμήσει. Σηκώνομαι, και του λέω προστακτικά να ξαπλώσει διπλά στο Νεκτάριο και κάθομαι πάνω στον πούτσο του.

Με το που βυθίζεται το μουνάκι μου στον πούτσου του μικρού, ο Νεκτάριος σηκώνεται επάνω και διατάζει την πιτσιρίκα να γλύψει την κωλοτρυπίδα μου. Μόλις την ύγρανε, ήρθε από πίσω μου και κάρφωσε τον πούτσο του στον κώλο μου. Η καύλα μου ήταν τεράστια. Ανάμεσα στα βογκητά μου άκουγα τον Νεκτάριο να με ρωτάει αν γούσταρα που με ξέσκιζαν δυο πούτσοι.

Στη συνέχεια σηκώθηκαν και οι δυο από πάνω μου και είπαμε στο νεαρό ζευγάρι ότι τώρα μπορούν να παίξουν μόνοι τους γιατί το τελείωμα ανήκει μόνο στους δύο μας. Ενώ ο Μιχάλης γαμούσε στα τέσσερα την Έλενα, ο Νεκτάριος είχε σηκώσει τα πόδια μου στους ώμους του και γαμούσε το μουνί μου.
Τελείωσε μέσα μου βγάζοντας όλη την ένταση και την καύλα της βραδιάς. Είχε αρχίσει να ξημερώνει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")