Στο παλιό ασανσέρ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το πατάρι του καφέ είναι ένα κατ’ έθιμον «καταφύγιο» για τον ανέστιο έρωτά μας. Όχι όμως και το σημερινό μεσημέρι καθώς το «καταφύγιο» ήταν ήδη κατειλημμένο.

Η παρουσία ενός ιδιόρρυθμου ζευγαριού προχωρημένης ηλικίας, μας στέρησε τη δυνατότητα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τα χάδια που αναλογούσαν σε αυτή τη μία ώρα που καταφέραμε να ξεκλέψουμε από τη δουλειά.

Περιοριστήκαμε να πιούμε ήσυχα – ήσυχα τις «μαργαρίτες» μας και αρκεστήκαμε στα «ελάχιστα» που όμως πυροδοτούσαν ακόμη περισσότερο τον πόθο. Ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή. Μέρα που το αέρινο φουστάνι σου αφήνει να πλανάται μ’ έναν ξεχωριστά προκλητικό όσο και γοητευτικό τρόπο η δροσιά του τρυφερού και χυμώδους «μάνγκο».

Στην επιστροφή άνοιξες την εξώπορτα με τα κλειδιά σου. Ήδη μας είχα φαντασιωθεί στον θάλαμο του παλαιού και ανενεργού ανελκυστήρα. Η φαντασίωση ξεκινά πρώτα ως ιδέα. Μετά απλά γίνεται πρόσκληση. Η άμεση ανταπόκρισή σου με ξετρελαίνει πάντα. Ξέρω ότι είσαι μια τολμηρή εξερευνήτρια της σκοτεινής ηπείρου της σεξουαλικότητας. Κάθε φορά που με επιβεβαιώνεις γι’ αυτό τρελαίνομαι. Σε λατρεύω.

Ο θάλαμος είναι πολύ στενός. Ένας θόρυβος μας αναγκάζει να μετακινηθούμε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο. Φιλιόμαστε με πάθος. Θέλω να σε ρουφήξω. Χώνω το χέρι μου κάτω από το φουστάνι σου, ψαχουλεύοντας την αστείρευτη πηγή των ηδονών μου. Παίζω για λίγο με το μουνάκι σου. Μέχρι να λύσεις ζώνη του παντελονιού μου και να απελευθερώσεις το καυλί μου.

Σκύβεις όσο σε παίρνει με δεδομένη τη στενότητα του χώρου και τον παίρνεις στο στόμα σου. Με κάνεις να χάνω κάθε αυτοσυγκράτηση. Ο τρόπος που ήσουν σκυμμένη με καύλωνε ακόμη περισσότερο καθώς έγλειφες τον πούτσο μου σε όλο το μήκος του και μετά τον έβαζες στο στόμα σου.

Ήθελα να σε γαμήσω. Δυνατά. Με ένταση. Ενώ είχες το καυλί μου στο στόμα σου άνοιξα το προφυλακτικό. Τα χέρια μου έτρεμαν από την καύλα. Ήδη σκεφτόμουν να σηκώνω το φουστάνι σου, να μου αποκαλύπτεται το όμορφο κωλαράκι σου. Αυτό και γίνεται. Σε ρωτάω αν θες να νιώσεις τον πούτσο μου στο μουνάκι σου και η καταφατική σου απάντηση με ξεσηκώνει ακόμη περισσότερο.

Νιώθω το απόλυτο καύλας όταν ενώ είσαι σκυμμένη, παραμερίζω το κορδονάκι από το στριγκάκι σου και χώνομαι μέσα στο μουνάκι σου. Θέλω να σε γαμήσω δυνατά. Η καμπίνα του ασανσέρ τραντάζεται ολόκληρη. Πρέπει να κατεβάσω ταχύτητα. Με τρελαίνει εξίσου.

Θα ήθελα τόσο πολύ να «χαστουκίσω» το κωλαράκι σου, όμως δεδομένων των συνθηκών δεν το κάνω. Η εικόνα είναι τέλεια διεγερτική. Σκυμμένη όσο σε παίρνει μέσα στη μικρή καμπίνα κι ο πούτσος μου καρφωμένος στο μουνάκι σου.

Είμαι έτοιμος να χύσω. Στο λέω. Θέλω κάθε φορά να το ξέρεις. Ότι μαζί σου χύνω τέλεια. Η δόνηση του οργασμού μου είναι γεμάτη από ένταση. Θα ήθελα να ξεφωνήσω:
ΧΥΝΩ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ…. ΧΥΝΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ….

Απλά το σκέφτομαι όταν το σπέρμα μου αναβλύζει από το καυλί μου. Γυρνάς προς το μέρος μου. Σκύβεις κι αυτή τη φορά απαλλάσσεις τον πούτσο μου από το προφυλακτικό και τον παίρνεις στο στόμα σου. Τον στραγγίζεις. Θεϊκή κίνηση. Θέλω τόσο πολύ να σε φιλήσω. Σου δείχνω πόσο το θέλω και αυτή η συνεύρεσή μας ξαφνικά μέσα στο απόγευμα σφραγίζεται μ’ ένα φιλί.

Πατάμε 3ο για να βγούμε σ’ έναν πιο ασφαλή όροφο. Εσύ θα κινηθείς προς τα πάνω κι εγώ προς τα κάτω. Αρχίζεις ν’ ανεβαίνεις τις σκάλες. «Θεέ μου σε θέλω ξανά». Το νιώθω τόσο έντονα καθώς «κάνω μάτι» κάτω από το φουστάνι σου. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο πολλά μου αποκαλύπτεις. Εκεί που ήμουν λίγα λεπτά πριν. Εκεί που θέλω να ξαναχωθώ….

Είσαι το απόλυτα τρελό μωρό όταν παίζοντας επιχειρείς να κάνεις τσουλήθρα στην κουπαστή της σκάλας για να μου αποκαλύψεις με τον πιο πρόστυχα γοητευτικό τρόπο ότι σκεπάζει για τους άλλους το φουστάνι σου.

Γι αυτό σε λατρεύω…. Γιατί ακολουθείς κάθε μου τρέλα και με τρελαίνεις με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")