Στη μέση του δρόμου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σε σκέφτομαι τώρα που διασχίζεις την κεντρική λεωφόρο και ο άνεμος αυτού του καλοκαιριάτικου μελτεμιού λυσσομανά. Σκέφτομαι ότι επιδιώκει να σηκώσει στα ύψη το φουστανάκι σου και να αποκαλύψει όλα όσα κρύβει στους έκπληκτους οδηγούς.

Σκέφτομαι ότι το σφίγγεις δυνατά στην άκρη του προκειμένου να αποτρέψεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ονειρεύομαι ότι ξαφνικά η πόλη άδειαζε. Μέναμε μόνον εγώ, εσύ κι ο άνεμος. Τότε θα άφηνες το φουστάνι σου να σηκωθεί. Θα αποκάλυπτε τους υπέροχους μηρούς σου και το σφιχτό κωλαράκι σου. Θα σε παρατηρούσα από απόσταση με τον πούτσο μου ν' αρχίζει να καυλώνει, με τον τρόπο που μόνον εσύ το καταφέρνεις.

Θα γύριζες να με κοιτάξεις με ένα νάζι όλο νόημα.... μια ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση για ερωτικό παιχνίδι στη μέση του δρόμου. Και θα ανταποκρινόμουν.

Η καύλα μου θα σε επιβεβαίωνε πως ήθελα τόσο πολύ να σε γαμήσω... θα φιλιόμασταν με πάθος..... θα έκανε η γλώσσα μου απίστευτες διαδρομές στο λαιμό σου.... πίσω από το αυτάκι σου.... στους ώμους σου..... και μετά θα σε ξάπλωνα στη μέση του έρημου δρόμου.... επάνω στη διαχωριστική γραμμή της κυκλοφορίας.....να ακουμπάνε πίσω οι αγκώνες σου στο ζεστό οδόστρωμα και στους ώμους μου τα πόδια σου.

Θα σε απάλλασσα με μια βίαιη κίνηση από το στριγκάκι σου και το μουνί σου θα ξεδιπλωνόταν μπροστά μου ξυρισμένο, υγρό και τόσο...πρόθυμο.
Θα κάρφωνα βαθιά μέσα του τη γλώσσα μου.... θα δάγκωνα τρυφερά τα "μουνοχειλάκια" σου και θα ρουφούσα λαίμαργα την κλειτορίδα σου.... θα έπαιζα "κυνηγητό" μαζί της ενώ ήδη δύο μου δάχτυλα θα άνοιγαν τη μουνάρα σου....

Θα έσκιζα το βαθύ ντεκολτέ του φουστανιού σου για να ξεπεταχτεί το στήθος σου. Θα έπεφτα πάνω στα βυζιά σου σαν μανιακός... εννοείται πως θα ήμουν τρελά καυλωμένος με όλα αυτά. Θα ρουφούσα τις ρώγες σου που θα πρήζονταν και θα σκούραιναν, θα τις δάγκωνα δυνατά μέχρι να ακούσω πνιχτές κραυγές πόνου.....

Τότε θα με έσπρωχνες ξανά στο μουνί σου..... να το γαμήσω δυνατά με τα δάκτυλα και μετά να γίνει τελείως μούσκεμα στο στόμα μου. Και τότε θα με σήκωνες όρθιο… ξαπλωμένη εσύ στο οδόστρωμα θα έπιανες τον πούτσο μου ανάμεσα στις πατούσες σου και θα άρχιζες να τον παίζεις…

Αισθανόσουν ότι θα ήμουν έτοιμος να τελειώσω..... θα γονάτιζες μπροστά μου... πέρασες μια φορά την γλώσσα σου σε όλο το μήκος του καυλιού μου από τη ρίζα ως την κορυφή. Τον έπαιζες με το χέρι σου και ταυτόχρονα θα έβαζες τη γλώσσα σου στα αρχίδια μου.... θα έκανες κύκλους και θα έλιωνα. Θα τον έπαιζες και ξαφνικά θα τον έφτυνες και θα άρχιζες να τον παίρνει σιγά-σιγά με μανία στο στόμα σου...τον ρούφαγες βαθιά τον εξαφάνιζες. .. με τρέλαινες.....

Έτσι όπως σήκωνες το βλέμμα σου και με κοιτούσες τσιμπουκωμένη, γονατισμένη και ήθελα να χύσω. Με βασάνιζες και γι αυτό με μια κίνηση έπιασα το κεφάλι σου και έσπρωξα το καυλί μου πιο βαθιά. Πνίγηκες και πήγες να ξεφύγεις. Όμως άρπαξα δυνατά τα λιτά μαλλιά σου και τώρα δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα.

Άρχισα να γαμάω το στόμα σου κρατώντας σε με τα χέρια μου από τα μαλλιά και τα μάγουλα και το πηγούνι.. ναι, τώρα σίγουρα πνιγόσουν κάθε φορά που έσπρωχνα τον πούτσο μου στο λαρύγγι σου, μα ήξερες τι έπρεπε να κάνεις…

Μούγκριζες συνέχεια και χάιδευες πρόστυχα το μουνί σου… Γαμούσα το στόμα σου ασταμάτητα τώρα και όταν σταμάτησα έσφιξες τα χείλια σου γύρω μόνο από το πουτσοκέφαλο μου και άρχισες δυνατά να παίζεις το καυλί μου.

Έχυνα... έχυνα ασταμάτητα μέσα στο στόμα σου κι εσύ τα ρουφούσες όλα… Έπινες αχόρταγα τα χύσια μου και με κοιτούσες με ένα βλέμμα προκλητικής αθωότητας.

Μμμμ..... ωραία φαντασίωση..... πρέπει ήδη να έχεις φτάσει στον προορισμό σου.

Δεν ξέρω τι σκέψεις έκανες εσύ..... όταν ο άνεμος επεδίωκε να σηκώσει το φουστάνι σου.... Τις δικές μου μόλις τις διάβασες..... Περιμένω και τις δικές σου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")