Πήγα για δουλειά και…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ξεκίνησα να πάω στη δουλειά και στο δρόμο σκεφτόμουν ότι θα ήταν ακόμα μια βαρετή μέρα. Και η δουλειά μου δεν είναι και από τις πιο ενδιαφέρουσες. Δυστυχώς είμαι οικονομική μετανάστρια και δουλεύω ως οικιακή βοηθός. Έτσι και σήμερα είχα να πάω να καθαρίσω ένα σπίτι στα Βόρεια Προάστια.

Μόλις έφτασα στο σπίτι μου άνοιξε η κυρία του σπιτιού, με καλημέρισε και μου είπε πως πρέπει να φύγει για τη δουλειά και ότι θα επιστρέψει το μεσημέρι. Ότι γινόταν πάντα δηλαδή.

Μόλις έκλεισε η πόρτα πίσω μου, αποφάσισα να κάνω έναν καφέ πριν αρχίσω τη δουλειά. Και αφού ήμουν μόνη στο σπίτι, έβαλα μουσική για να μου κάνει συντροφιά. Αφού ήπια μια γουλιά καφέ, έβγαλα τα ρούχα που φορούσα καθώς και το μαύρο δαντελένιο σουτιέν μου και έβαλα ένα τιραντέ φορεματάκι για να είμαι άνετη την ώρα που θα έκανα δουλειές. Σκέφτηκα να ξεκινήσω από το μπάνιο.

Ανοίγω την πόρτα και μένω άγαλμα! Το ίδιο και ο άντρας απέναντι μου. Ήταν ο κύριος του σπιτιού. Και για κάποιον λόγο εκείνη την ημέρα είχε καθυστερήσει να φύγει για τη δουλειά. Έκανε ντους. Και στεκόταν γυμνός απέναντι μου. Με το που ανοίγω την πόρτα αντικρίζω τη γυμνή του πλάτη. Με το θόρυβο της πόρτας γυρίζει το σώμα του για να δει τι συμβαίνει. Τρόμαξε κι αυτός όσο κι εγώ. Και οι δύο νομίζαμε ότι ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι.

Του ρίχνω μια φευγαλέα ματιά, ζητάω συγνώμη και βγαίνω από το μπάνιο. Κλείνοντας πίσω μου την πόρτα ένιωθα πολύ αμήχανη και ταραγμένη. Πηγαίνω στην κουζίνα και ανάβω τσιγάρο. Αποφάσισα να κάνω ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ. Όμως η θέα του γυμνού κορμιού του επανερχόταν στη μνήμη μου.

Σαν κινηματογραφικά καρέ ερχόταν στη μνήμη μου το νερό καθώς κυλούσε στη γυμνή του πλάτη, η στάση που έκαναν οι σαπουνάδες στη σχισμή του σφριγηλού πισινού του και κατέληγαν στις γυμνασμένες γάμπες του…

Τράβηξα μια τζούρα από το τσιγάρο μου πριν με κατακλύσει η επόμενη εικόνα. Γυρίζει προς το μέρος μου και το βλέμμα μου πέφτει στο όχι υπερβολικά τριχωτό στέρνο του (ακριβώς όπως μου αρέσει). Το δροσερό νερό που έπεφτε πάνω του έκανε τις σκούρες ρώγες του να είναι στητές. Και ο πούτσος του… αχ! Φαινόταν υπέροχος στο λίγο που μπόρεσα να δω. Αλλά αυτό το λίγο, ήταν αρκετό για να μπω στο πειρασμό να γευτώ τη γεύση του.

Το τσιγάρο μου είχε φτάσει μέχρι τη μέση, όταν άκουσα την πόρτα του μπάνιου ν’ ανοίγει. Βγήκε με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση του.
Αντί να κατευθυνθεί προς την κρεβατοκάμαρα, στράφηκε προς το μέρος μου. Το κορμί του ακόμη έσταζε, και το βλέμμα του είχε μια λάμψη που δεν είχα ξαναδεί.

• «Συγγνώμη αν σε τρόμαξα πριν….» είπε μ’ έναν τόνο προσποιητής ευγένειας στη φωνή του.
• «Εμένα να με συγχωρείτε….. δεν ήξερα πως ήσασταν σπίτι….».

Ήρθε και στάθηκε όρθιος δίπλα μου. Με κοιτούσε με έξαψη. Ήταν προφανές. Τον κοιτούσα με αμηχανία και κρυφό πόθο. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα. Κι έπειτα….. με μια ξαφνική κίνηση, έλυσε την πετσέτα.
Το καυλί του αποκαλύφθηκε στητό και δυνατό. Ήταν σχεδόν στο ύψος του προσώπου μου όπως καθόμουν στην καρέκλα της κουζίνας.

Το μυαλό μου ήταν ακόμη κατειλημμένο από τις σκέψεις που είχα κάνει μερικά λεπτά πριν. Με έναν αυτοματισμό σχεδόν έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου.
Με άφησε να τον ρουφήξω μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά τραβήχτηκε απότομα. Σάστισα σχεδόν. Ήμουν σίγουρη ότι είχε μετανιώσει που το είχε αφήσει να συμβεί. Δεν είχα δίκιο.

Με τα δυνατά του μπράτσα με τράβηξε απότομα από την καρέκλα. Πάντα αμίλητος με γύρισε και με έστησε στα τέσσερα. Τα χέρια μου ακουμπούσαν στο τραπέζι της κουζίνας και ο κώλος μου είχε στηθεί προς το μέρος του. Με μια βίαιη κίνηση ανέβασε το φορεματάκι μου πάνω από τη μέση. Το στριγκάκι μου το διέλυσε με μια απίστευτη μανία.

• «Όχι….! Μη…. δεν πρέπει….» προσπάθησα να ψελλίσω αδύναμα.

Ο πούτσος του είχε ήδη καρφωθεί μέσα μου.
Σαν απάντηση έλαβα 2 ηχηρά χαστούκια στο κωλαράκι μου. Στην αρχή ο πόνος ήταν υπερβολικός αλλά με επιδέξιες κινήσεις και αφού είχε ήδη καρφωθεί βαθιά μέσα μου, είχε δώσει τη θέση του σε μια απίστευτη ηδονή. Τον ήθελα. Ήθελα να με ξεσκίσει. Και αυτό έκανε. Αμίλητα.

Ξαφνικά σταματάει και με γυρίζει μπροστά. Η έκφρασή του μ’ έκανε σχεδόν να τρομάξω. Τα μάτια του θα ορκιζόμουν πως ήταν κόκκινα. Έμοιαζε με λυσσασμένο σκυλί. Ή καλύτερα….. με λυσσασμένο λύκο. Με ανέβασε πάνω στο τραπέζι. Άνοιξε τα πόδια μου και χωρίς να δώσει ούτε ένα φιλί στο μουσκεμένο μουνάκι μου μπήκε βίαια μέσα μου.

Άρχισε να με γαμάει με δύναμη ενώ τα πόδια μου ήταν ψηλά στον αέρα. Θεέ μου!! Ήταν υπέροχα. Δεν μιλούσε κανείς. Ακουγόταν μόνο οι βαριές ανάσες μας.

Βγήκε από μέσα μου, με έσπρωξε ελαφρά να ξαπλώσω στο τραπέζι και έχυσε πάνω στο στήθος μου. Με κοίταξε στα μάτια, και άρχισε να γλύφει το κορμί μου σε όλα τα σημεία που είχαν ακουμπήσει τα χύσια του. Και σιγά-σιγά έφτασε μέχρι το μουνί μου.
Με κοίταξε και μου είπε:
• «Τώρα ήρθε η σειρά του».

Με έγλυφε μέχρι που η αναπνοή μου πρόδωσε το κύμα της ηδονής που ερχόταν.
Έπειτα γύρισε την πλάτη του, σήκωσε την πετσέτα από το πάτωμα και βγήκα από την κουζίνα. Άναψα τσιγάρο και άκουγα τις κινήσεις του καθώς ντυνόταν.
Αφού ετοιμάστηκε, ήρθε στην κουζίνα, μου έριξε ένα γλυκό χαμόγελο και έφυγε.
Ήταν η τελευταία φορά που πήγα σπίτι του…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")