Ο καλός ο νοσοκόμος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχες πέσει θύμα της ίωσης κι αυτό σε υποχρέωνε να βρίσκεσαι προστατευμένη στο σπίτι με τα αντιβιοτικά και τα βρογχολυτικά σου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, μου ζήτησες να περάσω από κει για να σε περιθάλψω. Μμμμ.... ομολογώ ότι η φαντασίωση του νοσοκόμου, με ξεσήκωνε.

Σε βρήκα κουκουλωμένη στο καναπέ σου, με τη μυτούλα σου κόκκινη και τη φωνή σου να έχει μια καυλιάρικη βραχνάδα. Ήταν προφανές ότι ως καλός και ευσυνείδητος νοσοκόμος έπρεπε να παρέμβω αμέσως και να σου παρέχω τις αναγκαίες υπηρεσίες.

Ήταν φανερό ότι αυτό που χρειαζόσουν επειγόντως ήταν μια καλή εντριβή σε όλο το ταλαιπωρημένο κορμάκι σου. Δεν έχασα χρόνο. Βρήκα μια λοσιόν σώματος με υπέροχο άρωμα και ύστερα σε απάλλαξα από τις πυτζάμες σου. Το κορμάκι σου έμεινε με τα κόκκινα εσώρουχα της φωτιάς.

• "Να πάω και παραπέρα...;" Ρώτησα με προσποιητή αυτοσυγκράτηση.
• "Κάνε με ότι θες.... νιώθω πολύ κουρασμένη για να παίρνω αποφάσεις, γι’ αυτό και παραδίνομαι στα χέρια σου".

Σου έβγαλα και τα εσώρουχα. Σε ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι σου και άρχισα να χύνω τη λοσιόν αργά, ξεκινώντας από τις γάμπες σου. Σε έτριβα με επιδέξια αφοσίωση στο έργο μου και έδειχνες να το ευχαριστιέσαι.
Συνέχισα να ανεβαίνω....στους μηρούς κι έπειτα στο υπέροχο κωλαράκι σου.

Το καυλί μου είχε αρχίσει να γίνεται σκληρό. Ήθελα να χωθώ μέσα σου και να σε γαμήσω με απίστευτη καύλα. Δεν το έκανα. Δεν ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει ένας νοσοκόμος. Συνέχισα λοιπόν την εντριβή στην πλάτη. Αργά... προσεκτικά... με ηδυπάθεια. Προχώρησα στους ώμους και στον αυχένα. Μου είπες ότι ήδη αισθανόσουν την ευεργετική επίδραση της εντριβής και πως ήθελες.... κι άλλο!

Σε γύρισα ανάσκελα λοιπόν και συνέχισα. Αυτή τη φορά ξεκίνησα από ψηλά. Από το λαιμό και στη συνέχεια στο στήθος σου. Έχυσα μια μεγάλη ποσότητα από την παχύρρευστη λοσιόν κι άρχισα να μαλάσω τα βυζιά σου. Το θέαμα ήταν υπέροχο, ηδονικό.... αλλά ο νοσοκόμος πρέπει να συγκρατείται. Συνέχισα στην κοιλίτσα σου και μετά στο εσωτερικό των μηρών σου.

• "Κάτι προσπέρασες..." παραπονέθηκες.
• " Είμαι έτοιμος να επανορθώσω" απάντησα.

Άρχισα να αδειάζω το μπουκάλι της λοσιόν πάνω στο μουνάκι σου που το έβλεπα να ρουφάει διψασμένο το υγρό..... Με τα δάκτυλά μου το άπλωνα παντού στην ευρύτερη περιοχή. Με καύλωνε απίστευτα έτσι όπως το έβλεπα να ανοίγει και να καταπίνει πρώτα ένα δάκτυλο.. μετά δύο… μετά τρία.....

Έπαιξα για κάμποση ώρα μαζί του και με τρέλαινε να ακούω τις πνιχτές κραυγούλες ευχαρίστησης που έβγαζες....

Με την άκρη του ματιού μου συνέλαβα κάποια στιγμή τον δονητή που ήταν χωμένος στο μισάνοιχτο συρτάρι σου. Αναπήδησα και τον πήρα στα χέρια μου. Έφερα την φαλλική του άκρη στα χείλη σου κι άρχισες να το γλείφεις επιδέξια ενώ συνέχιζαν τα δάκτυλά μου να είναι χωμένα στον κόλπο σου ή να παίζουν με την κλειτορίδα σου.

Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην φαντασίωση που κατέκλυζε το μυαλό μου. Τον πήρα από τα χείλη σου, μετακινήθηκα γονατιστός στο πλάι σου και σου ζήτησα να κρατήσεις σηκωμένα τα πόδια σου στο ύψος των ώμων σου. Έσκυψα και αργά-αργά έχωσα τον δονητή στο κωλαράκι σου καθώς η λοσιόν είχε κάνει θαυμάσια δουλειά και διείσδυσε εύκολα.

Ήταν απερίγραπτη η καύλα μου! Το κωλαράκι σου ρουφούσε λαίμαργα τον δονητή και τα τρία μου δάκτυλα άνοιγαν τελείως το μουνάκι σου.

• "Υπάρχει και δεύτερος" μου είπες με νόημα και μου έγνεψες που να τον βρω.

Όταν τον πήρα στα χέρια μου ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Ήρθα από πάνω σου και βρεθήκαμε σε στάση 69. Έγλυφα το μουνάκι σου και συνέχιζα να γαμάω με τον δονητή το κωλαράκι σου, την ίδια στιγμή που ο πούτσος μου χωνόταν στο στόμα σου και ο δεύτερος δονητής -με τη βοήθεια της λοσιόν- είχε αρχίσει να μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα.

Γαμούσαμε ο ένας τον κώλο του άλλου, ώσπου ο χείμαρρος του σπέρματος ανάβλυσε και οι σπασμοί του οργασμού σου έδειχναν πως η θεραπεία πέτυχε…!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")