Δεμένη με ξέσκισαν άγρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

Εδώ και ενάμισι χρόνο που ζούμε έντονη ερωτική ζωή με τον Γιώργο μου, τον άντρα μου, πέρασαν πολλοί συνάδελφοί του και άγνωστοι απ το σπίτι και με πήραν με διάφορους ακατονόμαστους τρόπους μπροστά του, ή ακόμα και όταν έλειπε ο ίδιος στη δουλειά.

Αυτό όμως που πάντα με συγκινούσε ιδιαίτερα σαν σκέψη και δεν είχαμε δοκιμάσει ακόμα, ήταν να με βασανίσουν μπροστά του, να με μαστιγώσουν και να με ξευτελίσουν άγρια μέχρι σημείου λιποθυμίας.

Κατά καιρούς όταν κάναμε έρωτα με το Γιώργο ή με φίλους του, μου έριχναν μερικά χαστούκια ή και μερικές απαλές ξυλιές, όμως δεν είχαμε φτάσει ποτέ στο σημείο να μου σημαδέψουν το κορμί για πολλές μέρες. Τα σημάδια που μου άφηναν γινόντουσαν αχνά σχεδόν αμέσως μετά τις συνευρέσεις μας και με τη χρήση της ειδικής αλοιφής καμφοράς και ευκαλύπτου που είχαμε προμηθευθεί μετά από ένα ταξίδι μας στη Γερμανία, σε 2- 3 μέρες εξαφανιζόντουσαν τελείως. Αυτό που αποζητούσε το κορμί μου, ήταν να νιώσω μαρτύριο, να νιώσω να με πιάνει λιποθυμία απ τον πόνο.

-- Σαν τα πιο κατάλληλα άτομα για να ικανοποιήσουμε μαζί την φαντασίωσή μας, σκεφτήκαμε τον Τάκη και τον Ηλία, 2 ανύπαντρους φίλους του άντρα μου, που μαζί κουβέντιαζαν παρόμοιες φαντασιώσεις από έφηβοι και που όταν κάποιες φορές βγήκαμε παρέα έξω, τα μάτια τους ήταν πάντα καρφωμένα στα ακάλυπτα μέρη του σώματός μου, μη σταματώντας στιγμή να μου κάνουν πρόστυχα σχόλια.

Κουβέντιαζαν πολλές φορές με το Γιώργο για σαδομαζοχιστικά "παιχνίδια", όμως δεν έτυχε ποτέ να βρουν κάποια που να φτάσει ως το τέλος μαζί τους. Όταν πριν μερικές μέρες άκουσα τις προτιμήσεις τους και το πάθος με το οποίο ήθελαν να μαστιγώσουν μια γυναίκα, προσφέρθηκα αυθόρμητα να τους ικανοποιήσω.

• Γιώργο μου, θέλω να με μαστιγώσουν οι φίλοι σου και να είσαι εκεί να με βλέπεις να τινάζομαι και να χτυπιέμαι..
Στην αρχή αιφνιδιάστηκαν και οι τρεις τους, όμως η ιδέα τους άρεσε πολύ.
• Μίνα μου, αν αυτό είναι να σ’ ευχαριστήσει, πως μπορώ να σου το αρνηθώ; Είπε ο άντρας μου.

Καθώς τους υποδεχόμουν σπίτι μας πριν λίγο και παρατηρούσα τις προετοιμασίες για τον βασανισμό μου, έβλεπα τα πρόσωπά τους να αγριεύουν και τις κινήσεις τους να είναι βιαστικές λόγω της προσμονής που φούντωνε μέσα τους γι αυτό που θα ακολουθούσε. Ήμασταν όλοι στο υπόγειο της μονοκατοικίας μας, όπου τα σφραγισμένα παράθυρα θα εμπόδιζαν τις κραυγές μου να ακουστούν στη γειτονιά. Προς στιγμή ένοιωσα να δειλιάζω, όμως ήταν αργά για να κάνω πίσω. Είχαν στερεώσει στο ταβάνι δυο δυνατά στριφόνια και πέρασαν από κει δυο συρμάτινες λωρίδες με κρίκους, στους οποίους θα με έδεναν από τους καρπούς.

Το δερμάτινο μαστίγιο τύπου bullwhip που επίσης αγοράσαμε απ’ τη Γερμανία, ήταν στερεωμένο στον τοίχο του υπογείου και στη φάση που το κοίταγα με δέος, άκουσα τον Ηλία να λέει: "
• Ανυπομονείς Μίνα; Νομίζω τελειώσαμε εμείς. Είσαι έτοιμη γι αυτό που θα ακολουθήσει, ή θέλεις να σταματήσουμε εδώ;
Αντί γι απάντηση, άφησα το μονοκόμματο μίνι καλοκαιρινό φόρεμα που φορούσα, να γλιστρήσει απ τους ώμους μου. Δεν φορούσα τίποτα από κάτω και έμεινα ολόγυμνη μπροστά στα πεινασμένα βλέμματα των τριών αρσενικών. Με μια φωνή ξέπνοη και γεμάτη πρόκληση, είπα:
• Δεν θα θέλατε να με σκίσετε πρώτα;
Δεν χρειαζόταν περισσότερα λόγια κανείς τους. Ούτε κατάλαβα για πότε βρέθηκα στο ημίδιπλο ντιβάνι του υπογείου, και να με παίρνουν δυνατά και οι τρεις ταυτόχρονα. Τα καυλιά τους ήταν ορθωμένα από την ώρα που δούλευαν, αλλά και το μουνί μου ήταν εξίσου υγραμένο.

Ο Γιώργος ήταν ξαπλωμένος στο ντιβάνι και με κρατούσε σφιχτά απ’ τους γοφούς, έχοντας χώσει τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί μου, ενώ αφού με έγλειψε στη κωλοτρυπίδα πρώτα για να γλιστράει, ο Ηλίας με έπαιρνε απ τον κώλο. Ο Τάκης που καθυστέρησε και δεν βρήκε ελεύθερη τρύπα, ήρθε από μπροστά και πιάνοντας με από τα μαλλιά με τα δυο του χέρια, μου έχωσε το καυλί του ως το βάθος του λαιμού μου κάνοντάς με να αναγουλιάσω.

Με γαμούσαν δυνατά και οι 3 τους… οι αναπνοές μας ακουγόταν λαχανιασμένες μαζί με τους υγρούς ήχους που δημιουργούταν από το μπες- βγες των πούτσων τους στις τρύπες μου και ο ιδρώτας είχε αρχίσει να αναβλύζει ποτάμι απ’ τα κορμιά μας.

Δεν τους πήρε πάνω από μερικά λεπτά να χύσουν. Έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα. Καθώς κατάπινα τα χύσια του Τάκη που με έπνιξαν και κάμποσα βγήκαν απ’ την μύτη μου, έχυνε και ο άντρας μου με τον Ηλία στο μουνί και στον κώλο μου. Εγώ δεν είχα φτάσει σε ολοκλήρωση και αυτό ήταν που με έκανε να τρελαίνομαι και να διατηρούμαι σε διαρκή αναζήτηση ηδονής κάθε φορά. Αυτοί που με πήδαγαν, έχυναν μέσα σε λεπτά, οπότε μένοντας ανικανοποίητη, η λίμπιντο μου διαρκώς αυξανόταν και αποζητούσα όλο και παραπάνω ηδονή.

Κρεμόμουν τώρα απ’ τις συρμάτινες λωρίδες δεμένη απ’ τους καρπούς μου, με τα ακροδάχτυλα των ποδιών μου ίσα να ακουμπούν στο πάτωμα του υπογείου, ενώ το κορμί μου στριφογύριζε αργά. Στους καρπούς μου ένοιωθα το βάρος του σώματός μου και στον καθρέπτη που ήταν στον τοίχο απέναντι, έβλεπα το σώμα μου να γυαλίζει, αφού ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα απ’ το κεφάλι ως τις γάμπες μου.

Τα χύσια τους έτρεχαν αργά ανάμεσα στα μπούτια μου και στο λαιμό μου και ενωνόντουσαν μαζί με τις σταγόνες του ιδρώτα μου, αφήνοντας γύρω μια τόσο πρόστυχη μυρωδιά. Αν και ήμουν σίγουρη πως με την πρώτη βουρδουλιά θα μετάνιωνα για το θάρρος μου, τίναξα πίσω τα μακριά μαλλιά μου και είπα με αργή φωνή:
• Λοιπόν; Θα δώσετε μια καλή τιμωρία στην πόρνη που έχετε απέναντί σας;

Όπως τινάχτηκαν πίσω τα πλούσια μαλλιά μου, άφησαν τελείως ακάλυπτα τα στήθια μου που οι ρώγες τους είχαν ορθωθεί απ την καύλα που ένοιωθα. Ο Ηλίας με πλησίασε και πιάνοντας με τα 2 του χέρια τις ρώγες μου ανάμεσα στους αντίχειρες και τους δείκτες του, μου τις έστριψε αντίθετα, αργά, παρατηρώντας την έκφρασή μου.

Τον κοιτούσα κατ ευθείαν στα μάτια με βλέμμα παγερό, προκλητικό, παρά τον αφόρητο πόνο που μου προκαλούσε το στρίψιμο των θηλών μου. Δεν πρόσεξα τον Τάκη σε ποια στιγμή ξεκρέμασε το bullwhip απ τον τοίχο, άκουσα όμως που ζητούσε την άδεια του άντρα μου:
• Γιώργο, μπορούμε να αρχίσουμε;
Καθώς με άφηνε ο Ηλίας που οπισθοχώρησε, είδα την σκληρή έκφραση στα μάτια του άντρα μου και τον άκουσα να λέει:
• Φιλαράκια, είναι δικιά σας. Κάντε την να ουρλιάξει. Θέλω να δω το κορμί της σημαδεμένο από κόκκινες ραβδώσεις!

Μαζεύτηκαν και οι 3 τους πίσω μου. Απέναντί μου είχα τον καθρέπτη και τους παρατηρούσα καθώς χασκογελούσαν παρατείνοντας την αγωνία μου και λέγοντας βρώμικα λόγια για μένα. Είδα τον Τάκη να σηκώνει στον αέρα το μαστίγιο και άκουσα τον φρικτό ήχο που κάνει καθώς σκίζει τον αέρα.
Από αυτό το σημείο και ύστερα, δεν είχα την αίσθηση του χρόνου. Δεν θυμάμαι πως διαδεχόντουσαν τα γεγονότα το ένα το άλλο. Το bullwhip τυλίχθηκε γύρω απ την ευαίσθητη σάρκα μου στο ύψος της κοιλιάς μου σε 3-4 γύρες και όταν η άκρη του έσκασε λίγο πάνω απ το τρίχωμα του μουνιού στο εφήβαιο μου, η τσιρίδα που βγήκε απ’ το στόμα μου ήταν απερίγραπτη. Τα χτυπήματα διαδεχόντουσαν το ένα το άλλο χωρίς σταμάτημα και οι βασανιστές μου έβαζαν όλη τους τη δύναμη καθώς έπαιρνε ο ένας τη θέση του άλλου.

Οι φωνές τους και τα χάχανά τους έφταναν στα αυτιά μου, ανακατεμένα με το βουητό, το σφύριγμα του βούρδουλα που ρυθμικά έπεφτε πάνω στο ανυπεράσπιστο κορμί μου για να σηκωθεί ξανά και να πέσει με δύναμη πάλι. Τα πρώτα χτυπήματα με έκαναν να μετανιώσω για την προθυμία μου αυτή να τους προσφέρω αυτού του είδους την απόλαυση, όμως όσο και αν φαίνεται απίστευτο, μετά από κάποιο σημείο, η ύπαρξή μου αποζητούσε τον πόνο.

Δεν είμαι σε θέση να πω πόση ώρα με μαστίγωναν. Κάποιες στιγμές αντίκριζα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και για 1 δευτερόλεπτο ένοιωθα πως δεν ήμουν εγώ που υπέφερε. Αυτή η γυναίκα που το κορμί της αστραποβολούσε όπως έσκαγε το μαστίγιο πάνω της και τίναζε σταγονίδια ιδρώτα γύρω, αυτό το κορμί που γέμιζε σιγά- σιγά με πορφυρές ραβδώσεις σ όλη του την επιφάνεια, μου έμοιαζε να ήταν μίας άλλης.

Την επόμενη στιγμή, το κατέβασμα ξανά του μαστιγίου πάνω στη σάρκα μου και ο φρικτός πόνος, με προσγείωναν στην πραγματικότητα. Τον ήχο του μαστιγίου διαδεχόταν τα δυνατά ουρλιαχτά μου και τα χάχανα και οι βρισιές των βιαστών μου.
• Είναι μια σκύλα που πρέπει να τιμωρηθεί όπως της αξίζει..‼! Ρίξτε της παιδιά! Δώστε της ξύλο να το ευχαριστηθεί η ψυχή της!
Ήταν τα λόγια που αντάλλασσαν και τρυπούσαν τα αυτιά μου.

Μερικές απ τις βουρδουλιές έβρισκαν τις θηλές μου. Πολλές έσκαγαν στα πλευρά μου και στις μασχάλες μου. Τιναζόμουν και συστρεφόμουν ολόκληρη. Όλοι μου οι μύες συσπώντουσαν σε μια μάταιη προσπάθεια να προφυλαχθώ από κάθε επόμενο χτύπημα. Το σώμα μου κυριευόταν κάθε στιγμή που περνούσε από ένα μούδιασμα.

Τα δάκρυα απ’ τον φοβερό πόνο που ένοιωθα όπως συνεχιζόταν το μαρτύριό μου, κυλούσαν πραγματικά σαν ποτάμι. Δεν ξέρω αν στο πάτωμα που είχε δημιουργηθεί μια μικρή λιμνούλα, ήταν περισσότερος ο ιδρώτας ή τα δάκρυα που έτρεχαν από το πρόσωπό μου. Όλο μου το σώμα έτρεχε ιδρώτα από παντού και άρχισα να χάνω την ανάσα μου απ’ το λαχάνιασμα. Τα χτυπήματα δεν σταματούσαν στιγμή και οι βιαστές μου ήταν και αυτοί μούσκεμα απ’ τον ιδρώτα με τόση προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Τα καυλιά τους ήταν ορθωμένα απ’ το θέαμα του μαρτυρίου μου. Από κάποια στιγμή και ύστερα, τα ουρλιαχτά μου άρχισαν να καταλαγιάζουν. Δεν είχα άλλη δύναμη. Ο πόνος είχε μετατραπεί σε μια ζάλη, σε μια θολούρα που είχε κυριεύσει όλο μου το κορμί. Απλά κρεμόμουν εκεί με μάτια μισόκλειστα. Θολά, έβλεπα στον καθρέπτη το κορμί μου που ήταν πλέον κατακόκκινο απ τα χτυπήματα του βούρδουλα. Οι τελευταίες βουρδουλιές που έσκασαν πάνω μου ήταν πολύ αραιές. Ο Ηλίας κρατούσε το bullwhip και μαζί με τους άλλους, ήταν λαχανιασμένοι απ την προσπάθεια, μη μπορώντας να συνεχίσουν άλλο.

Με έλυσαν και ο Γιώργος με κουβάλησε στο ντιβάνι στα μπράτσα του γιατί μου ήταν αδύνατο να περπατήσω. Σε μια αχνή κατάσταση ανυπαρξίας και σαν να έβλεπα ταινία, σα να μην ήμουν εγώ η πρωταγωνίστρια, άρχισαν να με γαμάνε ξανά. Διαδεχόντουσαν ο ένας τον άλλο σε όλες μου τις τρύπες, ενώ εγώ απλά ήμουν πεσμένη εκεί, ανήμπορη να κινήσω ούτε τα δάχτυλά μου. Ήμουν μια πλαστική κούκλα στην απόλυτη διάθεση των τριών αρσενικών, για να με κάνουν ότι αυτά ήθελαν.

Δεν μπορώ να πω αν αυτό που ένοιωθα ήταν ηδονή, δεν ξέρω αν ήταν απόλαυση. Όλη μου η ύπαρξη όμως το αποζητούσε, δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα. Ένοιωθα τις πούτσες τους να με διαπερνούν παντού, χωρίς να αντιδρώ, χωρίς να επιδιώκω κάτι. Απλά ένοιωθα ηδονή και πόνο. Τα χύσια τους κάθε φορά που έχυναν στο πρόσωπό μου, στις τρύπες μου, στην κοιλιά μου, ήταν βάλσαμο που έδιωχνε τον πόνο και τον αντικαθιστούσε με ευχαρίστηση.

Έβρισκα ξανά την αναπνοή μου και απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο αυτού του σκληρού γαμησιού. Όταν τελείωσαν πια μαζί μου, όταν είχαν χύσει από 3 και 4 φορές ο καθένας τους, μείναμε εκεί ξέπνοοι να αργοσαλεύουμε. Χέρια χάιδευαν το κορμί μου, τα στήθια μου… δάχτυλα έμπαιναν στο μουνί μου και στον κώλο μου…

Ακόμα δεν είχα φτάσει σε οργασμό...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")