Η φαντασίωση του εκπληρώθηκε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Αποφάσισα να σου γράψω και εγώ την δική μου αληθινή εμπειρία Καταρχήν είμαι στα 33 παντρεμένος και αρκετά εμφανίσιμος 8α έλεγα. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν μέσω κάποιου chat room άρχισα να συνομιλώ με μια κοπέλα γύρω στα 30 επίσης παντρεμένη.

Μετά από αρκετές κουβέντες η συζήτηση πήγε γύρω από το sex και πιο συγκεκριμένα στις ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις μας. Αφού μου περιέγραψε κάποια δικιά της που δεν διέφερε σημαντικά από όλες τις φαντασιώσεις που κατά καιρούς έχω διαβάσει από τις γυναίκες που γράφουν στο site σου ήρθε η δική μου σειρά να περιγράψω αυτό που θα ήθελα να κάνω.

Προσπάθησα να τις εξηγήσω ότι η δική μου φαντασίωση δεν είχε κάτι το εξαιρετικά extreme οπότε δεν υπήρχε λόγος να της περιγράψω κάτι. Μετά από πολύ επιμονή από μέρους της τελικά της εξήγησα πως αυτό που με τρελαίνει σαν ιδέα είναι να συναντήσω μια άγνωστη γυναίκα και να με βάλει να την χαϊδέψω και να την γλύψω μέχρι να τελειώσει.

Η φαντασίωση μου της άρεσε σε βαθμό που ούτε και εγώ το περίμενα έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να βρεθούμε σε κάποιο σκοτεινό σημείο με το αμάξι για να της δείξω από κοντά τι ακριβώς εννοούσα.

Πήγα στο μέρος που είχαμε συμφωνήσει αφήνοντας τα alarm ανοιχτά για να με γνωρίσει. μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα μια γυναίκα γύρω στα 35 με πολύ καλό σώμα και τεράστια βυζιά.

-Γεια σου επιτέλους μιλάμε και από κοντά
-Ναι απαντάω σαστισμένος

Χωρίς να μιλήσουμε άλλο κάνει πίσω το κάθισμα ανοίγει ελαφρά τα πόδια της και μου πιάνει το χέρι.
-είναι ώρα να μου δείξεις πως ακριβώς εννοείς την φαντασίωση σου μου λέει Της ανοίγω λίγο τα πόδια και αρχίζω να την χαιδευω απαλά ανάμεσα στους μηρούς.

Έκλεισε τα μάτια και άρχισε να βγάζει μικρές κραυγούλες. Συνέχιζα να την χαιδευω απαλά πλησιάζοντας πιο πολύ προς το μουνάκι της. Εκείνη άνοιξε τελείως τα πόδια της και έβαλε το ένα της χέρι μέσα στην μπλούζα της και άρχισε να τσιμπάει τις ρόγες της. Παραμέρισα με τα δάχτυλα μου ένα μικροσκοπικό string που φορούσε και άρχισα πια να χαιδευω το μουνί της το οποίο ήταν τελείως ξυρισμένο.

Εκείνη βογκούσε πλέον ασταμάτητα από καύλα και άρχισε να μου χύνει τα δάχτυλα. Γονάτισα μπροστά στο κάθισμα σήκωσα την φούστα της της άνοιξα κι άλλο τα πόδια και άρχισα αργά αργά να τις γλείφω το μουνί της. ήταν πια εκτός έλεγχου, Φώναζε να τις γαμήσω τις τρύπες και ότι θέλει να με χύνει συνέχεια. Συνέχισα να της γλείφω με δύναμη το μουνί της και παράλληλα έβαζα τα δάχτυλα μου και στις δυο της τρύπες.

Kάποια στιγμή έκανε πίσω με δύναμη τεντώθηκε και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου.
Μόλις συνήλθε λίγο τακτοποίησε την φούστα της μου έδωσε ένα φιλί άνοιξε την πόρτα και έφυγε.
Mέχρι και σήμερα μιλάμε αρκετά τακτικά δεν συναντηθήκαμε όμως ξανά για να μην χαλάσουμε εκείνη την μαγεία της πρώτης φοράς.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")