Με την Καθηγήτρια μου στο Λύκειο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αληθινή ιστορία. Καλησπέρα μάγκες. Θέλω να σας αναφέρω μια εμπειρία μου.... Κατ' αρχάς τονίζω ότι τα παρακάτω είναι αληθινά γεγονότα, που συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια, όντας μαθητής Λυκείου στην Σύρο, και στο απόγειο της σεξουαλικής μου ορέξεως.  Δεύτερον δεν θα αναφέρω επίθετα για εύληπτους λόγους.

Η νέα σχολική χρονιά άρχιζε και εγώ δεν ήμουν ιδιαίτερα καλά στα ερωτικά μου. Είχα μια γκομενίτσα αλλά τα πόδια της ήταν τόσο χάλια που δεν βάστηξε και πολύ! Και ούτε έπαιζε τίποτα καλύτερο. Απογοητευμένος καθώς ήμουν, αποφάσισα να επικεντρωθώ στα μαθήματα μου. Τα σχολεία άνοιξαν σύντομα, και την πρώτη μέρα μας συστήθηκαν οι νέοι καθηγητές μας. Ένας βλάκας Φυσικός την πρώτη ώρα, τη δεύτερη μια φιλόλογος γύρω στα 50 θεσσαλονικιά, την τρίτη γυμναστική με γνωστό καθηγητή και ακλούθησαν άλλοι 2 ανάξιοι αναφοράς. Να σου την τελευταία ώρα σκάει η νέα μας μαθηματικός. Νταίζη την έλεγαν, 30άρα με κατάμαυρα μαλλιά, απίστευτες χειλάρες και ζουμερή.

Το πρώτο που κοίταξα επάνω της ήταν τα χέρια της. Ήταν γάμησέ τα. Και όπως ήταν καλοκαιρινός ακόμα ο καιρός, φορούσε ανοιχτά πέδιλα με ασυνήθιστα ψηλά για καθηγήτριες τακούνια. Μάγκες, έμεινα άναυδος! Είχε τα πιο ωραία πόδια που είχα δει ποτέ, και καμιά δεν το κατέρριψε ακόμα. Συνήθως τα γυναικεία πέλματα και οι φτέρνες είναι ωραία, οπότε τα δάχτυλα είναι που κάνουν τη διαφορά. Ε, τι να πω; Τα δικά της ήταν ασύγκριτα!

Την κοζάρισα το λοιπόν και έβαλα σκοπό να κάνω φάση με πάρτη της πριν να φύγει (αναπληρώτρια). Τις πρώτες μέρες, όπου μαθητές και καθηγητές το κωλοβαρούσαν, εγώ ζούσα για ένα ακουστικό πιάνο που είχε στο αμφιθέατρο και για το οφθαλμόλουτρο της τελευταίας ώρας. Όταν μπήκαμε σε πρόγραμμα, αποφάσισα να επιδείξω τις ικανότητες μου, μια φυσική τάση των αρσενικών κάθε είδους. Στην προκειμένη περίπτωση τις ικανότητες μου στην Άλγεβρα.

Σηκωνόμουν στον πίνακα και έλυνα δύσκολες ασκήσεις χωρίς να γράφω αναλυτικά τα βήματα μου, προς απογοήτευση των φυτών τις τάξης, και με σκοπό να της κεντρίσω το ενδιαφέρον. Και το κατάφερα! Από μια φάση και μετά σταμάτησε να με σηκώνει και όποτε σήκωνα χέρι, έλεγε: «εκτός από τον Μ».

Κατά το μέσον της χρονιάς, όπου το πράγμα είχε ήδη στρώσει, αποφάσισα να κάνω κίνηση! Την έπιασα σε ένα διάλειμμα και της μίλησα...
Μ: Δασκάλα θα ήθελα να συζητήσουμε κάτι'
Ν: Ότι θέλεις. Πες μου'
Μ: Θα ήθελα, εάν δεν έχετε ηθικούς ενδοιασμούς, να μου κάνετε φροντιστήριο. Ιδιαίτερο. Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν μαθηματικά, αλλά εσείς μου αποδείξατε το αντίθετο!
Ν: Χαίρομαι. Όσο για το φροντιστήριο, δώσε μου το τηλέφωνο σου και θα σε πάρω απογευματάκι να βρεθούμε και να μιλήσουμε'
Μ: Ευχαριστώ πολύ κυρία...

Έκανα κοπάνα και πήγα σπίτι να τραβήξω μια μαλακία από την καύλα μου!

Το απόγευμα δεν βρεθήκαμε τελικά, αλλά κανονίσαμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό μάθημα στο σπίτι της την επομένη. Ο χρόνος που απέμενε μέχρι το μάθημα, αξιοποιήθηκε στο 100% και πήγα να τη βρω πολύ ανεβασμένος. Χτυπάω την πόρτα και ανοίγει. Φορούσε μια φόρμα, ένα συνηθισμένο μπλουζάκι, και ήταν ξυπόλυτη! Γάμησέ τα! Κάτσαμε και κάναμε μάθημα, με μένα να κοιτάω μια τις ασκήσεις, μια τις πατούσες της. Η αλήθεια είναι ότι συνεννοούμασταν καλά και έτσι τα μαθήματα συνέχισαν, ώσπου σε κάποιο σημείο είχε αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας.

Κατά τον Μάιο, πριν τις εξετάσεις συνέβη το εξής. Πήγα την Πέμπτη στις 8 η ώρα ως συνήθως στο σπίτι της Νταίζης για μάθημα. Αποφασίσαμε ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να λύσουμε ή να μου μάθει για φέτος. (ε ρε τι έμελλε να μου μάθει!). Και πιάσαμε την κουβέντα. Έριχνα κλεφτές ματιές στα πόδια της καθώς λέγαμε μαλακίες για κάνα μισάωρο ώσπου κάποια στιγμή που είχα κολλήσει στα πόδια της με διακόπτει.

Ν: Μ…. θέλω να σε ρωτήσω κάτι, που με προβληματίζει όσον καιρό σε ξέρω.
Σε αυτό το σημείο, εγώ είχα αντιληφθεί τι επρόκειτο να ειπωθεί και η καρδιά μου επιτάχυνε.
Ν: Από το πρώτο μάθημα που κάναμε στο σχολείο, παρατηρώ ότι κοιτάς διαρκώς τα πόδια μου, από τον αστράγαλο και κάτω.
Είχα πάθει την πλάκα μου! Η αμηχανία με κυρίεψε!
Πήγα να μιλήσω αλλά με έκοψε.
Ν: Με έχεις για χαζή;
Μ: Όχι κυρία! Θα σας εξηγή....
Ν: Σου έχω δώσει εγώ τέτοιο δικαίωμα; Είσαι ανώμαλος; Τι γίνεται;
Μ: Θέλετε να σας μιλήσω ανοιχτά;
Ν: (γέλια). Γιααα πες....
Μ: Τα γυναικεία πόδια με ελκύουν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κυρία. Εσείς έχετε τα πιο ωραία που έχουν δει τα μάτια μου. Δεν μπορώ παρά να τα βλέπω.
Ν: Ε, λοιπόν δεν είσαι τόσο δειλός όσο νόμιζα Μ. Παρόλα αυτά τι καταλαβαίνεις και που τα κοιτάς; Φαντάζεσαι κάτι; Πες μου και θα σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις. Μπορούμε να πάμε σε ένα ψυχολόγο.
Μ: Με τίποτα. Ντρέπομαι...
Ν: Ε, τότε πες μου και θα το λύσουμε μαζί. Τι φαντασιώνεσαι βλέποντας τα πόδια μου;
Μ: Με αναγκάζετε να γίνω κυνικός. Φαντάζομαι να με πατάτε, να σας τα γλείφω, να με διατάζετε και άλλα αντίστοιχα...
Ν: Έτσι ε;
Μ: Μάλιστα. Αισθάνομαι πολύ άσχημα με το πρόβλημά μου αυτό και κοντεύω να πάθω κατάθλιψη. Ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ από αυτό το βίτσιο, είναι να το υλοποιήσω. Αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για μένα, αυτό είναι! (προσποιούμουν άπταιστα μόλις κατάλαβα ότι κάπως έτσι θα γίνει κάτι)
Ν: Εάν είναι έτσι, θα σε βοηθήσω. Όμως δεν θέλω κανείς να μάθει τίποτα, ειδάλλως θα έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Μ: Όχι κυρία. Δεν θα τολμούσα εξάλλου...

Σε αυτό το σημείο, έβγαλε τις γόβες της για να αποκαλυφθούν τα εξαίσια πόδια της. Φορούσε λεπτό καλσονάκι σε φυσικό χρώμα, με νύχια βαμμένα κόκκινα. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Την παρακαλώ να μου δώσει το παπούτσι και έγλειψα την σόλα όπου πατούσε μπροστά της. Μετά μου έβαλε το πόδι της στα μούτρα και με πρόσταξε να το γλύψω από κάτω. Χωρίς να χρονοτριβώ, το έκανα για κάνα πεντάλεπτο και έπειτα χωρίς να ανταλλάξουμε λέξη, ξάπλωσα ανάσκελα στο πάτωμα.

Με πάτησε κάτω και μου έτριψε την πατούσα της στο πρόσωπο. Μετά πήγε στο παντελόνι μου όπου πάτησε το πούτσο μου με μεγάλη πίεση. Μετά της ζήτησα να βάλει πάλι τις γόβες για το υπόλοιπο και με πατούσε ώσπου έχυσα μέσα στο μποξεράκι μου. Απτόητος έπιασα το πόδι της και έγλυφα το τακούνι και την σόλα. Σε μια φάση, χωρίς προειδοποίηση με σκαμπιλίζει στο μάγουλο με το εμπρός μέρος των παπουτσιών της. Εγώ είχα πλέον χάσει τον μπούσουλα και σερνόμουν στα πόδια της με βογγητά. Στο επόμενο πάτημα χύνω 2η φορά.

Έπεσα πάλι ανάσκελα με λυγμούς. Με σφαλιάρισε με δύναμη και μου είπε να γονατίσω μπροστά της. Το έκανα. Μου έδειξε το χέρι της και μου είπε να το φιλήσω. Το έκανα με ηδονή. Λύγισε μπροστά το γόνατο της και μου υπέδειξε να το φιλήσω κι αυτό. Την άκουσα χωρίς δισταγμούς. Όμως δεν έλεγε να σταματήσει.... Σηκώνει το πόδι της με το καλσόν στο ύψος του προσώπου μου και με προστακτικό τόνο μου λέει να πάρω την φτέρνα της στο στόμα μου. Η καρδιά μου πήγαινε να κλατάρει. Άνοιξα το στόμα και αδίστακτα τοποθέτησε μέσα του την φτέρνα της. Εκεί έχυσα 3η φορά. Ήμουν πλέον αποκαμωμένος από την ψυχοσωματική αυτή εμπειρία και μετά παρακλήσεώς μου σταμάτησε. Μου έφερε νερό και ένα τσιγάρο, και κάθισα.
Την κοίταξα και μου χαμογέλασε...

Ν: Καλύτερα τώρα, δυναμικέ άντρα;
Μ: Δεν παίζεσαι με τίποτα (γέλια) Σαφώς καλύτερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
(είχα επίσης διαπιστώσει ότι πίνει μαζί με άλλους 2 καθηγητές και καλώς ή κακώς είχα και κάτι μαζί μου)
Μ: Δεν μου λες; Αν σε κεράσω κατιτίς Θα έχεις κανένα δισταγμό;
Ν: Πιστεύω ότι έσπασε ο πάγος. Επίσης σε εμπιστεύομαι ως εχέμυθο.
Μ: Ο ράιτ.

Έβγαλα και έστριψα. Ήπιαμε και μετά της μαγείρεψα προς έκπληξή της, μια γαμό τις μακαρονάδες και ανοίξαμε κι ένα κρασάκι που είχε. Φάγαμε και καθίσαμε λίγο ακόμα, ώσπου έπρεπε να φύγω. Το μάθημα είχε κρατήσει κανένα 4ωρο.
Της λέω:
Μ: Νομίζω πως δεν χρειάζεται να ξαναβρεθούμε για μάθημα. Θα τα πούμε στις εξετάσεις που θα ξεσκίσω, ότι θέμα και να βάλεις.
Ν: Θα συμφωνήσω. Πάντως θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την βραδιά και για μια πρωτόγνωρη πλευρά του εαυτού μου που μου γνώρισες.
Μ: Σ’ αγαπώ
Ν: Ας μην το εκφυλίσουμε. Λένε ότι όταν κερδίζεις ένα μεγάλο ποσό στο τζόγο πρέπει να σταματάς αμέσως, και να φεύγεις.
Μ: Να σαι καλά, καληνύχτα.
Ν: Ώρα καλή!

Την ξανάδα στις εξετάσεις, όπου έγραψα 20 όπως της είχα δηλώσει και άλλη μια φορά πριν φύγει από το νησί, όπου με φίλησε στο στόμα για τον αποχαιρετισμό. Έκτοτε δεν έχω νέα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")