Από μικρή πήρα αυτό που μου άξιζε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Από μικρή, είχα συνεχώς τη θέληση να προκαλώ τα αγόρια, επιδεικνύοντάς τους τα «κάλλη» μου που ήταν πάντα ιδιαίτερα ανεπτυγμένα και πολύ πιο μπροστά από την ηλικία μου, σε κάθε ευκαιρία.

Ίσως το ότι δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου που άφησε έγκυο τη μάνα μου κι εξαφανίστηκε, να είχε παίξει το ρόλο του σε αυτή τη συμπεριφορά, πάντως το γεγονός ήταν ότι ήθελα να τους προκαλώ. Μου άρεσε. Τρελαινόμουν στην ιδέα ότι μπορεί να κοιτάνε κρυφά το βρακί μου ή το στήθος μου.

Μεγαλώνοντας και καταλαβαίνοντας περισσότερα πράγματα, μεγάλωνε και το θράσος μου, αλλά και ο ερεθισμός που μου προκαλούσε η σκέψη ότι αυτό που κάνω τους ερεθίζει και τους κάνει να σκέφτονται για μένα βρώμικα. Ήταν τόσος ο ερεθισμός που μου προκαλούσαν αυτές οι σκέψεις, που με οδήγησε στο να χάσω τη παρθενιά μου από μικρή με ένα μπουκάλι λακ.

Από εκείνη την ημέρα και συστηματικά, κάθε φορά που καύλωνα, πηδούσα το μουνί μου και μετά και τον κώλο μου, με ότι έβρισκα μπροστά μου. Αν σκεφτείτε τώρα ότι αυτά συνέβαιναν και σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, όπου οι συνθήκες είναι δύσκολες και η κοινωνία κλειστή, καταλαβαίνετε τι συζητιόταν για μένα και πως με κοίταζαν οι άντρες, ακόμα κι όταν ήμουν πολύ μικρή που η σωματική μου διάπλαση ήταν ίδια με μιας δεκαοκτάρας κι αυτή τη «σωματική διάπλαση» δεν έχανα ευκαιρία να την επιδεικνύω όσο περισσότερο γινόταν.

Η μάνα μου όταν κατάλαβε ότι πλέον δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να διορθώσει την κατάσταση, με έβαλε κάτω και μου έκανε μια διάλεξη, λέγοντάς μου πρώτον, ότι επειδή το μόνο που με νοιάζει είναι να δείχνω τον κώλο μου στο σχολείο, δεν χρειάζεται να πηγαίνω σ’ αυτό μια και μπορώ να τον δείχνω οπουδήποτε, άρα θα με σταματήσει από το σχολείο και θα με στείλει να δουλέψω και δεύτερον, να «προσέξω τουλάχιστον μη γκαστρωθώ από τώρα».

Από τότε δεν μου ξαναμίλησε ποτέ, αφήνοντάς με ελεύθερη να κάνω ότι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω, να ντύνομαι όπως θέλω. Αυτή η τακτική με έφερε να έχω την πρώτη μου επαφή με άντρα πολύ μικρή, με τρόπο που φαντάζομαι ότι μου άξιζε (αν σκεφτείτε αυτά που έκανα) αλλά και με τρόπο που ίσως κατά βάθος να ήταν κι αυτό που ήθελα και ζητούσα. Και το λέω αυτό γιατί μέχρι σήμερα, σκέφτομαι αυτές τις στιγμές και καυλώνω σαν τρελή.

Μέσα σε ένα μίγμα Αφρικανών, Πακιστανών, Αλβανών και δεν ξέρω και τι άλλο, ήμασταν τρεις όλες κι όλες οι γυναίκες που είχε ο κυρ’ Αντρέας στα χωράφια του για το μάζεμα των σύκων. Οι άλλες δυο ήταν μεγάλες σε ηλικία και κακάσχημες. Όπως καταλαβαίνετε μονοπωλούσα το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού στα χωράφια, ιδιαίτερα αν αναλογιστείτε ότι οι αλλοδαποί ήταν «πεινασμένοι» - όλοι με ηλικίες από σαράντα πέντε και πάνω - κι εγώ δεν έχανα ευκαιρία να τους προκαλώ φορώντας όσο πιο κοντά φουστάκια μπορούσα και μονίμως φανελάκια χωρίς σουτιέν.

Ήμουν η πρώτη που έτρεχε να ανέβει στα δέντρα και τους άφηνα από κάτω να κάνουν μάτι, διασκεδάζοντας με τα γουρλωμένα τους μάτια και τα ανοιγμένα τους στόματα που στάζανε σάλια από το θέαμα που τους προσέφερα. Στο πηγάδι, έπαιρνα το νερό από τον κουβά και το έπινα με τέτοιο τρόπο που άφηνα μεγάλες ποσότητες να τρέξουν πάνω στο στήθος μου για να μπορούν να χαζεύουν τις καυλωμένες μου ρώγες και έσκυβα να ξεκαθαρίζω τα κοφίνια τόσο, όσο χρειαζόταν για να χαζεύουν τα βυζιά μου από μπροστά και το βρακί μου από πίσω, κάτω από την κοντή μου φούστα.

Έβλεπα τον τρόπο που με κοίταζαν με τα αχόρταγα μάτια τους και καταλάβαινα ότι μιλούσαν μεταξύ τους βρώμικα για μένα, παρότι τα έλεγαν στη γλώσσα τους κι αυτό με τρέλαινε και με έκανε να τους προκαλώ ακόμα πιο πολύ.

Εκείνη την ημέρα οι άλλες δυο γυναίκες είχαν να πάνε στο ΙΚΑ στη πόλη και έτσι δεν θα έρχονταν. Ήμουν μόνη με εννέα αλλοδαπούς. Κάποια στιγμή ο επιστάτης μας, ένας Ιρανός, Ιρακινός (κάτι τέτοιο) μεσήλικας, χρειάστηκε να πάρει το φορτηγό φορτωμένο και να πάει στη πόλη, στην αγορά. Μετά από λίγο κάναμε διάλειμμα και μαζευτήκαμε στη γούρνα όπως συνήθως. Άφησα εσκεμμένα να μαζευτούνε πρώτα οι άλλοι κι εγώ πήγα τελευταία. Τρεις καθόντουσαν κάτω και είχαν ακουμπήσει την πλάτη τους στο πηγάδι και μιλούσαν στη γλώσσα τους και οι άλλοι που ήταν όλοι αφρικανοί, σκουρόχρωμοι και μαύροι, παρακεί τριγύρω.

Πήγα πάνω από αυτούς που καθόντουσαν και έσκυψα μέσα στο πηγάδι να δω τον κουβά. Ήξερα ότι χάζευαν κάτω από τη φούστα μου και τους άφησα να το απολαύσουν, ακούγοντάς τους να συζητάνε και να κρυφογελάνε. Έβγαλα τον κουβά και πήρα μια γεμάτη κούπα με νερό και την έριξα πάνω από το κεφάλι μου λέγοντας ότι κάνει φοβερή ζέστη. Το κοντό, κατάμαυρο μαλλί μου μούσκεψε αμέσως, αλλά ταυτόχρονα μούσκεψε και το πολύ λεπτό φανελάκι που φορούσα.

Το κρύο νερό έκανε τις ρώγες μου να πεταχτούν όρθιες και το βρεγμένο φανελάκι ήταν τόσο λεπτό που ήταν σα να μην το φορούσα καθόλου. Τα μάτια των Αφρικανών απέναντί μου είχαν καρφωθεί πάνω στα βυζιά μου χωρίς κανένα ενδοιασμό και οι άλλοι συνέχισαν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους. Ένας πενηντάρης μουστακαλής από τους καθισμένους, σηκώθηκε και μου είπε με σπαστά ελληνικά να πάω στην αποθηκούλα που είχαμε εκεί δίπλα, να φέρω τέσσερα - πέντε άδεια, καθαρά κοφίνια.

Πήγα και όσο ήμουν σκυμμένη και έφτιαχνα τα κοφίνια, είδα με την άκρη του ματιού μου ότι στην πόρτα ήταν αυτός που με είχε στείλει στην αποθήκη, με τους άλλους δυο που καθόντουσαν μαζί στο πηγάδι. Έκανα ότι δεν τους είδα και συνέχισα σκυμμένη να κουνάω τον κώλο μου πέρα - δώθε ψάχνοντας - και καλά. Από εκεί και μετά, τα πάντα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Πριν καταλάβω το πως, είχα τη γλώσσα του μουστακαλή μέσα στο στόμα μου, τα στόματα των άλλων δυο πάνω στις ρώγες μου που κόντευαν από το ρούφηγμα να ξεκολλήσουν από τα βυζιά μου και έξι χέρια πάνω μου, παντού.

Ήταν αδύνατο να αντιδράσω, αλλά ίσως μέσα μου και να μην ήθελα. Είχα από πριν ερεθιστεί πολύ, με τον τρόπο που με κοίταζαν αχόρταγα. Κάθε λίγο και λιγάκι ένας τους ελευθέρωνε το στόμα του και έλεγε διάφορα ανάμικτα στη γλώσσα τους και σπαστά ελληνικά, από τα οποία καταλάβαινα ότι μου λέγανε πόσο πουτάνα είμαι, πόσο θέλω να γαμηθώ και πως θα με γαμούσαν αυτοί εκεί. Η αλήθεια είναι ότι για μερικές στιγμές στην αρχή, είχα τρομοκρατηθεί για τον τρόπο που θα είχα την πρώτη μου επαφή με άντρες, αλλά αυτό γρήγορα το ξεπέρασα όταν αποφάσισα να το απολαύσω.

Πολύ γρήγορα ο ένας τους βγάζει το σορτσάκι του και ανεβαίνει να κάτσει σε έναν πάγκο. Με σπρώχνουνε πάνω του και με μπουκώνουνε με τον καυλωμένο του πούτσο. Όσο προσπαθώ να εξοικειωθώ με το μέγεθός του στο στόμα μου, αλλά και με την έντονη μυρωδιά και γεύση του, το βρακί μου έχει βγει κομμάτια από πάνω μου και ένα ζευγάρι δόντια και γλώσσες ασχολούνται με μανία με τα κωλομέρια μου και γρήγορα και με το μουνί και την κωλοτρυπίδα μου.

Όσο γίνονται αυτά, οι αφρικανοί έχουν έρθει κι εκείνοι στην παρέα μας και πολύ σύντομα στο πάτωμα βρίσκονται σορτσάκια και παντελόνια και επάνω μου αισθάνομαι πούτσους να τρίβονται στα μπούτια μου, στην κοιλιά μου, στα κωλομέρια μου, έχω δύο τεράστια μαύρα παλούκια να μου γαμάνε τις χούφτες και το καυλί στο στόμα μου να αδειάζει στο στομάχι μου την πρώτη ποσότητα σπέρματος της ζωής μου. Ή τουλάχιστον όση από την ποσότητα του σπέρματος μπορούσα να καταπιώ και δεν έφευγε από το πλάι του στόματός μου.

Το μουνί μου ήδη φιλοξενεί κάποιον από τους διαθέσιμους πούτσους κι αυτόν που έχυσε στο στόμα μου τον αντικαθιστά ένας τεράστιος μαύρος που κατευθείαν σφηνώνεται στο λαρύγγι μου και με κάνει να χάσω την ανάσα μου και να πνίγομαι. Καταφέρνω να πάρω ανάσα και αρχίζει να μου πηδάει το στόμα φέρνοντας κάθε φορά δυο τεράστια αρχίδια πάνω στο σαγόνι μου και βυθίζοντας στη μύτη μου ένα μάτσο από σκληρές πολύ σγουρές τρίχες.

Απολαμβάνω αυτό το απίθανο καυλί στο στόμα μου, ενώ αισθάνομαι δυο δάχτυλα να μπαινοβγαίνουν στην κωλοτρυπίδα μου και τον πούτσο που είχα στο μουνί μου να τον έχει αντικαταστήσει άλλος. Το μουνί μου και ο κώλος μου, εξασκημένα από τις ποσότητες των μπουκαλιών και αντικειμένων που είχαν φιλοξενήσει μέχρι τότε, δεν έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν. Ακούω συνεχώς γύρω μου ασυνάρτητα λόγια, αναστεναγμούς, φωνές και είμαι καυλωμένη όσο ποτέ.

Σκέφτομαι πως θα αντιδρούσαν η μάνα μου ή οι υπόλοιποι γνωστοί και άγνωστοι αν με έβλεπαν τώρα, μια ξαναμμένη πιτσιρίκα με ένα μάτσο σκουρόχρωμους και κατάμαυρους αλλοδαπούς πούτσους γύρω της και μέσα της και λιώνω από την ηδονή. Πιο πολύ με τρελαίνει η ιδέα του πόσο πρόστυχο και προκλητικό είναι αυτό που κάνω τώρα, από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Φαίνεται όμως ότι το θέαμα και η ιδέα τρέλαινε εντελώς και τους μεσήλικες αλλοδαπούς από πάνω μου, που προφανώς δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα πηδούσαν ένα άγουρο κορίτσι με τέτοιο τρόπο.

Πρώτα με βάλανε στο πάτωμα να καβαλήσω το καυλί του μαύρου που είχε ξαπλώσει ανάσκελα και μετά ο ένας μετά τον άλλο άρχισαν με τη σειρά να μου πηδάνε τον κώλο, το στόμα, τα χέρια. Προσπαθούσαν να βρούνε τρόπο να με πάρουν όλοι μαζί χωρίς να είναι κανένας παραπονεμένος. Και τον βρήκαν… Ήρθε ένας δεύτερος να προστεθεί στην κωλοτρυπίδα μου που αναστέναζε, άλλος ένας δεύτερος στο στόμα μου, δυο στο ένα μου χέρι και άλλος ένας στο άλλο. Οχτώ καυλωμένοι, αχόρταγοι πούτσοι που με πήδαγαν ταυτόχρονα από παντού.

Δεν ξέρω για πόση ώρα μου πήδαγαν όλες τις τρύπες με οποιοδήποτε τρόπο και συνδυασμό και πόσες φορές έχυσε ο καθένας τους στο μουνί μου, στον κώλο μου, στο στόμα μου και πάνω μου. Όταν πια κουράστηκαν, ήμουν πεσμένη πάνω σε μια λίμνη από σπέρμα ενώ πάνω μου έσταζα από παντού. Από εκεί έφυγα περπατώντας με πολύ μεγάλη δυσκολία και μέχρι σήμερα έχω κάνει αμέτρητα πρόστυχα πράγματα, αλλά αυτό ήταν κάτι μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Βέβαια από εκείνη την ημέρα και μετά, και όσο καιρό έμεινα να δουλεύω μαζί τους, ο καθένας τους, μόνος ή μαζί με άλλους, όποτε έβρισκαν ευκαιρία με ξεμονάχιαζαν και είτε με τσιμπούκωναν είτε με πήδαγαν όπως μπορούσαν. Η φήμη μου βέβαια συνεχώς μεγάλωνε στο χωριό και δεν άργησε η μέρα που αναγκάστηκα από τη μάνα μου να τα μαζέψω και να έρθω στο θείο μου στην Αθήνα, όπου φυσικά με περίμεναν πολλές περιπέτειες.

Γι’ αυτές αλλά κι άλλες που μου συνέβησαν όσο ήμουν ακόμα στο χωριό, θα μιλήσουμε σε άλλες ιστορίες…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")