Η ηδονή της πρόκλησης (7ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

Τις επόμενες μέρες, η ζωή μου κυλούσε μέσα σ’ ένα διαρκή ερεθισμό και δεν έχανα ευκαιρία ανεκμετάλλευτη στο να κάνω τους πάντες να καρφώνουν τα μάτια τους επάνω μου.
Ωστόσο, ακολουθούσα το καθημερινό μου πρόγραμμα, σπίτι, γυμναστήριο, συχνές επισκέψεις στο γραφείο του άνδρα μου, από τις οποίες άρχισε να προκύπτει μια στενή σχέση με την Ντόρα, την καινούργια του γραμματέα. Η Ντόρα, ήταν μια τριανταπεντάχρονη καστανή κυρία, παντρεμένη, και είχε δέκα χρόνια προϋπηρεσία σαν ιδιαιτέρα γραμματέας. Σαν εμφάνιση, ήταν μια καθημερινή σύγχρονη νέα γυναίκα, γύρω στο 1.70, που ερχόταν πολύ όμορφα ντυμένη, αλλά μάλλον συντηρητικά. Εργαζόταν με συνέπεια στο γραφείο του ήδη ένα μήνα, και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή της.

Από την πρώτη εβδομάδα, οι σχέσεις μας με την Ντόρα ήταν σχεδόν φιλικές, κάτι που μου άρεσε πολύ. Άλλωστε ήμασταν δυο γυναίκες πολύ κοντά ηλικιακά, αν και διαφέραμε πολύ στις ενδυματολογικές μας επιλογές. Τις τελευταίες δυο - τρεις  ημέρες όμως, η Ντόρα είχε μια εντυπωσιακή αλλαγή τόσο στο ντύσιμο, όσο και στη συμπεριφορά της απέναντί μου. Έγινε πολύ φιλική, πολύ ζεστή και δεν έχανε ευκαιρία, που να μην αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα. Το ντύσιμό της, από συντηρητικό, έγινε αρκετά σέξι, έως τολμηρό.

Βέβαια η αλλαγή αυτή, μου ήταν ευχάριστη, αφού ο άνδρας μου είχε φροντίσει να με κάνει να εκτιμώ τις γυναίκες που επέλεγαν αυτόν τον τρόπο ντυσίματος, χωρίς να τις χαρακτηρίζω «πουτάνες», όπως λανθασμένα ίσως κάνουν αρκετοί, αφού κι εγώ, αυτό το ντύσιμο έχω υιοθετήσει, και μάλιστα ακραία τολμηρό πολλές φορές, χωρίς φυσικά να είμαι πουτάνα. Τουλάχιστον για τον έξω κόσμο, γιατί στο σπίτι ήμουν κάτι περισσότερο…

Η Ντόρα λοιπόν, με τη νέα της εμφάνιση, κατάφερε ν’ αλλάξει το κλίμα που υπήρχε στο γραφείο, από την προηγούμενη γραμματέα του, που αν και ήταν νεότερη, θύμιζε γυναίκα της προηγούμενης 20ετίας, και μάλλον θεούσα. Αλλά το καταπληκτικό στη Ντόρα, εκτός από το όμορφο όπως διαγραφόταν κορμί, ήταν η υπέροχη κολόνια ή το άρωμα πού φορούσε. Κάθε φορά πού με πλησίαζε, κυριολεκτικά ρουφούσα τη μυρωδιά του, μαζί με την εκπληκτική οσμή του σώματός της.

Εκείνη το είχε καταλάβει, και σχεδόν κολλούσε επάνω μου το στήθος της, που σε συνδυασμό με τα ανοιχτά ντεκολτέ της, άρχισε να μου βάζει στο μυαλό διάφορες σκέψεις. Οι σκέψεις μου αυτές, ξεκινούσαν από το τι τελικά είδους γυναίκα είναι η Ντόρα, ώστε να της φερθώ ανάλογα. Εάν μεν ήταν αυτή πού γνώρισα τις πρώτες ημέρες, θα έπρεπε να κρατήσω μια στάση που αρμόζει στη γυναίκα του εργοδότη της, που δεν ενοχλεί την υπάλληλό του με οποιαδήποτε σεξουαλική παρενόχληση. Άλλωστε, θα έπρεπε να είμαι επιφυλακτική και προσεκτική, λόγω της στενής σχέσης που είχε δημιουργήσει με τον άνδρα μου, και μου φαινόταν μάλλον περίεργη. Αν όμως ήταν αυτή πού έβλεπα τις τελευταίες ημέρες, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να την προσκαλέσουμε ένα βράδυ στο μπαράκι που συχνάζαμε, ή στο σπίτι μας, κι εκεί θα ξεκαθάριζαν όλα.

Πλησίαζαν Χριστούγεννα, όταν ένα πρωί πέρασα από το γραφείο, και με ναζιάρικη φωνή του ζήτησα να πάρω μαζί μου την Ντόρα, και να πάμε για ψώνια. Φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί, και εισέπραξε ένα φιλί από την κάθε μία. Το φιλί της Ντόρας, ήταν βέβαια στο μάγουλο, αλλά άγγιξε λίγο και την άκρη του στόματός του η γλώσσα της. Θεώρησε υποχρέωσή του, να δώσει από ένα δωράκι στην κάθε μία χίλια ευρώ. Η κίνησή του αυτή, του απέφερε ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο από μένα, κι ένα από την Ντόρα, αυτή τη φορά σαφώς ερωτικό στα χείλη.

Δύο ώρες αργότερα, επιστρέψαμε με αρκετές τσάντες με ψώνια. Ζήτησε πρώτα από την Ντόρα έναν καφέ, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα γιατί ήταν αρκετά ζαλισμένος από τη δουλειά. Κι ενώ η Ντόρα πήγε να φτιάξει καφέ για όλους, έσκυψα στο αφτί του και ψιθύρισα πονηρά…
-    «Αν δεις τι ψωνίσαμε… θα τρελαθείς…».
Δεν μπορούσε να φανταστεί τι ήταν αυτά πού θα τον τρέλαιναν, όμως το μυαλό του πήγε και στα εσώρουχα. Θεωρώντας ότι είναι ευκαιρία να δει τις επιλογές της Ντόρας, εφόσον τις δικές μου τις ήξερε πολύ καλά, μου είπε ότι ανυπομονεί να… τρελαθεί.
Απευθυνόμενη στην Ντόρα, της φώναξα:

-    «Ντόρα μου, τι λες… να του δείξουμε τι ψωνίσαμε..;».

Έκπληκτη άκουσα τη Ντόρα να λέει όχι, γιατί ο χώρος δεν είναι κατάλληλος! Μαζί της συμφώνησα κι εγώ, κάνοντας την περιέργειά του ακόμη πιο μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά επέμεινα, κι απευθυνόμενη στη Ντόρα είπα:

-    «Ντόρα μου δεν είναι κρίμα να τον αφήσουμε έτσι;…»

-    «Όοοοχι… το κάθε τι θέλει τον κατάλληλο χώρο και χρόνο… Ας κάνει λίγη υπομονή…»

Τον κοίταξα στα μάτια, και πήγα στον καναπέ πού ήταν απέναντί του, κι απλώθηκα, πετώντας έξω το ένα μου μπούτι μέχρι ψηλά το κωλομέρι, έτσι όπως του άρεσε πάντα να κάθομαι. Δίπλα μου κάθισε με τον ίδιο τρόπο κι η Ντόρα, μόνο που εκείνη φορούσε παντελόνι. Όμως η στάση του σώματός της, μ’ έκανε να καυλώνω αφού τη φαντάστηκα να κάθεται έτσι, αλλά με μια κοντή φουστίτσα… Μου έκανε εντύπωση ότι μόλις κάθισε δίπλα μου, το χέρι της αναπαύθηκε πάνω στο γυμνό μου μπούτι, που το κάλυπτε μόνο ένα διχτυωτό μαύρο καλσόν!

Ήταν φανερό ότι μεταξύ μας, υπήρχαν κάποια κοινά στοιχεία κι ενδιαφέροντα, που προλάβαμε ήδη να συζητήσουμε με τη Ντόρα. Έπρεπε λοιπόν να μιλήσω με τον Gunar στη πρώτη ευκαιρία.

Η ευκαιρία αυτή δεν άργησε να έρθει, αφού είχα ήδη ρίξει τη σπίθα στο φυτίλι της περιέργειας του άνδρα μου, που μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στο σπίτι, σχεδόν με πρόσταξε:

-    «Λέγε μου, τι συμβαίνει με τη Ντόρα;…!!!».

-    «Η Ντόρα μου είπε αγάπη μου, ότι είναι ξετρελαμένη μαζί μας, και θέλει το Σάββατο να βγούμε μαζί με τον άνδρα της, για να τον γνωρίσουμε κι εκείνον. Μου είπε επίσης ότι είναι ένα μοντέρνο ζευγάρι, κι έχουν μια υπέροχη σχέση. Έχουν διάφορες ερωτικές εμπειρίες, και χαίρονται το σεξ χωρίς ταμπού. Η Ντόρα δε, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο να φωτογραφίζεται σε προκλητικές στάσεις, ακόμη κι όταν γαμιέται με τον Νίκο, τον άνδρα της. Έχουν και κάποια βίντεο σε ανάλογες στιγμές, που τα βλέπουν συχνά με ένα φιλικό τους ζευγάρι κολλητό, με το ίδιο βίτσιο, και τους ερεθίζουν πολύ. Κυρίως όμως, τα βλέπει μόνη της, γιατί ο Νίκος λόγω δουλειάς, απουσιάζει τέσσερις - πέντε ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι. Εκτός αυτού, της αρέσει πολύ να βλέπει τον εαυτό της σε προκλητικές φωτό και βίντεο. Όταν τη ρώτησα που οφείλεται η μεγάλη της ενδυματολογική αλλαγή, μου είπε ότι συνήθως ντύνεται όπως τον τελευταίο καιρό, όμως δεν ήξερε τις προτιμήσεις σου στο χώρο της δουλειάς, και δεν θα ήθελε να χάσει τη δουλειά με αιτία το ντύσιμο. Όταν της είπα λοιπόν ότι τη δουλειά της ίσως τη χάσει αν συνεχίσει να ντύνεται σαν κυριούλα, αφού είχε την ατυχία ο εργοδότης της, δηλαδή εσύ αγάπη μου, να είναι μανιώδης ηδονοβλεψίας, που δεν θα δίσταζε να δει τη γυναίκα του να γαμιέται, άρα ήταν σαν να κέρδισε το λαχείο. Και για να της δώσω να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσα, της είπα ότι αν θέλει και της αρέσει, μπορεί να ντύνεται στο γραφείο ακόμη και σαν ξέκωλο. Ακόμη Ντόρα μου της είπα, ότι είμαι πολύ τυχερή, αφού έχω έναν άντρα ανοιχτόμυαλο, που δεν θέλει να περάσει τη ζωή του γαμώντας απλά τη γυναίκα του, αλλά την θέλει θηλυκό, που ζει για να αναστατώνει άνδρες και γυναίκες, αποκαλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το όμορφο κορμί της…»

Στο σημείο αυτό, με ρώτησε πως αντέδρασε η Ντόρα σ’ όλα αυτά. Τι απάντηση έδωσε:

-    «Απλά μάτια μου αχόρταγα, μου είπε ότι θα φροντίσει η παρουσία της στο γραφείο να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για σένα και τους πελάτες σου. Κι από ότι είδα, άρχισε να σου είναι ευχάριστη μωρό μου… Σωστά;»

Η Ντόρα, ήταν φανερό ότι ήταν μια γυναίκα πού για άγνωστους σε μένα λόγους, αναζητούσε το σεξ. Δεν ήξερα όμως αν αυτό οφειλόταν σε στέρηση από τον άνδρα της, αυξημένες ανάγκες λόγω ιδιοσυγκρασίας, ή απλά της άρεσε να γαμιέται και με άλλους εκτός από τον άνδρα της, κάτι που τελευταία έκαναν πολλές παντρεμένες γυναίκες. Σαν γυναίκα 35 ετών, μέτραγε όπως λέμε. Χωρίς να είναι εντυπωσιακά όμορφη, ήταν πολύ σέξι, είχε όμορφα πόδια και φαρδύ στέρνο, με αποτέλεσμα τα στήθη της να απέχουν το ένα από το άλλο, σε δύο όμορφους ανεξάρτητους όγκους…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")