Ο ταξιτζής στο μπαρ με τις Πολωνές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Εργάζομαι ως οδηγός ταξί και ένα βράδυ ενώ πήγαινα μια κοπέλα σε ένα μπαρ όπου εργαζόταν, μου λέει:

-    «Δεν έρχεσαι να πιούμε ένα ποτάκι να περάσει και η ώρα;»

Με την κοπέλα αυτή είμαστε γνωστοί και ξέρει και για τις προτιμήσεις μου. Πήγα λοιπόν σε ένα μπαρ στην πλατεία Αμερικής. Μπαίνω μέσα πάω στο μπαρ και παραγγέλνω κερνώντας και την φίλη μου (Άννα) άλλο ένα ποτό. Το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά γίνεται το θαύμα…!

Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια θεά! Μαύρο μαλλί καρέ κοντό, μες στα δερμάτινα με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Έχω μείνει μαλάκας και την κοιτάω. Έρχεται προς το μέρος της Άννας την χαιρετάει, χαιρετάει κι εμένα και δεν μου βγαίνει ούτε λέξη. Κάθεται δίπλα… την κερνάω ένα ποτό. Είναι από την Πολωνία ονόματι Σύλβια. Λέω στην Άννα:

-    «Αυτή η κοπέλα το έχει…!» 

Η Άννα είναι Πολωνή κι αυτή. Γυρίζει της το λέει και τότε η Σύλβια μου αμολάει ένα χαστούκι που γύρισε η μούρη μου 360 μοίρες! Μέσα μου βλαστημούσα την τύχη μου. Νόμιζα ότι το έκανε επειδή ίσως την πρόσβαλα. Αμ δε!

-    «Στα γόνατα σκουλήκι!», μου λέει.

Παρόλο που είχε κι άλλους άντρες εκεί, εγώ πέφτω στα γόνατα.

-    «Φίλα τα πόδια μου μαλάκα!», μου λέει.

Γεύτηκα τα πιο όμορφα πόδια. Η γεύση από τις γόβες είναι ακόμα στο στόμα μου θαρρώ. Μετά με καβαλάει και μου λέει:

-    «Κάνε βόλτα σε όλο το μαγαζί. Θα σταματάς σε κάθε κοπέλα που εργάζεται εδώ και θα της γλείφεις τα πόδια!»

Αμάν! Δεν προλάβαινα να φιλάω όμορφα πόδια με υπέροχες μπότες, γόβες, σανδαλάκια. Μετά βγάζει μια ζώνη και μου λέει:

-    «Στα τέσσερα με τον κώλο ψηλά!»

Με αρχίζει στις γρήγορες και δεν σταμάτησε μέχρι που έγινε ο κώλος μου κατακόκκινος. Κάθε κοπέλα ερχόταν και μου έριχνε και μια. Μετά με ανάγκασαν να κατεβάσω το παντελόνι για να δείξω πόσο κόκκινος ήταν ο κώλος μου. Σε κάποια στιγμή, τις βλέπω όλες μαζί κάτι να λένε, να γελάνε και να φεύγουν από κοντά μου. Κάτι του είπε η Άννα και όπως θα σας πω ήταν η αποκορύφωση!

Μια - μια τις έβλεπα που έπαιρναν ένα ποτήρι και πήγαιναν στην τουαλέτα. Εγώ στο πάτωμα με την Σύλβια να με πατάει, να με δέρνει να με φτύνει, και όλα τα άλλα όμορφα που μπορείτε να φανταστείτε…! Και τότε… ω Θεέ μου! Μια - μια κοπέλα ερχόταν και μου έδινε με το ζόρι να πιω αυτό που είχε το ποτήρι της. Παιδιά ήταν ζεστά και μυρωδάτα ούρα! Αφού σε μπαρ ήταν ποτά πουλούσαν και έπιναν από τους πελάτες. Ήπια καμιά δεκαπενταριά ποτήρια… σαν ουίσκι ήταν.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν με έγδυσαν και η Σύλβια με κατούρησε εκεί μπροστά σε όλους και όλες. Ήπια αρκετό ζεστό και μυρωδάτο κατούρημα ακόμα. Μετά πήγα στην τουαλέτα έκανα ένα (ο θεός να το πει) ντουζάκι με ζεστό όμως (ευτυχώς) νερό από την βρύση και σαπούνι που είχε εκεί.

Ντύθηκα, τις ευχαρίστησα όλες και πήγα σπίτι μου. Τέτοια εμπειρία δεν την είχα ζήσει, ακόμα και όταν πλήρωνα επαγγελματίες Κυρίες. Δεν μπορούσα να βρω ποτέ πάνω από τρεις - τέσσερις. Από τότε πάω συχνά - πυκνά αλλά όπως λέει και ο λαός, τα καλά γίνονται άπαξ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")