Η φοιτήτρια και ο δικηγόρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:  
Είμαι ο Στράτος από Πειραιά νομικός. Στέλνω λοιπόν με μια καινούρια εμπειρία που μου συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη Λαμία που είχαμε πάει με ένα συνάδελφο για μια παράσταση σε ένα δικαστήριο.
Θα μέναμε συνολικά δυο μέρες και το πρώτο βράδυ αποφάσισα να κάνω μια μικρή βόλτα για να γνωρίσω την νυχτερινή ζωή της πόλης, κατέβηκα λοιπόν απ το ξενοδοχείο και κατέληξα σε ένα club στο κέντρο της πόλης.

Είχε λίγο κόσμο καθημερινή γαρ άραξα στο μπαρ και έπινα το ποτό μου για να σκοτώσω την ώρα μου. . ώσπου κατά τις 1,15 μπήκαν στο μαγαζί δυο κοπέλες, η μια μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον 1,75 μελαχρινή με μπλε μάτια και πολύ καλές αναλογίες φόραγε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο για καλή μου τύχη ήρθαν και κάθισαν κοντά μου στο μπαρ αμέσως άρχισα διακριτικά να κοιτώ προς το μέρος της στην αρχή δεν έβλεπα κάποια κίνηση εκ μέρους της ώσπου για μια στιγμή τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν και ένιωσα να με διαπερνούν σαν ηλεκτρικό ρεύμα αυτά τα υπέροχα μπλε μάτια.

τότε αποφάσισα να κάνω την πρώτη κίνηση εγώ άλλωστε αναμφισβήτητα είμαι αρκετά εμφανίσιμος 1, 87 μελαχρινός μελί μάτια πολύ καλό σώμα, την πλησιάζω λοιπόν και με ένα πλατύ χαμόγελο της συστήθηκα μπορώ να πω ότι ξαφνιάστηκε αρκετά ευτυχώς μου μίλησε την έλεγαν Μαρία ήταν 22 φοιτήτρια στο τοπικό πανεπιστήμιο αφού ήπιαμε δυο τρία ποτά και χορέψαμε χωρίς να παραλείπει να τρίβει το κωλαρακι της στον καυλωμένο πούτσο μου

Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την διασκέδαση στο δωμάτιο μου ευτυχώς που το ξενοδοχείο ήταν κοντά επειδή ήδη είχα περάσει το δάχτυλο μου κάνω απ το στρινγκ της Μαρίας και χάιδευα το ξυρισμένο μουνάκι της, μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο άρχισα να την απαλλάσσω απ τα περιττά ρούχα και αφού της έβγαλα το φόρεμα και το σουτιέν την άφησα μόνο με το στρινγκ.

Κάνοντας μια παρένθεση σημειώνω ότι επειδή έχω υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχω φοβερές αντοχές και μεγάλη διάρκεια στο σεξ, τότε αφού γδύθηκα και εγώ  άρχισα σιγά σιγά να της βγάζω το στρινγκ με τα δόντια και παράλληλα να γλύφω απαλά και κυκλικά την πρησμένη της κλειτορίδα, τρελαίνομαι για παιχνίδια με την γλώσσα μπορώ να το κάνω για ώρες, στη συνέχεια άρχισα να την γλύφω εντονότερα και παράλληλα να ρουφώ την κλειτορίδα της

Η Μαρία βρισκόταν σε έκσταση και το απολάμβανε συνέχισα να την γλύφω για κανα 20λεπτο ώσπου μην αντέχοντας άλλο έχυσε με σπασμούς, αμέσως μετά την γύρισα ανάσκελα για να δοκιμάσει τον προικισμένο μου πούτσο, αφού της έγλυψα για κανα 10λεπτο την τρυπούλα της από πίσω σιγά σιγά άρχισα να της βάζω δάχτυλο αργά στο στενό της κωλαρακι.

Στην αρχή φοβόταν ότι θα πονέσει αλλά μέσα στην καβλα της άλλαξε γνώμη, τότε αφού την έβαλα στα τέσσερα άρχισα να μπαίνω μέσα της αργά και σταθερά ώσπου μπήκα ολόκληρος μέσα της, η Μαρία μέσα στο παραλήρημα ηδονής της έβγαζε ακατάληπτες κραυγές . . .

αφού την έσκισα στην κυριολεξία για κανα μισάωρο αλλάξαμε στάση και άρχισα να την πηδάω σε στάση ιεραπόστολου στην αρχή αργά και σταθερά και μετά πολύ δυνατά και βαθιά με τρόπο ώστε να τραντάζετε το κρεβάτι, την πήρα αργότερα πάνω μου και άρχισα να την σκίζω ιππαστί για κανα μισάωρο πολύ έντονα ώσπου να χύσουμε σχεδόν ταυτόχρονα.

Η Μαρία δεν άντεχε άλλο αλλά εγώ είχα ακόμα όρεξη τότε την σήκωσα αγκαλιά και κάτσαμε σε μια καρέκλα όπου συνέχισα να την πηδάω έτσι για κανα εικοσάλεπτο ώσπου να χύσω. μετά ξαπλώσαμε, μην με ρωτήσετε τι έγινε την άλλη μέρα στη δίκη. . . Σημασία έχει η εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")