Το στρατιωτικό γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Ονομάζομαι Άγγελος και ήθελα κι εγώ να σας αναφέρω την αληθινή περιπέτεια μου. Είχα καταταγεί στον στρατό και είχα μια έξοδο. Εκεί γνώρισα και το πιο σκληρό και τρελό γαμήσι.

Όταν τη γνώρισα υπηρετούσα στην Καλαμάτα. Εκείνη την ημέρα, αφού ήμουν εξοδούχος, αποφάσισα να πάω στην παραλία. Καθώς κάθισα παρήγγειλα ένα ούζο και μια ποικιλία θαλασσινών. Αυτή καθόταν και έκανε ηλιοθεραπεία. Φορούσε ένα τάνγκα και τα παπόρια μου ήταν ασυγκράτητα. Τα στήθη της ήταν υπέροχα. Δεν υπάρχουν λόγια να σας τα περιγράψω.

Ενώ την παρακολουθούσα, για μια στιγμή μου ζήτησε φωτιά και με ρώτησε αν μπορεί να κάτσει μαζί μου να μου κάνει παρέα. Τότε κατάλαβα ότι ψαχνόταν και οι ματιές της ήταν συνέχεια στον τεράστιο πούτσο μου. Με ρώτησε αν ήμουν στρατιώτης κι αμέσως της απάντησα πως «ναι» και άρχισε να μπαίνει στο θέμα…

Ήρθε πιο κοντά μου και μου χάιδεψε τα αρχίδια. Κατάλαβα τι ήθελε… ο πούτσος μου είχε τρελαθεί από την καύλα. Πήγαμε σπίτι της… τότε με ρωτάει:

-    «Θες ένα ποτάκι;»

-    «Πολύ ευχαρίστως!»

Ήπιαμε και άρχισε να με γδύνει με τα μάτια της αλλά και με τα χέρια της. Εγώ της χάιδευα το μουνάκι της το οποίο είχε υγρανθεί και ήθελε τον πούτσο μου μέσα του… και εκεί άρχισαν όλα. Την έβαλα κάτω και άρχισα να την τρελαίνω με το γλειφομούνι. Μετά αυτή άρχισε να μου παίρνει πίπα… Τον έπαιρνε όλον στο στόμα της και με τρέλαινε. Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και άρχισα να την γαμάω.

Μπαινόβγαινα γρήγορα στο μουνί της και αυτό να την τρέλαινε περισσότερο. Ήταν μόλις 22 ετών και έκανε σαν καθηγήτρια του έρωτα την πισωκολλητή στάση. Μου λέει:

-    «Σε παρακαλώ… μην με πονέσεις…»

Με το που άρχισα να της τον βάζω στο καυτό μουνάκι της όμως… φώναζε:

-    «Κι άλλο. Σε παρακαλώ… βάλτο όλο μέσα!»

Και όλο και της το έβαζα με πιο γρήγορες κινήσεις και την τρέλαινα. Και κάπου εκεί στο τέλος, μου λέει:

-    «Σε παρακαλώ… μπορείς να μου το βάλεις και λίγο στον κώλο…;»’

Άλλο που δεν ήθελα. Χωρίς να χάσω χρόνο και προσπαθώντας να μην την πονέσω, της το έβαλα σιγά - σιγά…

-    «Αχ… Κι άλλο Άγγελε. Κι άλλοοοο!! Κι άλλο μέσα!»

Ώσπου έφτασε η στιγμή να της προσφέρω και την κρέμα προσώπου. Το γαλάκτωμα περιποίησης. Την πιάνο στον αέρα και της το βάζω στον κώλο όλον μέσα.

-    «Με τρελαίνεις καύλα μου.. Της λέω. Τελειώνωωωωω. Να! Έρχεται… Πετιέται. Πού το θες καύλα μου; Στην μούρη ή στην κωλοτρυπίδα;»

-    «Σε παρακαλώ… στην κωλοτρυπίδα μέσα…»

Βγάζω το προφυλακτικό, βάζω το πουτσοκέφαλο στον κώλο της και την έχυσα. Μετά κάναμε μαζί ντους… Το άλλο πρωί, σηκώθηκα και μου έφερε πρωινό. Τότε της λέω:

-    «Εσύ δεν θα πάρεις πρωινό;»

Και μου απαντά:

-    «Εγώ θα πάρω το δικό μου πρωινό...»

Μπαίνει κάτω από το σεντόνι και μου παίρνει μια πίπα τρελή. Τον έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι που την έχυσα και τελείωσα... Από εκείνη την ημέρα, την έβλεπα καθημερινά έξω από το στρατόπεδο να με περιμένει, και κάποια στιγμή, τι έμαθα; Ότι ήταν κόρη του Συνταγματάρχη.. Αλλά έκανε γερό γαμήσι.

Εδώ κλείνω την ερωτική μου ιστορία… Τι να πω…; Εύχομαι να βρουν όλοι αυτό που ποθούν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")