Η πρώτη μου φορά με Αφέντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το τηλεφώνημά της ήταν ολιγόλεπτο και περιεκτικό. Η φωνή της σταθερή και παγωμένη. Είχα λίγη ώρα στην διάθεσή μου για να ετοιμαστώ για να είμαι όπως πρέπει μπροστά της. Σε λίγη ώρα ήμουν έξω από την πόρτα της. Χτυπάω το κουδούνι. Ακούω τα βήματά της. Πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα. Με κοιτάει χωρίς να μιλήσει. Με ένα νεύμα της μου λέει να περάσω μέσα. Προχωράω με μικρά βήματα. Στέκομαι στο κέντρο του δωματίου. Εκείνη κάθεται στον καναπέ απέναντί μου. Η εντολή της άμεση.

-    «Βγάλε τα ρούχα σου και φόρεσε το κολάρο σου!»

Οι κινήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες. το βλέμμα της διαπεραστικό στο κορμί μου, εστιάζει στο στήθος μου. Σηκώνεται και το αγγίζει απαλά κοιτώντας με στα μάτια. Τσιμπάει απαλά τις ρώγες μου. Κλείνω τα μάτια μου. Ένα ρίγος ηδονής με διαπερνά. Ξαφνικά, δυο χαστούκια με επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

-    «Σου είπα εγώ να κλείσεις τα μάτια ανόητη;»

-     «Συγνώμη Κυρία».

Κάθεται πάλι στον καναπέ.

-    «Γονάτισε!»

-    «Μάλιστα Κυρία».

Το πόδι της τεντώνεται προς το μέρος μου.

-    «Θα περιμένω για ώρα ακόμα ανόητη;»

Πλησιάζω και πιάνω το πόδι της. Είναι απαλό σαν μετάξι. Πλησιάζω απαλά τα χείλια μου και το φιλώ σχεδόν ευλαβικά. Συνεχίζω με αργό ρυθμό. Το πόδι της τραβιέται απότομα.

-    «Νομίζω ότι χάνω την ώρα μου μαζί σου ηλίθια! Τι νομίζεις ότι κάνεις; Γλείψε γιατί θα με εκνευρίσεις!»

Η γλώσσα μου ακουμπάει το πόδι της παθιασμένα. Σαν το πρώτο φιλί δύο ερωτευμένων που είχαν μέρες να ανταμωθούν. Οι κινήσεις μου γρήγορες.. αλλεπάλληλες και συνεχείς. Το γέλιο της συγκαταβατικό και ενθαρρυντικό. Μετά από αρκετά λεπτά ,το άλλο της πόδι έρχεται στο στόμα μου.. οι κινήσεις μου στον ίδιο ρυθμό. Το άλλο της πόδι ακουμπάει στην πλάτη μου. Τα λεπτά περνούν. Το τηλέφωνο χτυπά. Η Κυρία συνομιλεί αλλά η συζήτηση δεν πηγαίνει καλά και εκνευρίζεται. Με κλωτσάει απότομα και μου φωνάζει:

-    «Εξαφανίσου παλιοβρώμα από μπροστά μου. Τώρα!»

Μαζεύω τα ρούχα μου γρήγορα. Δεν προλαβαίνω να τα φορέσω καλά - καλά και η κυρία με έχει πετάξει έξω.. Τελικά η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")