Η χοντρούλα παλιά φίλη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πριν σχεδόν δέκα χρόνια, είχα μια σχέση η οποία έληξε άδοξα και δε με στεναχώρησε κιόλας… αφού πέραν του σεξ, δεν ταιριάζαμε σε τίποτα με την κοπέλα. Ζούσα σε μια μικρή πόλη τότε, και μοιραία βλεπόμασταν με την κοπέλα αυτή αφού συχνάζαμε στα ίδια μέρη.

Όταν ήμασταν ζευγάρι, της έλεγα πόσο με καυλώνει που είναι χοντρή, που έχει χοντρά μπράτσα και μπούτια , μεγάλο κώλο και τεράστια βυζιά. Φυσικά δεν τα πίστευε στην αρχή, αλλά αργότερα όταν διαπίστωσε πόση καύλα μου προκαλούσε, απέκτησε αυτοπεποίθηση και κάναμε απίθανα γαμήσια. Σαν άνθρωποι βέβαια, δεν ταιριάζαμε οπότε δεν υπήρξε και συνέχεια.

Σε κάποια φάση -καλοκαίρι- και μια περίοδο που δεν είχα αυτοκίνητο γιατί περίμενα το καινούριο που καθυστέρησε έξι μήνες. Ήδη τα λέγαμε σαν παρέα με τη συγκεκριμένη, αν και εμένα με καύλωνε και μόνο που την έβλεπα να περπατάει και να κουνιούνται τα κωλομέρια της ή η κοιλάρα της!

Εκείνες τις μέρες, γινόταν ένα ethnic φεστιβάλ σε μια κοντινή πόλη. Εγώ είχα πάει την προηγούμενη χρονιά και ήθελα να πάω και εκείνη αλλά δεν είχα αυτοκίνητο. Σε μια κουβέντα λοιπόν με την κοπέλα, αποφασίσαμε να πάμε αφού γούσταρε κι εκείνη με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Χρόνια είχα να μπω και το διασκέδασα. Πιο πολύ διασκέδαζα όμως με την εικόνα να κάθεται δίπλα μου και να τραντάζονται οι βυζάρες της σε κάθε ανωμαλία του δρόμου! Ο πούτσος μου ήδη βαρούσε κόκκινο.

Τέλος πάντων φτάσαμε, πήγαμε στο φεστιβάλ χορέψαμε με τους Μαροκινούς, ήπιαμε χυμό ροδιού, ακούσαμε τσιγγάνικα βιολιά από τη Ρουμανία και άλλα πολλά και ωραία. Καταλήξαμε σε ένα ουζερί που ήξερα και αρχίσαμε τα κρασιά. Τρώγαμε και κυρίως πίναμε σε μια πολύ ανάλαφρη και χαρούμενη ατμόσφαιρα πια.

Μετά πήγαμε σε ένα μπαρ κι αρχίσαμε τα ποτά. Η ώρα είχε πάει πέντε και έπρεπε να γυρίσουμε στην πόλη μας. Και να είχα αυτοκίνητο βέβαια σε τέτοια κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγήσω. Μετρήσαμε τα λεφτά μας και συμφωνήσαμε με έναν ταξιτζή να μας γυρίσει πίσω. Κοιμηθήκαμε κι οι δυο στο πίσω κάθισμα και πρωί πια, φτάσαμε.

-        «Θα έρθω στο σπίτι σου...», μου λέει αγουροξυπνημένη.

Αυτό ήθελα κι εγώ! Και δεν με ρώτησε καν, απλά μου το ανακοίνωσε. Μέσα στο ασανσέρ της έπιασα τα βυζιά κάτω από τη μπλούζα, χαϊδεύοντας πρώτα τη φουσκωτή κοιλιά της και της ψιθύρισα στο αφτί:

-      «Θέλω να γλείψω τα πόδια σου σήμερα καύλα μου!»

Ήξερα ότι αυτό την έλιωνε. Μέσα στο δωμάτιό μου της έβγαλα μόνο τη μπλούζα, κι αυτή έβγαλε το τεράστιο τζιν που φορούσε. Το σουτιέν και το βρακάκι της ήταν μαύρα. Μου κατέβασε το παντελόνι, και άρχισε να φιλάει τον πούτσο μου πάνω από το σλιπ. Τη γύρισα και άρχισα να φιλάω την πλάτη της βάζοντας τα χέρια μου απαλά κάτω από τις μασχάλες της. Η καυλιάρα είχε μικρές τριχούλες που με τσιμπούσαν. Ένιωσα να πετάω!

Αμέσως τα χέρια μου πέρασαν μπροστά και άρχισα να μαλάζω τις βυζάρες της πάνω από το σουτιέν. Εκείνο που με καύλωνε επίσης επάνω της ήταν τα μπούτια της που είχαν την όψη φλούδας πορτοκαλιού. Ήθελα να φάω το μουνί της. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έβγαλα την κιλότα. Μου άνοιξε τέρμα τα μπούτια και εγώ της χάιδεψα πρώτα τα μουνόχειλα. Μετά της τα ακούμπησα με τη γλώσσα και τινάχτηκε.

Αυτές οι αντιδράσεις της με τρέλαιναν! Τραβούσα τη γλώσσα μου και ξαφνικά της ξανακουμπούσα τα μουνόχειλα. Ύστερα άρχισα ένα αργό και βασανιστικό γλείψιμο πάνω - κάτω στα χείλη της και λίγο στην κλειτορίδα γιατί τιναζόταν σε κάθε άγγιγμα. Το πιο ωραίο όμως, ήταν όταν της έχωνα τη γλώσσα μου στο μουνί της κι αυτή έπιανε το κεφάλι μου και με έσπρωχνε, για να της την βάλω όσο βαθύτερα γινόταν!

Ένιωθα τα μάγουλά μου να τρίβονται στα μουνόχειλά της και βρισκόμουν σε έκσταση. Ειδικά όταν έκλεινε τα μπούτια της για να με κρατήσει περισσότερη ώρα εκεί να τη γλείφω. Είναι μια εικόνα που δεν φεύγει από το μυαλό μου! Το μουνί της έσταζε πια από την καύλα αλλά κι εμένα ο πούτσος μου ήταν πάρα πολύ σκληρός.

-       «Έλα επάνω μου!», της λέω:

Και κάθισε με τη μια! Ο πούτσος μου γλίστρησε μέσα στο μουσκεμένο της μουνί και για λίγα δευτερόλεπτα άφησε τα περίπου 100 κιλά της ακίνητα επάνω μου. Ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται και την καύλα μου να αυξάνεται τρομερά!

Άρχισα να ξαναμαλάζω τα τεράστια βυζιά της πάνω από το μαύρο της σουτιέν που δεν την άφησα να το βγάλει. Κατέβασα τα χέρια μου και τα έφερα μπροστά στην κοιλιά της και μετά στη μέση της. Εκεί ένιωθα να κρέμονται τα πλαδαρά πλευρά της και για να μη χύσω, πήρα τα χέρια μου και τα πέρασα από κάτω της για να της χουφτώσω τα κωλομάγουλα. Την έπιασα και προσπαθούσα καθώς τη γαμάω να της ανοίγω τον κώλο.

Τώρα καθόταν με δύναμη επάνω μου, και σε κάθε της κάρφωμα έβγαζα και μια βαριά ανάσα. Γαμιόταν πολύ δυνατά, αλλά κι εγώ την έπιανα πια από τα κωλομέρια και την ανασήκωνα μέχρι την άκρη του πούτσου μου για να κάθεται με πιο πολλή δύναμη επάνω μου. Μου φώναξε ουρλιάζοντας σχεδόν, ότι χύνει. Μου ερχόταν κι εμένα, αλλά ήθελα να γευτώ και τις βυζάρες της. Έβαλα τα χέρια μου κάτω από το σουτιέν της κα με δυσκολία το ανασήκωσα για να παίζω με τα βυζιά της.

Ξαφνικά, όπως ήταν καρφωμένη επάνω μου, άρχισε να κουνιέται πάρα πολύ γρήγορα. Ήξερε ότι αυτό θα με κάνει να χύσω και μαλάζοντας τα βυζιά της, ο πούτσος μου την πλημμύρισε. Πρέπει να ήταν 7:30 με 8 το πρωί και κοιμηθήκαμε για μια - δυο ώρες έτσι. Αυτή επάνω μου κι εγώ με τον πούτσο μου μέσα της.

Από αυτήν τη συνάντηση και μετά, συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε μόνο για να πηδιόμαστε όποτε κάποιος από τους δυο είχε ανάγκη από σεξ. Και το εφαρμόσαμε πολλές φορές...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")