Πως πήρα τον άντρα μου με strap on

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμασταν πέντε χρόνια παντρεμένοι με τον σύζυγο μου και το σεξ είχε αρχίσει να πέφτει. Τα Σαββατοκύριακα βλέπαμε ταινίες και είδα και το στραπόν σε μια φάση. «Δεν είναι άσχημη ιδέα να έχω ένα τέτοιο εργαλείο…!», είπα μέσα μου. «Και να μην πέφτει…».

Έγραψα και μου εστάλη ταχυδρομικώς. Χαρούμενη το έδειξα στον άνδρα μου ο οποίος το δέχτηκε μειδιώντας. Τα παιχνίδια μας τα βράδια ήτανε ανεβασμένα! Μια μέρα, εκεί που τον έγλειφα, με μια απότομη κίνηση το δάκτυλο μου βρέθηκε στην σούφρα του. Τινάχτηκε σαν ελατήριο ενώ ο πούτσος του πέτρωσε αμέσως!

Το ένα δάχτυλο αφού μπαινοβγήκε αρκετές φορές, έγιναν δύο… έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου, όπου κατάπια τους χυμούς του.

Μετά από δυο ημέρες ήμουνα σε φόρμα. Το βράδυ μετά τα ποτά μας, τον πήγα στο κρεβάτι του έδεσα τα μάτια με ένα μαντίλι και άρχισα να τον φιλάω σε ολόκληρο το σώμα. Τον γυρίζω μπρούμυτα, του δένω τα χέρια, τον καβαλάω και αρχίζω να τρίβομαι στην πλάτη του και συγχρόνως να τον φιλάω.

Φτάνοντας στα οπίσθια του, τα ανοίγω και αρχίζω με τη γλώσσα μου να τον γλείφω… στην αρχή κυκλικά και μετά να την σπρώχνω όσο μπορούσα πιο βαθιά. Τη γλώσσα μου την αντικατέστησε το ένα δάχτυλο… μετά δύο...

-    «Τι μου κάνεις…;», βογκούσε από ηδονή ο άνδρας μου.

Σταματάω, φοράω το στραπόν και το αλείφω με βαζελίνη. Βάζω και λίγη στην σούφρα του και του τον ακουμπάω... Τινάχτηκε σαν ελατήριο, αλλά γυρνώντας έσπρωξα εγώ και του μπήκε πιο πολύ. Ούρλιαξε από τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα σιγά - σιγά να μπαινοβγαίνω μέσα του.

Μετά από λίγη ώρα, τον είχε πάρει όλον. Μούγκριζε από τον πόνο και την ηδονή, αλλά με τρέλαινε κι εμένα και τον γαμούσα πιο δυνατά! Τον άρπαξα από τα μαλλιά…

-    «Σκάσε πούστη! Είσαι η πουτάνα εσύ απόψε κι εγώ ο γαμιάς σου! Φάτον όλο τον πούτσο μου! Δικός σου είναι!»

Είχα τρελαθεί στην καύλα. Δεν άντεχα άλλο. Καθώς αισθανόμουνα ότι θα έχυνα… πέφτω επάνω του, τον αγκαλιάζω και συνεχίζω να τον γαμάω.

-    «Αγαπούλα είσαι δικιά μου! Είμαι ο γκόμενος σου…», του ψιθυρίζω. «Χύνω! χύνωωωωω‼!»

Τον τράνταζα μπαινοβγάζοντας τον πλαστικό πούτσο στον κώλο του, τον οποίο τώρα τον έπαιρνε χωρίς να διαμαρτύρεται.

Φυσικά μας είχανε ακούσει στο διπλανό διαμέρισμα από τις φωνές μου. Του έλυσα τα χέρια και συνέχισα να τον φιλάω, λέγοντας του ότι από εδώ και πέρα θα είναι αυτός η γκόμενα μου και θα την γαμάω έτσι όποτε θέλω.

Την άλλη φορά να τον ντύσω και με γυναικεία αξεσουάρ. «Λες να μου αρέσουν οι γυναίκες…;» Σκεφτόμουν ενώ με έπαιρνε ο ύπνος… «Με ποια φίλη να το δοκίμαζα…;»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")