Εμπειρίες (Ροντέο) (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

2ο μέρος

Έκατσε στα γόνατα του όπως της υπόδειξε. Ο Πέτρος χωρίς χρονοτριβή πέρασε το καλυμμένο από το μισόφωτο αριστερό του χέρι κάτω από το σκίσιμο της φούστας της και άγγιξε την απαλή επιδερμίδα του μηρού της.

Κάτι σαν ηλεκτρική εκκένωση διέσχισε το κορμί της. Εκεί μπροστά στη γυναίκα του, τους καλεσμένους του και τον Δάντη, ο Πέτρος της έβαζε χέρι!

Η σουσουράδα με τους φίλους της είχαν φύγει ήδη για κάποιο άλλο νυχτερινό μαγαζί, αλλά οι φίλοι του ζευγαριού παρέμειναν. Δίπλα τους, σχεδόν κολλητά καθόταν ο γερό-λογιστής με το πρόσωπο κατακόκκινο από το πότο. Σχεδόν απέναντι οι γυναίκες είχαν κάνει πηγαδάκι και πιο δίπλα τους μερικοί από τους άντρες.
Ο Δάντης με τον Στέργιο, στενό φίλο και συνεργάτη του Πέτρου στέκονταν όρθιοι σιγοπίνοντας και κουβεντιάζοντας.

Ο Δάντης άλλαζε μερικές κουβέντες με την γυναίκα του Πέτρου και σκεφτόταν ότι παρά τα 40 και βάλε, παρέμενε μια πολύ ελκυστική γυναίκα με υπέροχο σώμα.

Ο Πέτρος δεν άφησε το χέρι του για πολύ ώρα στον μηρό της Τζένης. Σιγά-σιγά το ανέβασε παραπάνω και το μικρό του δακτυλάκι ακούμπησε στα υγρά χειλάκια του αιδοίου της. Η Τζένη δεν αντέδρασε κι αυτό άναψε το πράσινο φως στον Πέτρο. Αφού έπαιξε λίγο με τα χείλη, βρήκε και την κλειτορίδα και τώρα την έτριβε απαλά, στέλνοντας ρίγη ανατριχίλας στην Τζένη. Με τρόπο άρχισε να δίνει σύντομα φιλάκια στην πλάτη της, έσερνε την γλώσσα του πάνω στη σπονδυλική στήλη και κάπου-κάπου της έδινε μικρές δαγκωματιές στην απαλή επιδερμίδα της.

Η Τζένη άνοιξε λίγο τα ποδιά της να τον διευκολύνει. Χωρίς άλλη κουβέντα ο Πέτρος έσπρωξε το μεσαίο δάκτυλο στην υγρή σχισμή της κι αμέσως ένα πνιχτό βογγητό βγήκε από τα χείλη της Τζένης.

Ο Στέργιος κι ο Δάντης ήταν οι πρώτοι που αντιλήφθησαν τι γινόταν στην άκρη αυτή του σεπαρέ. Μετακινήθηκαν λιγουλάκι ώστε να εμποδίσουν την θέα στις γυναίκες. Ο λογιστής δίπλα τους μισοκοιμόταν.

Ο Πέτρος χούφτωσε με το δεξί το βυζάκι της Τζένης κάτω από το ύφασμα κι άρχισε να παίζει με την ρώγα της. Αυτή, έτριβε το κωλαράκι της στο διογκωμένο καυλί του Πέτρου, που το ένοιωθε διαρκώς να μεγαλώνει. Γλίστραγε όμως και σε μια προσπάθεια να επανέρθει, άπλωσε το ελεύθερο χέρι της και χούφτωσε αστραπιαία, νοιώθοντας τη ‘σκληράδα’ του.

«Μωρό μου, το θέλεις μέσα σου;» τη ρώτησε ψιθυριστά.
Σε απάντηση, είδε το χέρι της να ψάχνει το φερμουάρ του λευκού παντελονιού του. Ο Πέτρος την έσπρωξε λίγο προς τα κάτω και αμέσως ελευθέρωσε το έτοιμο να εκραγεί καυλί του από τα δεσμά του παντελονιού.
Την τράβηξε ξανά προς τα πάνω. Η Τζένη στηρίχτηκε για λίγο στα πόδια της ανασηκώνοντας ανεπαίσθητα τον κώλο της μέχρι που το μουνάκι της έφτασε στο κεφάλι του καυλωμένου φαλλού. Τα αλλά ήταν εύκολα. Τα υγρά της που ξεχείλιζαν από την καύλα και την ανυπομονησία διευκόλυναν την είσοδο του εισβολέα.

Ο Δάντης και ο Στέργιος, είχαν κολλήσει τα μάτια τους στο ζευγάρι, χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν λέξη. Έτσι, δεν είδαν την κοπελίτσα που ήρθε να μαζέψει μερικά άδεια ποτήρια και που πήρε χαμπάρι την όλη σκηνή. Ούτε είδαν τον σερβιτόρο που μιλημένος από την κοπελιά πήγε κοντά να πάρει μάτι. Αυτά τα έμαθαν αργότερα από τον Πέτρο, όταν κι αυτός τα έμαθε από το αφεντικό του μαγαζιού.

Με το καυλί του Πέτρου βαθειά χωμένο στο ορεξάτο για σεξ μουνί της, το χέρι του να παίζει με τη ρώγα της και το άλλο με την κλειτορίδα της, η Τζένη έπλεε σε πελάγη σεξουαλικής ευτυχίας. Άρχισε να τον πηδάει εκεί μπροστά σε τόσο κόσμο, μπροστά στη γυναίκα του, στον Δάντη, στον Στέργιο και φυσικά στον σερβιτόρο και στη κοπελιά.

«Καλά, δεν σ’ ενοχλεί να βλέπεις την κοπέλα σου να την πηδάει άλλος μπροστά στα μάτια σου;» ρώτησε ο Στέργιος.
«Σου φαίνεται αυτό –κι έδειξε τον καυλωμένο φαλλό του- ότι με πειράζει; Φυσικά και όχι. Την βρίσκω ανεπανόρθωτα. Υπό άλλες συνθήκες, θα την έβρισκα ακόμα πιο πολύ αν μπορούσε να σου παίρνει τσιμπούκι ταυτόχρονα» ήρθε η απάντηση του Δάντη.
«Φίλε μου είσαι ανώμαλος» είπε χαμογελώντας ο Στέργιος και γύρισε να παρακολουθήσει την συνέχεια.

Προχώρησαν κι οι δυο ακόμα πιο κοντά να κλείσουν τελείως τη θέα από τους παριστάμενους. Μόνο ο λογιστής θα μπορούσε να δει, αλλά αυτός κοιμόταν του καλού καιρού με το στόμα ανοιχτό.
Είχαν πάψει πια τα προσχήματα. Ο Δάντης πήρε το ποτό από το χέρι της Τζένης και εκείνη στήριξε με τα χέρια της το βάρος της, στα γόνατα του Πέτρου κι ανασηκώθηκε ελαφρά. Οι διεισδύσεις του Πέτρου έγιναν πλέον γρήγορες και κομματάκι βίαιες. Ο γνωστός ήχος της σύγκρουσης του καυλιού με το μουνί έγινε δυνατότερος. ‘φλαπ-φλαπ-φλαπ’.. ευτυχώς που η μουσική κάλυπτε κάπως την κατάσταση.

Η Τζένη, όπως φυσικά αναμενόταν, έφτασε πρώτη στο οργασμό. Ήταν φτιαγμένη ήδη με τον Δάντη λίγο νωρίτερα στο πηγάδι, ήταν και το μπαλαμούτιασμα του Πέτρου, αλλά πολύ περισσότερο την έφτιαχνε ο περίγυρος. Κοίταξε τον Δάντη στα μάτια, πριν του πει με τρεμάμενα χείλη από την ανείπωτη καύλα: «Για σένα μωρό μου!»

Το σώμα της συσπάστηκε ολόκληρο. Ο εκτονωτικός οργασμός πλημμύρισε όλο της το σώμα. Για μερικές στιγμές έμεινε τελείως ακίνητη, και με τα μάτια κλειστά θέλησε να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την στιγμή αυτή. Ο Πέτρος το ένοιωσε αυτό, και θες από ικανοποίηση που την έφερε σε οργασμό τέτοιο, θες επειδή ήταν η ώρα του, έχυσε τα καυτά υγρά του στο βάθος του ερεθισμένου μουνιού της, απογεμίζοντας το ήδη ξεχειλισμένο από υγρά μουνάκι της.

Έκατσε πίσω και προσπάθησε να ανακτήσει την αναπνοή της. Ένοιωθε το καυλί να ζαρώνει σιγά-σιγά μέσα της και τα χύσια να κατρακυλούν. Σύρθηκε προς τα κάτω χωρίς να σηκωθεί για να δώσει την ευκαιρία στον Πέτρο να χώσει το καυλί του πάλι μέσα στο παντελόνι. Ένας τεράστιος λεκές είχε διαγραφεί στο παντελόνι του, σημάδι της αξέχαστης εμπειρίας που είχε ήδη ζήσει.. Πήρε το ποτήρι της σαμπάνιας που είχε δίπλα του στο κάθισμα, και το έχυσε πάνω του για να καλύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η Τζένη σηκώθηκε πια κι ο Δάντης της πρόσφερε ένα αναμμένο τσιγάρο κι ένα ποτό.
Τράβηξε μερικές τζούρες με βουλιμία.
«Λες να μας πήρε χαμπάρι η γυναίκα του;» ρώτησε τους δυο άντρες.
«Δεν νομίζω» αποκρίθηκε ο Στέργιος.

Ένοιωθε τα χύσια του Πέτρου να κυλούν στα μπούτια της.
«Σας άρεσε το θέαμα;» ρώτησε χαμογελώντας και με φανερή ικανοποίηση στο πρόσωπο της.
«Ήταν υπέροχο! Φανταστικό κι άκρως καυλωτικό!» Βιάστηκε να απαντήσει ο Στέργιος.
«Πότε είναι η σειρά μου;» ρώτησε χαμογελώντας αλλά ελπίζοντας για μια θετική απάντηση, ύστερα από το σχόλιο του Δάντη λίγο πριν.
«Θα δούμε» είπε η Τζένη. «Πάω να σκουπίσω τους πίδακες του Πέτρου» συνέχισε, κοιτώντας τον Πέτρο και κλείνοντας πονηρά το μάτι.

(Σημ. Την άλλη μέρα έφτασε στο σπίτι του Δάντη και της Τζένης, με ειδικό απεσταλμένο μια τεράστια ανθοδέσμη και ένα καλάθι με ποτά και κρασιά.
Στην καρτούλα έγραφε απλά ‘Ευχαριστώ’ και στον φάκελο είχε ακόμα 2 εισιτήρια για μια 15ήμερη κρουαζιέρα 1η θέση με τα Solaris. «Άλλος γνωστός του Πέτρου» σκέφτηκε ο Δάντης, κι άρχισε να ψάχνει για το ημερολόγιο του).

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")