Το άρμεγμα της δασκαλίτσας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τα χέρια μου επιτέλους στα βυζιά της! Είχα μεγάλη εμμονή με τη Νάντια, γιατί γουστάρω να αρμέγω ψωνισμένες πρωτευουσιάνες. Ξέρω από καλό άρμεγμα λόγω επαγγέλματος.

Είμαι κτηνοτρόφος, έχουμε μεγάλη μονάδα με τον πατέρα μου ο οποίος δεν με άφησε να φύγω απ’ το χωριό και να ζήσω τη ζωή μου στην Αθήνα. Αυτό μου έχει αφήσει ένα βίτσιο. Θέλω να τρέφω τον πούτσο μου με Αθηναίες. Ούτε οι χωριάτισσες μου κάνουν, ούτε οι Ρωσιδούλες στα κωλόμπαρα.

Η Νάντια είναι δασκάλα και όταν ήρθε στο χωριό ήταν μες στην ξινίλα. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι διορίστηκε στο κωλοχώρι, και όταν πια δεν μπόρεσε να πάρει απόσπαση έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Εγώ άκουγα με μεγάλη ικανοποίηση τα κουτσομπολιά αυτά. Όλο το χωριό σχολίαζε κάθε της βήμα.

Οι άντρες, -ταξιτζήδες αγρότες και κτηνοτρόφοι και δημόσιοι υπάλληλοι,- τραβούσαμε όλοι πολλές μαλακίες για χάρη της, αλλά αυτή δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρή και απόμακρη. Κάθε φορά που την έβλεπα ο πούτσος μου ξεσηκωνόταν. Την ονειρευόμουν και ήξερα ότι δεν θα ησυχάσω, αν δεν τον καρφώσω στο μουνί της.

Κάποια μέρα όμως η τύχη μου χαμογέλασε γιατί με επισκέφτηκε στη μονάδα. Ήθελε να φέρει τα παιδιά για να δουν από κοντά πως η τεχνολογία έχει αλλάξει την κτηνοτροφία. Την πήγα να δει το σύστημα αρμέγματος και εντυπωσιάστηκε.

• Τι τα θες! Της λέω. Με το χέρι είναι πιο αποδοτικό. Έλα να σου δείξω….
Έφερα μια κατσίκα και άρχισα το άρμεγμα. Η Νάντια ήταν όλο χαχανητά. Δεν άντεξα. Έβαλα τα χέρια μου στα βυζιά της και της τα πίεσα.
• Αχ! Τι κάνεις εκεί;;; Φώναξε.
• Έλα να σου δείξω μανάρα μου πώς γίνεται το σωστό το άρμεγμα από πρώτο χέρι.

Την έγδυσα εύκολα, παρά την αντίσταση και τις διαμαρτυρίες της, και άρχισα να την αρμέγω. Τα παιχνίδια που έκανα με τις ρώγες της, την είχαν ζαλίσει. Πήρα μια καρδάρα με γάλα και την έχυσα πάνω στους βύζους της. Όρμησα και τη βύζαινα σαν τρελός. Η Νάντια δεν προέβαλε πια αντίσταση. Ανατρίχιαζε ολόκληρη. Έτρεμε σε κάθε μου ανάσα, σε κάθε μου άγγιγμα. Όσο ο πούτσος μου καύλωνε τόσο η τρυφερότητα μετατρεπόταν σε σκληρότητα.

Άρχισα να την δαγκώνω… στην αρχή απαλά, και μετά πιο δυνατά. Έβγαλα την ψωλάρα μου και την ακούμπησα σ’ αυτά τα σαρκώδη χειλάκια. Η Νάντια ξίνισε.
• Ρίξε μια ματιά στην πούτσα μου καλή μου! Δεν θες να γνωριστείς με την πούτσα μου πριν σε γαμήσω;
Η Νάντια άρχισε να δυσανασχετεί. Τη βούτηξα από τα μαλλιά και την έβαλα να με τσιμπουκώσει.
• Πιο βαθειά Νάντια, πιο βαθειά! Παίξε λίγο με τη γλωσσίτσα σου! Γλείψε μου τα αρχίδια.

Η Νάντια τσιμπούκωνε και έγλειφε τη σιδερένια ψωλάρα μου. Δεν ήθελα όμως να χύσω γι’ αυτό την σταμάτησα και την πέταξα στα άχυρα. Την ξεβράκωσα και έγλειψα και εγώ αυτό το δασκαλίστικο μουνάκι. Σε λίγο έχωσα τον πούτσο μου.
• Αααχ! Όχι! Μηηηη! Αααχ!

Οι κραυγούλες της Νάντιας ανακατεύονταν με το βέλασμα. Έφτανα μέχρι τη μήτρα της, τη γαμούσα σαν τρελός! Έχυσα ποτάμια.
Η Νάντια κινήθηκε να ντυθεί και να φύγει, όμως εμένα δεν μου είχε φύγει η καύλα και θύμωσα.

• Που πας δασκαλίτσα; Γαμήθηκες αρκετά νομίζεις;
• Εγώ, ξέρεις… ψέλλισε.
Την γύρισα και την έβαλα να γυρίσει μπρούμυτα με τον κώλο καλά τουρλωτό. Έβαλα λίγο βούτυρο στην κωλοτρυπίδα της και τη γάμησα για τα καλά και από πίσω. Η Νάντια στην αρχή έκλαιγε αλλά ο πούτσος μου εξαγριώνεται ακόμα περισσότερο με την αντίσταση.

Όταν τελείωσα μαζί της, την βοήθησα να ντυθεί.
Η σχέση μας συνεχίστηκε, για αρκετό καιρό. Της ζήτησα να μείνει μαζί μου, όμως η Νάντια ήταν μαθημένη αλλιώς. Δεν άντεχε την επαρχία, και εγώ δεν μπορούσα να παρατήσω τα πάντα και να την ακολουθήσω.

Στο χωριό παραδόξως δεν ακούστηκαν σχόλια. Κανείς δεν πίστευε ότι γαμούσα τη δασκάλα του χωριού. Αλλά και εγώ ποτέ δεν την εξέθεσα, αν και θα ανέβαιναν πολύ οι μετοχές μου. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να δημοσιεύσω αυτή την ιστορία.

Το καλοκαίρι εμφανίστηκε μια μέρα να πάρει κάποια χαρτιά. Την κοίταξα για μια ακόμα τελευταία φορά και εκείνη ανταπέδωσε τη ματιά μου σχεδόν βουρκωμένη.
Όπως και να έχει, η Νάντια παραμένει ένα όνειρο για μένα. Ένα όνειρο που κάποια στιγμή κατάφερα να αγγίξω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")