Τα αγόρια της τάξης μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλη την προηγούμενη χρονιά προκαλούσα τους συμμαθητές μου (με κολλητές φόρμες και τζην και το στρινγκ απ’ έξω δείχνοντας τον τέλειο κώλο μου, με μπλούζες με ακάλυπτα τα βυζιά μου, που είναι καταπληκτικά και με αλλά κόλπα) τους καύλωνα κάθε μέρα.

Ήμουν το κορίτσι του σχολείου με τα τέλεια τσιμπουκόχειλα όπως με είχαν βαφτίσει, πράγμα που δεν με ενοχλούσε, γιατί το ήξεραν ήδη δυο συμμαθητές από μια καυτή βραδιά.

Το Μάιο, ήρθε η ώρα για την 5ήμερη που όπως ήταν φυσικό, με είχε ξεσηκώσει.
Το πρώτο βράδυ, το πέρασα με τον γκόμενο (αυτός που με γάμαγε τακτικά) στο δωμάτιο του. Σε 15 λεπτά, ήρθαν και όλα τα υπόλοιπα αγόρια για να δουν ένα ματς.

Εγώ στενοχωρημένη, γιατί ήθελα να του ρουφήξω τα χύσια ύστερα από ένα srecial τσιμπούκι, πάω στο μπάνιο να αλλάξω και να κοιμηθώ.

Όταν βγήκα έξω, είδα τον γκόμενο μου και τους άλλους γύρω του, να κοιτάνε πορνό σε ένα κινητό. Εμένα μου άρεσαν οι τσόντες και πήγα από κοντά να δω.
Αυτό που είδα όμως με άναψε! Είδα εμένα, να έχω δυο πούτσους την ίδια στιγμή στο στόμα μου, να τους ρουφάω με μανία και να τους παίζω μαλακία από την βραδιά που προανέφερα, και τέλος να με βάζουν να τους καταπιώ τα χύσια [στο οποίο είμαι άπαιχτη] με τον τρόπο που το κάνω.

Είδα τα παντελόνια των αγοριών να φουσκώνουν και για να τους καυλώσω περισσότερο, τους είπα ότι θα ήθελα να το κάνω και στην τάξη μου αυτό. Τότε όλοι πρέπει να τελείωσαν ομαδικώς!
Σαν καλή πουτάνα εγώ, βγάζω τη μπλούζα μου ενώ δεν φόραγα τίποτα από μέσα…
Τα μάτια τους γούρλωσαν και τους είπα αν ήθελαν να με γαμήσουν ομαδικώς. Ήταν 13 αγόρια κι εγώ μόνη μου...

Πάω στον γκόμενο μου και του χαϊδεύω την πούτσα που ήταν πέτρα, ενώ παράλληλα του βάζω τα βυζιά μου στο πρόσωπο του. Ένας άλλος πηγαίνει στο δωμάτιο του και παίρνει την βιντεοκάμερα για να τραβήξει την όλη φάση…
Ένας άλλος, έρχεται και με στήνει στα τέσσερα και μου χουφτώνει τα μπούτια και τον κώλο, την στιγμή που εγώ έχω κατεβάσει το σορτσάκι του γκόμενου και έχω αρχίσει την πίπα…

Ο πίσω μου κατεβάζει τη μίνι φούστα και το στρινγκ, και μου γαμάει τον κώλο… στην αρχή σιγά-σιγά, αλλά ύστερα από 3 διεισδύσεις άγρια και μανιωδώς… ενώ ένας τρίτος, ένας τέταρτος και ένας πέμπτος, μου γλύφουν το μουνάκι, την πλάτη και το λαιμό.

Εγώ είχα φτάσει σε πλήρη οργασμό και άρχισα μια πολύ πιο άγρια πίπα στο διπλανό του δικού μου, όταν ένιωσα τα πρώτα χύσια μου να πετάγονται στο πρόσωπο αυτού που με έγλυφε.

Αυτός που με γάμαγε από πίσω μου είπε:
• Τώρα χύνω το κωλαράκι σου μωρή καυλιάρα!
Και ένιωσα τα χύσια του στον κώλο μου για πρώτη φορά στη ζωή μου!...

Εντωμεταξύ, πήρα και τους άλλους σε όλες τις τρύπες μου… ο πούτσος που πήδαγε το μουνί μου, είχε φτάσει πιο βαθιά από όλους και ύστερα από λίγο, έχυσε μέσα μου χωρίς καπότα!

Σε λίγο πηδιόμουν μόνο με αυτόν που τράβαγε βίντεο πριν, από παντού ενώ όταν πήδαγε το μουνί μου, αλλάζουμε στάση και ανεβαίνω εγώ από πάνω και τον πήδαγα χοροπηδητά.

Στο τέλος, πέφτω στα γόνατα και ξαναπαίρνω σε όλους τσιμπούκι [άλλοτε έναν-έναν άλλοτε και δυο ταυτόχρονα].
Η κορυφαία στιγμή όμως, ήταν όταν με έχυσαν όλοι μαζί στο στόμα, τα μαλλιά, τα βυζιά, την πλάτη...
Τόσο πολύ σπέρμα δεν είχα καταπιεί ποτέ μου!

Μακάρι να το ζήσω και στη σχολή αυτό και να το ζήσει και η κόρη μου κάποια μέρα αυτό…
Το βίντεο βρίσκεται στα κινητά όλων μας και έχει διάρκεια 24 λεπτά.
Με πολύ καύλα…
Κωνσταντίνα

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")