Δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όχι, αυτό που θα σας πω δεν είναι φτιαχτό!!! Ήμουν στα 18 όταν συνέβηκε. Όταν το τότε-αγόρι μου (και τώρα άντρας μου) κι εγώ αρχίσαμε να κάνουμε σεξ.

Μας άρεσε να πειραματιζόμαστε με παράξενα πράματα (ακόμα και τώρα δηλαδή).

Είχα στο δωμάτιο μου μια παράξενη κόκκινη κουκέτα και χρησιμοποιούσα το πάνω κρεβάτι για να στοιβάζω διάφορα πράματα. Είχα προσκαλέσει το αγόρι μου για μια νύχτα.. διασκέδασης, χωρίς να το ξέρουν οι γονείς μου. Βγάλαμε έξω τις χειροπέδες και παρόλο που δεν μ\' αρέσει καθόλου να με δένουν κατ\' οποιονδήποτε τρόπο, αποφάσισα να τον αφήσω να με δέσει μ\' αυτές στο κρεβάτι, καθώς θα κάναμε σεξ. Το αγόρι μου ομολόγησε πως το... απαίσιο, πορτοκαλί φόρεμα χορού που φορούσα, ήταν απίθανα σέξι.

Κι έτσι να ‘μαι, φορώντας ένα πολύ στενό φόρεμα χορού, δεμένη με χειροπέδες πάνω στην κουκέτα μου. Δεν μου πολύ-άρεσε είναι η αλήθεια, όμως το αγόρι μου είχε ανάψει και το κάναμε άγρια. Εγώ περίμενα μ\' ανυπομονησία να τελειώσουμε και να μου βγάλει τις χειροπέδες.

Έτσι λοιπόν, καθώς το κάναμε, ξαφνικά ανοίγει την πόρτα η μάνα μου και μπαίνει στο δωμάτιο.

\"Ω, μα πρέπει να δείτε το τάδε κωμικό πρόγραμμα στο τάδε κανάλι... τώρα!!\"

Να σας υπενθυμίσω ότι είχα και τα δυο μου χέρια δεμένα με χειροπέδες στο κρεβάτι και φορούσα ένα σφιχτό φόρεμα χορού. Το αγόρι μου τρόμαξε και έριξε μια κουβέρτα πάνω από τα χέρια μου, μην προλαβαίνοντας να βγάλει το κλειδί για τις χειροπέδες. Η μάνα μου απλά στεκόταν εκεί, κοιτάζοντας μας και επιμένοντας να ανοίξουμε την τηλεόραση για να δούμε το κωμικό εκείνο πρόγραμμα.

Νευρικά απάντησα:
\"Ουάου, πολύ ωραίο μητέρα. Μπορείς τώρα να μας αφήσεις μόνους σε παρακαλώ;!;!\"

Το αγόρι μου, με χέρια που έτρεμαν, κατάφερε να βρει το κανάλι για να κάνει το χατίρι στην μάνα μου. Αυτή δεν είπε τίποτα και απλά έφυγε, κλείνοντας την πόρτα.

Εγώ είχα ταραχτεί τόσο πολύ, που είπα επιτακτικά στο αγόρι μου να με ξεκλειδώσει αμέσως και να μ\' αφήσει να βγάλω το ηλίθιο εκείνο φόρεμα.

Το συμβάν αυτό με τρόμαξε τόσο πολύ που δεν ζήτησα σεξ για δυο μέρες ή παραπάνω. Περίμενα για μέρες να αναφέρει η μητέρα μου το εξαιρετικά ρεζιλευτικό εκείνο γεγονός, όμως ποτέ δεν το ανάφερε!!

Μέχρι σήμερα, ο άντρας μου πιστεύει ότι μάλλον δεν πρόσεξε ή δεν κατάλαβε τι ακριβώς κάναμε, εγώ όμως δεν ξέρω πως ήταν δυνατόν να της ξέφυγε κάτι τέτοιο!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")