Άγριο ξέσκισμα για τη θεά της παραλίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Αλίκη ήταν η θεά της παραλίας. Κατέβαινε για μπάνιο με ένα μικροσκοπικό μονοκίνι. Τα βυζόμπαλά της ήταν πάντα σε κοινή θέα, προς καύλα όλων των λουόμενων.

Γνωρίζοντας πόσο μας βασάνιζε έπαιζε συχνά ρακέτες. Όταν βλέπαμε τα βυζιά της να πηγαίνουν πέρα δώθε καυλώναμε ομαδικώς και οι πέντε.

Σε μια συζήτηση περί σεξουαλικών μας είχε εκμυστηρευτεί ότι οι φαντασιώσεις της ήταν γενικά βίαιες και η μεγαλύτερή της φαντασίωση είναι ένα σκληρό ομαδικό όργιο. Αυτές τις συζητήσεις τις έκανε επίτηδες για να μας προκαλεί. Καθώς το καλοκαίρι όδευε στο τέλος του αποφασίσαμε να της δώσουμε ένα καλό και ομαδικό μάθημα. Την καλέσαμε λοιπόν στο σπίτι του Γιώργου για αποχαιρετιστήριο πάρτι. Το σπίτι παλιά χρησίμευε ως αποθήκη και ήταν απομονωμένο σε κάτι χωράφια. Ήταν τέλειο για το σκοπό μας.

Η Αλίκη εμφανίστηκε κατά τις 12.00 ντυμένη σαν ντίβα με ψηλομυτίστικο αέρα παρέα με δυο φίλες της. Μας έτρεχαν τα σάλια. Θα τρώγαμε καλύτερα απ’ όσο είχαμε φανταστεί. Τα κορίτσια μάγκωσαν λίγο όταν δεν είδαν άλλες κοπέλες, αλλά σύντομα χαλάρωσαν με τη μουσικούλα και τα ποτά.
Καθώς άρχισαν να ζαλίζονται βρήκα ευκαιρία και τσίμπησα δημοσίως τις ρώγες της Αλίκης. «Εεεε…! Τι κάνεις εκεί;» Είπε χαζογελώντας. Τα αστεία είχαν τελειώσει. Την κολλήσαμε στον τοίχο και αρχίσαμε να τσιμπάμε τις ρώγες της όλοι ένας προς ένα.

Η Αλίκη προσπάθησε να μας σπρώξει. Τα άλλα δυο κορίτσια η Έλενα και η Νατάσα είχαν παγώσει από το φόβο τους. Εγώ και ο Σταύρος τους ξεκουμπώσαμε τις μπλούζες και τις αφήσαμε γυμνές από τη μέση και πάνω.
«Γλείψτε η μία τα βυζιά της άλλης τώρα!»
Τα κορίτσια χωρίς αντιρρήσεις, άρχισαν γλείφονται και να χαϊδεύονται. Δεν έχασα καιρό. Έβαλα την ψωλή μου ανάμεσά τους και τις έβαλα να με πιπώσουν.

Ήταν πολύ υπάκουες. Με έγλειψαν αρκετά καλά, πότε η μία και πότε η άλλη.
«Αρκετά γλείψατε. Νομίζω ότι η Έλενα είναι καλύτερη στα τσιμπούκια γι’ αυτό θα τα πάρει εργολαβία.»
Η Ελενίτσα γονατιστή, πίπωσε όλη την παρέα αδιαμαρτύρητα. Είχε υπέροχα βυζιά που από το πολύ ζούληγμα και πιπίλισμα της τα σημαδέψαμε, δεν έβγαλε όμως άχνα. Η Νατάσα είχε υπέροχο κώλο. Είχαμε αποφασίσει να της τον γαμήσουμε αγρίως. Τη στήσαμε στα τέσσερα και της χώσαμε τα καυλιά μας με τη σειρά. Έκλαιγε από τον πόνο, αλλά μας πήρε όλους, μόνο εγώ και ο Γιώργος πήραμε και το μουνί της.

Αυτό το βράδυ όλοι γαμούσαμε τα δυο κορίτσια χωρίς να ασχοληθούμε με την Αλίκη.
Η σειρά της ήταν το πρωί με της πρωινές καύλες. Όταν ξυπνήσαμε όλοι βάλαμε την Αλίκη στην αυλή, γυμνή και της δώσαμε μια ρακέτα και ένα μπαλάκι.
«Λοιπόν, γλυκιά μου έλα να παίξουμε.» Της είπε ο Σταύρος.

Ακολούθησε το γνωστό παιχνίδι υπερθέαμα με τις βυζάρες της Αλίκης να κουνιούνται καθώς έπαιζε. Μόλις οι πούτσες μας εξοργίστηκαν, ορμίσαμε πάνω στα βυζιά της και τα ρουφούσαμε με τη σειρά. Στα κορίτσια δώσαμε από μια ρακέτα για να τη χώνουν στον κώλο και στο μουνάκι της Αλίκης και να την χτυπάνε, αν αντιστέκεται. Οι ζηλιάρες την τσάκισαν στο γαμήσι και στο ξύλο.

Πήγαμε την Αλίκη στο υπνοδωμάτιο και τη στήσαμε στα τέσσερα. Τη βάλαμε να μας τσιμπουκώνει την ώρα που οι άλλοι δύο γαμούσαμε ταυτόχρονα το μουνί και τον κώλο της. Τα βυζιά της κουνιόταν ρυθμικά στο ρυθμό των ψωλών μας.

Όταν τελειώσαμε μαζί της, ζητήσαμε από τα κορίτσια να το επαναλάβουμε. Η Αλίκη συμφώνησε υπό τον όρο να φέρει μια άσπονδη φίλη της και να την αφήσουμε να τη γαμήσει και αυτή με οποιοδήποτε εργαλείο αφού φυσικά τη γαμήσουμε εμείς πρώτα όσο πιο βίαια μπορούμε.
Η συμφωνία έκλεισε επί τόπου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")