Η πιτσιρίκα που έβαλε φωτιά στις αισθήσεις μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού την ξάπλωσα στο άνετο διπλό κρεβάτι άρχισα να τη γδύνω αργά θαυμάζοντας την υπέροχη νεανική ομορφιά της... Εκείνη μισοζαλισμένη από το κρασί παραδινόταν χωρίς αντίσταση στα χέρια μου.

Έτσι, είχα όλη την άνεση να θαυμάσω τη γύμνια της που αποκαλυπτόταν στα μάτια μου.

Το δέρμα της ήταν λείο και λαμπερό μισοφωτισμένο από το αυγουστιάτικο φεγγάρι που γλιστρούσε από το μισάνοιχτο παράθυρο. Τα βυζιά της δεν είχαν αλλάξει καθόλου σχήμα από την όρθια στάση που τα χα πρωτοθαυμάσει... Είτε σε όρθια στάση είτε σε ξαπλωτή κρατιόντουσαν σφιχτά στημένα με τις θηλές ερεθισμένες και σκληρές να προκαλούν την επιθυμία να τα πάρω στο στόμα μου!

Αφού γδύθηκα κι εγώ άρχισα να χαϊδεύω πόντο-πόντο το υπέροχο νεανικό θηλυκό κορμάκι που σκιρτούσε σε κάθε άγγιγμα και χάδι των δαχτύλων μου και των χειλιών μου που γλιστρούσαν ανάλαφρα στην στιλπνή κι ευαίσθητη επιφάνεια της γύμνιας του. Ανατρίχιαζε και στέναζε ηδονικά παρακαλώντας με να μη σταματήσω και να την ολοκληρώσω σαν γυναίκα... Με παρακαλούσε μάλιστα να την πάρω αμέσως... Να αισθανθεί τον πούτσο μου να τη γαμάει γιατί δεν είχε υπομονή να περιμένει!

Όμως εγώ αργούσα και συνέχιζα να τη διεγείρω απαλά κι αργά με τις μελετημένες λάγνες κινήσεις μου. Ξέρω να καθοδηγώ το ερωτικό παιχνίδι που ανάβει το γυναικείο κορμί καίγοντας το από τον πόθο και την επιθυμία να κατακτηθεί... Να αισθανθεί την αντρική διείσδυση σε όλες τις τρύπες της παραδίνοντάς τις απόλυτα στην ορμή του αρσενικού επιβήτορα!

Της χάιδευα με το ένα χέρι τα βυζιά της που σκλήραιναν και τεντώνονταν όλο και πιο πολύ αντανακλώντας την αβάσταχτη ηδονή της ανάμεσα στα μπούτια της κάνοντας το μουνί της να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο από την αιμάτωση και τον ερεθισμό του... Τα μεγάλα μουνόχειλα άνοιγαν για ν’ αφήσουν να φανούν ερεθισμένα και υγρά τα μικρά της που κρέμονταν αδιάντροπα κι ανοιχτά στάζοντας ένα πυκνόρρευστο υπόλευκο υγρό που μύριζε φασκόμηλο κι αρμύρα κι ερέθιζε βασανιστικά κι επίμονα τα ρουθούνια μου... Το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο στα μουνόχειλα αφήνοντας μια πυκνή μαύρη τούφα κατσαρών τριχών στο βουναλάκι της ήβης της που ξεχώριζε στο σεληνόφως.

Έσκυψα και πλησίασα με το πρόσωπο το κέντρο της θηλυκότητας που ήθελα να λατρέψω... Ο έρωτας είναι το πανηγύρι των αισθήσεων που είναι εγκατεστημένες όλες στο πρόσωπο... Μ’ αυτό λοιπόν θα θυσίαζα στο βωμό του έρωτα! Μύρισα βαθιά κι αχόρταγα τις μυρωδιές και τ’ αρώματα που αναδύονταν από το κέντρο της ηδονής της... Ρούφηξα διψασμένα και ήπια τους χυμούς που στάζαν από μέσα της... πήρα στα χείλη μου τα μουνοχειλάκια της και σκάλισα με τη γλώσσα την υγρή σχισμή της. Κάθε γλειψιά κι ένας βαθύς ηδονικός στεναγμός που την ανέβαζαν στα ουράνια...

Όταν πήρα μέσα στα χείλια μου την κλειτορίδα της και την έτριψα επίμονα με τη γλώσσα μου δεν άντεξε κι άρχισε να χύνει φωνάζοντας:
• Χύνω άντρα μου! Χύνω στο στόμα σου γαμιά μου! Ξέρεις πως να μου δώσεις ηδονή και με τρελαίνεις! Χύυυννννννννννωωωωωωωωω! Ναι χύνω!

Κάτω από το πρόσωπό μου αισθανόμουν τους παλμούς της κοιλιάς της που χόρευε σ’ έναν τρελό ρυθμό σπασμών όλων των γυναικείων οργάνων της. Η κλειτορίδα ήταν η μπαγκέτα που έδινε το ρυθμό. Κι όλα πάλλονταν ρυθμικά αρχίζοντας από τη μήτρα της που παρέσερνε τον κόλπο και τον πρωκτό της στους διαδοχικούς σπασμούς που προκαλούσαν την ηδονή της! Για λίγο φαινόταν να χάνει τις αισθήσεις της και να μην ανέχεται κανένα άγγιγμα πάνω στο ευαίσθητο μουνί της... Όμως μετά από λίγο σαν να πίεζε μόνη της το κορμί της πάνω στο πρόσωπό μου καλώντας με να συνεχίσω.

Κι εγώ δεν σταματούσα στο γλείψιμο του μουνιού της... Η γλώσσα μου κατέβαινε χαμηλά ανάμεσα στα μπούτια της κι αφού τη γυρνούσα ανάποδα έχοντας μπροστά στα μάτια και στο στόμα μου τα κωλομέρια και την υπέροχη χαράδρα της έγλειφα βαθιά ανάμεσα στα κωλομάγουλά της να αναζητώντας την κωλοτρυπίδα της που κάρφωνα με τη μυτερή μου γλώσσα ενώ τα δάχτυλά μου έμπαιναν βαθιά στον κόλπο της και τη γαμούσαν δυνατά κάνοντάς τη να χύνει τώρα ανεξέλεγκτα...

Οι οργασμοί της διαδέχονταν ασταμάτητα ο ένας τον άλλο. Χτυπιόταν και στέναζε πλημμυρίζοντας τα χέρια μου και το στόμα μου με τα ζουμιά της... Με παρακαλούσε να τη γαμήσω με τον πούτσο μου προσπαθώντας να τον πιάσει με τα χέρια της για να τον βάλει στο στόμα... Τη γύρισα λοιπόν στη στάση 69 κι αρχίσαμε ένα αμοιβαίο γλείψιμο που το έκανε πρωτόγνωρο η ανεξέλεγκτη καύλα της... Με ρουφούσε με πάθος σκληραίνοντας τον πούτσο μου και κάνοντάς τον σαν πύραυλο έτοιμο να χωθεί στα βάθη της... Την έστησα στα τέσσερα για να την πάρω πισωκολλητά... Ήταν τόσο στενό το μουνάκι της που δυσκολεύτηκα να το εκπορθήσω... Όμως η υγρασία που το γέμιζε το έκανε ελαστικό και γλιστερό τόσο που έστω και σφιχτά κατάφερα να χώσω όλον τον πούτσο μου μέσα της.

Ένοιωσα όμως πως έπιανα πάτο... Κάτι απαλό άγγιζε το πουτσοκέφαλό μου. Ήταν ο τράχηλος της μήτρας της που κάθε φορά που τον άγγιζα την έκανα να φωνάζει από ηδονή κι ερεθισμό. Κι έτσι δεν άργησε να χύσει πάλι... και πάλι... ξανά και ξανά... Δεν ξέρω αν ήξερε πόσο ήταν πολυοργασμική... ίσως γιατί κανείς δεν είχε τη γνώση και την τέχνη να της ανάψει τόσο πολύ τις δικές της αισθήσεις και την ικανότητά της να παίρνει ηδονή! Γι αυτό προτιμούν τους ώριμους κι έμπειρους οι πιτσιρίκες. (Η ίδια θα μου το επιβεβαιώσει αργότερα. Τώρα ήταν παραδομένη στο πάθος και στην καύλα της)!

Οι δικές μου διαστάσεις είναι απλά λίγο παραπάνω από τους μέσους όρους... αρκετά χοντρός για να γεμίσει ένα στενό μουνί σαν το δικό της αλλά και με αντοχές σε διάρκεια τέτοια που είχε όλο το χρόνο να εξαντλήσει τις δικές της προσδοκίες. Κάποια μου είπε κάποτε: "Ξέρεις πως είναι θέμα χρόνου. Κι αυτό είναι σημαντικό για μια γυναίκα όπως εγώ, πολυοργασμική!".

Το μουνάκι που γαμούσα τώρα ήταν τόσο σφιχτό που με κρατούσε σε κατάσταση υπερδιέγερσης σφηνωμένο βαθιά μέσα της. Κουνιόμουν σχεδόν με δυσκολία... Ήταν τόσος ο ερεθισμός της που ο κόλπος της είχε διογκωθεί και τύλιγε δυνατά τον σκληρό μου πούτσο... Αυτό μου έδινε μια αίσθηση δυνατού δεσίματος... Δεν ήθελα με τίποτε να χάσω αυτή την αίσθηση της απόλυτης ηδονικής επαφής και ταύτισης... Η μικρή έχυνε ξανά και ξανά εξουθενωμένη από την ταχυπαλμία που της προκαλούσαν οι οργασμοί της... Ίδρωνε κι έσταζε από παντού...

Έπαιζα με τα σκληρά βυζάκια της και της χάιδευα επί πλέον την κλειτορίδα σκύβοντας από πάνω της... Παραληρούσε από την ηδονή της... Δε νομίζω πως την είχαν ξαναγαμήσει τόσο δυνατά και με τόση διάρκεια...
Ένας πιο έντονος οργασμός της που μου άρμεξε τον πούτσο με τις δυνατές συσπάσεις του κόλπου της μ’ έκανε ν’ αδειάσω τα φουσκωμένα από σπέρμα αρχίδια μου στο βάθος του μουνιού της χύνοντας με ριπές... (Ήξερα πως έπαιρνε το χάπι!)

Μείναμε αρκετή ώρα δεμένοι μέχρι να γλιστρήσει ο πούτσος μου από μέσα της παρασέρνοντας μαζί του αρκετό σπέρμα από το μουνί της...Τη χάιδεψα και τη φίλησα τρυφερά κι εκείνη μου είπε πόσο την είχα κάνει ευτυχισμένη γιατί αισθάνθηκε απόλυτα ολοκληρωμένη σαν γυναίκα. Ποτέ δεν είχε νοιώσει τόσους πολλούς οργασμούς. Της είπα πως δεν είχαμε τελειώσει ακόμα...

Πράγματι μετά από έναν βαθύ αναπαυτικό ύπνο άρχισα πάλι να τη χαϊδεύω βάζοντας νέα φωτιά στις αισθήσεις της και στις δικές μου.... Αυτή τη φορά θα εκπορθούσα το κωλαράκι της. Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος και τέχνη στη προετοιμασία της κατάκτησης της πίσω τρυπούλας της. Ήταν πολύ στενή αλλά την έφτιαξα γλείφοντάς την και λιπαίνοντας την τρύπα της με τα προηγούμενα χύσια της και με δυο-τρία δάχτυλα χωμένα στον πρωκτό της...

Την πήρα αργά περιμένοντας να σπρώξει η ίδια το κορμί της πάνω στον πούτσο μου για να τον καρφώσει πίσω της... Μείναμε αρκετή ώρα ακίνητοι μέχρι να συνηθίσει τον ελαφρό πόνο που μετατράπηκε σε γλυκιά ηδονή... Τώρα εκείνη ζητούσε την πούτσα μου στο βάθος του εντέρου της... Οι φωνούλες της πνιχτές ακουγόντουσαν κι από τα διπλανά δωμάτια... Κάποιοι θα εμπνεύστηκαν εκείνο το βράδυ κάνοντας να χαρούν οι συμβίες τους!

Η μικρή μου φοιτήτρια έφυγε ευχαριστημένη από το νησί λέγοντάς μου πως θα με περίμενε στην Αθήνα. Δεν βλέπω την ώρα να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")