Όποια χάνει στα χαρτιά, το πληρώνει ακριβά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η χαρτοπαιξία είναι πραγματικά πολύ κακό ελάττωμα. Όσο χάνεις, τόσο ρισκάρεις περισσότερο. Τέλος πάντων, εγώ είμαι παλιός παίκτης έμπειρος και συγκρατημένος σε αντίθεση με τη Ρέα, μια πανέμορφη και αυθαδεστάτη μουνίτσα που ξέσκισα με αγριότητα με την πρώτη ευκαιρία.

Η Ρέα μου χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ολοένα αυξανόταν. Προς μεγάλη μου ικανοποίηση δεν έβρισκε χρήματα παρά το ότι είναι από πλούσια οικογένεια. Επιτέλους την είχα στο χέρι. Την πίεζα πολύ επίτηδες για να τη φέρω σε απόγνωση. Το γαμήσι που της έριξα το είχα προσχεδιάσει πολλές φορές στο μυαλό μου όταν τον έπαιζα για χάρη της.

Της έκανα με σχετική ευκολία την ανήθικη πρότασή μου που οπωσδήποτε θα περίμενε αφού την κοίταζα και μου έτρεχαν τα σάλια. Την ξεμονάχιασα σε μια γωνία και τη στρίμωξα. Ανάσαινα βαριά στο λαιμό της.
• Αν θες να το ξεχάσουμε το χρέος, ευχαρίστως! Όμως θα υπακούς στις ορέξεις της πούτσας μου ανά πάσα στιγμή. Θα γίνεις η πουτάνα μου. Δεν θα ανεχτώ καμία αντίρρηση.

Η Ρέα κατάλαβε και άρχισε τις κλάψες. Ασυγκίνητος της τσίμπησα τις ρώγες.
• Αύριο στο σπίτι μου ή θα έρθεις με τα χρήματα ή θα δηλώσεις την υποταγή σου μουνάρα μου.
Έγινε κατακόκκινη η κυρία ψηλομύτα.
Την άλλη μέρα χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μου.
• Μάνο δεν έχω χρήματα. Είμαι σε δύσκολη θέση. Αν θες λοιπόν μπορείς να με γαμήσεις και να το ξεχάσουμε.
• Όχι Ρέα. Δεν θα το ξεχάσουμε. Εάν δεχτείς θα σε γαμάω σκληρά όποτε γουστάρω μόνος ή με τους φίλους μου. Και δεν θα ανεχτώ αυτόν τον τουπέ. Θα πας μέσα, θα γδυθείς και θα με παρακαλέσεις για να σε γαμήσω. Και θα μου μιλάς στον πληθυντικό.

Πήγε μέσα και γύρισε ολόγυμνη. Οι βυζάρες της ήταν υπέροχες σφιχτές και ζουμερές ακριβώς ότι πρέπει για άρρωστους βυζομανείς όπως εγώ. Ο κώλος της πάντα στο ύψος του.
• Σας παρακαλώ… είπε ταπεινά, γαμήστε με. Είμαι στη διάθεσή σας…
• Και των φίλων μου αν θελήσω;
• Βέβαια. Θα γαμιέμαι με οποιονδήποτε με διατάξετε.
• Αρκεί Ρέα. Πάρε τώρα στο στόμα σου την πούτσα μου.

Η Ρέα σύρθηκε στα γόνατα και μου άνοιξε το φερμουάρ. Ο πούτσος μου φανέρωνε τη χαρά μου. Τον έβαλε όλο στο στόμα της και τον ρούφηξε. Η γλωσσίτσα της έπαιζε με όλη την ψωλή μου από τη βάση ως το πουτσοκέφαλο. Τη διέταξα να μου γλείψει και τα αρχίδια. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος, όχι μόνο για την πίπα αλλά κυρίως γιατί με τσιμπούκωνε η Ρέα που στο παρελθόν με είχε απορρίψει. Καύλωνα στη σκέψη ότι την εκβίαζα και σε λίγο θα τη γαμούσα.

Σταμάτησε το τσιμπούκι και της έδωσα πολλά ρουφηχτά φιλιά στο στόμα και το λαιμό. Είχε έρθει η ώρα να ασχοληθώ με τις βυζάρες της. Της ρούφηξα της ρώγες και της τα ζούληξα δυνατά.
• Αυτά τα βυζιά στο εξής μου ανήκουν. Θέλω να τα έχω στη διάθεσή μου και να τα δείχνεις σε όποιον σου ζητάω.
• Μα φυσικά σας ανήκουν. Θα τα έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας. Απάντησε.

Της έγλειψα όλο το σώμα. Δεν με γελούσαν τα μάτια μου. Είχε ανατριχιάσει, έτρεμε. Είχε έρθει η ώρα να τη γαμήσω. Χώθηκα δυνατά στο μουνί της το οποίο ήταν στενότερο απ’ ότι υπολόγιζα. Χάρηκα ιδιαίτερα, μου άρεσε που της προκαλούσα πόνο. Γαμούσα ακούραστα και οι βυζάρες της πήγαιναν πάνω κάτω.

Ήθελα και τον κώλο της. Δοκίμασε να αντισταθεί, αλλά τη γύρισα επιδέξια μπρούμυτα και πασάλειψα την τρύπα της με τα άφθονα υγρά της. Σε λίγο βρέθηκα βαθιά μέσα της, ενώ εκείνη έκλαιγε και παρακαλούσε να τη λυπηθώ. Το μόνο που πετύχαινε ήταν να αυξάνει την καύλα μου. Για είκοσι λεπτά έσκιζα αυτό το υπέροχο κωλαράκι και της το έχυσα για τα καλά. Πήγε μέσα και πλύθηκε.

Όταν γύρισε της είπα:
• Κοίταξε Ρέα. Έχω καλέσει την επόμενη Τετάρτη έναν επιχειρηματία φίλο μου με τον οποίο με ενδιαφέρει να κλείσω μια εμπορική συμφωνία. Θα τον υπηρετήσεις όλες τις ημέρες που θα κάτσει εδώ. Αν μάθω ότι έφερες την παραμικρή αντίρρηση θα φροντίσω να γαμηθείς άγρια σε πολύ σκληρό όργιο. (Οργανώνονται συχνά τέτοια στον κύκλο μου). Αν είσαι φρόνιμη και υπάκουη όμως, το πολύ να σε κάνουμε με το φίλο μου σάντουιτς για λίγες μέρες.
• Μην ανησυχείτε θα φροντίσω να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι. Είπε υπάκουα.

Από τη χαρά μου την πέταξα στο κρεβάτι της δάγκωσα τα βυζιά και γάμησα το κωλαράκι της ξανά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")