Με την παχουλή 45άρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν κάποιον καιρό είχα κάνει μια γνωριμία μέσω ενός από τα πολλά dating sites στα οποία είχα την αίσθηση ότι ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του είτε για να εντυπωσιάσει είτε για να κάνει πλάκα…

Έτσι δεν περίμενα και τίποτα χειροπιαστό…

Ούτως ή άλλως εγώ έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία στις παχουλές γυναίκες χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τον αριθμό των κιλών. Αρκεί να ευχαριστιούνται τη ζωή τους και να είναι ισορροπημένες. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να μιλήσω με γυναίκες γι’ αυτό μου τον «πόθο» και πολύ περισσότερο να έχουμε και συνάντηση.

Έτσι λοιπόν άρχισα την κουβέντα με μια κυρία που ήταν σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερή μου και ζούσε σε άλλη πόλη από τη δική μου. Εγώ τότε ήμουν 36 χρονών κι αυτή 45. Μετά από ατελείωτη κουβέντα και αφού της είπα αρκετές φορές πόσο με ελκύει το ώριμο παχουλό γυναικείο σώμα αποφασίσαμε να ανταλλάξουμε και μερικές φωτογραφίες. Εγώ είχα πιο αποκαλυπτικές αυτή πολύ λιγότερο. Όμως το πρόσωπό της ήταν πολύ γλυκό!

Ύστερα από αρκετό καιρό βρέθηκα στην πόλη μας. Κανονίσαμε να συναντηθούμε και να πιούμε έναν καφέ. Έμενε έξω από την πόλη οπότε το δρομολόγιό μου συνεχίστηκε… Μου έδωσε συντεταγμένες τηλεφωνικά και συναντηθήκαμε. Την πήρα με το αυτοκίνητο και πήγαμε σε μια μεγάλη καφετέρια. Φορούσε σκούρα ρούχα και μαύρα γυαλιά, ήταν κοντούλα και αρκετά παχιά!!!

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο και καθώς περπατούσε μπροστά μου, έβλεπα τον αρκετά μεγάλο της κώλο που τον έσφιγγε το μαύρο της παντελόνι. Καθίσαμε, παραγγείλαμε καφέδες και αρχίσαμε τα περί ανέμων και υδάτων. Όπως καθόταν απέναντί μου και ακουμπούσε τους αγκώνες της στο τραπέζι τα βυζιά της ενώνονταν σχηματίζοντας μια σχισμή ανάμεσά τους που είναι ένα θέαμα στο οποίο πολύ δύσκολα αντιστέκομαι. Κρατήθηκα βέβαια…

Μετά τον καφέ κι ενώ ήταν 12 το μεσημέρι, μου πρότεινε ούζα. Το καλύτερό μου! Πήγαμε λοιπόν σε ένα ωραίο μαγαζάκι, φάγαμε τα αλμυρά μας, ήπιαμε τα ούζα μας οπότε η γλώσσα και των δυο λύθηκε. Αρχίσαμε να λέμε τι μας αρέσει, τι έχουμε ζήσει, αστείες φάσεις κλπ κλπ. Εγώ ήδη ένιωθα έναν αφάνταστο ερεθισμό γιατί καθώς μιλούσαμε δεν τραβούσε τα μάτια της από τα δικά μου. Ότι και να συζητούσαμε το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στα μάτια μου.

Σε κάποια στιγμή μέσα στην ένταση της είπα χαμηλόφωνα
«Θέλω πολύ να σε αγγίξω!»
Και μου απαντάει χωρίς να πάρει το βλέμμα της από πάνω μου:
«Φώναξε για λογαριασμό».
Πληρώνουμε και φεύγουμε.

Ακόμα και περπατώντας μέχρι το αυτοκίνητο, ένιωθα τον πούτσο μου να μην μπορεί να πέσει. Βγήκαμε από την περιοχή που ζούσε και βρεθήκαμε σε ένα ξέφωτο όπου γύρω υπήρχαν μόνο εργοστάσια αλλά εκείνη τη μέρα δε λειτουργούσαν. Δεν ήταν βέβαια το καλύτερο σημείο μεσημεριάτικα αλλά δεν άντεχα πια…..

Σταματάω και γυρνάω δίπλα. Της φιλάω πρώτα το χοντρό λαιμό και το αυτί της. Ήταν αρκετά ιδρωμένη πράγμα πολύ ερεθιστικό για μένα! Άρχισα να τη χαϊδεύω πάνω από τα ρούχα. Ειδικά η αίσθηση των βυζιών της και της κοιλιάς της με τρέλαναν! Δεν άντεξα και σήκωσα τη μπλούζα της για να αγγίξω το δέρμα της κοιλιάς της. Μόλις την ακούμπησα ένιωσα να με χτυπάει ρεύμα και κάτι σαν γαργαλητό στη ρίζα του πούτσου μου τον έκανε αμέσως πολύ σκληρό.

Της χάιδεψα την κοιλιά για λίγη ώρα με το ένα χέρι ενώ με το άλλο της χάιδευα τα βυζιά πάνω από τη μπλούζα. Ένιωθα τις ρώγες της σκληρές κάτω από τη μπλούζα και το μωβ σουτιέν της. Το χέρι μου από την κοιλιά της κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της πάνω από το παντελόνι. Τότε έριξε το κεφάλι πίσω στο κάθισμα και άφησε να της φύγουν βογκητά και κραυγούλες.

Καύλωσα πάρα πολύ! Έτριβα το μουνί της και απολάμβανα τα βογκητά της καθώς η γλώσσα μου έπαιζε με τον λοβό του αυτιού της, με το χοντρό λαιμό της ενώ μπαινόβγαινε και μέσα στο αυτί της. Άπλωσε το χέρι της και έπιασε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Μόλις ένιωσε πόσος έγινε, τινάχτηκε και όρμησε προς το μέρος του. Μου ξεκούμπωσε αμέσως το παντελόνι, εγώ κατέβασα το σλιπ και μου τον ρούφηξε πολύ δυνατά για 2-3 φορές.

Ήθελα να την νιώσω επάνω μου. Της το είπα και αποφασίσαμε να ψάξουμε για ξενοδοχείο πίσω στην πόλη. Χρειαζόμασταν όμως τουλάχιστον μισή ώρα. Μου λέει τότε:
«Ας πάμε σ’ αυτό» δείχνοντάς μου ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της περιοχής… «δε με νοιάζει, ας με ξέρουν. Δεν αντέχω…».
Κι εγώ δεν άντεχα…

Μπήκαμε. Αυτή βέβαια με τα μαύρα της γυαλιά και διακριτικά μακριά από τη reception ενώ εγώ πήρα τα κλειδιά και μπήκαμε στο ασανσέρ. Όπως ήμουν από πίσω της κόλλησα πάνω στον τεράστιο κώλο της και τρίβοντας τον πούτσο μου στα κωλομάγουλά της, φιλούσα το λαιμό και το μάγουλό της ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα βυζιά της και τα μάλαζαν.

Η καύλα μου ήταν απίστευτη! Φτάσαμε, μπήκαμε στο δροσερό δωμάτιο και πριν προλάβει να βγάλει τίποτα την αγκάλιασα και άρχισα να παίζω με τα χείλη της. Τα έγλειφα και τα φιλούσα ενώ περνώντας τα χέρια μου κάτω από τη μπλούζα της ένιωσα το δέρμα των βυζιών της κάτω από το σουτιέν. Μου ξεκούμπωσε με γρήγορες κινήσεις το παντελόνι και έπεσε με μανία στον πούτσο μου.

Γονάτισε μπροστά μου και μου έκανε ένα απίθανο τσιμπούκι. Στριφογυρνούσε το στόμα της και το κρατούσε πολύ σφιχτό πάνω στον πούτσο μου ενώ το ρούφηγμά της ήταν πολύ δυνατό. Ένιωσα να κόβονται τα πόδια μου από την καύλα. Με ένα πολύ λάγνο βλέμμα και μισόκλειστα τα μάτια μου ψιθύρισε «θέλω να κάνω ένα ντους» και μπήκε στο μπάνιο.

Όταν βγήκε εγώ ήμουν ξαπλωμένος γυμνός στο κρεβάτι κι αυτή φορούσε ακόμα το σουτιέν ενώ είχε τυλίξει τη μέση της με μια πετσέτα. «Βγάλτην μωρό μου» της είπα και μου απάντησε «Ντρέπομαι… είμαι χοντρούλα και έχω κοιλιά». Εκεί τρελάθηκα και της είπα πόσο με καυλώνει η κοιλιά της και η περιφέριά της και τα χοντρά της μπούτια. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισα να μαλάζω την κοιλιά της, να τη φιλάω και να βάζω που και που τη γλώσσα μου και στον αφαλό της. Τα βογκητά της με καύλωναν όσο τίποτε άλλο!

Πάντα αυτή η αίσθηση με ξετρέλαινε. Να νιώθω δηλαδή μια γυναίκα τόσων κιλών να σπαρταράει από ηδονή! Κατέβηκα παρακάτω και άνοιξα τα μουνόχειλά της. Το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο και η γλώσσα μου άρχισε ένα παιχνίδι με τα χείλη της αλλά και την κλειτορίδα. Κουνιόταν ολόκληρη σαν να την περνούσε ρεύμα και μπορούσα να διακρίνω μόνο τον όγκο της κοιλιάς της και τα βυζιά της που πήγαιναν μια από τη μία πλευρά και μια από την άλλη.

Αισθανόμουν ότι μπορώ να χύσω μόνο βλέποντάς την και νιώθοντας αυτό το τεράστιο κορμί κάτω από τα χέρια μου και τη γλώσσα μου. Της το είπα και μου λέει «έλα επάνω μου να χύσεις τα βυζιά μου. Εγώ έχυσα ήδη τρεις φορές». Ανέβηκα επάνω της και έβαλα τον πούτσο μου ανάμεσα στα μαστάρια της. Τα έπιασε με τα χέρια της, τα έσφιξε και μετά από 3-4 τρομπαρίσματα ένιωσα τα χύσια μου να βρίσκουν διέξοδο. «Χύνω κούκλα μου» της λέω και μέσα σε βογκητά πλημμύρισα τις βυζάρες της.

Σηκώθηκα, πλύθηκα και γυρνώντας την σκούπισα με υγρά χαρτομάντιλα. Τέλειωσε το τσιγάρο της αλλά ο πούτσος μου την ήθελε και πάλι. Την γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να γλείφω την πλάτη της. Ανέβαινα ως το πίσω μέρος του λαιμού της την έγλειφα ενώ άφηνα να την γδέρνει πολύ απαλά το ελαφρώς αξύριστο πηγούνι μου. Οι αναστεναγμοί της με είχαν τρελάνει.

Κατέβηκα παρακάτω και άρχισα να της φιλάω τα τεράστια κωλομέρια. Σε λίγο της τα άνοιξα και έβαλα τη γλώσσα μου όσο γινόταν πιο μέσα. Αυτή ανασήκωσε την κωλάρα της και μου άφησε την κωλοτρυπίδα της ελεύθερη. Αμέσως η γλώσσα μου άρχισε να την γλείφει γύρω-γύρω και κάποιες στιγμές και μέσα. Την έβλεπα τώρα που είχε δαγκώσει το μαξιλάρι και σφάδαζε στα μουγκά.

Εννοείται ότι μπορούσα να ξαναχύσω έτσι αλλά ήθελα να μπω και μέσα της. Έβαλα προφυλακτικό και αυτή αμέσως ανασηκώθηκε στα τέσσερα. Της τον έχωσα με ελάχιστη αντίσταση στο μουσκεμένο της μουνάκι. Σχεδόν έβγαινα και ξαναέμπαινα μέσα της. Τότε της λέω «Γύρνα προς τα πίσω να βλέπουμε μαζί το γαμήσι στον καθρέφτη».

Το έκανε και σε λίγα δευτερόλεπτα μέσα στους αναστεναγμούς του την άκουγα να μου λέει «Τελειώνω! Τελειώνω πάλι‼!».
«Κουκλάρα μου θέλω να έρθεις επάνω μου» της είπα.
«Μα είμαι πολύ χοντρή για σένα! Θα σε λιώσω!» μου απάντησε και της είπα ότι αυτό είναι που με καυλώνει! Ήρθε και κάθισε επάνω μου. Τα χέρια μου έπαιζαν μια με τα μαστάρια της και μια βρίσκονταν στα κωλομάγουλά της. Άρχισε να καρφώνεται με δύναμη επάνω μου κι εμένα να μου κόβεται η ανάσα από το βάρος της. Όσο μπορούσα μάλαζα και την κοιλιά της.

Μετά από αρκετή ώρα μου ζήτησε να έρθω εγώ επάνω της. Ξάπλωσε και μου άνοιξε τα μπούτια της διάπλατα. Μπήκα πρώτα απαλά μέσα της αλλά μέχρι τέρμα. Τότε έκανε αυτό που μου αρέσει πολύ. Μου έπιασε τον κώλο με τα χοντρά της χέρια και με πίεσε μέσα στο μουνί της! Σε κάθε μου κάρφωμα με πίεζε όλο και δυνατότερα στο μουνί της. Με καύλωσε αφάνταστα.

Μετά από αρκετή ώρα πέρασα τα χέρια μου κάτω από τα τεράστια κωλομέρια της, ξάπλωσα επάνω της και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της πολύ αργά βγάζοντας σχεδόν τελείως έξω τον πούτσο μου και ξαναβάζοντάς τον αργά και βασανιστικά. Σε λίγο άρχισα να μπαινοβγαίνω πιο γρήγορα ώσπου έφτασα σε ένα σημείο που την πηδούσα πολύ γρήγορα και καθώς μπαινόβγαινα κουνιόταν η πλαδαρή κοιλιά της και τα μεγάλα της βυζιά.

Δεν άντεξα άλλο με αυτό το θέαμα και με το που μου είπε με σβησμένη φωνή «χύνω πάλι…»
Άφησα τα χύσια μου να φύγουν μέσα στο μουνάκι της. Έκανα ένα 10λεπτο να συνέλθω αν και ο πούτσος μου ακόμα και τότε δεν μαλάκωσε μέσα στο γλυκό της μουνάκι…. Μου είπε ότι έχασε το λογαριασμό στα χυσίματά της….

Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε αλλά κρατάμε επαφή. Την ευχαριστώ πολύ για τη συνάντηση εκείνη. Να ξέρουν όλες οι παχουλές και τροφαντές κυρίες ή δεσποινίδες ότι έχουν τους θαυμαστές τους!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")