Η εκδίκηση είναι σκληρή και ομαδική (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τα δείπνο για δέκα άτομα αποτελούσε τη δεύτερη φάση της εκδίκησης του Γιώργου και του Μηνά και των σκληρών φίλων τους, μια εμπειρία μεγάλης ξευτίλας αλλά και ανείπωτης ηδονής.

Στην πρόσκληση μου απαγόρευαν να φοράω εσώρουχα. Ο Μηνάς με περίμενε στην πόρτα.

• Καλώς τη! Μου λέει. Μετά το σκληρό γαμήσι που σου ρίξαμε φοβήθηκα μήπως δεν έρθεις, παρά τον εκφοβισμό που σου ασκούμε.
• Πιστεύεις, αλήθεια ότι σας φοβάμαι; Έρχομαι επειδή γουστάρω.
• Κακώς! Θα έπρεπε να φοβάσαι. Έχεις βέβαια την υποταγή στο αίμα σου, όμως από εδώ και στο εξής το μονοπάτι που τραβάς γίνεται επικίνδυνο. Αν σε καυλώνει έχει καλώς, αν όχι κάνε πίσω τώρα, γιατί αν κλείσει η πόρτα πίσω σου δεν θα σε αφήσουμε να φύγεις, παρά μόνο αφού σε γαμήσουμε ομαδικά, εξευτελιστικά και από παντού.

Κοντοστάθηκα. Τα λόγια του με τάραξαν. Έκανα ένα βήμα πίσω έτοιμη να το βάλω στα πόδια, όμως ο Γιώργος εμφανίστηκε ξαφνικά και έκλεισε βροντερά την πόρτα.
• Δεν νομίζω ότι έχεις πλέον επιλογές! Είπε χαιρέκακα και με έγδυσε επί τόπου. Στο δείπνο αυτό θα μας υπηρετήσεις, υπάκουα. Θα κερνάς τους καλεσμένους και δεν θα τολμάς να κοιτάξεις κανέναν στα μάτια.

Μου φόρεσε μια μικροσκοπική ποδιά που άφηνε τα πάντα σχεδόν ακάλυπτα.
• Έλα να σου παρουσιάσουμε τη βοηθό σου. Είναι η Έλλη. Θα αναλάβει τα τσιμπούκια για σήμερα.
Η Έλλη ήταν ένα λεπτό όμορφο κορίτσι με μεγάλα χείλη και ζουμερά βυζιά.
• Είναι η καινούργια φίλη του Μιχάλη. Βγάζει γλώσσα τελευταία και μας την έστειλε να τη συνετίσουμε.

Σε λίγο οι καλεσμένοι κατέφτασαν ντυμένοι στην τρίχα. Ανάμεσα σ’ αυτούς αναγνώρισα τους φίλους του Μηνά και του Γιώργου τους οποίους είχα προσβάλει κάποτε. Στο τραπέζι ξάπλωσε η Έλλη και πάνω της απλώθηκαν διάφορα ορεκτικά. Οι τύποι όρμησαν πάνω της σαν ζώα. Την έγλειφαν, τη δάγκωναν και έχυναν πάνω της κρασιά και ποτά. Οι ρώγες της είχαν γίνει παιχνίδι στα χέρια τους. Καημένη Έλλη. Αφού χόρτασαν, την έβαλαν να τους τσιμπουκώσει.

Εγώ παρακολουθούσα αμέτοχη μέχρι που ο Γιώργος φώναξε επιτακτικά.
• Έλα εδώ αμέσως να βοηθήσεις!
Τρέχοντας, γονάτισα μαζί με την Έλλη και γλείφαμε τις ψωλές τους πότε στο ίδιο άτομο (η μία έγλειφε την πούτσα και η άλλη τα αρχίδια) πότε αναλαμβάναμε από ένα πουτσαρά η κάθε μια, ενώ οι υπόλοιποι ζουλούσαν και έγλειφαν τα βυζιά μας, έπαιζαν με τις ρώγες μας και έχωναν τα δάχτυλά τους στο μουνάκι και στον κώλο.

Οι τύποι βρίσκονταν σε αμόκ, οπότε ένας απ’ αυτούς βουτάει να γαμήσει την Έλλη από το μουνάκι.
• Συμφωνήσαμε ότι δεν θα με γαμήσετε! Θα σας έπαιρνα μόνο τσιμπούκια!
Διαμαρτυρήθηκε. Ένα δυνατό χαστούκι την περίμενε. Ο τύπος της γάμησε το μουνί αλύπητα και ο Γιώργος ήρθε από πίσω της κάνοντάς τη σάντουιτς. Η κοπέλα ούρλιαζε. Όσο αυτοί τη γαμούσαν, ο Μηνάς έφερε από την κουζίνα μια τούρτα σοκολάτα και άρχισε να με πασαλείφει. Είχε έρθει η ώρα για το γλυκό.

Οι καλεσμένοι μου έγλειφαν όλο το σώμα, την κλειτορίδα και το μουνάκι μου. Όταν τελείωσε το γαμήσι της Έλλης συμμετείχε και αυτή στο γλείψιμο. Βρισκόμουν σε υστερία, έχυνα σαν τρελή, δεν μπορούσα να σταματήσω τους σπασμούς. Με έβαλαν στα τέσσερα και με γάμησαν όλοι ανεξαιρέτως.

Μου μπούκωσαν το στόμα με πούτσες που εναλλάσσονταν, το ίδιο και το μουνάκι μου. Ο κώλος μου όμως ανήκε στο Μηνά, ο οποίος γαμούσε δυνατά και ακατάπαυστα. Η Έλλη ήταν δίπλα και βοηθούσε πότε γλείφοντάς τους πότε προσφέροντας τα βυζιά της σε κάθε πεινασμένο. Τα βυζιά μου κουνιόταν στο ρυθμό των ψωλών τους, και οι ρώγες μου ρουφήχτηκαν και τσιμπήθηκαν τόσο δυνατά που πονούσα.

Βρέθηκα σε μια θάλασσα από χύσια. Ο Μηνάς με οδήγησε στο μπάνιο και με πήγε σπίτι μου.
Πριν κατέβω μου ανακοίνωσε.
• Το επόμενο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει άγρια γαμήσια σε σκληρό όργιο, με περισσότερο κόσμο σε μια βίλα έξω από την Πάτρα. Λοιπόν τι λες;
• Δεν νομίζω… Του απάντησα. Μου άρεσε το σημερινό, αλλά ως εδώ.
• Καλά. Μου είπε. Έχω τουλάχιστον την άδειά σου να οργανώσω ένα βιασμό σου ξαφνικό και ομαδικό;
• Ναι, βέβαια! Του είπα.
Η αγωνία και η καύλα με έχουν φάει από τότε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")