Πως έστρωσα τον άντρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φίλοι και γνωστοί, αλλά και όλοι που με βλέπουν έξω με τον άντρα μου σκάνε από τη ζήλια τους. Βλέπετε ο άντρας μου είναι κατά γενική ομολογία κούκλος, χώρια ότι είναι και τρία χρόνια μικρότερος μου.

Δεν θέλω να πω ότι εγώ είμαι άσχημη, αλλά το ξέρω ότι δεν φτάνω στο δικό του το επίπεδο. Παρ’ ότι προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ, έχω κάποια περιττά κιλά, όχι τίποτε φοβερό αλλά λίγα ψωμάκια, και ξέρω ότι γενικά σε εμφάνιση υστερώ μπροστά του. Αλλά δε με νοιάζει, γιατί το ξέρω ότι ο άντρας μου δεν έχει μάτια για άλλη εκτός από μένα! Κι επιπλέον, είναι και πολύ καλό παιδί, εργατικό και προκομμένο, που μ’ έχει σαν βασίλισσα.

Πώς τα κατάφερα να βρω τέτοιον άντρα και να τον κρατάω; Το μυστικό μου είναι η γυναικεία κυριαρχία. Τα μαύρα εκείνα χρόνια που ήμουν μόνη μου και κανένας δεν γυρνούσε να με κοιτάξει, χαζεύοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω στις γνωστές σε όλους μας ιστοσελίδες και μου κίνησαν την περιέργεια. Η ιδέα να έχω έναν άντρα στα πόδια μου, υπό την εξουσία μου, μου φάνηκε παράξενα ελκυστική. Όπως είχα χρόνο γρήγορα έμαθα όλα τα «κόλπα» σ’ αυτό τον τομέα, πάντα θεωρητικά βέβαια γιατί δεν είχα κανέναν για πρακτική εξάσκηση. Αποδείχθηκε όμως ότι αυτό άλλαξε τη ζωή μου.

Πρώτα αποφάσισα ότι έπρεπε να βγω από το καβούκι μου και γράφτηκα σ’ ένα γυμναστήριο να κάνω μπόντι μπίλντιγκ. Τώρα μη φανταστείτε πια ότι έγινα και σαν το Σβαρτσενέγκερ, κάπως έστρωσε το σώμα μου, αλλά το σημαντικό ήταν ότι εκεί γνώρισα τον άντρα μου. Ερχόταν κι αυτός εκεί και γυμναζότανε. Τον είδα κι έλιωνα, και μαζί φαντάζομαι το ίδιο έκανε και όλη η θηλυκή πελατεία. Αποφάσισα ότι μόνη μου ελπίδα να τον κερδίσω ήταν να υιοθετήσω τα κόλπα της «γυναικείας κυριαρχίας» και να τον κάνω σκλάβο μου. Κάτι πάνω του μου έλεγε ότι θα του άρεσε μια τέτοια σχέση.

Όπως αποδείχτηκε δεν έκανα λάθος. Μάζεψα όλο μου το κουράγιο, έσπασα τον κουμπαρά μου και αγόρασα κάτι εντυπωσιακές ψηλές μπότες και μια καυτή μίνι φούστα. Πήγα στο γυμναστήριο μερικές φορές με τα ρούχα στην τσάντα μου, και ένα απογευματάκι που γυμναζόταν κι εκείνος και η υπόλοιπη πελατεία είχε αραιώσει, τον χαιρέτησα κάνοντας ότι φεύγω, πήγα στα αποδυτήρια όπου ντύθηκα με τα καινούρια μου ρούχα και έφυγα αφήνοντας πίσω την ατζέντα με τα τηλέφωνα μου. Πέντε λεπτά αργότερα ξαναμπήκα δήθεν αναστατωμένη στο γυμναστήριο, ντυμένη τώρα με τα ρούχα μου και τον ρώτησα όλο αγωνία αν είδε την ατζέντα μου. Πήγα να την «ψάξω» στα αποδυτήρια όχι χωρίς να προσέξω τις κλεφτές ματιές που έριχνε στις μπότες μου.

Γύρισα σε δυο λεπτά δήθεν ανακουφισμένη που είχα βρει αυτό που έψαχνα, και ενώ κουβεντιάζαμε πρόσεχα πως ξανά κοιτούσε τις μπότες μου. Δεν πρέπει να ήταν ιδέα μου ότι το σορτσάκι του είχε φουσκώσει. Πήρα το πιο «άγριο» ύφος μου και τον ρώτησα αν τον άρεσαν οι μπότες μου. Ξεροκατάπιε και μου είπε πως ναι. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Όπως το είχα προσχεδιάσει τον ρώτησα: «Θα σου άρεζε να τις γλείψεις;». Κοκκίνισε, αλλά κατάφερε να ψελλίσει «ναι» . Το βράδυ στο σπίτι μου έκανε ακριβώς αυτό και τα υπόλοιπα, όπως λένε, ανήκουν στην ιστορία.

Τώρα έχουμε δυο χρόνια παντρεμένοι. Τον έχω υποδουλώσει πλήρως και του αρέσει! Το μυστικό μου είναι να μην τον αφήνω ποτέ να ξεχάσει ποιος είναι το αφεντικό. Με κάθε τρόπο επιβάλλω και ενισχύω την κυριαρχία μου πάνω του, κάτι που μας κάνει και τους δυο ευτυχισμένους και το γάμο μας ακλόνητο. Καθιέρωσα μία τελετουργία κάθε πρωί: Σηκώνεται πάντα νωρίτερα από μένα και όταν σηκώνομαι εγώ ξέρω ότι με περιμένει πρωινό, καφές και ζεστό νερό στο μπάνιο για να πλυθώ. Όταν βγαίνω από το μπάνιο απαιτώ να γονατίζει μπροστά μου και να μου φιλάει τα πόδια λέγοντας «Καλημέρα, αφέντρα του κορμιού και της καρδιάς μου». Έτσι, για να πάει καλά η μέρα και των δυο μας. Μερικές φορές τον φωνάζω και αφού έχω πάει στην τουαλέτα και του ζητάω να καθαρίσει αυτός με την γλώσσα του το μουνί μου από τις λίγες σταγόνες ούρα που έμειναν. Το κάνει πάντα χωρίς να φέρει αντίρρηση.

Έχω κι άλλους τρόπους να του θυμίζω ότι είναι υπόδουλος σε μένα. Τις δουλειές του σπιτιού τις μοιράζω εγώ και φυσικά τις περισσότερες τις κάνει αυτός. Εγώ κάνω μόνο ότι μου είναι πιο εύκολο, χωρίς να θυσιάζω τις εξόδους με τις φίλες μου ή τις αγαπημένες μου σειρές στην τηλεόραση. Αντίθετα, αυτός μπορεί να βγει μόνος του μόνο αν του δώσω ειδική άδεια, κάτι που δεν γίνεται πολύ συχνά. Και φυσικά, πρώτα πρέπει να έχει τελειώσει όλες τις δουλειές που του βάζω. Συνήθως αυτός έρχεται πρώτος στο σπίτι και ξέρω ότι όταν φτάσω θα με περιμένει έτοιμο ζεστό φαγητό.

Τα βράδια όταν θέλω να ξαπλώσω στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση πολλές φορές τον διώχνω και του ζητάω να καθίσει στο πάτωμα. Όταν είμαι κουρασμένη τον βάζω να μου κάνει μασάζ στην πλάτη και στα πόδια. Μια φορά κιόλας του ζήτησα να καθίσει στα τέσσερα και ακούμπησα τα πόδια μου στην πλάτη του όσο έβλεπα ένα έργο. Ήταν τόσο καλός, δεν κουνήθηκε καθόλου σ’ όλο το έργο. Του είπα ότι θα τον βάζω πιο συχνά να κάνει το σκαμνάκι, και κοκκίνισε από ντροπή!

Τα ίδια φυσικά γίνονται και στο κρεβάτι. Το σεξ για μένα έχει δύο στόχους, πρώτο και κυριότερο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ηδονή για μένα, και δεύτερο την ακόμη πιο βαθιά υποδούλωση του άντρα μου. Με τον τρόπο που του επιτρέπω να γευτεί την ηδονή, όταν το επιτρέπω, ενισχύω στο μυαλό του την ιδέα ότι η υποταγή σε μένα ισούται με την απόλαυση. Έτσι, δεν θα τον χάσω ποτέ.

Εννοείται φυσικά ότι κάνουμε σεξ μόνον όταν πω εγώ. Ο άντρας μου απαγορεύεται όχι απλώς να μου ζητήσει σεξ όταν δεν το θέλω, αλλά έστω και να προσπαθήσει να αυτοϊκανοποιηθεί. Από τότε που παντρευτήκαμε, μαλακία τραβάει μόνον με την άδεια μου και την παρουσία μου. Ούτε καν τολμάει να φανταστεί ότι θα μπορούσε να παραβεί την διαταγή μου. Αν αντιληφθώ ότι ο πούτσος του δεν στήνεται όρθιος αμέσως μόλις με δει γυμνή, τον περιμένουν σκληρές τιμωρίες.

Και στο σεξ έχω καθιερώσει την ίδια τελετουργία. Δηλαδή μόλις θα μπούμε στο δωμάτιο για να κάνουμε σεξ γονατίζει και με προσκυνάει φιλώντας τα πόδια μου. Μερικές φορές του βάζω κι άλλες τέτοιες ταπεινώσεις π.χ. να μου φιλήσει την κωλοτρυπίδα. Έχω πάρει κι ένα στραπ-ον και μερικές φορές τον παίρνω από τον κώλο μ’ αυτό. Θυμάμαι ότι πριν τον πάω να τον γνωρίσω στους γονείς μου τον γάμησα ώρα με το στραπ-ον μου. Φυσικό ήταν οι γονείς μου να θεωρήσουν ότι ο μέλλον γαμπρός τους ήταν πολύ ήσυχο παιδί, με πολύ καλή συμπεριφορά!

Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και τον βάζω να ασχοληθεί μαζί μου, παίζει με το στήθος μου και με το μουνί μου, μου βάζει δάκτυλο, μου κάνει στοματικό, ή με ικανοποιεί με έναν από τους δονητές μου. Μερικές φορές χύνω μία ή περισσότερες φορές έτσι, ιδίως πάνω στη γλώσσα του. Μετά τον γυρίζω ανάσκελα και τον καβαλικεύω. Μ’ αρέσει να γαμιέμαι πάνω στην πούτσα του αλλά πάντα από πάνω, και χωρίς να χύνει αυτός. Τον έχω εκπαιδεύσει και ξέρει να κρατιέται. Δεν το αφήνω συχνά να χύσει μέσα μου, για την περίπτωση εγκυμοσύνης. Προτιμώ έτσι παρά να παίρνω αντισυλληπτικά, που δεν τα θεωρώ υγιεινά. Γιατί να επιβαρύνω εγώ την υγεία μου; Ας μάθει αυτός να ικανοποιείται αλλιώς, κι αυτό πάλι μόνο όταν τον αφήνω. Προφυλακτικό δεν θέλω να βάζει, τον αγαπώ και θέλω να τον νιώθω αυτόν μέσα μου, όχι ένα λάστιχο.

Είναι πολύ γλυκός στο σεξ και απόλυτα αφοσιωμένος στη δική μου ευχαρίστηση, δεν παραπονιέται ποτέ που δεν ασχολούμαι μαζί του, αντίθετα προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να με ευχαριστήσει. Πολλές φορές επιμένει να μην σταματήσουμε, λίγο ακόμη, να χύσω άλλη μια φορά!

Όταν αποφασίσω ότι δεν θέλω να χύσω άλλο, μπορεί να ασχοληθώ και μαζί του. Όχι πάντα, αν του έχω βάλει κάποια τιμωρία γυρνάω απλώς από το άλλο πλευρό και κοιμάμαι. Το ίδιο μπορεί να κάνω κι αν είμαι πολύ κουρασμένη. Ξέρει τότε ότι έχασε, θα πρέπει να περιμένει την επόμενη φορά για να τελειώσει, αλλά το αποδέχεται χωρίς διαμαρτυρίες.

Αν πάλι αποφασίσω να τελειώσει φυσικά δεν τον αφήνω να χύσει μέσα μου, αλλά ούτε βέβαια και καταδέχομαι να του κάνω στοματικό. Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ, το θεωρώ υποτιμητικό. Μπορεί πολύ απλά, ιδίως αν είμαι κουρασμένη, να του δώσω την άδεια να τραβήξει μαλακία. Αυτό πρέπει να το κάνει μπροστά μου και με τον τρόπο που του λέω εγώ. Συνήθως τον βάζω να κάθεται γονατιστός. Μερικές φορές τον σταματάω την ώρα που αρχίζει να ζεσταίνεται και τον διατάζω να μου πει πόσο πολύ μ’ αγαπάει, πόσο αφοσιωμένος είναι σε μένα, ότι είναι δούλος μου και τέτοια. Μας ερεθίζουν και τους δύο.

Άλλες φορές τον υποχρεώνω να ζητήσει την άδεια μου πριν χύσει. Μια – δυο φορές, έτσι για να τον ταπεινώσω, τον σταμάτησα στη μέση και τον έστειλα να κοιμηθεί χωρίς να έχει τελειώσει. Να τον βλέπατε πώς κουλουριάστηκε πάνω μου όλο το βράδυ και με τι λατρεία με κοιτούσε το πρωί που γονάτιζε μπροστά μου! Έτσι πρέπει να τους έχεις τους άντρες.

Μπορεί να του κάνω τη χάρη να χύσει πάνω στα πόδια μου ή πάνω στο στήθος μου, αλλά τότε πρέπει οπωσδήποτε να γλύψει μετά τα χύσια του από πάνω μου. Στην αρχή βέβαια δεν του άρεσε η ιδέα αλλά τώρα το έμαθε και το κάνει χωρίς αντίρρηση. Φυσικά και τις λίγες φορές που τον άφησα να χύσει μέσα στο μουνί μου, πάλι έγλυψε τα χύσια του μετά.

Αν έχουμε χρόνο και όρεξη μπορεί να τον πάρω με το στραπ-ον μου όταν τελειώσει η δική μου ευχαρίστηση. Τον γαμάω ώρα από τον κώλο και στο τέλος, χωρίς να του το βγάλω, τον αφήνω να τραβήξει μαλακία ή τον μαλακίζω εγώ. Πότε τον στήνω στα τέσσερα και τον γαμάω από πίσω, πότε τον βάζω ανάσκελα που το προτιμώ κιόλας γιατί έτσι βλέπω το πρόσωπο του και τη λατρεία του για μένα. Μερικές φορές κάθομαι εγώ από κάτω και τον βάζω να καθίσει πάνω στο στραπ-ον μου. Αυτό δεν του αρέσει και πολύ γιατί μπαίνει πολύ βαθιά στον κώλο του. Όταν όμως τον διατάξω να τραβήξει έτσι μαλακία, δεν αργεί καθόλου να χύσει!

Δεν θέλω όμως να τον αφήνω πολύ συχνά να τραβάει μαλακία ο ίδιος, θέλω να νιώθει ότι η ηδονή του εξαρτάται από μένα. Τις περισσότερες φορές προτιμώ να τον φέρνω εγώ σε οργασμό με το χέρι μου ή, αν έχω κέφια, ακόμη και με τα πόδια μου. Για να τον μαλακίσω κάθομαι πάνω στο πρόσωπο του και όπως φέρνω τον κώλο μου στα μούτρα του τον υποχρεώνω να μου φιλάει και να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα όση ώρα εγώ του τραβάω μαλακία. Μια φορά που ένιωθα πολύ γενναιόδωρη του έκανα και ισπανικό σ’ αυτή τη στάση, ξαπλώνοντας ανάποδα πάνω του και τρίβοντας τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου.

Αυτό είναι που σας έλεγα πιο πάνω ότι εξισώνω στο μυαλό του την απόλαυση με την υποταγή. Χύνει με το στραπ-ον μου στον κώλο του, ή φιλώντας την κωλοτρυπίδα μου. Κάθε στιγμή ηδονής γι’ αυτόν συνδυάζεται με την απόλυτη υποταγή στη θέληση μου. Νομίζω επίσης ότι είναι πιο αποτελεσματικό να χύνει με το χέρι, είτε το δικό μου είτε το δικό του, γιατί αυτό τον κάνει να νοιώθει αδύναμος, σαν μικρό παιδί, και ενισχύει έτσι την εξουσία μου πάνω του.

Φυσικό είναι σαν ζευγάρι να έχουμε κι εμείς τους καβγάδες μας πού και πού. Αλλά κι εκεί μας βοηθάει η γυναικεία κυριαρχία. Η τακτική μου λέει ότι η συμφιλίωση μας ξεκινάει με μία ταπείνωση γι’ αυτόν. Μερικές φορές ξεθυμαίνει πρώτος αυτός και με πλησιάζει, οπότε τον διατάζω να κάνει κάτι ταπεινωτικό. Πόσο πολύ, εξαρτάται από το πόσο θυμωμένη είμαι ακόμα. Αν μου την έχει δώσει μπορεί να τον στήσω κατευθείαν και να του σκίσω τον κώλο με το στραπ-ον. Άλλες φορές πάλι τον βάζω να με προσκυνήσει, να μου φιλάει τα πόδια ή τις μπότες, να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα… μια φορά του είπα να ξαπλώσει ανάσκελα στο μπάνιο και πήγα από πάνω του και τον κατούρησα. Μου την είχε δώσει άγρια εκείνη τη μέρα, αλλά έγινε και για τους δυο μας μια τρελή εμπειρία που τη θυμόμαστε.

Άλλες φορές πάλι που ξεθυμώνω εγώ πρώτη, παίρνω την πρωτοβουλία αλλά χωρίς να ρίχνω τον εγωισμό μου: Μια φορά που έβραζε ακόμη από το θυμό του μπήκα στο σαλόνι και του είπα με το πιο αυταρχικό ύφος που μπορούσα να πάρω «Μόλις κατούρησα, έλα να μου γλύψεις το μουνί». Όσο θυμωμένος κι αν είναι ποτέ δεν αρνείται τις ταπεινώσεις που του βάζω. Και φυσικά έτσι ο θυμός του γρήγορα εξατμίζεται. Τι μούτρα να κρατήσεις δηλαδή στη γυναίκα σου όταν την ίδια ώρα της γλύφεις τα κάτουρα από το μουνί, ή την αφήνεις να σε ξεσκίζει από πίσω με το στραπ-ον;

Όταν έχουμε ηρεμήσει κι έχουμε γλυκάνει είναι η ώρα για πιο ήρεμη συζήτηση. Του εξηγώ γιατί με νευρίασε η συμπεριφορά του και ακούω με προσοχή τι έχει να πει κι αυτός. Προσπαθώ να τα ζυγίσω όλα όσο πιο δίκαια γίνεται, ξέρουμε και οι δύο ότι έχω απόλυτη εξουσία αλλά μ’ ενδιαφέρει πώς νοιώθει κι αυτός γιατί τον αγαπάω και αν έχω κάνει κάπου λάθος θα το παραδεχτώ, αλλά μόνον από μέσα μου. Όταν τελειώσει αυτή η φάση παίρνω τις αποφάσεις μου, αν καταλήξω ότι έχω ευθύνη κρατάω μια υποσημείωση να είμαι πιο καλή μαζί του και να του επιτρέψω λίγο περισσότερη ευχαρίστηση την επόμενη φορά που θα κάνουμε σεξ. Αν όμως φταίει κι αυτός δεν διστάζω να του επιβάλλω τιμωρίες: Εξαρτάται πώς θα μου έρθει. Μπορεί απλά να του πω ότι την επόμενη φορά ή φορές που θα κάνουμε σεξ, δεν θα χύσει. Ή μπορεί κατευθείαν να τον στρώσω στην αγκαλιά μου και να του τις βρέξω στον κώλο με την παντόφλα, όπως μου έκανε η μάνα μου όταν ήμουνα μικρή. Ή μπορεί να τον βάλω να σταθεί όρθιος και τον χτυπάω δυνατά με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη που έχω.

Άλλοτε πάλι μπορεί να του βάλω κάποια άλλη τιμωρία, π.χ. να μην βγει έξω ή να μην κάνει κάτι που τον ευχαριστεί, έξτρα δουλειές στο σπίτι κλπ. Εξαρτάται από τη φαντασία μου. Μια φορά τον διέταξα επιτόπου να κάτσει στα τέσσερα και ανέβηκα στην πλάτη του και μ’ έκανε βόλτα όλο το σπίτι σαν γαϊδουράκι. Όταν γυρίσαμε στην κρεβατοκάμαρα τον έστησα επί τόπου και τον γάμησα άγρια από τον κώλο, ρίχνοντας του που και που και κανένα σκαμπίλι. Τα δέχτηκε όλα αδιαμαρτύρητα, γιατί είχε καταλάβει κι ο ίδιος το λάθος του.

Πάντα φροντίζω η συμφιλίωση μας να τελειώνει με γλύκες, συνήθως τον βάζω να μου κάνει στοματικό σεξ. Χύνω τουλάχιστον μια φορά και αν έχω όρεξη μπορεί να προχωρήσουμε και στα περαιτέρω. Είναι και μια ευκαιρία να του κάνω κάτι έξτρα στο σεξ αν δεν έφταιγε αυτός, ή αντίθετα να τον τιμωρήσω στερώντας του τον οργασμό στο τέλος.

Έτσι τα περνάμε με τον άντρα μου. Αποδέχεται την απόλυτη κυριαρχία μου και μου λέει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στο γάμο μας και δεν θα με άλλαζε με καμιά άλλη! Δεν μπορώ παρά να σας συμβουλέψω να υιοθετήσετε κι εσείς τις ίδιες αρχές, και δεν θα το μετανιώσετε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")