Με την γυναίκα του γείτονα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είναι μια ιστορία που η γυναίκα του γείτονα από ντροπαλή στο κρεβάτι γινόταν πουτανάκι… Με την γειτόνισσα δεν είχαμε πάρα πολλά. Την είχα δει ελάχιστες φορές και πάντα ήταν σεμνή. Μια κοπέλα ψηλή, ξανθιά, με πολύ καλλίγραμμο σώμα κι ένα μουνάκι πανέμορφο. Ηλικία 25. Με τον άντρα της συνομήλικοι εγώ κι αυτός 29. Και οι δυο μας είχαμε ενδιαφέροντα για γυναίκες, ποδόσφαιρο και ότι άλλο έκαναν δυο άντρες να λένε περισσότερα. Έτσι οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές.

Ένα βράδυ ο Τάκης (αλλαγμένο όνομα) με κάλεσε σπίτι για φαγητό. Δεν του αρνήθηκα γιατί θα έβλεπα την γυναίκα του την «μουνίτσα» και δεν θα το έχανα με τίποτα. Πήγα λοιπόν κατά της 9:30 και μου άνοιξε εκείνη. Με καλωσόρισε με ένα ύφος αρκετά ντροπαλό αλλά και συνάμα πονηρό αλλά δεν έδωσα βάση.

Την ρώτησα για τον Τάκη και μου είπε είναι στο μπάνιο. Η Μαρία μου έβαλε ένα ποτάκι μέχρι να φάμε. Έκατσα στον καναπέ κι αυτή έκατσε δίπλα μου. Φορούσε ένα κολλητό φόρεμα που σε έβαζε σε σκέψεις.  Αρχίσαμε και λέγαμε διάφορα ώσπου τα χείλια της έγιναν ένα με τα δικά μου. Ξαφνιάστηκα και τραβήχτηκα αλλά εκείνη ήθελε κι άλλο.

Μου εξήγησε λοιπόν ότι με γουστάρει εδώ και καιρό αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να μου το πει. Της είπα λοιπόν να συναντηθούμε κάποια στιγμή έξω να τα πούμε και ανταλλάξαμε κινητά. Από εκείνο τα βράδυ το μυαλό μου ήταν συνέχεια σε εκείνη. Την επόμενη μέρα δέχτηκα το πρώτο τηλέφωνο που μου έλεγε που να βρεθούμε. Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια στο Κεφαλάρι όπου συζητήσαμε τα προβλήματα που έχει με τον άντρα της.

Είχε έρθει με ένα μίνι που διέγραφε τα κωλομέρια σε σημείο που είχε κάνει τον πούτσο μου πύραυλο. Δεν άντεξα και άφησα το χέρι μου επάνω στα μπούτια της χαϊδεύοντας τα μέχρι που το χέρι μου έφτασε στο μουνάκι της που ήταν υγρό και ξυρισμένο. Εκείνη αναστέναξε και έτσι μου έδωσε την αφορμή να της προτείνω να πάμε κάπου αλλού. Έτσι, της πρότεινα ένα ξενοδοχείο στην περιοχή.

Δεν προλάβαμε να περάσουμε την πόρτα του δωματίου ήδη τα γλωσσόφιλα αλλά και τα χάδια έδιναν και έπαιρναν. Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο και γδυθήκαμε σε χρόνο ρεκόρ. Μου πήρε το κεφάλι και μου το έχωσε στο ξυρισμένο μουνάκι της για ένα γλειφομούνι όλο τρέλα. Άρχισε να ουρλιάζει από την καύλα.

-    «Κάνε με να χύσω από το γλειφομούνι σου μωρό μου‼! Κάνε με να χύσω!», μου έλεγε κι εγώ την έγλειφα σαν λυσσασμένος.

Έχυσε τουλάχιστον δυο φορές στο στόμα μου. Με σταμάτησε απότομα από το γλειφομούνι και μου είπε ότι θα μου έκανε ένα τσιμπούκι όπως δεν μου το είχε κάνει καμιά. Άρπαξε τον πούτσο μου στο στόμα της και μου τον έγλειφε μανιασμένα μέχρι τα αρχίδια και συγχρόνως έπαιζε το μουνάκι της. Σε λίγα λεπτά με έκανε να χύσω μέσα στο στόμα της και μου τα έγλειψε όλα.

-    «Τώρα πουτανάκι ετοιμάσου να σε γαμήσω!», της είπα.

Την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να την πηδάω. Το μουνάκι της ήταν τόσο υγρό που με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Η Μαρία ούρλιαζε από καύλα.

-    «Γάμα με ψωλαρά μου! Κάνε με να νιώσω μια πουτάνα που την γαμάει ένας πουτσαράς! Γάμα με! Βάλε μου και τα αρχίδια σου μέσα μου! Γάμα με!»

Κι εγώ έκανα αυτό που ζητούσε. Της έβαλα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και αναστέναξε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να παίζω με το κωλαράκι της μέχρι να ανοίξει η κωλοτρυπίδα της.

-    «Μη!», μου λέει. «Θα πονέσω! Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού θες να με γαμήσεις από τον κώλο, κάντο καυλιάρη μου κι ας πονέσω».

Της τον έβαλα απαλά γιατί πόναγε αλλά της άρεσε πάρα πολύ! Το μουνάκι της έσταζε συνέχεια από την καύλα που της τον έβαζα στον κώλο.

-    «Πήδα μου τον κώλο!», μου φώναζε.

Της τον έβαλα με μανία στη σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Αναστέναξε τόσο που μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο.

-    «Αχ! Τι κάνεις στο πουτανάκι σου πουτσαρά μου‼! Θέλω να με γαμάς μόνο εσύ! Έτσι να με πηδάς πάντα θέλω! Αχ! Χύνω συνέχεια καυλιάρη μου. Ναι! Θέλω κι άλλο από πίσω!», μου έλεγε συνέχεια και ούρλιαζε από πόνο και από καύλα.

Της είπα ότι θα χύσω και άρπαξε τον πούτσο μου από τον κώλο της και μου τον πήρε στο στόμα να την χύσω και να μου τα καταπιεί όλα τα χύσια μου.

Κάναμε ένα μπάνιο και είπαμε ότι αυτό θα το ξανακάναμε οποιαδήποτε στιγμή μπορούσαμε. Αυτή είναι η ιστορία που ακόμα συνεχίζεται είτε σπίτι της είτε σπίτι μου ή σε άλλα μέρη της Αθήνας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")