Η χανούμισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ποτέ δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι μεταξύ μας. Ο γιατρός πενηντάρης και μάλλον άσχημος αλλά έξυπνος άνθρωπος, γοητευτικός και γυμνασμένος παρά τα χρόνια του.

Εγώ εντυπωσιακή και επιτυχημένη επαγγελματικά τριανταπεντάρα, λίγοι άντρες τολμάνε να με πλησιάσουν.

Ήμουν πελάτισσά του. Με φλέρταρε από την αρχή. Κάποια φορά βγήκαμε. Μου άρεσε γιατί ήταν ένας άντρας που ήξερε τι ήθελε. Συμφωνήσαμε λοιπόν ένα βράδυ να τον επισκεφτώ στο ιατρείο. Είχε φροντίσει να μην έχει πελάτες. Χωρίς εισαγωγές με φίλησε παθιασμένα με γλώσσα και όρμησε κατευθείαν στα βυζιά μου.
Εγώ δεν φορούσα φυσικά σουτιέν –όπως πάντα όταν πήγαινα στο ιατρείο- επίτηδες για να τον καυλώσω και να τον βασανίσω.

Τώρα όμως θα το πλήρωνα. Μου έβγαλε την μπλούζα με μια κίνηση και αμέσως τσίμπησε τις ρώγες μου. Έβαλε δυνατά ανατολίτικη μουσική και με έγδυσε. Χόρεψε με διέταξε. Υπάκουα σηκώθηκα και χόρεψα το πιο προκλητικό τσιφτετέλι. Κουνούσα προκλητικά τα ολόγυμνα βυζιά μου, τον κώλο και όλο το σώμα. Ο γιατρός κοίταζε το μουνάκι και τις βυζάρες μου και έβλεπα ότι το τσιφτετέλι τον είχε ξεσηκώσει.

Καύλωνε και καύλωνε ώσπου δεν κρατήθηκε. Φτάνει είπε επιτακτικά. Κοκάλωσα. Εκείνος με πλησίασε και άρχισε να μου χουφτώνει τα βυζιά και τον κώλο. Το χούφτωμά του ήταν ακριβώς όπως μου αρέσει. Δυνατό.
Πιπίλισε για αρκετή ώρα τα βυζιά μου και όταν χόρτασε παρουσίασε στο πρόσωπό μου έναν μεγαλειώδη πούτσο.

Τα έχασα αλλά η διαταγή ήταν σαφής. Έπρεπε να τον τσιμπουκώσω. Καταλάβαινα από το αυστηρό του βλέμμα ότι έπρεπε να το κάνω καλά. Έγλειψα με προσοχή τα αρχίδια του παίζοντας με τη γλωσσίτσα μου.
Αργά αλλά σταθερά συνέχισα γλείφοντας τις φλεβίτσες του πούτσου.

Ένοιωθα ότι δεν έπρεπε να φέρνω αντιρρήσεις στο ισχυρό αυτό αρσενικό. Η πούτσα μπαινόβγαινε δυνατά στο στοματάκι μου, ενώ οι χερούκλες του χούφτωναν ότι μπορούσαν.

- Αρκετά! Μούγκρισε. Ξάπλωσε στον καναπέ. Ήρθε η ώρα να σε γαμήσω.
Υπάκουα ξάπλωσα ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Τότε χτύπησε το τηλέφωνο. Τον ήθελαν για ένα έκτακτο περιστατικό.
- Θα με περιμένεις ξαπλωμένη και γυμνή. Μου είπε.
Χαμογέλασα υπάκουα όμως μόλις έφυγε αμέσως πήγα και πλύθηκα από τα υγρά που είχαν ήδη κατέβει και φορώντας το μπουρνούζι του πήγα να δω τηλεόραση.

Επέστρεψε επίτηδες αθόρυβα σαν αίλουρος, χαμπάρι δεν πήρα. Γυρίζω και τον βλέπω οργισμένο που είχα παραβεί τη διαταγή του. Αμέσως πέταξα το μπουρνούζι και στάθηκα ολόγυμνη μπροστά του. Μου έριξε δυο χαστούκια και συνέχισε με ξυλιές στον κώλο.
- Φτάνει! Του λέω θυμωμένη. Θα φύγω!
- Δεν θα πας πουθενά μικρό μου… Απάντησε. Θα σε γαμήσω πρώτα για τα καλά και μετά θα δούμε, αν θα σου επιτρέψω να κάνεις βήμα…

Με πέταξε στον καναπέ και έσπρωξε τον οργισμένο πούτσο του στο στεγνό και μικρό μουνάκι μου. Με γαμούσε αλύπητα. Δεν μπορούσα σχεδόν να αναπνεύσω καθώς με σφυροκοπούσε με την ψωλάρα του. Ένοιωσα φοβερούς σπασμούς.
Έχυσε στο πρόσωπό μου και στα βυζιά μου. Δεν είχα ξανανιώσει τέτοια ξεφτίλα.

Ξέπνοα σηκώθηκα να πλυθώ. Τα πόδια μου δεν με κρατούσαν. Όταν όμως επέστρεψα τον είδα ξανά καυλωμένο να τον παίζει.
- Ήρθε η ώρα του κώλου σου! Μου ανακοίνωσε.
- Όχι… Ψέλλισα… δεν… δεν μπορώ από κει…
Θυμωμένος με βούτηξε και με γύρισε από πίσω.

- Είσαι η χανούμα μου. Η σκλάβα μου! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρνεις αντιρρήσεις στις ορέξεις μου!
Υπάκουα έσκυψα και η μεγαλειώδης ψωλάρα του παραβίασε το οχυρό του κώλου μου. Έσκουξα από πόνο. Αυτός ασυγκίνητος μουρμούριζε «ναι… ναι… ναι…»

Του έδινε μεγάλη ηδονή το σφιχτό κωλαράκι μου και αδιαφορούσε πλήρως για τα δάκρυα και τα παρακάλια μου να το κάνει πιο σιγά. Παράλληλα πότε τσιμπούσε τα βυζιά μου με το ένα χέρι, πότε έχωνε τα δάχτυλά του στο στόμα μου. Σταδιακά ο πόνος υποχωρούσε.

Ναι η υποταγή είναι γλυκιά… το ένιωθα τώρα, καθώς χύναμε ξανά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")