Πλεκτάνη του συζύγου για να του γαμήσω τη γυναικούλα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη και ερωτική γυναίκα την οποία γνώρισα παρθένα στα δεκαοκτώ της. Μου έχει χαρίσει δυο παιδάκια και γενικά περνάμε μια ήσυχη ζωή.

Ιδίως τα τελευταία χρόνια που έχω πετύχει και επαγγελματικά και έτσι δεν υπάρχουν τα γνωστά άγχη και οι γκρίνιες για το οικονομικό, που κακά τα ψέματα φθείρουν ή επισκιάζουν όλα τα υπόλοιπα καλά μιας σχέσης. Είναι πολύ καλή μητέρα, σύζυγος και νοικοκυρά. Και στο κρεβάτι τα δίνει όλα. Δηλαδή, είναι αυτό που θέλουν οι περισσότεροι άνδρες αν όχι όλοι.

Είμαι τριάντα έξι χρονών και η γυναίκα μου τριάντα τρία. Είμαι εμφανίσιμος, πολύ ή λίγο δεν θέλω να το κρίνω εγώ, αλλά πάντοτε ήξερα και ένιωθα ότι δεν περνάω απαρατήρητος στις γυναίκες. Τώρα τελευταία που άρχισα να βλέπω λίγο παραπέρα από τη δουλειά και το σπίτι, διαπίστωσα εμπράκτως ότι αρκετές γυναίκες θα με ήθελαν στο κρεβάτι τους. Αποφεύγω όμως να κάνω οτιδήποτε με όσες διαισθάνομαι ότι μπορεί να έχουν απαιτήσεις πέραν από ένα καλό κρεβάτι. Δεν θέλω να μου δημιουργούνται υποχρεώσεις, και πάνω από όλα προσέχω πάρα πολύ να μην υπάρξουν συνέπειες από τις πράξεις μου, που μπορεί να πληγώσουν τη γυναίκα μου και να κλονίσουν την οικογενειακή μου ευτυχία.

Με τις λίγες που ξενοκοιμήθηκα μέχρι σήμερα, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία αλλά τίποτε παραπέρα. Δεν άφησα κανένα περιθώριο σε αυτές και κυρίως στον εαυτό μου για παρατράγουδα και δεν έδωσα την παραμικρή αφορμή στη γυναίκα μου για αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης της.

Με τη γυναίκα μου στο κρεβάτι τα έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλα όσα μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι. Σε πολλά παιχνίδια μας χρησιμοποιούμε και ερωτικά βοηθήματα ενώ ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι, ότι κατά την ερωτική πράξη μας μιλάμε ελεύθερα. Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε πολλές φαντασιώσεις. Άλλη γυναίκα ανάμεσά μας, άλλος άντρας και φυσικά συμπλέγματα με ζευγάρι είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες μας. Για πολλά χρόνια εγώ ήμουν αυτός που ξεκινούσε τα φανταστικά σενάρια και η γυναίκα μου συμμετείχε λιγότερο ενεργά, αλλά έδειχνε ότι ερεθιζόταν πολύ να με ακούει να μιλάω.

Δειλά - δειλά άρχισα όλο και περισσότερο να της μιλάω την ώρα της επαφής για κάποιον άλλον άντρα που συμμετείχε ως φανταστικό πρόσωπο στο γαμήσι μας. Άρχισα να της ζητάω να μου περιγράφει τι θα του έκανε, πως θα ήθελε να την αντιμετωπίσει εκείνος και διαπίστωνα ότι εγώ προσωπικά ερεθιζόμουν πολύ περισσότερο από αυτή.

Πριν από ένα χρόνο περίπου άρχισε να μου ξανοίγεται και πολλές φορές να ξεκινάει εκείνη κάποια φαντασίωση με άλλον άντρα. Της ζητούσα όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς περιγραφές κι όταν άνοιγε το στοματάκι της με έφτανε πολλές φορές στο σημείο να χύνω με τα λόγια της, έχοντας απλά τον πούτσο μου μέσα της.

Η πιο καυλωτική (για μένα τουλάχιστον) φαντασίωση που είχαμε ήταν, όταν πριν από ένα χρόνο περίπου, "μια νύχτα με φεγγάρι" και πάνω που της τον έχωνα βαθιά σε ιεραποστολική στάση, με αιφνιδίασε θετικά όταν με ρώτησε αν ήθελα να ακούσω κάποιο δικό της σενάριο. Ήταν πολύ καυλωμένη εκείνη τη νύχτα (ήδη είχε χύσει δύο φορές) και μου είπε ότι σκόπευε να με τρελάνει και εμένα με αυτά που θα μου έλεγε. Το είχε δουλέψει στο μυαλό της και ήταν σίγουρη ότι θα φτιαχνόμουν πολύ. Εγώ χαλάρωσα το ρυθμό που τη γαμούσα και άρχισα να αυτοσυγκεντρώνομαι στα λόγια της.

Παρακάτω σας γράφω την ιστορία της, σχεδόν όπως μου την αφηγήθηκε εκείνη τη νύχτα η γυναίκα μου:

-    «Φαντάσου ότι δήθεν έχουμε κάποιο φιλοξενούμενο φίλο σου στο σπίτι, ο οποίος είναι παιδαράς αλλά ταυτόχρονα και πολύ συνεσταλμένος…» άρχισε να μου λέει η γυναίκα μου. «Έχουμε τελειώσει το βραδινό τραπέζι και έχουμε πιει όλοι αρκετό κρασί με αποτέλεσμα εσείς οι άντρες να έχετε αποχωρήσει στα δωμάτιά σας για να ξεκουραστείτε. Εγώ έχω ντυθεί με ένα ανάλαφρο νυχτικό, μέσα από το οποίο ξεχωρίζεις το στρινγκάκι μου (το παράπονό μου είναι ότι δε φοράει συχνά γιατί λέει πως δεν τη βολεύουν) και τα βυζόμπαλά μου με τις σκούρες τους ρώγες, και ασχολούμαι στην κουζίνα με το συμμάζεμα. Μετά από λίγο ο φίλος σου σηκώνεται να πάει να πιει νερό στην κουζίνα, αλλά μόλις με αντιλαμβάνεται κοντοστέκεται από απόσταση και με χαζεύει από πίσω. Βεβαίως, εγώ τον έχω αντιληφθεί αλλά δεν του το δείχνω και συνεχίζω τη δουλειά μου σαν μη συμβαίνει τίποτα.  Όμως τώρα σκύβω πολύ πιο προκλητικά κάθε φορά που βάζω τα πιάτα στο πλυντήριο, αφήνοντας σε θέα τον ωραίο μου κώλο και τις βυζάρες μου να φαίνονται ολόκληρες σχεδόν από το πλάι του νυχτικού. Ο φίλος σου έχει τρελαθεί από την καύλα και ο πούτσος του κοντεύει να σπάσει το σορτσάκι του. Σε λίγο εμφανίζεσαι εσύ για να δεις δήθεν γιατί καθυστερώ τόσο. Βλέποντας τον φίλο σου να πιάνει τον πούτσο του πάνω από το σορτσάκι του και το θέαμα της γυναίκας σου, από την ίδια οπτική γωνία που την κοιτούσε ο φίλος σου, κάνεις αισθητή και στους δύο μας την παρουσία σου απευθυνόμενος στον φίλο σου με αυστηρό ύφος:

-    «Τι έχουμε εδώ φιλαράκο...; Καύλες έχουμε βραδιάτικα;».

-    «Εγώ γυρίζω προς εσένα και κάνω πως αιφνιδιάζομαι από την παρουσία του φίλου σου και ότι δήθεν δεν καταλαβαίνω τι του λες. Ο φίλος σου τα έχει χάσει. Έχει κοκκινίσει και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κρύψει τον ερεθισμό του με τα δυο του χέρια. Τότε σας πλησιάζω και κοιτάω τον φίλο σου που στέκεται όρθιος και σαστισμένος, και με ένα πολύ αθώο και ναζιάρικο ύφος απευθύνομαι προς εσένα, κοιτώντας όμως το φίλο σου στα μάτια:

-    «Έλα βρε Αλέξη μου, δεν έκανε τίποτε κακό ο άνθρωπος. Εγώ φταίω που ντύθηκα έτσι, γιατί δεν περίμενα να σηκωθεί μες τη νύχτα και… Δεν σκέφτηκα ότι έχουμε και άλλο αγοράκι στο σπίτι εκτός από εσένα, που αν θα με έβλεπε λογικό θα ήταν να του ανοίξω την όρεξη».

-    «Ώστε εσύ φταις γυναικούλα μου;» μου απάντησες καλμάροντας λίγο τον τόνο της φωνής σου. «Αφού είναι έτσι τότε πρέπει να επανορθώσεις» συνέχισες να λες.

-    «Τι μπορώ να κάνω Αλέξη μου εκτός βεβαίως από το να ζητήσω συγνώμη από το φίλο σου;».

Ο φίλος σου κοιτούσε μια εμένα και μια εσένα και πάνω που πήγε δήθεν κάτι να πει για να μας βγάλει από τη δύσκολη υποτίθεται θέση, ξαναμίλησες εσύ:

-    «Δεν βλέπεις την πούτσα του πως την έχεις κάνει; Πως θα μπορέσει να κοιμηθεί έτσι, το σκέφτηκες καθόλου αυτό; Θα μας τρυπήσει το κρεβάτι. Σκύψε και πάρε του μια πίπα τώρα αμέσως να ξελαφρώσει ο άνθρωπος» είπες με ύφος που δεν μου άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Γονάτισα αμέσως μπροστά στο φίλο σου ο οποίος παραμιλούσε και έλεγε σε σένα ότι δεν μπορούσε να δεχτεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ εγώ του είχα ήδη κατεβάσει το σορτς και το εσώρουχο μέχρι τα γόνατα. Μπροστά μου τώρα σε απόσταση αναπνοής, κρέμονταν μια υπέροχη πούτσα μισοχαλαρωμένη και στη βάση της δυο τριχωτά αρχίδια γεμάτα λαχταριστό σπέρμα. Πρώτη φορά έβλεπα άλλη πούτσα και το μουνί μου είχε πάρει φωτιά. Χούφτωσα τα αρχίδια του με το ένα χέρι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση το μέγεθός τους και πήρα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου κατευθύνοντας το, μόνο από το κράτημα των αρχιδιών. Ο φίλος σου σταμάτησε να μιλάει και με κλειστά πλέον τα μάτια αναστέναζε δυνατά.
Εσένα δεν σε έβλεπα στο οπτικό μου πεδίο. Ρούφαγα πλέον όλον το πούτσο μέσα στο στόμα μου αλλά όσο μεγάλωνε και μόλις του σηκώθηκε τελείως, άρχισα να ζορίζομαι. Ήταν μεγαλύτερος από το δικό σου και συνηθισμένη από εσένα να τον χώνω όλο στο λαρύγγι μου, κόντεψα να πνιγώ μόλις δοκίμασα να του τον πάρω όλο. Τώρα νιώθω και εσένα από πίσω μου, να προσπαθείς να μου βγάλεις το νυχτικό. Αφήνω λίγο τον πούτσο του φίλου σου, για να με ξεντύσεις και λέω και στον φίλο σου πως είναι καλύτερα να ξεντυθεί τελείως και να ξαπλώσει στον καναπέ του σαλονιού. Στέκομαι για λίγο όρθια μπροστά στον άνδρα μου που με καμαρώνει και στον φίλο του που δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι μας. Είμαι πολύ καυλωμένη και γίνομαι όλο και πιο έκφυλη. Τα βυζιά μου έχουν σκληρύνει και οι ρώγες κοντεύουν να βγάλουν κανένα μάτι. Το μουνί μου πλέον είναι ηφαίστειο. Νιώθω το στρινγκ μου τόσο υγρό, σαν να έχω κατουρηθεί πάνω μου!
Ο φίλος σου ξαπλώνει τώρα στον καναπέ και ορμάω με λυσσά πάνω στο καυλί του. Είμαι στο πλάι πεσμένη στα γόνατα και ο κώλος μου τουρλωμένος. Έρχεσαι από πίσω και μου κατεβάζεις το στρινγκ. Ο φίλος σου πλέον έχει ξεθαρρέψει για τα καλά. Μου πιάνει το κεφάλι και μου το πιέζει πάνω στον πούτσο του για να του τον παίρνω όσο πιο βαθιά μπορώ. Του πετάς το στρινγκ στο πρόσωπό του και του λες να δει τι έκανε στη γυναίκα σου. Αυτός αρχίζει να το μυρίζει και να σκουπίζει το πρόσωπό του με αυτό, και κατόπιν σου λέει πόσο τυχερός είσαι που έχεις τέτοια γυναίκα. Ότι καμία μέχρι τότε δεν του έχει κάνει τέτοιο τσιμπούκι και ότι ακόμη δεν το πιστεύει ότι είναι πραγματικότητα και ότι δεν ονειρεύεται. Σε ρωτάει αν μπορεί να με γλύψει. Με κοιτάς και σου κάνω νόημα ότι το θέλω και εγώ. Του δίνεις την άδεια και χωρίς να τον βγάλω από το στόμα μου καβαλάω τον καναπέ και κάθομαι πάνω του σε στάση 69. Ο φίλος σου βλέπει τώρα μπροστά του το καλοξυρισμένο μουνί μου που γυαλίζει από τα υγρά μου που έχουν υπερχειλίσει, και αναφωνεί σα μικρό παιδί:

-    «Πω, πω τι μουνί είναι αυτό θεέ μου!»

Λαίμαργα χώνει όλο σχεδόν το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια μου και με τη γλώσσα του ρουφάει τα υγρά μου. Η μύτη του μου σκαλίζει την κωλοτρυπίδα και αυτό με φτιάχνει ακόμη περισσότερο.

Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να κρατηθώ. Χύνω πάνω στα μούτρα του φίλου σου, με έντονες συσπάσεις σε όλο μου το κορμί. Σου φωνάζω:

«Χύνωωω Αλέξη! Χύνω αγάπη μου!»

Και πολύ γρήγορα χώνω ξανά τον πούτσο του φίλου σου στο στόμα μου. Με πλησιάζεις από μπροστά και έτσι όπως τον ρουφάω σε κοιτάω λοξά στα μάτια. Και οι δυο μας σκάμε ένα χαμόγελο ευχαρίστησης. Μου χαϊδεύεις τα μαλλιά, παρατηρώντας από πολύ κοντά τη γυναίκα σου να έχει στο στόμα της ένα ξένο καυλί και να το απολαμβάνει περιμένοντας την ανταμοιβή της. Έπειτα από λίγο, σε κοιτάω με τα μάτια και καταλαβαίνεις αμέσως τι προσπαθώ να σου πω… Ότι ο φίλος σου πλησιάζει! Που θέλεις να χύσει; Και τότε γίνεται κάτι απροσδόκητο... Πιάνεις τα αρχίδια του φίλου σου, και κρατώντας το κεφάλι μου από τα μαλλιά αρχίζεις να με ανεβοκατεβάσεις με δύναμη πάνω στη ψωλή του. Το στόμα μου νιώθω ότι θα σκιστεί. Αλλά ευτυχώς δεν αργεί η λύτρωση. Ένα - δύο ακόμη μπουκώματα και αρχίζουνε οι ριπές του φίλου σου να μου καίνε το στόμα και να μου ξινίζουν το λάρυγγα. Δεν περίμενα με τίποτε τόσο φορτίο. Πρέπει να μου πέταξε πάνω από πέντε με έξι ριπές καυτής μαλακίας γιατί όσο και να προσπάθησα να κάνω χώρο στο στόμα μου, τραβώντας τον πούτσο του σχεδόν όλο έξω, δεν μπόρεσα να χωρέσω τα χύσια του. Εσύ συνεχίζεις να πιέζεις το κεφάλι μου, δίχως να μπορώ να βγάλω τελείως τον πούτσο από το στόμα μου. Παίρνω τη μεγάλη απόφαση: «Θα τα καταπιώ», σκέφτομαι. Κλείνω τα μάτια και τραβάω την πρώτη γουλιά. Καταπίνω τα χύσια ενός αλλού άντρα και σκέφτομαι ότι τα δικά σου δεν τα έχω καταπιεί ολόκληρα ποτέ μέχρι σήμερα. Καυλώνω πάλι και χύνω για δεύτερη φορά. Μου αρέσει η φάση και συνεχίζω πλέον το τσιμπούκι καθαρίζοντας και όλα τα υπόλοιπα χύσια, όσα δηλαδή είχαν ξεφύγει από το στόμα μου. Ο φίλος έχει παραλύσει πλέον. Αφήνω τον πεσμένο πούτσο του, και σηκώνω το κεφάλι μου μετά από ώρα. Σε κοιτάω στα μάτια ενώ με τη ναζιάρικη γλώσσα μου καθαρίζω τα λίγα υπολείμματα σπέρματος γύρω από το στόμα μου και τα χείλη μου…»

Εδώ τελείωσε η αφήγησή της.

Δεν άντεχα άλλο να περιμένω ούτε δευτερόλεπτο. Ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα. Ανάσαινα σαν να είχα τρέξει σε μαραθώνιο. Σήκωσα τη λεκάνη της με τα δύο μου χέρια, έμπηξα τον πούτσο μου μέχρι τα βάθη της μήτρας της, και σαν άγριο ζώο άρχισα να χύνω μουγκρίζοντας. Πρώτη φορά έχυνα για τόση ώρα και χωρίς να σταματάω να τη σφυροκοπάω. Είχα τρελαθεί τελείως. Ήθελα να της σκίσω το μουνί στα δύο. Έχυνε και αυτή ταυτόχρονα αλλά με πολύ πιο ήπιες αντιδράσεις. Το μουνί της είχε ανοίξει τόσο πολύ που νόμιζα ότι μπορούσα να βάλω και τα αρχίδια μέσα (αργότερα μου είπε ότι την πόνεσα σε κάποια φάση).

Στο σεντόνι είχε γίνει μια ολόκληρη κηλίδα από τα χύσια μου που είχαν αναμιχθεί και αραιώσει με τα δικά της. Ήταν το καλύτερο και πιο έντονο χύσιμο που είχα νιώσει μέχρι τότε.

Τα γεγονότα εκείνης της νύχτας, οι περιγραφές της γυναίκας μου που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, ή εικόνα της έστω και αν ήταν φαντασίωση, να τσιμπουκώνει άλλον άντρα και να καταπίνει τα χύσια του, στριφογύριζαν συνεχώς στο μυαλό μου. Το σκεφτόμουνα τόσο πολύ που σε κάποιες φάσεις νόμιζα ότι πραγματικά είχε συμβεί. Και κάθε φορά που το αναπολούσα, ο πούτσος μου σκλήρυνε αστραπιαία. Στο τέλος μου καρφώθηκε στο μυαλό να γίνει και πραγματικότητα.

Η ίδια μάλλον δεν το είχε βιώσει όπως εγώ, γιατί προσπάθησα και άλλα βράδια να την κάνω να μου περιγράψει κάτι παρόμοιο αλλά ποτέ δεν μπορέσαμε να επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο. Από την άλλη, κα εγώ ο ίδιος δεν ήθελα συνεχώς να της μιλάω και να την παρακινώ να φαντασιωνόμαστε ιστορίες μόνο με άλλους άντρες. Ήθελα να το κάνει μόνη της. Ήθελα να μου πει ανοιχτά ότι την ευχαριστούσε να το σκέφτεται και ακόμη καλύτερα ότι θα ήθελε και να το δοκιμάσουμε στην πραγματικότητα.

Μάταια όμως περίμενα. Έτσι, αποφάσισα μια μέρα να της ανοίξω κουβέντα, όχι πάνω στο γαμήσι, αλλά πολύ αργότερα. Ήταν κάποιο απόγευμα αργίας και μετά τον απογευματινό ύπνο, βρήκαμε την ευκαιρία, όσο τα παιδία κοιμόταν ακόμη, να κάνουμε σεξ στα γρήγορα. Μετά το σεξ καθίσαμε να πιούμε τον καφέ μας στο μπαλκόνι, και εκεί της άνοιξα τη συζήτηση.

Μιλήσαμε για το πόσο τυχεροί είμαστε που ακόμη τη βρίσκουμε τόσο πολύ μεταξύ μας στο κρεβάτι, και για το ότι δεν νιώθουμε την ανάγκη να απατήσει ο ένας τον άλλον. Εκεί πάνω βρήκα την αφορμή που έψαχνα. Της μίλησα δήθεν για μένα ότι δεν χρειάζομαι άλλη γυναίκα και κάνοντας πλάκα της είπα ότι και αν γινότανε αυτό, θα είχα την έγκρισή της γιατί θα την έβαζα να μου τη διαλέξει η ίδια.

Γέλασε και συμπλήρωσε ότι βεβαίως θα το έκανε, όταν όμως θα ένιωθε ότι δε θα μπορεί να ικανοποιεί πλήρως τις ορέξεις μου. Τότε τη ρώτησα ευθέως να μου πει τις δικές της σκέψεις για άλλους άντρες. Μου απάντησε πολύ γρήγορα ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν άλλον εκτός από εμένα και ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να την αγγίζει άλλος. Μου είπε το γνωστό της σλόγκαν, ότι οι γυναίκες κάνουν έρωτα πρώτα με το μυαλό και την ψυχή και μετά με το αιδοίο τους.

Δεν ήταν ότι καλύτερο περίμενα να ακούσω εκείνη τη στιγμή. Της θύμισα λοιπόν τις φαντασιώσεις μας, και της τόνισα πόσο πολύ καυλώνει και η ίδια όταν σκεφτόμαστε άλλο πρόσωπο στο κρεβάτι μας. Αυτά όλα μου απάντησε ότι είναι παιχνίδια του μυαλού. Είναι viagra ακίνδυνο και χωρίς παρενέργειες. Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης τα ξεχνάμε όλα και επανερχόμαστε στην πραγματικότητα.

Δεν άντεξα άλλο της απαντήσεις της. Ήθελα μια και καλή να το ξεκαθαρίσω. Της είπα τότε, ότι χωρίς καλαμπούρι, δε θα είχα πρόβλημα να γαμηθεί ή έστω να πάρει μια πίπα σε κάποιον άλλο. Αρκεί να το κάναμε από κοινού και να μη γινόταν ποτέ πίσω από την πλάτη μου. Της είπα μάλιστα ότι το σκέφτομαι εδώ και καιρό, ιδίως μετά από εκείνο το βράδυ. Ότι δεν ήξερα πως θα το έπαιρνε όταν θα της το έλεγα, γι’ αυτό και δεν το αποφάσιζα μέχρι σήμερα.
Η γυναίκα μου σοβάρεψε απότομα. Μου είπε:

-    «Τι είναι αυτά που λες;  Μου κάνω πλάκα; Αποκλείεται να τα εννοείς αυτά. Εσύ ο Αλέξης, ο σοβαρός…» κ.λ.π. κ.λ.π. «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε σωστές οικογένειες όπως η δική μας», κι άλλα πολλά που με ανάγκασαν να το ξεγράψω τελείως από εκείνη τη στιγμή και έπειτα.

Είχα ξενερώσει πολύ. Ένιωσα πως θίχτηκε λίγο και ο εγωισμός μου, μιας και ήταν η πρώτη σοβαρή αμφισβήτηση των απόψεών μου από τη γυναίκα μου. Εκτός αυτού ένιωθα ακόμη και μαλάκας. Της πρότεινα δηλαδή αν ήθελε να γνωρίσει και έναν ακόμη πούτσο στη ζωή της, και αυτή αντί να μου φιλήσει τα πόδια, μου την είπε και από πάνω. Αποφάσισα να κλείσω το συγκεκριμένο θέμα εκεί μια για πάντα. Δεν πρόκειται να της ξαναμιλούσα για άλλον άντρα ποτέ αν δε μου άνοιγε αυτή πρώτη τη συζήτηση.

Αυτό ισχύει και μέχρι σήμερα. Μάλιστα διαπίστωσα ότι από τότε και έπειτα απέφευγε συστηματικά να μου μιλάει την ώρα που κάναμε έρωτα, εκτός από κάποια αισχρόλογα που της άρεσαν ανέκαθεν και κάποιες μικρές φαντασιώσεις που είχαν ως ήρωες μόνο τους δυο μας.
.........................................................

Μετά από αυτή τη παρένθεση επανέρχομαι πίσω στο περιστατικό με τον Κώστα. Είχα μείνει σε αυτό που του είπα επιστρέφοντας στο γραφείο μου:

-    «Όλα εντάξει, εκτός από το γεγονός ότι με έχεις κατακαυλώσει από το πρωί, και να δούμε στο τέλος τι θα απογίνουμε».

-    «Άσε τις γκρίνιες τώρα και άνοιξε τις φωτογραφίες γιατί πρέπει να φύγω σε λίγο», μου απάντησε ο Κώστας παίρνοντας ήδη θέση δίπλα και από τη μέσα πλευρά του γραφείου μου.

Άνοιξα το αρχείο και διάλεξα την τελευταία που είχα προλάβει να δω. Ήταν αυτή που την έπαιρνε πισωκολλητά ο τριχωτός άνδρας.

-    «Πήγαινε στην επόμενη. Αυτή δεν δείχνει τίποτε σπουδαίο» είπε ο Κώστας και αυτό έκανα.

Ανοίγοντας την επόμενη φωτογραφία, γούρλωσαν πραγματικά τα μάτια μου. Ήταν μια λήψη κοντινή που έδειχνε τη Μαρία να κάθεται με λυγισμένα πόδια πάνω στον πούτσο του άλλου, έχοντας πλάτη στο πρόσωπο του. Ο πούτσος του όμως ήταν χωμένος στην κωλοτρυπίδα της και όχι στο μουνί της.

-    «Κάτι είχες πει για κώλο Αλέξη προηγουμένως! Κοίτα λοιπόν τον κώλο της Μαρίας μου και πες μου αν ξέρει να τον δουλεύει καλά» είπε ο Κώστας φανερά περήφανος για τον κώλο της γυναίκας του. «Στην επόμενη θα καταλάβεις πόσο της τον άνοιξε ο καριόλης. Εγώ τον παρότρυνα να την ξεκωλιάσει και η Μαρία δεν είχε άλλη επιλογή. Ήταν η δική μου μέρα και δεν μπορούσε να αρνηθεί».

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε "δική του μέρα", αλλά όντως πρέπει να είχε ξεσκιστεί σκέφτηκα, βλέποντας και την επόμενη φωτογραφία. Ήταν μια λήψη από πίσω της που εστίαζε στον κώλο της. Η Μαρία πρέπει να ήταν στα τέσσερα γονατιστή πάνω στο κρεβάτι με το κεφάλι της να ακουμπάει μπροστά στα σεντόνια και τον κώλο της τουρλωμένο. Δε φαινόταν ο άντρας ή ο πούτσος του, παρά μόνο ένα χέρι που τραβούσε το ένα κωλομάγουλο (της κρατούσε δηλαδή ανοιχτά τα κωλομάγουλα) για να φαίνεται καθαρά η κωλοτρυπίδα της.

Χύσια φαίνονταν πάνω στο άλλο κωλομάγουλο, στη χωρίστρα του κώλου της και φυσικά στην ορθάνοιχτη και κατακόκκινη κωλοτρυπίδα της. Μπορούσες να δεις μέχρι μέσα την τρύπα της. Παρατήρησα λίγο καλύτερα το χέρι της φωτογραφίας στο οποίο φαινόταν και το ρολόι που φορούσε. Κοίταξα ενστικτωδώς το αριστερό χέρι του Κώστα. Το κατάλαβε και με κοίταξε χαμογελώντας.

-    «Έχεις ακόμη καμία αμφιβολία; Σου περνάει ακόμη από το μυαλό ότι μπορεί να σου λέω μαλακίες; Δεν θα τολμούσα να παίξω μαζί σου ρε Αλέξη. Είσαι σοβαρό άτομο και άσχετα με το τι κάνουμε στην ερωτική μας ζωή, το ίδιο σοβαροί είμαστε εγώ και η γυναίκα μου. Φτάσαμε τα σαράντα, δεν είμαστε παιδαρέλια.»

«Σαράντα χρονών…;», αναρωτήθηκα εγώ. «Δεν τους φαίνεται με τίποτε!». Ειδικά η Μαρία φαινόταν στις φωτογραφίες το πολύ τριάντα, άντε τριανταπέντε.

-    «Από όσα βλέπω φαίνεται να είναι φοβερή γυναίκα η Μαρία» του λέω. «Αλλά ρε Κώστα λύσε μου μερικές απορίες ακόμη. Κατ’ αρχάς το απολαμβάνει τόσο πολύ από τον κώλο; Η δικιά μου όποτε τη γαμάω κάνει μια εβδομάδα να συνέλθει και φυσικά μέχρι να της τον βάλω και να χαλαρώσει φτύνω αίμα. Και ενώ δείχνει να της αρέσει την ώρα που το κάνουμε, όποτε της ζητάω να τη γαμήσω από τον κώλο αρχίζει να μου λέει ότι δε θέλει γιατί θα πονέσει και ότι την άλλη μέρα δε θα μπορεί να κάθεται καλά, και στην ουσία κοιτάει να το αποφεύγει. Πρέπει να την καυλώσω πάρα πολύ για να μου δώσει κώλο. Και φαντάσου ότι ποτέ δεν είδα τη σούφρα της σε αυτή την κατάσταση που βλέπω της Μαρίας. Εδώ μιλάμε ότι πρόκειται για ξεκώλιασμα κανονικό. Βέβαια, για να είμαι αντικειμενικός θα πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει πολύ μεγάλη πούτσα ο τύπος που σου την γάμησε».

-    «Αλέξη, την τρελαίνει να γαμιέται από τον κώλο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πόνεσε πράγματι πολύ. Είχε όντως μεγάλη πούτσα ο τύπος, η καλύτερα θα έλεγα πολύ χοντρή. Η Μαρία δεν είναι από τις γυναίκες που ψάχνουν για τεράστια καυλιά. Πρέπει να ξέρεις ότι πολύ δύσκολα χύνει με γαμήσι μόνο από το μουνί. Απεναντίας καυλώνει πολύ από πίσω και καταφέρνει πιο εύκολα να χύσει όταν της γαμάς των κώλο και αυτή παίζει την κλειτορίδα της. Γι’ αυτό και προτιμάει κανονικού μεγέθους ανδρικά εργαλεία ώστε να χωράνε άνετα στον κωλαράκο της».

Ακούγοντας τα τελευταία λόγια του Κώστα ένιωσα πολύ καλύτερα και με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν θεωρώ ότι τον έχω μικρό, ούτε ότι έχω κάποιο άγχος με το μέγεθός του. Απεναντίας με όσες γυναίκες έχω πάει μέχρι σήμερα δεν παραπονέθηκαν ποτέ γι’ αυτό και αν κρίνω και από τη γυναίκα μου πολλές φορές μου διαμαρτυρήθηκε ότι την πόνεσα γιατί της τον έχωνα μέχρι τον πάτο της.

Βέβαια οι περισσότεροι άνδρες, συμπεριλαμβανομένου και εμού, έχουν την τάση να συγκρίνουν πάντα το εργαλείο τους με κάποιου άλλου άντρα που θα τύχει να δουν. Στην προκειμένη περίπτωση της Μαρίας, βλέποντας τις φωτογραφίες, μου πέρασε από το μυαλό μήπως είναι από αυτές τις γυναίκες που θέλουν τεράστιους πούτσους για να ικανοποιηθούν. Από αυτές που πολλές φορές έχω τύχει να διαβάσω σε αγγελίες ότι ψάχνουν για μαύρους ή άντρες με πούτσες σαν αυτές που βλέπουμε στις τσόντες και απορούμε.

-    «Κι εσύ Κώστα μου δε συμμετέχεις; Μόνο φωτογραφίες τραβάς; Πως τη βρίσκεις δηλαδή;» τον ρώτησα όλο απορία.

- «Εξαρτάται από την περίπτωση, τη μέρα. Από το σενάριο που έχουμε επιλέξει να κάνουμε με τη Μαρία. Και για να μη σε μπερδεύω θα σου πω ότι υπάρχουν κυρίως δύο εκδοχές. Δηλαδή, η μία είναι να διαλέξει η Μαρία τον άνδρα που θα τη γαμήσει και η δεύτερη να τον διαλέξω εγώ. Στην πρώτη περίπτωση η Μαρία έχει το πάνω χέρι ενώ στη δεύτερη έχω εγώ το πάνω χέρι. Πάντως και τα δύο σενάρια τα απολαμβάνουμε και οι δύο εξίσου».

-    «Τι είναι αυτά που μου λες ρε Κώστα; Μοιάζουν με σενάρια σε ταινίες τσόντες επιστημονικής φαντασίας!» βιάστηκα να τον διακόψω.

-    «Καθόλου, αν με αφήσεις να ολοκληρώσω χωρίς να με διακόπτεις. Όταν διαλέξει κάποιον η Μαρία, που οφείλω να σου πω δεν είναι καθόλου εύκολο γι’ αυτήν και ποτέ δε βιάζεται να το κάνει γρήγορα, αναθέτει σε μένα να κάνω τη διερεύνηση του ατόμου, και όλα τα σχετικά που απαιτούνται για να σιγουρευτούμε. Ότι δηλαδή ο άντρας που διάλεξε θέλει να παίξει το παιχνίδι μας, είναι ανοιχτό μυαλό, εχέμυθος κλπ. Αφού κανονίσω όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης με τον άλλον άντρα, ακολουθεί η φάση της προετοιμασίας της όπως την ονομάζουμε. Αυτή η φάση σε πληροφορώ με καυλώνει πάρα πολύ. Τις τελευταίες μέρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση, μου απαγορεύει να τη γαμήσω, μόνο να την αγγίζω και να την πιάνω ή να την φιλάω επιτρέπεται.  Την παραμονή με βάζει να ξυρίσω καλά το μουνί της για να το θαυμάσει όπως λέει η ίδια ο νέος εραστής της. Την ημέρα της συνάντησης πηγαίνω τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας μου ενώ λίγες ώρες πριν από το ραντεβού με βάζει να της κάνω ένα κλύσμα για να μην υπάρχουν απρόοπτα, μιας και είναι δεδομένο ότι θα γαμηθεί από τον κώλο.  Δεν της αρέσουν τα ξενοδοχεία και μέχρι σήμερα οι συναντήσεις όλες γίνονται στο σπίτι μας. Λίγη ώρα πριν την άφιξη του προσκεκλημένου μας, η Μαρία προετοιμάζετε, ντύνεται βάφεται, ενώ εγώ φροντίζω για ένα ελαφρύ δείπνο με κόκκινο κρασί. Τώρα, φτάνουμε στην φάση της συνεύρεσης.  Μου επιτρέπει μόνο να βλέπω, και φυσικά αυτό το γνωρίζει και ο άντρας που συμμετέχει, γιατί είναι εξαρχής όρος της συμφωνίας μου μαζί του. Αφού τελειώσουν και φύγει ο άντρας από το σπίτι μας, τότε μόνο και εφόσον δεν είναι εξουθενωμένη μου επιτρέπει να τη γαμήσω. Ειδάλλως από την επόμενη μέρα ξαναμπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς…».

Τα είχα χάσει με αυτά που μου έλεγε, και εκτός των άλλων είχα τρομάξει γιατί ένιωθα πλέον ότι είμαι ένας ερασιτέχνης του κερατά ο οποίος θέλει να παίξει παιχνίδια με επαγγελματίες. Ο Κώστας και η Μαρία δεν ήταν απλά ένα ζευγάρι που ψάχνονταν για λίγο αλατοπίπερο στη ζωή τους. Αυτοί ήταν καθηγητές στο είδος του. Και τι καθηγητές; Με διδακτορικό και κάτι παραπάνω ίσως. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν και τέτοιου είδους ερωτικά σενάρια ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Σενάρια όχι στη σφαίρα της φαντασίας όπως ήταν τα δικά μου, αλλά πραγματικά.

Αν έλεγα στον Κώστα τα όσα είχα καταφέρει να κάνω με τη γυναίκα μου και τα οποία εγώ θεωρούσα και προχωρημένα, πιστεύω να τον έπιαναν τα γέλια. Να με κορόιδευε όπως κάνουν στο δημοτικό οι μεγάλες τάξεις, τα πρωτάκια. Δεν μου ερχόταν να πω τίποτε άλλο εκείνη τη στιγμή. Ο Κώστας δε συνέχιζε παρακάτω και εγώ το είχα βουλώσει για τα καλά. Μουγκαμάρα. Ώσπου το κατάλαβε, και μίλησε πάλι αυτός.

-    «Αλέξη, δεν προλαβαίνω να σου πω τι ακριβώς κάνουμε στη δεύτερη εκδοχή, αλλά νομίζω ότι δε σε αφορά κιόλας. Εσύ εντάσσεσαι στη 1η περίπτωση. Έχω καθυστερήσει πολύ και πρέπει να γυρίσω αμέσως στο γραφείο».

-    «Εντάξει Κώστα μου» του απάντησα.

Ήμουν ακόμη στον κόσμο μου. Δε λειτουργούσα, είχα πάθει black out.

-    «Εεεεεε, ξύπνα!» μου φώναξε δυνατά ο Κώστας και συνήλθα λίγο. «Τι να της πω της Μαρίας όταν θα γυρίσω στο γραφείο;», με ρώτησε με ένα ύφος που έδειχνε λίγο απογοητευμένος μαζί μου.

-    «Χαιρετίσματα» του απάντησα με ένα κακομοίρικο ύφος.

-    «Άσε τώρα τις χαζομάρες γιατί εγώ μιλάω σοβαρά. Είσαι ή δεν είσαι μέσα; Τους όρους τους ξέρεις. Λεπτομέρειες θα πούμε άλλη ώρα. Τώρα, θέλω να ακούσω ένα ναι ή ένα όχι».

Κατάπια τη γλώσσα μου. Μου ήρθε απότομα. Ήθελα χρόνο να το σκεφτώ και το μυαλό μου δε λειτουργούσε. Έπρεπε όμως να απαντήσω. Κι επειδή σε τέτοιες καταστάσεις λειτουργεί το κάτω κεφάλι αντί για το πάνω είπα τελικά το ναι. Το τι επακολούθησε είναι μια άλλη ιστορία που όμως κρίνω ότι δε θα είναι τόσο συναρπαστική για τους λάτρεις του είδους. Και εννοώ όλους εκείνους που αντιλαμβάνονται τη διαφορά ανάμεσα στα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες. Εκείνους που τους συναρπάζει περισσότερο η ρεαλιστικότητα, το σασπένς, το ύφος και η ποιότητα του περιεχομένου.

Έχω διαβάσει επιγραμματικά πολλές από τις ιστορίες που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στα διάφορα site, και μου αρέσει να αναζητώ και να αναμένω τις καινούργιες. Λίγες ήταν αυτές που με συνεπήραν και τις διάβασα με προσοχή. Σε πολύ λίγες μπόρεσα να μπω στο πετσί του συγγραφέα (γυναίκα ή άντρας δεν παίζει ρόλο), να βιώσω έντονα την ιστορία του, να ταυτιστώ με τα συναισθήματά τους.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να αποφασίσω να αφιερώσω πολύτιμο χρόνο για να γράψω την δική μου, πραγματική ιστορία. Στη διάρκεια συγγραφής του κειμένου μου, προβληματίστηκα πολύ για το ύφος και τις εκφράσεις που έπρεπε να χρησιμοποιήσω. Ίσως μπορούσα να αποφύγω ή να μετριάσω τη "χυδαιότητα", αλλά πιστεύω ότι αν το έκανα, θα φάνταζε περισσότερο ως ερωτικό μυθιστόρημα και όχι ως κατάθεση ψυχής.

Θέλω να δημοσιεύσετε το e- mail μου, κυρίως για να ακούσω, από όσους θέλουν να κρίνουν, τα θετικά ή αρνητικά σχόλιά τους. Αφού μπήκα στον κόπο με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, θέλω να πω επιγραμματικά στους αγαπητούς αναγνώστες, ότι άξιζε τον κόπο το «ναι» που είχα πει εκείνη την ημέρα. Μέσα σε τρεις εβδομάδες είχε γίνει η συνάντηση που ήταν πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία και για τους τρεις μας, ιδίως όμως για μένα που ήταν πρωτόγνωρη.  Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τα παιδιά, τον Κώστα και τη Μαρία, για τις στιγμές που μου χάρισαν και βέβαια για τη βοήθειά τους στη διεύρυνση του σεξουαλικού μου ορίζοντα.

Μακάρι να μου δοθούν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες - περιπέτειες…
Να είστε όλοι καλά και να περνάμε πάντοτε καλύτερα.

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")